Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απο raniazoo!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ.ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ??ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ??ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ??PLEASE HELP ME........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου raniazoo. και εγω καινουργιο μελος ειμαι.η γνωμη μου ειναι πως εισαι πολυ μικρη για να μην πανε καλα τα πραγματα.και αφου βγηκαν και οι αλλες εξετασεις καλα τι να πω.παντως χωρις λογο ειναι κριμα να κανεις αυτη την εξεταση γιατι δεν ξερω αν σου ειπε ογιατρος σου αλλα ειναι και λιγο επικυνδυνη απο οσο λιγο ξερω για αποβολη.τι να σου πω.η γνωμη μου ειναι να πας και σε εναν αλλον γιατρο.το παν ειναι να τον εχεις εμπιστοσυνη ασχετα με το τι σου λενε οι αλλοι.ευχομαι ολα να πανε καλα.και να προσεχεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Ράνια , λες δεν ηταν καλές.. δηλαδή τι αποτελεσματα είχες; εγω ειμαι 26 χρονων κ ειμαι στην 17η εβδομαδα, στον προγεννητικο ελεγχο μου ειχε βγει για down κτλ 1:33000.. Άμα δεν εχεις συμπαθησει το γιατρο ομως δε νομιζω να συνεχισεις καλα μαζι του...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΑΝΙΑ ΜΑΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ.ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

raniazoo μου, θα συμφωνησω με τα κοριτσια!! μαλλον πρεπει ν'αλλαξεις γιατρο κοπελα μου και γρηγορα!!!!!

δε νομιζω πως ειναι τυχαιο το οτι εσπευσε να σου συστησει δικο του γιατρο και εφ'οσον επανελαβες την εξεταση και τα αποτελεσματα ηταν καλα, μαλλον αποδεικνυεται η αναξιοπιστια του!!!:angry: τα αποτελεσματα μετα, ποιος τα εκτιμησε? αλλος γιατρος?

δε θα σχολιασω το γεγονος οτι στο βωμο του χρηματος, ειναι ικανοι να τρελανουν μια εγκυο γυναικα!!!:angry: :angry: :angry: αν πραγματι οι υποθεσεις μας ειναι σωστες, ειναι τουλαχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!:angry:

μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου!! ολα θα πανε καλα!!! εγω παντως θα σου λεγα να ακολουθησεις το ενστικτο σου και να απευθυνθεις σε αλλο γιατρο!! αν "πεφτουμε μεσα", ο συγκεκριμενος "γιατρος" δε θα διστασει μεθαυριο να σε υποβαλλει σε καισαρικη, χωρις να συντρεχει κανενας ιατρικος λογος!!!:angry: :angry:

ο,τι κι αν αποφασισεις, ευχομαι μεσα απ' τη καρδια μου, ολα να πανε καλα!!!:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λενα μου εφοσον εκανες ξανα την εξεταση και βγηκε πολυ καλη,ενω αυτος σου ειπε οτι δεν ειναι και για μενα καλυτερα να αλλαξεις γιατρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ RANIAZOO.ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 2 ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΑΜΝΙΟΚΕΝΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ.ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RANIAZOO ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ! ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ? ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ? ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΟΥ! ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΜΠΝΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ράνια μου καλημερα και καλοσώρισες!Λιγο περιεργα μου ακούγονται όλα αυτά...Πρώτον, εισαι πολύ μικρή για αμνιοπαρακέντηση η οποια γινεται πάνω απο 35 χρονών.Δεύτερον,με προβληματιζει το γεγονος η συσταση σε δικό του γνωστό και τριτον την δευτερη φορά που έκανες την ιδια εξέταση βγήκαν καλα τα αποτελέσματα.Καλο θα ήταν λοιπόν να αλλάξεις γυναικολόγο για μένα.Η εγκυμοσύνη πρεπει να ελέγχεται απο αξιοπιστους ανθρώπους μιας και ειναι και το μεγαλήτερο θαύμα της ζωής.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρανια καλημερα!

Θα σου περιγραψω λιγο τη δικη μου ιστορια.

Ειμαι και γω 22 στα 23 και βρισκομαι στην 32η εβδομαδα.

Πριν μεινω εγκυος ειχα μια γιατρο η οποια ηταν νεα και πολυ συμπαθητικη ομως δε θα την εμπιστευομουν ποτε να με αναλαβει στην εγκυμοσυνη οχι γιατι δεν ηταν καλη αλπα γιατι ηταν μικρη.Νομιζω οτι σαυτες τις περιπτωσεις σου προσδιδει μεγαλυτερη σιγουρια ενας μεγαλυτερος γιατρος!

Ετσι λοιπον μεσω μιας φιλης βρεθηκα να με παρακολουθει ο σημερινος γιατρος μου.

Δεν πηγα σιγουρη οτι θα συνεχισω σαυτον ομως απο την πρωτη επισκεψη μου εκανε το κλικ,ξερεις.Νομιζω οτι και τον καλυτερο γιατρο να εχεις αν δεν μπορεις να εισαι αμμεση και να νιωθεις σιγουρια μαζι του πρεπει να τον αλλαζεις.Αυτη η σχεση ειναι λιγο δυσκολη και περιεργη.

Οσο για την αμνιοπαρακεντηση εχω να σου πω οτι εγω την εκανα αν και ειμαι μικρη.Δεν παιζει κανενα ρολο για μενα η ηλικια.Δε με επηρεασε καθολου ο γιατρος μου στην αποφαση μου ουτε και την εκανα γιατι με πιεσε.Την εκανα γιατι εγω ηθελα να ειμαι σιγουρη και ηθελα να ξερω

Δεν σκεφτηκα καθολου μα καθολου τα λεφτα και θα την ξανακανω σε μελλοντικη εγκυμοσυνη σιγουρα.

Νομιζω παντως οτι ειναι εντελως παρεξηγημενη ως εξεταση.

Δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο παραμονο να βρεις ενα γιατρο που θα σε κανει να νιωθεις ανετα και δε θα σε βλεπει σαν κουμπαρά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...