Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η ntinaki88 είπε:

Κ με το αποτέλεσμα της κυστικης Ινώσης θα το μάθουμε το φύλο! Καλά να ναι κι ότι θέλει ας είναι!!!! 

αααα νόμιζα ότι κοιτάνε μόνο για την ΚΙ! Πάντως πραγματικά το πιστεύω ότι όλο αυτό θα είναι μόνο μια κακή ανάμνηση σε λίγο καιρό!!! Υγιές θα είναι το παιδάκι σου!!! 

Σου είπαν πόσο καιρό θέλει για το αποτέλεσμα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

αααα νόμιζα ότι κοιτάνε μόνο για την ΚΙ! Πάντως πραγματικά το πιστεύω ότι όλο αυτό θα είναι μόνο μια κακή ανάμνηση σε λίγο καιρό!!! Υγιές θα είναι το παιδάκι σου!!! 

Σου είπαν πόσο καιρό θέλει για το αποτέλεσμα;

Σε περίπου 15 μέρες... (3 εβδομάδες) αλλά αν κρίνω απ το αποτέλεσμα του συζύγου ππυ το πήραμε σε 10 εργάσιμες νομίζω τόσο θα κάνει κ για το μωρό μας!!!! Στο ίδιο εργαστήριο το στέλνουν το δείγμα! 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η ntinaki88 είπε:

Σε περίπου 15 μέρες... (3 εβδομάδες) αλλά αν κρίνω απ το αποτέλεσμα του συζύγου ππυ το πήραμε σε 10 εργάσιμες νομίζω τόσο θα κάνει κ για το μωρό μας!!!! Στο ίδιο εργαστήριο το στέλνουν το δείγμα! 

Το μωράκι σας δεν έχει τίποτα αγαπη μη στεναχωριεσαι .. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η ntinaki88 είπε:

Κορίτσια μου κάναμε την αυχενική!!!! Και τη λήψη τροφοβλαστης!!!! Μας είπαν ότι δείχνει μια χαρά το μωράκι όλες οι μετρήσεις ειναι καλές! Πήραν παραπάνω δείγμα τροφοβλαστης ώστε αν το μωρό βγει αρνητικό ή φορέας στην Κυστική ινωση Θα κάνουμε κ καρυοτυπο να αποκλείσουμε κάθε πιθανότητα (να μην υπάρχει καμία αμφιβολία) κ για σύνδρομα! Μας είπε η γιατρός μην το κάνουμε τώρα είναι κρίμα αν κάτι δεν πάει καλά στο θέμα της Κ. Ινωσης ! Πάντως όλα δείχνουν καλά να είναι από άποψη αυχενικής! 5.4cm το μωράκι μας κ πρώτη φορά το είδα να κουνιέται!!!! Αναμονή τωρα! Όσο για τη εξέταση δεν μπορώ να πω ότι πονεσα ίσα ίσα το τρύπημα κ μετά μια πίεση! Πονεσα λίγο μετά σαν πόνους περιόδου! Τώρα όμως σχεδόν μια ώρα μετά νιώθω ελάχιστο πόνο! Πάω σπίτι για ξαπλες! 

Άντε κορίτσι μου, όλα δείχνουν καλά και όλα καλά θα είναι!!!! Θετικές σκέψεις!! Να πας να ξεκουραστείς!!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Το μωράκι σας δεν έχει τίποτα αγαπη μη στεναχωριεσαι .. 

Μακάρι γλυκούλα μου..... Κουνιόταν κι όλας!!!!!! Χάχα ❤️❤️❤️

στις πριν 10 λεπτά, ο/η ioannastr είπε:

Άντε κορίτσι μου, όλα δείχνουν καλά και όλα καλά θα είναι!!!! Θετικές σκέψεις!! Να πας να ξεκουραστείς!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.... Ξάπλα 2 μερεςςςςςς ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

κορίτσι με 8 ωάρια και μάλιστα τόσο καλά δεν σου άφησε κάτι κατάψυξη ώστε να μην τα ξανακάνεις όλα από την αρχή; πάντως συμφωνώ, η ποιότητα των εμβρύων μετράει!!!

