Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γειά σας κορίτσια!Περνάω δύσκολες στιγμές....


Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!!Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να μοιραστώ εμπειρίες μαζί σας αλλά και να κάνω αν είναι δυνατόν νέες γνωριμίες!!!!

Έχω ήδη ένα παιδάκι 4ετών. Η εγκυμοσύνη μου ήταν πολύ καλή χωρίς κανένα πρόβλημα από την αρχή...γέννησα με καισαρική....και τώρα έχω ξεκινήσει προσπάθειες για 2ο παιδάκι...

Η τελευταία μου περίοδος ξεκίνησε 15/4 και στις 16/5 είχα βχοριακή 163.9 , οιστραδιόλη 131.5, προγεστερόνη 15.3....

Ξεκίνησα το utrogestan –filicin ... και στις 24/5 είχα βχοριακή 805.2, οιστραδιόλη 192.5 ,προγεστερόνη 23.4...

Η σύλληψη πρέπει να έγινε 26ή 27ή 28 /4 γιατί μόνο τότε ήρθα σε επαφή με τον σύζυγό μου....

Ο γιατρός δεν με έχει δει ακόμα... κάνει λόγω για πιθανότητα αποβολής ή παλλίνρομης κυησης ή .....

Έχω πραγματικά τρελαθεί....σας παρακαλώ πείτε μου τι σημαίνουν όλες αυτές οι τιμές ???

Πραγματικά αυτό που θέλω είναι ένα υγιές έμβρυο....αν από τώρα ξεκινάει έτσι και παίρνοντας στο πρώτο τρίμηνο φάρμακα (utrogestan)

πόσες πιθανότητες έχω αν γεννηθεί αυτό το έμβρυο να είναι υγιές???? Είναι σίγουρο ότι υπάρχει πρόβλημα στο έμβρυο? Σήμερα θα πάω στον γιατρό και νομίζω ότι θα λυποθυμήσω.....Τι θα ακούσω και τι με περιμένει?????[smilie=icon_smurfi:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευανθία μου σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!! Κανε θετικες σκέψεις!!! Για τη β χοριακη το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει καθε 24-48 ωρες να διπλασιαζετε!! Αλλα εχω ακουσει τοοοσες ιστοριες που δεν ανεβαινε έτσι η χοριακη κ ολα πηγαν μια χαρα!! Τα ουτροτζεσταν τα επαιρνα κ εγω κ πολλες αλλες κοπελες!!! Μη σε φοβιζει το οτι περνεις φαρμακα!! Ειναι καλο για τη μητρα!! Εγω επειδη εκανα κ εξωσωματική τα επαιρνα για 3 μηνες!!!

Προσπαθησε να χαλαρωσεις κ ολα θα πανε μια χαρα!! Θα μιλησεις κ με το γιατρο θα κανεις κ ενα υπερηχο κ μετα αν υπαρχει λογος ανησυχεις!! Περιμενω νεα σου!!!! Ο θεος μαζι σου κ ευχομαι να σου χαρισει αλλο ενα υγιες μωρο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου συγχαρητηρια! να μην ανησυχεις!μην αγχωνεσαι και δεν κανει καλο για το μωρακι σου!

Εγω ενα θα σου πω ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου με 30 μοναδες χοριακη!και στο 2ο μηνα ειχα αποκολληση με αιμορραγια, ημουν ξαπλα συνεχεια και μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης ειχα διαφορα θεματα. . . και τωρα εχω ενα κοριτσακι 18 μηνων σχεδον!Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ!Να χεις πιστη πανω απο ολα!καλη συνεχεια και ολα μα ολα να πανε μια χαρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ευανθία!

Εδώ μέσα έχω ακούσει άπειρες ιστορίες χοριακής που δεν ανέβαινε κανονικά, και μετά γεννήθηκαν πανέμορφα, υγιέστατα μωράκια! Επίσης, πάρα πολλές κοπέλες έχουν πάρει ουτροτζεστάν και τα έμβρυα δεν επηρεάστηκαν στο ελάχιστο! Λες να το έδιναν οι γιατροί έτσι εύκολα, αν ήταν να επηρεάσει την υγεία του μωρού;

Φυσικά, πάντα θα πρέπει να έχεις και στο πίσω μέρος του μυαλού σου την πιθανότητα της αποτυχίας. Οι πιο πολλές από εμάς είχαμε μια αποβολή τουλάχιστον, και αν είναι να συμβεί, καλύτερα στην αρχή.

Σου εύχομαι πάντως να πάνε όοοολα καλά!!!

Περιμένουμε τα νέα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση....Σε λίγες ώρες θα ξέρω......Αυτές οι 10 μέρες μέχρι και σήμερα με έχουν εξαντλήσει και ψυχολογικά και σωματικά.....έχω πολύ καιρό να κοιμηθώ καλά.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ τα έχω περάσει, ενώ είχα πολύ ψηλή χοριακή, δεν ακούγαμε καρδιά, κι έπρεπε να περιμένουμε δέκα μέρες για να ξανακάνω υπέρηχο, γιατί ήταν και Δεκαπενταύγουστος και ήταν όλα κλειστά. Τελικά δεν ακούσαμε ποτέ καρδούλα, έκανα απόξεση, και έξι μήνες μετά κρατούσα ένα θετικό τεστάκι. Εννιά μήνες μετά πάλι, κρατούσα στην αγκαλιά μου ένα μικρό αγοράκι!

