Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΛΛΟΥΣΑΣ ΜΑΜΑΣ!!!!


Recommended Posts

Καλησπέρα και απο μένα!!!

επιτέλους έχω αρχίσει και ψάχνομαι για τις πρώτες αγορές...και της μαμάς και του παιδιού!!!!Γεννάω με το καλό τον Απρίλη.Χθές πήγα στα mothercare και μεταξύ άλλων είδα και τα προιόντα που έχουν για τις μαμάδες,επιθέματα στήθους,κρέμες για τις θηλές,εσώρουχα μιας χρήσης μμμμ...τι άλλο...δε θυμάμαι....Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν τα έχετε δοκιμάσει.Είναι καλά?Να τα εμπιστευτούμε ή θα μας πιάσει καμιά αλλεργία???Έχετε καμιά πρόταση για τέτοια προιόντα να μου πείτε και εμένα τη δόλια μέλλουσα μαμά????:P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

zenia mou geia sou!!!

kale nwris einai akoma mh viazesai:)

loipon egw eixa parei vrakakia mias xrhshs ta opoia de ta synistw den einai kala einai polu lepta.egw pernw ths jonhsons k eimai opolu eyxarhsthmenh!!

ta vrakakia mias xrhshs de me volepsan ka8olou.phra kanonika k forousa servietes lexwnas pou lene..nomizw einai ths tena!!mono soutien 8ulasmou phra gia mena k rouxalakia toy mwrou k eimai euxarhsthmenh apo ta mothercare.

farmakeio h na rwthseis mia maia na sou

proteinei kremes,aytes 3eroun kalutera!!auta..

me to kalo to mwraki sou

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

΄Ζουζού να σου ζήσει η μπουμπού σου!!! είναι κούκλα!!!Είναι νωρίς ε??μμμ...μια έρευνα είπα να κάνω μπας και μου φύγει ο καημός που βιάζομαι να τα πάρω όλα απο τώρα!!!!ευτυχώς με κρατάει ο αντρούλης μου!!!χα!!!αλλά δεν μπορώ να περιμένω άλλο!!!!!τη μια λέω αντε να κάνω τη β επιπέδου...εμ..την έκανα οπ΄΄οτε το πέρασα το όριο της αναμονής!!!Και εγώ έχω ακούσει για τη jonhson,απλά είδα και αυτά χθες και είπα να ρωτήσω...δε βόλεψαν τα εσώρουχα μιας χρήσης ε?Και εγώ δε καταλαβαίνω τη χρησιμότητα τους, να σου πω την αλήθεια μου..λογικά θα βολεύουνε και τα κανονικά..τι να πω...απο παντού σε βομβαρδίζουν με χίλια πράγματα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η λανολίνη είναι ότι πιο κατάλληλο για τις θηλές γιατί μπορεί άφοβα να τη φάει το μωρό αλλά θα σου χρειαστεί μόνο για τυχόν ερεθισμούς δε χρειάζεται να τη βάζεις συνεχώς. Σουτιέν θηλασμού θα χρειαστείς τρία -τέσσερα μάλλον. Πολύ πρακτικός είναι και ο μαρσιπος sling. Μ'αυτόν θα μπορείς να "φοράς" το μωρό σου, να κάνεις βόλτες, τις δουλειές σου και το παιδί δε θα κλαίει. Τα μαξιλάρια θηλασμού είναι επίσης σωτήρια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ ΖΕΝΙΑ μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...Έχω ΠΗΤ στις 16/4 και με το ζόρι κρατιέμαι να μην αγοράσω ό,τι βρω μπροστά μου..Κι εγώ στην αρχή έλεγα να κάνω την αυχενική και μετά, έπειτα έλεγα θα αρχίσω τις αγορές μετά το ΄Β' επιπέδου και τέλικά έχω 2 εβδομάδες που έχω αρχίσει να ψωνίζω πραγματάκια...

Όχι όμως για μενα..Μόνο για την μπεμπούλα μου...Της παραγγείλαμε ήδη τα επιπλάκια της και την προίκα (θα μας έρθουν αρχές Μαρτίου) και της έχω αγοράσει και τα φανελάκια που θα φοράει από μέσα...Από τα mothercare τα πήρα σε πολύ καλές τιμές...΄Οσο για επιθέματα, κρέμες κτλ ούτε καν τα είχα σκεφτεί...