Απο τα 8 γονιμοποιηθηκαν τα 5. Απο τα 5 προχώρησαν τα 3. Την επόμενη δε ξερω πως θα πάει..

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Steli είπε:

Απο τα 8 γονιμοποιηθηκαν τα 5. Απο τα 5 προχώρησαν τα 3. Την επόμενη δε ξερω πως θα πάει..

Τα έχεις βαλει αυτά τα 3??

στις πριν 1 ώρα, ο/η ntinaki88 είπε:

Μακάρι γλυκούλα μου..... Κουνιόταν κι όλας!!!!!! Χάχα ❤️❤️❤️

Μια χαρά θα είναι κοπέλα μου και σας το εύχομαι 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Μια χαρά θα είναι κοπέλα μου και σας το εύχομαι 

Ευχαριστούμε πολυυυυυ ❤️❤️❤️❤️

Καλησπέρα σας κορίτσια μου.

Δειλά δειλά ξεκινάω να μπαίνω κι εγώ στο γκρουπάκι σας.

Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει καθώς  θα μιλησω από βδομάδα με το γιατρό μου.

Θα κάνω μια υστεροσκόπηση πριν και κατόπιν εξωσωματική.

Κορίτσια μου μήπως τυχαίνει καμμιά σας να έχει κάνει προσπάθεια στο ΡΕΑ? Είναι εκεί ο γιατρός μου και αυτό που θέλω να μάθω είναι αν έχει καλούς εμβρυολόγους.

Ακόμα δεν εχω μαζέψει για την επιτροπή τα χαρτιά γιατί μόλις χθες το πήραμε απόφαση. Αλλά λέω κάνω την υστεροσκόπηση μετά να κλείσω ραντεβού με την επιτροπή και ταυτοχρονα να τα μαζεύω. 

Μια απορία. Εχουμε σπερμοδιαγραμμα από 07/2019 χρειάζεται άλλο ένα; Ή είναι παλιό και πρέπει να κάνει 2 σε αποσταση 75ημερών? Ξέρετε?

Είμαι ασχετη ακόμα με όλα αυτά..

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

κορίτσι μην κάθεσαι και σκας με τους αριθμούς. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι καλά!!! Καταρχήν 20 ωάρια δίνουν σε αρκετά μικρές ηλικίες ή με πολυκυστικές. Στην ηλικία μας αυτά τα νούμερα δεν παίζουν. Αν τώρα εσύ δώσεις 8-9 ωάρια (τόσα δεν ανέφερες;) και είναι καλά, θα τα πας τέλεια! Θα σου πω ότι πολλές κοπέλες εδώ έδωσαν 4-5-6 ωάρια που προχώρησαν όλα! αυτό μετράει... εγώ έδωσα πχ 14 κ λες σουπερ (11 ώριμα εν τω μεταξύ - πάρα πολλά!) όμως τελικά γονιμοποιήθηκαν μόνο 5 γιατί φάνηκε στο μικροσκόπιο ότι είχα ένα θέμα που εμποδίζει τη γονιμοποίηση. Μου έλεγε ο γιατρός στα 10 ώριμα (τόσα υπολόγιζε κ έπεσε σχεδόν μέσα) θα έχουμε 8 γονιμοποίηση-5 την 3η μερα - 3 βλαστοκύστες. Όταν είδε 5 γονιμοποιηση ειπε οχ... κ τελικά πήγαν κ τα 5 3η μερα κ τα 5 βλαστοκυστες! Θελω να πω μην κολλάς στους αριθμούς είναι μόνο στατιστικές. Άρχισα τέλεια μετά χάλια κ τελικά καλύτερα από το αναμενόμενο! Το πως αντιδρά το κάθε σώμα είναι καθαρά ατομικό ζήτημα. Να θες καλά ωάρια αυτό έχει σημασία! Καλά αποτελέσματα!!!

