Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!


Recommended Posts

Ειμαι πολύ χαρούμενη γιατί επιτέλους ξανασυνδέθηκα μετά απο 1 χρόνο! Χρωστάω την βοήθεια αυτή στην φίλη Λένα Δράζιου που φαντάζομαι είναι και η μια απο τις διαχειρίστριες! Με λενε Σωτηρία και εχω 2 παιδάκια .... τον Θοδωρή μου που έκλεισε πριν λίγες μέρες τα 4 και την Ιωάννα μου που 1 Ιουνίου κλείνει τα φοβερά 2! Πρόσφατα απέκτησα και ένα τρίτο ''παιδί'' την σελίδα μου στο fb που πουλάω χειροποίητα αρωματικα σαπουνάκια (για άντρες,, γυναίκες, παιδάκια, κατάλληλα για βαφτίσεις πάρτυ κτλ καθώς και κρεμούλες). Περνάω πολλες ώρες μπροστά σε αυτήν την οθόνη τώρα πια και έχω μια σχετική γκρίνια απο τον σύζυγο....... με το δίκιο του βέβαια [smilie=angryfire.g: . Χάρηκα πολύ για άλλη μια φόρά1 :-h

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005853875412&ref=tn_tnmn Αν έχεις λογαρισμό στο fb στείλε μου αίτημα φιλίας και πες μου οτι εισαι απο το mammyland για να σε θυμηθώ. Δυστυχώς δεν ξέρω να ανεβάζω φωτος για να σου έδειχνα. Εχουμε σαπουνάκια παιδικά με διάφορα θέματα για ειναι κατάλληλα για δωράκια και για βάφτιση αλλα και για χρήση απο τα παιδάκια με βιταμίνες και αιθέρια έλαια χωρίς χρωστικές και οργανικές ουσίες.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...