Σου εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα...για χοριακη ελπιζω να ειναι καλο νουμερο....αν κ ειναι ενδικτικο κ οχι ο μονος λογος που επηρεαζεται η εγκυμοσυνη...οσο για το φαρμακο που λες εγω το επαιρνα αρκετο καιρο...ειδικα στο πρωτο τριμηνο....μια χαρα ειναι το αγγελουδι μου...υγιεστατο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σου ευχομαι καλα αποτελεσματα στο σημερινο ραντεβου σου...μην το φοβασαι το ultragestan δεν κανει καποιο προβλημα στο εμβρυο..το ειχα παρει και εγω για ενα 2μηνο και ολα μια χαρα... προσπαθησε οσο ειναι το δυνατον να εισαι πιο ηρεμη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια δυστυχώς είδα καφέ πριν πάω στο γιατρό... είμαι στην 6 εβδομάδα της κυησης....είδαμε ένα μικρό πολύ σάκο....πολύ συρικνωμένο και μέσα κενό.....ο γιατρός είπε ότι είναι παλλινδρομη κύηση και αυριο θα πάω για απόξεση.....Μου είπε ότι έπρεπε να δούμε εμβρυο και ίσως και να ακούσουμε καρδούλα στην εβδομάδα που είμαι .....όντως είδα κενό... Δεν υπάρχουν λόγια...ή μάλλον τα γνωστά.....τι έκανα λάθος?Γιατί σε μένα?Τουλάχιστον υπήρχε κενό....δεν θα το άντεχα αν έβλεπα σποράκι....Το 'άγχος φταίει... Φοβάμαι για αύριο....Θέλω να γυρίσω καλά στον γιό μου και κάποια στιγμή να του χαρίσω αδελφάκι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευανθία στην έκτη εβδομάδα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ για να ακούσετε καρδιά. Εγώ καρδιά άκουσα στο τέλος της έβδομης εβδομάδας. Υπάρχουν περιπτώσεις που άκουσαν καρδιά μέχρι και την 9η εβδομάδα.

Άλλωστε και η χοριακή σου είναι αρκετά χαμηλή για να δείτε οτιδήποτε στον υπέρηχο.

Γιατί δεν περιμένετε λίγο ακόμα; Και να μην εξελιχθεί η εγκυμοσύνη, τουλάχιστον θα ξέρεις ότι έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο σάκος είναι συρρικνωμένος και αλλοιωμένος μου είπε ....ειναι μικρός και δεν είδα κατι μέσα.... σημερα εχω και πονακια και καφε .....δεν ξερω.... να περιμενω κατι που δεν βλεπω καν και θα ειναι καλα αφου ήδη έχω αιμα....??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχεις άδικο. Εγώ, όπως σου έγραψα και παραπάνω, περίμενα περίπου δυο βδομάδες, αλλά δεν είχα τα δικά σου συμπτώματα. Βασικά δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα. Αλλά τουλάχιστον, ήξερα ότι έδωσα μια ευκαιρία στο σποράκι να αναπτυχθεί.

Ό,τι κι αν είναι, κάνε κουράγιο. Αυτές οι εμπειρίες μας δυναμώνουν και μας προετοιμάζουν για τα καλύτερα που έρχονται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Τελικά κορίτσια πέρασα κι εγώ μια παλλίνδρομη κύηση.... Όπως και να το δεις πάντα πονάει αν και λέω ευτυχώς τουλάχιστον που δεν είχε αναπτυχθεί τίποτα μέσα στο σάκο...

Ο γιατρός μου είπε να ξαναπροσπαθήσω σχετικά σύντομα αλλά φοβάμαι να μην ξαναζήσω κάτι παρόμοιο...

Θέλω πολύ να κάνω ένα αδερφάκι στο γιο μου αλλά τα προβλήματα είναι πολλά...

Ξέρω ότι το μωράκι μου δεν αναπτύχθηκε γιατί είχα πολύ άγχος....πάρα πολύ όμως.... σκεφτόμουν πως θα τα πάω με τον συζυγο...ο μικρός θα ξεκινήσει προνήπιο (ασθενειες,προσαρμοστικότητα...),ο πατερας μου άρρωστος...το σπίτι δυάρι....αστα.....

Πρέπει να ξεπερασω το άγχος και να κοιταξω εμένα ξια να προχωρησω....πως όμως????και μετά από μια αποβολή??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευανθία λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό που σου συνέβη. Αλλά καλύτερα νωρίς παρά αργότερα.

Δε νομίζω ότι φταίει το άγχος σου που δεν αναπτύχθηκε το μωρό. Απ' όσο ξέρω, το άγχος εμποδίζει τη σύλληψη, όχι την ανάπτυξη του εμβρύου. Μάλλον κάποιος άλλος ήταν ο λόγος, ίσως και κάποιο τυχαίο γεγονός.

Τα προβλήματα που μας περιγράφεις δεν είναι και τόσο φοβερά, ούτε και αξεπέραστα!

Είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα ξαναμείνεις εγκυούλα και θα κάνεις ένα γλυκό αδελφάκι στο παιδάκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...