Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλή επιτυχία σε όλες μας που θέλουμε να γίνουμε μανούλες!!!!


Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας,

είμαι καινούργια στο φόρουμ αν και διαβάζω εδώ και καιρό τις απαντήσεις των μελών, από τις οποίες έχω μάθει πολλά για τις εξωσωματικές. Κάνω προσπάθεια με φυσικό κύκλο και εξωσωματική από πέρυσι τον Ιούνιο. Δυστυχώς μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία. Για τα φάρμακα της εξωσωματικής δεν έχω περάσει από επιτροπή γιατί χρησιμοποιούσα στην συνταγή την αιτία "πρόκληση ωορηξίας". Πρόκειται να κάνω άλλη μια προσπάθεια στον επόμενο κύκλο και ...πρόσφατα έμαθα ότι ακόμη και για "πρόκληση ωορηξίας" πρέπει να περάσεις από επιτροπή...και δεν φτάνει αυτό το νωρίτερο ραντεβού που μπορείς να κλείσεις είναι τον Οκτώβριο!!!!! Δεν μπορώ να περιμένω τόσο και επειδή τα οικονομικά μου τον τελευταίο καιρό δεν είναι και τα καλύτερα, θα ήθελα να ρωτήσω αν καμία σας μπορεί να χαρίσει φάρμακα, τα οποία δεν χρειάζεται πλεον. Εγώ έπαιρνα τα altermon αλλά ίσως αν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα να ρωτήσω τον γιατρό μου και να είναι οκ.

Εύχομαι σε όλες σας πρώτα απ΄όλα υγεία και καλή επιτυχία! [smilie=wave.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κορίτσι!Εχω περάσει και γω από τη φάση της εξωσωματικής.Και γω τα χα πάρει για πρόκληση τα φάρμακα.Κρίμα που το έκαναν με επιτροπή αν ισχύει και είναι τα ραντεβού τόσο μακροπρόθεσμα.Δεν έχω φάρμακα πλέον έχουν περάσει κάποια χρόνια.Καλή επιτυχία να σου ευχηθώ και να τα βρεις γρήγορα να ξεκινήσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν ειναι δυνατον! Τοσο καιρο για την επιτροπη! Η αδελφη μου εκανε εξωσωματικη πριν ενα χρονο! Δοξα το θεο ολα πηγαν καλα με τη δευτερη προσπαθεια! ελεγε οτι καποια φαρμακα της ειχαν περισεψει! Ρωτησε το γιατρο σου τι αλλο φαρμακο επιτρεπεται να παρεις και καντο ποστ εδω! Θα ρωτησω αμεσα αν εχει ακομα φυλαξει η αδελφη μου κατι!

καλη επιτυχια και ευχομαι ταχιστα να ακουσεις τα χαρμοσυνα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Ευχαριστώ για την απάντηση! ναι δυστυχως έχουν αλλάξει τα πράγματα, από ότι μου είπε ένας γιατρός κάποιοι εκμεταλευόταν την κατάσταση και βγάζανε χρήματα, δηλ. οι γυναίκες δεν κάνανε πραγματική προσπάθεια και πουλούσαν τα φάρμακα. Εκτός από το altermon και το gonal κάνει.

Αν μπορείς να ρωτήσεις την αδερφή σου θα ήταν super...

...άργησα να απαντήσω γιατί χθες, μεταξύ άλλων...μετακόμιζα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...