Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κλείνουμε τα αυτιά μας???


Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα... Από τη στιγμή που έμεινα έγκυος ακούω καθημερινά ιστορίες ανθρώπων οι οποίες έχουν αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα στην εγκυμοσύνη... κυρίως αποβολές. Κάποιες μου έχουν πει ότι έχουν χάσει το παιδί ακόμα Κ στον 8ο μήνα κτλ...

Όλα αυτά με στεναχωρουν φυσικά και μιας Κ είναι πρώτο παιδί φοβάμαι μη μου συμβούν παρόμοιες καταστάσεις.  

Φαντάζομαι κάποιες αν όχι όλες σκεφτόμαστε έτσι... Πώς το αντιμετωπίζετε; 

Δημοσίευση

Γεια σου!πραγματικά μου συμβαίνει και εμένα το ίδιο και μάλιστα την προηγούμενη βδομάδα βίωσα(με μια γνωστή μου)μια τέτοια ιστορία..

Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά και με βοηθάει και πολύ ο άντρας μου σε αυτό!Γιατί κακα τα ψέμματα είναι πολύ αγχωτικό να σου λένε τέτοια πράγματα!

Με θετική σκέψη και με τη βοήθεια του Θεου είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά! 

Δημοσίευση

Έχεις να ακούσεις ιστορίες...ουουου

Η ξαδέρφης μιας φίλης, η θεία μας γνωστής κ.λ.π.

Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις κάθεσαι, τα ακούς και μετά τα ξεχνάς. Είναι ένας άλλος άνθρωπος, μια δικό του ιστορικό, με διαφορετικές συνθήκες κ.λ.π.

Δημοσίευση

Το ιδιο ακριβως κ γω στην εγκυμοσυνη μου κ ειχα κ την πεθερα μου(κοριτσια νομιζω οτι εχω την πιο κακια πεθερα του κοσμου)να ρωταει συνεχεια αν ειναι καλες οι εξετασεις!ηθελε τον γιοκα της βλεπετε για τα γεραματα κ οταν εμεινα εγκυος επεσε σε καταθλιψη κ ελεγε οτι τον τυλιξα!!(που να ξερε οτι εκανα εξωσωματικη γιατι ο γιος της ειχε το θεμα κιολας.Γιατι δεν της το παμε μιλαει παντου.)μετα ακουγα τη καθεμια με τα δικα της!!!απολαυστε αυτην την περιοδο γιατι μετα ερχονται ξενυχτια!!?

Δημοσίευση

Η αλήθεια ειναι πως από την στιγμη που μαθαίνεις πως είσαι έγκυος μέχρι ..για πάντα! ανησυχείς αν είναι καλά το παιδί! Δεν χρειάζεται άγχος οτι ειναι να γίνει θα γίνει δεν αλλάζει κ εγώ είχα δύσκολή εγκυμοσύνη αλλά όλα πήγαν καλά κ τώρα μετάνιωνω π δεν την απόλαυσα! !με το καλό τα μωράκια σας:-)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Krinoula είπε:

Το ιδιο ακριβως κ γω στην εγκυμοσυνη μου κ ειχα κ την πεθερα μου(κοριτσια νομιζω οτι εχω την πιο κακια πεθερα του κοσμου)να ρωταει συνεχεια αν ειναι καλες οι εξετασεις!ηθελε τον γιοκα της βλεπετε για τα γεραματα κ οταν εμεινα εγκυος επεσε σε καταθλιψη κ ελεγε οτι τον τυλιξα!!(που να ξερε οτι εκανα εξωσωματικη γιατι ο γιος της ειχε το θεμα κιολας.Γιατι δεν της το παμε μιλαει παντου.)μετα ακουγα τη καθεμια με τα δικα της!!!απολαυστε αυτην την περιοδο γιατι μετα ερχονται ξενυχτια!!?

Αχαχαχαχαχ... την πιο κακιά!!! 

Απλά πιστεύω ότι οι κοπέλες που έχουν περάσει δύσκολα καλό θα ήταν να μη το μεταφέρουν  Κ σε αυτές που τώρα περιμένουν το μωράκι... αν και το κάνουν για να συμβουλεύουν τις νέες μητέρες ώστε να προσέξουν και να αποφύγουν παρόμοιες καταστάσεις. 

