Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυμοσύνη χωρίς συμπτώματα

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!🥰 , θα ηθελα να ρωτησω ποσες απο εσας είχατε εγκυμοσυνη χωρις συμπτώματα, ειχα ελευθερη επαφη 25/1 με ωορρηξια γυρω τις 27-28/1(με συμπτώματα ωορρηξιας) και μεχρι τωρα δεν εχω νιωσει τιποτα αλλο, ουτε κατι που να προμηνύει περιοδο αλλα ουτε και εγκυμοσυνη(εχω ιστορικο με έντονα συμπτώματα περιοδου πολλες μερες πριν! τωρα τιποτα απολύτως!)🙂

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι μου, πόσες μέρες είναι ο κύκλος σου κατά μέσο όρο; Μετά την ωορρηξία, σε έναν κύκλο 28 ημερών περνάνε περίπου 14 μέρες μετά την ωορρηξία για να έρθει η περίοδος και να ξεκινήσει ο νέος κύκλος.  

Αν είχες ωορρηξία όντως 27-28/01 έχει παρέλθει μόλις μία βδομάδα περίπου, οπότε θεωρώ ότι είναι νωρίς για να υπάρχουν συμπτώματα είτε περιόδου είτε εγκυμοσύνης.

Εγώ στην τελευταία μου εγκυμοσύνη, που μου έφερε και το γιο μου, το μόνο "σύμπτωμα" που είχα πριν την καθυστέρηση ήταν ένα τράβηγμα στην ωοθήκη την 9η μέρα, το οποίο τότε το θεώρησα αδιάφορο. Επίσης εμένα η περίοδος μέχρι τότε μου ερχόταν 12 μέρες μετά την ωορρηξία (είχα κάνει παρακολούθηση κύκλου αλλα και με τεστ ωορρηξίας) οπότε είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης της 12η μέρα που ήταν κι η πρώτη μέρα καθυστερήσης θεωρητικά. 

Τώρα όσον αφορά τα συμπτώματα κάθε γυναίκα είναι διαφορετική - κάποιες δεν έχουν καθόλου, κάποιες έχουν ήπια και κάποιες πιο έντονα. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, πόσες μέρες είναι ο κύκλος σου κατά μέσο όρο; Μετά την ωορρηξία, σε έναν κύκλο 28 ημερών περνάνε περίπου 14 μέρες μετά την ωορρηξία για να έρθει η περίοδος και να ξεκινήσει ο νέος κύκλος.  

Αν είχες ωορρηξία όντως 27-28/01 έχει παρέλθει μόλις μία βδομάδα περίπου, οπότε θεωρώ ότι είναι νωρίς για να υπάρχουν συμπτώματα είτε περιόδου είτε εγκυμοσύνης.

Εγώ στην τελευταία μου εγκυμοσύνη, που μου έφερε και το γιο μου, το μόνο "σύμπτωμα" που είχα πριν την καθυστέρηση ήταν ένα τράβηγμα στην ωοθήκη την 9η μέρα, το οποίο τότε το θεώρησα αδιάφορο. Επίσης εμένα η περίοδος μέχρι τότε μου ερχόταν 12 μέρες μετά την ωορρηξία (είχα κάνει παρακολούθηση κύκλου αλλα και με τεστ ωορρηξίας) οπότε είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης της 12η μέρα που ήταν κι η πρώτη μέρα καθυστερήσης θεωρητικά. 

Τώρα όσον αφορά τα συμπτώματα κάθε γυναίκα είναι διαφορετική - κάποιες δεν έχουν καθόλου, κάποιες έχουν ήπια και κάποιες πιο έντονα. 

Καλησπερα και σε εσενα💗, εχω αστατο κυκλο αλλα τοτε ειχα τα μονα συμπτώματα για ωορρηξία μετα δεν ειχα απολυτως τιποτα (ουτε και πιο πριν). Σε ολους τους προηγούμενους κύκλους ειχα απο παρα πολυ νωρίς συμπτώματα περιοδου και τωρα δεν εχω τιποτα και μου φανηκε παρα πολυ παραξενο! υγ εκανα μεσοκυκλικη αιμορραγία στις 19-21/1 που απο οτι καταλαβα απο τη γυναικολογο κανει "Reset" ο κυκλος και φανηκε απο τα αποτελέσματα των εξετάσεων (προλακτινη,προγεστερόνη και LH) . και μετα ειχα 27-28/1 αυτα τα συμπτωματα. 

