Μετάβαση σε περιεχόμενο

ViKcy

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  917
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  3

Βαθμός Δημοφιλίας

542 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με ViKcy

 • Ιδιότητα
  Gold Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καλά έκανε!!!! Σ'ευχαριστω πολύ καλά εγώ αν δεν τα πάρω δεν πρόκειται να κάνω εμβρυομεταφορα!!
 2. Είναι η εξέταση της κυστικής ινώσης ο Εοππυ καλύπτει μόνο ένα ποσοστό!!!εγώ έκανα όλες τις μεταλλάξεις και πλήρωσα 200 ευρώ αν και οι δύο γονείς είναι φορείς υπάρχει πιθανότητα να το μωρό να νοσεί!!!Είναι σπάνιο αλλά συμβαίνει!!!
 3. Δυστυχώς παρά πολλοί γιατροι δεν στην λένε να την κάνεις!!!είτε είσαι από εξωσωματικη είτε όχι!θα σου πω ότι όλες οι φίλες μου που έκαναν παιδιά καμιά δεν την έκανε!!!ίσως επειδή το θεωρούν ότι είναι σπάνιο να είναι και οι δύο γονείς φορείς!!!Εγώ αποφάσισα να την κάνω από μόνη μου και τώρα περιμένω τα αποτελέσματα!αν τυχόν βρεθώ θετική θα κανει και ο άντρας μου!!
 4. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!και να έχεις υπομονή να περάσουν οι μέρες!!!!φυσικά και οι πιθανότητες το μωρό να. Είναι απλά φορέας η να είναι τελείως καλά είναι πάρα πολλές!!!
 5. @ioannastr σ'ευχαριστω παρά πολύ κορίτσι μου εύχομαι και σένα να πάνε όλα καλά!Εσύ είσαι ακόμα στην αρχή!αλλά ούτε θα το καταλάβεις πόσο γρήγορα περνάει και ο καιρός!!!εμένα μετά από 2,5χρονια ήρθε η ώρα
 6. Σ'ευχαριστω παρά πολύ!!!!ναι στην Αθήνα είναι καλύτερα γιατί έχει πολλά κέντρα που έχουν προσφορές κατά καιρούς!!!οπότε μπορείς να βρεις και καλύτερη τιμή!!!Εύχομαι και εσύ να ξεκινάς τώρα να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα!!
 7. Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε τις εκανα εκεί σε ένα εργαστήριο γενετικής ναι η γιατρός μου μου έγραψε αυτό που καλύπτει ο Εοππυ και εγώ πλήρωσα το υπόλοιπο και εγώ θα έλεγα να το κάνεις όλο!!!!ποτέ δεν ξέρεις το μόνο αρνηττκο είναι ότι αργούν λίγο τα σποτελεσματα κάνουν. Ενα μήνα για να βγούμε!Τώρα αν βγω αρνητική δεν θα κάνει ο άντρας μου !αν όμως βγω σε κάποια μετάλλαξη θετική θα πρέπει να εξεταστεί και αυτός!!
 8. Καλημέρα κορίτσια!!!ελπίζω όλα να πάνε καλά για ολες!!όσες ξεκινάνε τώρα και όσες περιμένουν αποτελέσματα!!Εγώ θα πάω να πάρω την Παρασκευή τις ενέσεις gonal μου έδωσε μονο και αρχές Φεβρουαρίου ξεκινάω!!ελπίζωντας για το καλύτερο!!
 9. Καλημέρα κορίτσι μου εμένα όλο το πακέτο με όλες τις μεταλλάξεις του γονιδίου μου βγήκε 200 ευρώ κανονικά ήταν 250 αλλά τα 50 μόνο καλύπτει ο Εοππυ!!
 10. Σ'ευχαριστω πολύ για την απάντηση!Τώρα την έχω κάνει και περιμένω αποτέλεσμα!τα έκανα σε ένα εργαστήριο γενετικής στην Καλαμαριά!ελπίζω να μου βγουν καλά
 11. Εύχομαι ότι καλύτερο!!όλα να πάνε τέλεια!!!και εγώ ξεκινάω στον επόμενο κύκλο και είμαι πολύ ανυπόμονη!!!μακάρι φέτος να είναι η χρονιά μας!!!
 12. Αν υπάρχει θέμα με τις σάλπιγγες ζήτανε ένα σπερμοδιαγραμμα!!απλά έχε μαζί σου την γνωμάτευση του γιατρού για την αφαίρεση!!!
 13. Κορίτσι μου επειδή εγώ είμαι παθουσα και την πατήσαμε να πάτε να κάνετε κάπου το το κάνει ειδικός!!!Βέβαια μπορείς να δεις στο σπερμοδιαγραμμα που έχετε δει αν γράφει ότι χρησιμοποιείσαν αναλυτή σε υπολογιστή τότε οπισδήποτε να ξανακάνει ο άνδρας!!Σκέψου εμείς κάναμε σε γνωστό μικροβιολογικό και είχε βγει τέλειο και τελικά δεν ήταν πραγματικό!!! δυστυχώς!
 14. Κορίτσια να τι κάνετε!!Δεν είναι και τόσο ακριβές!!!και κάποιες γράφονται κιόλας!!!Γύρω ώστε 200 ευρώ εμένα μου είπαν!!!! Δυστυχώς οι περισσότεροι γιατροί περιμένουν να γίνει το κακο και μετά!!!Πρέπει να υπάρχει χουν στον έλεγχο και η θρόμβωφιλια όπως και κυστική ίνωση!!
 15. @Niki94Μπράβο Νίκη μου!!!να δούμε τώρα πόσους σάκους θα δει ο γιατρός!!όλα να πάνε κατ'ευχην!!!???????
×
×
 • Προσθήκη...