Μετάβαση σε περιεχόμενο

Hope19

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  318
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

178 Excellent

Σχετικά με Hope19

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε; Είχα πάρα πολλές μέρες να γράψω. Βλέπω πολλές εγκυουλες μας έφερε ο Μάρτης. Συγχαρητήρια κορίτσια μου @Elenikon @Denizz @Marba @St33αν μου διέφυγε κάποια που δεν έχω ευχηθεί συγχωρέστε με δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες. Εύχομαι και η @misofeggaro μας να μας δείξει και νέο τεστακι θετικότατο! Στα δικά μου νέα χάθηκα λίγο γιατί σταμάτησαν οι διαδικασίες εξωσωματικής και δεν πρόλαβα να ξεκινήσω όποτε δεν έχω νέα 😊 Το βρήκα σαν μια ευκαιρία να ηρεμήσω γιατί είχα πιεστεί πολύ ψυχολογικά και έπρεπε να χαλαρώσω. Τώρα απολαμβάνουμε την καραντίνα με τον άντρα μου και ομολογώ μας έχει βοηθήσει ο άπλετος χρόνος που διαθέτουμε καθημερινά! 😂💕 Τόσες επαφές ούτε νεότεροι δεν είχαμε χαχα αλλά και φαί κορίτσια έχω πάρει ήδη τρία κιλά 😂😂😂 Σκέφτομαι βρε κορίτσια τώρα που είχα κάνει υστεροσκοπηση και έβγαλα και ένα μικρό πολύποδα που είχα μήπως μας βοηθήσει και αυτό και τα καταφέρουμε φυσικά! Δεν ξέρω αν προκαλουσε και υπογονιμότητα μπορει να λέω βλακείες.. αυτός είναι ο αμέσως επόμενος κύκλος... Εντάξει πολύ φαντασια έχω ! Χαχα. Αυτά από μένα κι κορίτσια.. Πάω να διαβάσω όλα τα νέα σας..
 2. Καλημέρα κορίτσια μου. @Taggeris δεν ξέρω τι να σου πω , εύχομαι όλος αυτός ο εφιάαλτης να τελειώσει σύντομα! Εγώ κορίτσια έμαθα τα αποτελέσματα της ιστολογικής από την υστεροσκοπηση. Όλα καλά. Πολύποδα είχα τον αφαιρέσαμε κατα τα άλλα όλα καλά. Είδα διαφορά και στην ποιότητα περιόδου-αιμοραγίας. Μου είπαν λογικά μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες κανονικά με την εξωσωματική. Εκτός κι αν γίνει κάτι προς το χειροτερο στη χώρα. Τι να πω. Ελπίζω να βγουμε γρήγορα από όλο αυτό με τον ιό. Εγώ έχω τα φάρμακα ψυγείο και αναμένω με ανυπομονυσία! Χαίρομαι πολύ και για τις εγκυούλες μας που διαβάζω τα νέα σας. Με το καλο κορίτσια μου. Είδα έχουμε και διδυμομανούλες!
 3. Κορίτσια μου κι εγώ κατευθείαν πήγα σε εξωσωματική. Μου είχε πει ότι τα αποτελέσματα της σπερματέγχυσης είναι κοντά στη φυσική σύλληψη. Βέβαια πολλές περιπτώσεις που πέτυχαν. Μια ασθενης του γιατρού μου που έκανε σπερματέγχυση έπιασε 3δυμα. Σπάνιο αλλά συνέβη.