Δε νομίζω ότι είναι νωρίς να αρχίσουμε τις αγορές όμως...:( :(

Εγώ μέχρι το Μάρτιο θα δουλεύω :unsure: :unsure: και στις 19 Μαρτίου που μπαίνω στο μήνα μου θέλω να τα έχω όλα έτοιμα για παν ενδεχόμενο..

Εξάλλου, η μοναδική μέρα που μπορώ να πάω για ψώνια είναι το Σάββατο..

Φιλάκια κι ελπίζω όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera koritsia...

Egw kopelles mou mwlis ematha pws tha ekamna giokka stin prwti mou egkumwsini....

Eixame paei gia pswmia...

Wmos oxi mono emeis...

Eixan paei oloi gia na mas agorasoun kati...:blink: :blink: :blink:

Lipon ta pragmata tou mothercare einai oti prepei gia ena mwraki...

Fusika oti einai pio akrivo egw ta empisteuwme...

Gia shampoo kremes ktl,,,einai pali kala ta jonhsons kai ta mustella...

Aurio tha mathw ti tha kanw 100%...

Ki an einai koritsaki wpos eipen i giatros pou eimouna 3 minwn...

Pali gia pswmnisma tha paw...:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζένια καλησπέρα!Και γω 27 Φεβουαρίου μπαίνω στο μήνα μου και αυριο θα ξεκινήσω τις αγορές...άργησα λιγο μάλλον..Φορμάκια και άλλα ρουχαλάκια του μωρού θα πάρω απο jumbo,μπιμπερό,επιθέματα στηθους,θήλαστρα,πιπίλες επισης απο jumbo της chicco.Μπανακι της fisher-price απο jumbo.Προιοντα και κρέμες για το μωρο έχω ακουσει οτι της frezyderm ειναι τα πιο καλά και αγνά χωις προσθετα χημικά,αλλα καλο θα ειναι για το δερματακι του μωρου να συμβουλευεσαι παιδιατρο-δερματολόγο.Την κουνια θα την παραγγείλω απο βιοτεχνία απο την asterias-bebe μάλλον..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Ζενια μου καλησπερα!

Εγω γεννησα τον ιουνιο αλλα ειχα ετοιμη την βαλιτσουλα μου απο τον απριλιο διπλα στην πορτα και περιμενε!!!:laugh:

Εσωρουχα μιας χρησεις δεν χρειαζεται να παρεις. Εμενα τα παρειχε το μαιευτηριο και ηταν μονο για οσες μερες εκατσα εκει.

Τα προιοντα της johnson και της penaten ειναι καλα. Επιθεματα πηρα της chicco και ηταν καλα επισης.

Φορμακια για το μωρο εχει πολυ χαριτωμενα το Η&Μ αλλα και το ΗΡΑ.

Καλα γεννητουρια...:kiss:

:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια σχετικα με τα σουτιεν θηλασμου... Το στηθος μου Θα πρηστει λογικά αφου γεννήσω ετσι δεν είναι? Τα σουτιεν είναι σε μεγέθη όπως τα κανονικά ή εχουν μεγαλύτερο "εύρος"?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ FISSAN MAMA ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΚΟΙΛΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΡΕΜΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΜΩΡΑΚΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΟΡΕΣΤΙΑΔ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΣ...ΠΡΙΝ 10ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙ ΜΩΡΟΥ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ JUMBO.ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΨΩΝΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΛΕΞ/ΛΗ ΘΑ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΡΕΒΒΑΤΙ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑ ΦΕΡΟΥΝ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΝΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΓΙΤΙ ΣΕ ΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΑΝ ΞΕΝΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΓΕΘΟΣ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΗΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΑ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ - ΕΓΩ ΕΧΩ - ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 3 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ (ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΓΕΝΝΑΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΗΛΑΣΑ ΜΕΧΡΙ 4 ΜΗΝΩΝ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτο το σουτιεν απο το ιασω το πηρα κι εγω μου το συστησε η μαια μου. Ειναι πολυ καλο απο την αποψη οτι κραταει καλα το στηθος αλλα δεν βολευει πολυ στον θηλασμο γιατι πρεπει να το ξεκουμπωσεις ολο. Εγω που εχω μικρο στηθος με βολεψαν πολυ τα σουτιεν του mothercare. Αν και μετα τη γεννα μονο μικρο δεν ηταν το στηθος μου. Απο το 65 εφτασα να φοραω 80.:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ!ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 80 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΟΜΑΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΟΡΑΩ:P ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΑ ΟΛΟ ΕΧΕΙ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΙΔΕΥΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ MOTHERCARE ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ - ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ- ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ (ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ:laugh: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...