@peacock που χάθηκες; τι κάνεις κορίτσι;

Έχεις δίκιο!απλά λόγω ότι οι ορμόνες μου ήταν πολύ καλές πίστευα ότι θα δωσω πιο πολλά!!χθες είχα 6 από την δεξιά στο ίδιο μέγεθος δεν θυμάμαι πόσο και 3 από την αριστερή ένα μεγάλο και δύο μικρότερα!Απλά φοβάμαι την γονιμοποίηση γιατί έχουμε θέμα με το σπέρμα οπότε θα έχω απώλειες!!τώρα θα δούμε αύριο πως θα πάω!!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Έχεις δίκιο!απλά λόγω ότι οι ορμόνες μου ήταν πολύ καλές πίστευα ότι θα δωσω πιο πολλά!!χθες είχα 6 από την δεξιά στο ίδιο μέγεθος δεν θυμάμαι πόσο και 3 από την αριστερή ένα μεγάλο και δύο μικρότερα!Απλά φοβάμαι την γονιμοποίηση γιατί έχουμε θέμα με το σπέρμα οπότε θα έχω απώλειες!!τώρα θα δούμε αύριο πως θα πάω!!

μπορεί να έπεσες σε μέτριο κύκλο απλά... εμένα με παρακολούθησε κ πήγαμε στον κύκλο που είδε πολλά ωοθυλάκια δλδ 22 ενω στον προηγούμενο είχα πχ καμιά 10ρια. Το κλειδί είναι η γονιμοποίηση κ η εξέλιξη. Ευτυχώς σε μένα ό,τι γονιμοποιήθηκε προχώρησε αλλά μη νομίζεις κ εγώ σε αναμμένα κάρβουνα είμαι 🙄

9 είναι μια χαρά, αν προχωρήσουν καλά και καταλήξεις με 5 έμβρυα είναι σουπερ!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Steli είπε:

Ποσο χρονών εισαι κοπελα μου; επειδή εκανα τις ανώτερες δόσεις ορμονών και οι ωοθήκες μου εκαναν 4 και 4 με καλη ΑΜΗ και καλα ωαρια, μη στενοχωριεσαι. Μου είπε ο γιατρός μου οτι ειμαι ανθεκτική στις ορμονες αλλα εχω πολυ καλης ποιότητας ωαρια. Στον επόμενο κύκλο μπορεί να εχω παραπάνω. Δεν ειναι στανταρ. Εμεινα εγκυος με τη πρώτη αλλα κατέληξε σε βιοχημικη. Το θεμα ειναι να έχουν καλο γενετικό υλικό. Μη σε αγχώνουν τοσο οι αριθμοί. Για παραδειγμα μια φιλη με την οποία υποβληθηκαμε μαζι σε εμβρυομεταφορα, ειχε 20 ωαρια και προέκυψαν 12 εμβρυα. Η κοπελα ακομα δεν ειναι εγκυος και εχει κανει την 4η προσπάθειά της. Θέλω να πω οτι και με ενα, αρκει να ειναι καλο μπορεί άνετα να πιάσει. Μη τρελαίνεσαι. Η ποιότητα μας νοιάζει 

Σ'ευχαριστω πολύ!Είμαι 35 και πάμε για εξωσωματική λόγω σπέρματος αυτό καταλαβαίνω η ποιότητα μετράει θα δούμε στην γονιμοποίηση πως θα τα πάμε!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Τα έχεις βαλει αυτά τα 3??