 4. Καλημέρα κορίτσια μου είχα μέρες να γράψω. Αδιαθέτησα την Κυριακή άρα @Lacostaki τώρα περιμένω 17/4. Βγήκε η ιστολογική από την υστεροσκόπηση που έκανα πριν 15 μέρες όλα καλά. Μόνο ένας πολύποδας που αφαιρέσαμε. Η αλήθεια είναι ότι τώρα είδα πιο ''φυσιολογική περίοδο '' μετά την υστεροσκόπηση και λογικά έφταιγε ο πολύποδας. Αυτό το μήνα θα προσπαθήσω φυσιολογικά μήπως βοηθήσει η υστεροσκόπηση που έκανα. Έτσι κι αλλιώς μετά το Πάσχα θα ξεκινήσω εξωσωματικη αν όλα πάνε καλυτερα με τον κορονοϊό και ξεκινησουν οι διαδικασίες. Εμένα μου είπε η μαία που με πήρε για την ιστολογική σήμερα ότι σίγουρα μετά το πάσχα θα συνεχίσουν σίγουρα. Για να δούμε. Εκτός κι αν γίνει κάτι πολύ προς το χειρότερο. @Αννια27 κοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι θα ξεκινήσουμε μαζί μετά το Πάσχα και όλα θα πάνε καλά. Καλύτερα έτσι μην έχουμε κι αυτό το άγχος.Όταν θα τελειώσει όλο αυτό το κακό θα ανοίξετε το μαγαζάκι σας και θα πάει σούπερ! Μένουμε κοντά. Σίγουρα θα σου έρθω!
 5. Κορίτσι μου μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε ,θα πέσει η χοριακη. Αφού στο είπε ο γιατρός και ανταποκρίνεται καλά το σώμα σου και μενεις έγκυος , την επομένη φορά θα κρατήσει η εγκυμοσύνη είμαι σίγουρη. Έχε πίστη!
 6. Ναι έτσι ακριβώς έμαθα κι εγώ χθες είχαν έλλειψη σε πολλά.. για αυτό κι εγώ έγραψα και πήρα 150 μονάδες BEMFOLA γιατί στις 300 μονάδες είχαν έλλειψη, κ μάλλον θα συμπληρώνω δύο ενέσεις αν χρειάζεται. Κι εγώ στο τσακ πρόλαβα..Πάντως όπως σας ανέβασα το πρωί από τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ λόγο κορονοϊού το πάνε σιγά σιγά να παίρνει ο κόσμος φαρμακα μόνο κατόπιν ραντεβού από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ.
 7. Καλημέρα.. Αν δεν κάνω λάθος το δικαιούμαστε σε κάθε επίσημη προσπάθεια. Δηλαδή εφόσον είναι τέσσερις οι επίσημες προσπάθειες μέσω ΕΟΠΥΥ νομίζω είναι τέσσερις και οι φορές που παίρνεις το επίδομα.. με μια επιφύλαξη όμως. Ας μας πει και όποια κοπελα ξέρει μετά από πόσο διάστημα από την προσπάθεια πρέπει να καταθέσεις χαρτιά;Επίσης κορίτσια διαβάστε κ αυτό. Λέει και για τα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ ότι σε λίγο καιρό το πάνε με ραντεβού για να μην υπάρχει αναμονή. Σας έβαλα τα σημεία που μας ενδιαφέρουν. Όσοι ασθενείς λαμβάνουν φάρμακα Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ) από τα Φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες μπορούν να ορίσουν άτομο που θα παραλαμβάνει τα φάρμακά τους με μία απλή υπεύθυνη δήλωση -η οποία δεν χρειάζεται θεώρηση. Στην υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να αναγράφονται ο αριθμός ταυτότητας αλλά και το ΑΦΜ του ατόμου που θα παραλάβει. Με τον τρόπο αυτό δενείναι απαραίτητες οι θεωρημένες εξουσιοδοτήσεις που έπρεπε να είχε μέχρι σήμερα ο παραλαβών.- Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η εφαρμογή της προγραμματισμένης παραλαβής ΦΥΚ, δηλαδή με ραντεβού, στο κεντρικό Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στο Μαρούσι και κατόπιν η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στο σύνολο των φαρμακείων του Οργανισμού. Τις τελευταίες ημέρες γίνονται δοκιμαστικές εφαρμογές ώστε η νέα υπηρεσία να εφαρμοστεί με επιτυχία και ο ασθενής ή ο εκπρόσωπος του να παραλαμβάνει τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους συγκεκριμένη ώρα χωρίς αναμονή. - Αναστέλλεται προσωρινά για ένα μήνα η λειτουργία των Επιτροπών Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του ΕΟΠΥΥ
 8. Ααα επίσης κλείνουν στις 7 αύριο. Είναι 8 τι πρωί με 7 το απόγευμα
 9. Όχι αλλά εγώ πέρασα επιτροπή 13/3. Αν έχει περάσει ένας μήνας από την επιτροπή θέλουν σίγουρα β'χοριακη..
 10. Κορίτσια τελικά άλλαξα τη συνταγή και πήγα ΕΟΠΥΥ Μαρούσι και πήρα τα BEMFOLA 150 IU 24 κουτιά!! Τα 300 όπως σας είπα έχουν έλλειψη. Στο τσακ πρόλαβα γιατί τελειώνουν αρκετά φάρμακα. Αλλά μην ανησυχείτε κάνουν παραγγελίες συχνά. επίσης το φαρμακείο δεν κλείνει. Δεν έχουν κάποια τέτοια ενημέρωση. @Taggeris μιυυ πήγαινε πολύ νωρίς γιατί γίνεται χαμός από κόσμο. Αλλά ευτυχώς εξυπηρετούν γρήγορα..
 11. Κορίτσι μου νομίζω παίζει ρόλο και πως ξεκινάς τον κύκλο και πως είναι οι ορμόνες τη δεδομένη στιγμή. Εγώ πρώτη φορα ξεκινάω είναι η πρώτη μου εξωσωματική. Όποτε ελπίζω να πάνε όλα καλά. Δεν νομίζω να μπορώ να τα προμηθευτω εκεί γιατί είμαι με επιτροπή ΕΟΠΥΥ αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ.. Να ρωτήσω κορίτσια θα πάρω τη daronda 2.8 mg θα το έχω απόγευμα από το φαρμακείο της γειτονιάς μου. Τι βελόνες πρέπει να ζητήσω από το φαρμακείο; Λογικά δεν έχει μέσα ε;
 12. Ναι το μακρύ πρωτόκολλο καταλαβα. Ξεκινάω 21η μέρα κύκλου με daronda. Μακάρι να αντιδράσω κ εγώ τόσο καλά όσο εσύ! Έχω αγωνία γιατί έχω μια οωθηκη λίγο μικρούλα και σχετικά αδρανής , δυσκολεύεται λόγο παλιού χειρουργείου.
 13. Τέλεια κορίτσι μου. Θα πάω σήμερα στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ κι ότι γίνει.. μήπως υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας 🤔
 14. Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Δυστυχώς μου είπαν πρέπει να πάω μόνο στο Μαρούσι στο κεντρικό του ΕΟΠΥΥ γιατί είμαι με έγκριση επιτροπής. Το καλό είναι ότι αργεί η διέγερση λόγο τη κατάστασης και ίσως αν λήξει η συνταγή το πολύ πολύ την ξανά γράφω και πάω με την απόφαση. Απλά θα χρειαστεί πάλι χοριακη. Ξέρεις εσύ που έχεις περισσότερη πείρα αν αυτό που μου είπε ο γιατρός ειναι το μακρύ πρωτόκολλο; Και στα BEMFOLA εσύ αντέδρασες καλά από ότι θυμάμαι! Εγώ έχω εδώ και αρκετούς κύκλους 2η μέρα κύκλου καλή fsh 5.6 και ε2 παίζει από 35-45 συνήθως. Αμη καλή.. Είχα θορυβηθεί γιατί σε ένα κύκλο είχα fsh 11 αλλά σε άλλο διαγνωστικό και πια σκέφτομαι μήπως ήταν λάθος αποτέλεσμα τότε...
×
×
 • Προσθήκη...