Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα μέλη του Mammyland

Συζητήσεις και όλα τα θέματα που αφορούν τα μέλη της κοινότητας.


Υποενότητες

  1. Περιοχή για Νέα Μέλη

    Συστηθείτε, και δώστε την ευκαιρία στα υπόλοιπα μέλη να σας υποδεχτούν και να σας γνωρίσουν.

    25.6k
    απαντήσεις
  2. Συναντήσεις Μελών

    Όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναντήσεις των μελών μας!

    6.6k
    απαντήσεις


  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου γέμισε η συζήτηση με τις πιο όμορφες εικόνες. Εμάς πλούσια κόμη δεν έχει αλλά είναι μακριά και κάπως σώζεται η κατάσταση 
    • Σε άλλα νέα, τα πιο fun, εμείς έχουμε προχωρήσει αρκετά με τις προετοιμασίες - εξοπλισμός, παιδικό δωμάτιο, κτλ!  Εδώ ετρεχε μια καμπάνια για ένα 20ημερο σε όλα τα βρεφικά καταστήματα ως "Ο μήνας του μωρού" σε απλή μετάφραση 🤣 οπότε είχε καλές εκπτώσεις κι είπαμε να το εκμεταλευτούμε γενικα. Με βοήθησε πολύ που και στο πορτογαλικό φόρουμ οι περισσότερες μαμάδες εκεί είναι ήδη σε άδεια κύησης, οπότε τα έψαχναν όλα ενδελεχώς και σύγκριναν τιμές, οπότε εγώ απλά έβλεπα που έβρισκαν το τάδε πράγμα πιο φθηνά και το 'παιρνα 🤣  Πήραμε λοιπόν το καρότσι μας με -20% (το οποίο ούτως ή άλλως είχαμε δει και καταλήξει σ αυτό πιο πριν), το αυγό και τη βάση ιζοφιξ. Μετά πήρα από σελίδα τύπου facebook marketplace την κλασσική αλλαξιέρα του ΙΚΕΑ με 15 ευρώ, κι απλά πήρα φυσικά καινούργιο στρωμάτακι/πως λέγεται για λόγους υγιεινής. Πήραμε και μία καρέκλα θηλασμού απ την ίδια πωλήτρια μαμα, τα είχε όλα σε εξαιρετική κατάσταση! εμείς τα απολυμάναμε φυσικά με τον ατμοκαθαριστή και είναι σούπερ! Μετά συμπληρώσαμε και κάποια άλλα όπως ραφάκια για τα βιβλία, χαλί και συρτάρια αποθήκευσης για τα παιχνίδια του, καινούργια αυτά. Περάσαμε και την ταπετσαρία στο δωμάτιο, όλα έτοιμα! Από ρούχα μου έστειλαν οι κουνιάδες μου αλλά πήρα κι εγώ μία μίξη από καινούργια αλλά και από vinted (το οποίο έχει έρθει και στην Ελλάδα εάν είστε οκ με μεταχειρήσμενα). Εγώ ακολούθησα μια μαμά που βρήκα στο τικτοκ που τα έλεγε πολύ απλά για το τι είναι απολύτως απαραίτητο για ενα νεογέννητο χειμώνα - ε τα πέρασα κι απ τις κολλητές μου, έδωσαν κι αυτές κα΄ποια τιπς και τώρα ό,τι βγει. Αν στην πορεία χρειαστώ κι άλλα, τα μαγαζία εκεί θα ναι, δε θα ξεμείνουμε από φορμαμάκια και ζιπουνάκια 🤣 Σας βάζω ωστόσο το εξελάκι που έφτιαξα με βάση το feedback από φίλες και την κοπέλα στο τικτοκ 😅επίσης για 0-1 νούμερο δε θέλω να επενδύσω πολλά γιατί πιστεύω δε θα φορεθούν πολύ, οπότε μάλλον δε θα μπω καν στη διαδικασία να συμπληρώσω κι ό,τι λείπει. Επίσης κάποια, όπως τον υπνόσακο 3.0 έχω 1 που είναι 0-6 οπότε αυτομάτως μου κάνει για όλο το πρώτο εξάμηνο, αν και προφανώς αμφιβάλλω ότι θα χρειαστώ τόσο ζεστό υπνόσακο απ την άνοιξη και μετά.
    • Ευχαριστώ πολύ ❤️ πηγαίνεις καιρο σε αυτόν; Εννοώ πριν την εγκυμοσύνη για τεστ παπ κλπ
    • Δεν το γνωρίζω..εγώ αφού γέννησα 8/8 στις 8 το μετράω κάθε μήνα..τώρα σωστό λάθος δεν το ξέρω..καλά εμένα αυτό το μήνα αν θα πάρει 800 γραμ τυχερή θα ναι...α ναι έτσι πάει μετά το τρίμηνο? Δεν το ξερα..
  • Συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...