Μου εβαλε και τα 3 ναι. Με όσες κοπέλες εχω μιλήσει βασικα απο εκεινη τη φουρνιά που ειμασταν μαζι, 3 εβαλαν. Απο τα 8 τα 3 ήταν μικρα γι αυτό γονιμοποιηθηκαν 5. Αλλα και παλι δεν αγχωνομαι γι αυτό. Με αγχώνει οτι πρεπει να επαναλάβω τη διαδικασία. Ελπίζω να ειμαι πιο τυχερή την επόμενη και να καταφέρω να καταψυξω. Καθε φορα ειναι διαφορετική 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

μπορεί να έπεσες σε μέτριο κύκλο απλά... εμένα με παρακολούθησε κ πήγαμε στον κύκλο που είδε πολλά ωοθυλάκια δλδ 22 ενω στον προηγούμενο είχα πχ καμιά 10ρια. Το κλειδί είναι η γονιμοποίηση κ η εξέλιξη. Ευτυχώς σε μένα ό,τι γονιμοποιήθηκε προχώρησε αλλά μη νομίζεις κ εγώ σε αναμμένα κάρβουνα είμαι 🙄

9 είναι μια χαρά, αν προχωρήσουν καλά και καταλήξεις με 5 έμβρυα είναι σουπερ!

Ναι μακάρι!!!!καλέ εσείς είστε μια χαρά!!!έχεις και βλαστοκυστες!!!Θα δω και αύριο!!!τώρα το έχω πάρει απόφαση ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!ελπιζουμε ότι θα πάμε καλά!!!εγώ 4 έμβρυακια καλά θέλω!!!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Σ'ευχαριστω πολύ!Είμαι 35 και πάμε για εξωσωματική λόγω σπέρματος αυτό καταλαβαίνω η ποιότητα μετράει θα δούμε στην γονιμοποίηση πως θα τα πάμε!!!

Και εγώ 35 και εμείς λόγω σπερματος. Ολιγοασθενοσπερμια η διάγνωση. Ακριβώς η ποιότητα μετραει, να μην αγχώνεσαι γι αυτό. 

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Κορίτσια μου μήπως τυχαίνει καμμιά σας να έχει κάνει προσπάθεια στο ΡΕΑ? Είναι εκεί ο γιατρός μου και αυτό που θέλω να μάθω είναι αν έχει καλούς εμβρυολόγους.

Ακόμα δεν εχω μαζέψει για την επιτροπή τα χαρτιά γιατί μόλις χθες το πήραμε απόφαση. Αλλά λέω κάνω την υστεροσκόπηση μετά να κλείσω ραντεβού με την επιτροπή και ταυτοχρονα να τα μαζεύω. 

Μια απορία. Εχουμε σπερμοδιαγραμμα από 07/2019 χρειάζεται άλλο ένα; Ή είναι παλιό και πρέπει να κάνει 2 σε αποσταση 75ημερών? Ξέρετε?

κορίτσι μου τα χαρτιά της επιτροπής λένε οτι τα 2 σπερμοδιαγράμματα πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον 75 μέρες αλλά οχι πάνω από 1 χρόνο. άρα δε χρειάζεται να κάνει 2 τώρα. Αρκεί να κάνει 1 ακόμα. τι πρόβλημα βρήκατε? δυστυχώς δεν ξέρω για το ΡΕΑ αλλά κ εγώ θα ήθελα να μάθω. το σημαντικό είναι να είναι καλός ο εμβρυολόγος.

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Steli είπε:

Και εγώ 35 και εμείς λόγω σπερματος. Ολιγοασθενοσπερμια η διάγνωση. Ακριβώς η ποιότητα μετραει, να μην αγχώνεσαι γι αυτό. 

με βιοψία προχωρήσατε ή πήραν αυτά που βρήκαν και τα γονιμοποίησαν?

στις πριν 9 λεπτά, ο/η ioannastr είπε:

κορίτσι μου τα χαρτιά της επιτροπής λένε οτι τα 2 σπερμοδιαγράμματα πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον 75 μέρες αλλά οχι πάνω από 1 χρόνο. άρα δε χρειάζεται να κάνει 2 τώρα. Αρκεί να κάνει 1 ακόμα. τι πρόβλημα βρήκατε? δυστυχώς δεν ξέρω για το ΡΕΑ αλλά κ εγώ θα ήθελα να μάθω. το σημαντικό είναι να είναι καλός ο εμβρυολόγος.