Δημοσίευση

Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις).

Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι! 

Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!!

Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις).

Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι! 

Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!!

Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!

Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ούτε και γω το κατάλαβα. Ίσως φταίει αυτό, ότι ήμασταν μέσα. Εγώ ας πούμε δεν δούλεψα καθόλου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οπότε οι έξοδοί μου ήταν το να πηγαίνω τον μικρό στον παιδικό (ευκαιρία να περπατώ), να βλέπω τις κολλητές κάποια πρωινά, να κάνω μερικά ψώνια, λίγες βόλτες οικογενειακές. Χαλαρά πράγματα δηλαδή. Και γω, μη νομίζεις, όλο με κολάν ήμουν και πολύ κάζουαλ γενικώς. Το φχαριστήθηκα. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου έχει λείψει και ο άλλος "πιο δημόσιος" εαυτός μου. Θα αργήσω να τον δω μου φαίνεται! Όσο για την κοιλιά... όλο έλεγα πως θα τη βγάζω φωτό κάθε βδομάδα... ούτε αυτό δεν έκανα!  Εγώ έχω μπει στην τελική ευθεία πια... Στις 25 μπαίνω για προγραμματισμένη καισαρική καλώς εχόντων των πραγμάτων. Οπότε... μία βδομαδούλα έμεινε!  Τα βράδια πέφτω ΞΕΡΗ. Είτε είμαι στον καναπέ είτε στο κρεβάτι, πέφτω ΞΕΡΗ. Αν με πάρει ο ύπνος στον καναπέ κάνει αμάν ο άντρας μου για να με ξυπνήσει και να με πείσει να σηκωθώ να πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ σαν άνθρωπος!! Έχει πολλή φάση αυτό!!  Κάποιες φορές και γω τρώω κάποιες φλασιές και νομίζω πως έχω πολλή ώρα να την ακούσω τη ζουζούνα. Πλέον όμως, έχω την εντύπωση ότι ακούει τη φωνή μου και καταλαβαίνει που χαϊδεύω την κοιλιά και μου δίνει σήμα ότι 'Ψιτ, εδώ είμαι, αραχτή!" 
    • Πω πω τι ταλαιπωρία περνάς βρε κορίτσι μου; Είναι τόσο κρίμα που τους εμπιστευόμαστε κ μερικοί δεν είναι άνθρωποι.. μα φυσικά ποια ξέρει τι είναι σωστό κ τι λάθος? Στην πορεία μαθαίνουμε κάποια πράγματα αλλά κ πάλι γιατροί δεν είμαστε να καταλαβαίνουμε τα πάντα.. να πάρεις όσες γνώμες νιώθεις οτι χρειάζεται για να είσαι σίγουρη.. κ αφού βρήκες ήδη κάποιον να εμπιστευτείς θα μπείτε σιγά σιγά σε μια σειρά..
    • κορίτσια τι κάνετε;; Πως είστε;; ποιες μπαίνουν στην τελική ευθεία;; Εγώ σε δυο μέρες μπαίνω στο μήνα μου και μου φαίνεται απίστευτο!! Πέρασε ο καιρός!!  Τα βράδια πως είστε; κοιμάστε;; Γιατί ενώ με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, όσο βλέπουμε τηλεόραση, όταν πάω στο κρεβάτι το μάτι γαρίδα.. συν όλη την ώρα σηκώνομαι για τουαλέτα. Χτες το βράδυ τα χρειάστηκα γιατί είχα την άισθηση ότι είχα να ακούσω το μωρό αρκετές ώρες οπότε το βράδυ μου προστέθηκε συν ένα άγχος για το αν είναι όλα καλά.. ένιωθα κάτι μικρά γκουπ γκουπ αλλά δεν ήξερα αν ήταν το μωρό ή το έντερο... Σήμερα το πρωί όμως  έδωσε ρεσιτάλ και γενικά όλη μέρα είναι ζωηρούλης, απλά μάλλον κοιμόταν και αυτός εχτές το βράδυ. Έτσι το καλό μου το παιδί ξέρει ότι τα βραδιά πρέπει να κοιμόμαστε 😂😂😂   Έκοψα και το σαλοσπίρ και η γιατρός μου είπε να συνεχίσω το μαγνήσιο μέχρι να ανέβω Θεσσαλονίκη. 
    • Με το καλό κορίτσι μου... όλα να πάνε καλά!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...