 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τη μέρα που έκανα το RSV, το βράδυ ξεκίνησε ο βήχας. Αναρωτιέμαι, αν δεν είχα κάνει και το εμβόλιο της γρίπης, πώς θα ήμουν τώρα;; Ευτυχώς δεν έχω πυρετό. Αλλά γενικώς είμαι για να με κλαιν' οι ρέγγες! Ας ελπίζουμε ότι μέχρι το σουκού θα έχει αρχίσει να υποχωρεί. Ειδικά τα βράδια η κατάσταση είναι ανυπόφορη.   Όλα καλά θα είναι; Λογικά θα είναι πιο μικροκαμωμένη η ζουζούνα!
    • Τι κάνετε κορίτσια; Ρένα βγήκατε; Είχαμε κανένα νέο από τα αποτελέσματα των εξετάσεων;
    • Καλημέρα κορίτσια!  Κι εμείς την Τρίτη πήγαμε για doppler. Η μικρή μας είναι 2.300 kg, μεγαλώνει σταθερά. Μας τα βρήκε όλα πολύ καλά! Έκανα και το εμβόλιο του RSV εγώ.  Έχουμε το μπαμπά μου άρρωστο σήμερα εμείς με γρίπη τύπου Β οπότε για 2-3 μέρες θα φύγουμε από το πατρικό μου να πάμε σπίτι μας όσο ο σύζυγος έχει άδεια. Την ανηψιά μου έχουμε άρρωστη με γρίπη τύπου Α, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε επαφές τις τελευταίες μέρες. Ελπίζω να τη γλιτώσω και γενικά να μην κολλήσω τπτ μέχρι τη γέννα.  Είχα κάνει και το εμβόλιο της γρίπης οπότε ελπίζω να την περάσω ξυστά. 
    • Κορίτσια επανέρχομαι!  Ο θηλασμός πάει πολύ καλύτερα, θηλάζω αποκλειστικά πλέον αλλά λίγο που δοκιμάζω να αντλώ για να μην ξεχάσει το μπιμπερο αν χρειαστεί αυτό ήταν, το ξέχασε! Είχε να πάρει 2 βδομάδες μέσα στις γιορτές και τώρα δεν το θέλει καθόλου.  Οκ δεν με πειράζει, αν είναι να πάει έτσι για το επόμενο διάστημα, έτσι κι αλλιώς ακόμα δεν δουλεύω, απλά με αγχώνει όταν βγαίνω εκτός σπιτιού να γυρνάω σαν την τρελή γρήγορα μην πεινάει και δεύτερον αν ο γιατρός για κάποιο λόγο μου πει ότι πρέπει να πάρει συμπληρώμα τι θα κάνω;!  Επίσης όσο περνάει ο καιρός θα αντέχει παραπάνω ώρα με το γάλα μου; Όταν αρχίζουν και μπαίνουν οι στέρεες φαντάζομαι δεν θα πίνει τόσο συχνά γάλα σωστά; Και μετά όταν αποθηλασω πως θα πίνει αν δεν θέλει μπιμπερο; 
    • @Kiddo να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου! Είχε πριν μερικές μέρες γενέθλια, σωστά; ❤️ Ρώτησα τον γιατρό για το θέμα που κοπανάει ο μικρός το κεφάλι του στο πάτωμα. Είναι λέει είτε για να τραβήξει την προσοχή, είτε επειδή δεν περνάει το δικό του και δεν ξέρει να διαχειριστεί το συναίσθημα της απογοήτευσης εκείνη τη στιγμή. Να προσπαθούμε να του το σταματάμε λέει, είναι θέμα ασφάλειας, με ήρεμο τρόπο, χωρίς να φρικαρουμε και να τρέχουμε, αλλά θα φανεί ο λόγος που το κάνει αργότερα όταν θα είναι πιο εμφανή τα στοιχεία του χαρακτήρα του. Οπότε κι αργότερα θα μπορέσουμε καλύτερα να του μάθουμε να το διαχειρίζεται. Είναι κάτι που το κάνουν τα μωρά σε αυτές τις ηλικίες πάντως. Λέει κι εκείνος το έκανε όταν ήταν μικρός 🤣
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...