Στο σπερμοδιαγραμμα δεν είχαμε θέμα τουλάχιστο στο πρώτο. Θυμάμαι είχε ολικά 130.000.000 και ανά ml 50.000.000 κάτι τέτοιο. Και καλλιέργεια σπερματος καθαρή. Τωρα αν χαλασε στην πορεία κάτι δεν ξερω. Κινητικότητα κάπου στο 47% α+β δεν θυμαμαι καλα. Αλλά μας είπαν ήταν καλο.

Εγώ έχω τα σημαντικά προβλήματα.

Κλειστή σάλπιγγα, η μια ωοθήκη δεν λειτουργεί σωστά γιατί ειναι χειρουργημενη και κομμένη(είχα κανει χειρουργειο παλαιοτερα μιας δερμοειδους κυστης πονεμενη ιστορια) και γενικα αν και κανω καθε μηνα οωρρηξια βαση υπερηχου σχεδον παντα από δεξιά όπου είναι ολόκληρη η οωθήκη και ανοιχτή η σάλπιγγα ωστόσο δεν πετυχαίνω σύλληψη.

στις πριν 5 ώρες, ο/η ntinaki88 είπε:

Κορίτσια μου κάναμε την αυχενική!!!! Και τη λήψη τροφοβλαστης!!!! Μας είπαν ότι δείχνει μια χαρά το μωράκι όλες οι μετρήσεις ειναι καλές! Πήραν παραπάνω δείγμα τροφοβλαστης ώστε αν το μωρό βγει αρνητικό ή φορέας στην Κυστική ινωση Θα κάνουμε κ καρυοτυπο να αποκλείσουμε κάθε πιθανότητα (να μην υπάρχει καμία αμφιβολία) κ για σύνδρομα! Μας είπε η γιατρός μην το κάνουμε τώρα είναι κρίμα αν κάτι δεν πάει καλά στο θέμα της Κ. Ινωσης ! Πάντως όλα δείχνουν καλά να είναι από άποψη αυχενικής! 5.4cm το μωράκι μας κ πρώτη φορά το είδα να κουνιέται!!!! Αναμονή τωρα! Όσο για τη εξέταση δεν μπορώ να πω ότι πονεσα ίσα ίσα το τρύπημα κ μετά μια πίεση! Πονεσα λίγο μετά σαν πόνους περιόδου! Τώρα όμως σχεδόν μια ώρα μετά νιώθω ελάχιστο πόνο! Πάω σπίτι για ξαπλες! 

Μπράβο πολύ το χάρηκα....

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hope19 είπε:

Όχι δεν κάνει αυτό το σπερμματοδιαγραμμα μιας κι έχει περάσει πολύς καιρό.! Επίσης μην κλείσεις από τώρα επιτροπή 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Όχι δεν κάνει αυτό το σπερμματοδιαγραμμα μιας κι έχει περάσει πολύς καιρό.! Επίσης μην κλείσεις από τώρα επιτροπή 

Σε ευχαριστώ πολύ Νίκη μου. Το φαντάστηκα.. Θα πάμε να συζητήσουμε την αλλη βδομαδα με το γιατρο και λογικα θα μας κατατοπίσει και αυτός. Θα κάνω και την υστεροσκόπηση πρωτα να ελεγξουμε αν ολα ειναι καλα να ειμαστε προετοιμασμενοι. Αρα λοιπον οπως τα υπολογιζω σε κανενα 3μηνο θα τα εχω μαζεψει ολα ώστε να περασω επιτροπη. Αφου θελει και δυο καινουρια σπερμοδιαγραμματα με αποσταση μεταξυ τους..

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Νίκη μου. Το φαντάστηκα.. Θα πάμε να συζητήσουμε την αλλη βδομαδα με το γιατρο και λογικα θα μας κατατοπίσει και αυτός. Θα κάνω και την υστεροσκόπηση πρωτα να ελεγξουμε αν ολα ειναι καλα να ειμαστε προετοιμασμενοι. Αρα λοιπον οπως τα υπολογιζω σε κανενα 3μηνο θα τα εχω μαζεψει ολα ώστε να περασω επιτροπη. Αφου θελει και δυο καινουρια σπερμοδιαγραμματα με αποσταση μεταξυ τους..

Θα στα πει όλα και θα σε καθοδηγήσει ο ιατρός σου 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Smurf88 είπε:

Προσπαθούσαμε πολύ καιρό...είχα μια βιοχημική και μια παλλίνδρομη οπότε μετά με πήρε από κάτω και δεν ερχόταν με τπτ..είμαστε στην ανεξήγητη (χωρίς καμια εξήγηση μέχρι τώρα)!! Μακάρι τώρα να είναι πιο εύκολα τα πράγματα...Σκέφτομαι να κάνουμε ένα μικρό τσεκ απ και οι δύο..θα πάω να κάνω παπ, οπότε θα ρωτήσω τον γιατρό μου τι χρειάζεται να κάνω..

Κάνε κανονικά τις επαφές σου εσύ...ποτέ δε ξέρεις!!! Σταμάτησες τον θηλασμό;

Έχω 3 μερες να θηλάσω και το στήθος δεν πρήστηκε. Θεωρω οτι αποθηλασα. Έχω 1 μήνα που έδινα μόνο το βραδυ. Όταν ζητούσε τη μερα τον απασχολουσα με άλλα και το ξεχνουσε αμεσως. Τώρα δεν ζητάει ούτε αυτός. Μη σου πω ότι μου κακοφαινεται κάπως! Είναι και συγκινητικό γιατί έκλεισε κι αυτός ο κύκλος που είχε ξεκινήσει δύσκολα, συνεχίστηκε υπέροχα και τωρα τέλος! 

Συγνωμη στα υπόλοιπα κορίτσια που κάνω κατάχρηση του ποστ με άσχετο θέμα αλλά.... τα εχετε κι εσείς μπροστά σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α επίσης εμάς ακόμα τα βράδια το γλενταει οπότε φαντάσου..χαχχα
    • Με το καλό να αρχίσει να δεις όλα καλά θα πάνε θα κάνει τους πρώτους φίλους!! Τώρα σχετικά με όλα τα άλλα και εγώ στα ίδια περίπου είμαι αν εξαιρέσεις ότι εμένα δεν τρώει κάνω παράσταση για να φάει εγώ λίγο φαγακι..γκρίνια..μαμααααα όλη μέρα χαχα αλλά τι να κάνεις η ηλικία είναι..η μεγάλη μου χθες μας ζήτησε μόνη της και κοιμήθηκε στο κρεβάτι της (βέβαια όχι όλο το βράδυ) αλλά θέλω να καταλήξω στο ότι όλα γίνονται αργά η γρήγορα οπότε δεν χρειάζεται άγχος..Όλες πιστεύω υπάρχουν στιγμές που δυσκολευόμαστε και κουραζόμαστε και λέμε ποπό Παναγία μου και οποία δεν το παθαίνει δεν το παραδέχεται χαχαχαχα εγώ τους λέω οι μικροί μου ταλαιπωριστές χαχαχα φυσικά και δεν τα αλλάζουμε με τίποτα αλλά η κούραση κούραση..
    • καλημέρα κορίτσι μου! οντως όπως τα λες! να σκεπαζει τα παιδιά μας από καθε κακό και να τα δίνει υγεία και ευλογία!❤️
    • Περαστικά σας και εσείς κοριτσάκι μου... Εσύ πρόσεχε μη κολλήσεις τώρα τίποτα που είσαι μια ανάσα από το τοκετό.. Πως πάνε οι ετοιμασίες; Τι μένει ακόμα να κάνεις;
    • Καλημέρα Σοφία, τα τεστάκι ναι μπορεί να κάνουν λάθος ή να είναι καθυστερημένη σύλληψη κ να μην το πιάνει ακόμη το τεστ!!! Ξέρεις σίγουρα πότε έκανες ωορρηξία? Καλύτερα κάνε χοριακή που θα δείξει σίγουρα κ σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...