Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καινούρια στην παρέα


my_beba

Recommended Posts

Καλησπέρα! αν και έχω κάνει εγγραφή πολύ καιρό πριν, τώρα αποφάσισα να συμμετέχω πιο ενεργά στην παρέα σας. Καλώς σας βρήκα λοιπόν :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα!

Έχω μια κορούλα 2,5 χρονών, και προχτές που έγραψα το μήνυμα είχα καθυστέρηση και φοβόμουν για νέα εγκυμοσύνη. Ευτυχώς όμως ήρθε η περίοδός μου και τη γλίτωσα! 8-)

Το θέμα είναι ότι θα ήθελα και δεύτερο παιδάκι και μάλιστα πάρα πολύ, αλλά η οικονομική κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και προβληματιζόμαστε πολύ με τον άντρα μου και όλο το αναβάλουμε. Βέβαια αν τελικά ήμουν έγκυος θα ήταν το πιο γλυκό και όμορφο "ατύχημα", αλλά αφού δεν συνέβη πάλι ευχαριστημένη είμαι.

Εσείς πώς το βλέπετε? θέλετε δεύτερο ή τρίτο παιδάκι? σας προβληματίζει η κρίση ή θεωρείτε ότι "τα παιδιά μεγαλώνουν με αγάπη" όπως λέει η μάνα μου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και καλως μας ηρθες.......

να σου ζησει η κορουλα σου......και με το καλο να αποκτησεις και ενα ακομα παιδακι.....

θεωρω οτι ενα ακομα παιδακι δεν ειναι ιδιαιτερο βαρος....

αυτο που λεω εγω και το πιστευω ειναι οτι και σημερα να ειμασταν καλα οικονομικα δε ξερεις πως θα εισαι μετα απο 10 χρονια......οποτε ολα σχετικα ειναι......

δηλαδη αν εγω σημερα βγαζω 3000χιλιαρικα το μηνα περναω καλά και κανω και αποταμιευση κανω και 2 παιδακια μπορει μετα απο 2 χρονια να με απολυσουν και να μην βρισκω δουλεια και να μην εχω τιποτα......

για μενα λοιπον κανεις παιδια γιατι μπορεις ψυχικα να τους δοσεις πραγματα....οχι γιατι εχεις λεφτα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς μας ήρθες, να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλο να ερθει και το αδελφάκι της, γιατι οχι?

Συμφωνω με την Γιωτα ποτε δεν ξερουμε πως θα τα φέρει η ζωη και τι χρήματα θα εχουμε σε ένα , δυο ή περισσότερα χρονια. Αυτο που για μένα εχει σημασία ειναι να μπορεί η οικογένεια να διαχειριστεί σωστα την "πιτα" και να μπορει να κόψει απο κάτι οχι τόσο απαραίτητο για να προσφέρει κάτι αλλο σε καθε νέο μέλος που έρχεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η γνωμη μου ειναι οτι ουτε την επομενη μερα δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει...Το να κανεις ενα παιδι ειναι αποφαση ζωης...φυσικα και παιζει ρολο το οικονομικο αλλα κατα βαθος πιστευω οτι πιο πολυ παιζει ρολο το συναισθηματικο...Εγω οταν εμεινα εγκυος δουλευα...μετα απο λιγες μερες που μαθαμε για την εγκυμοσυνη μου εμεινα ανεργη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν καλώς ήρθες στην ωραία παρέα και να σου ζήσει το παιδάκι σου!!

Δυστυχώς η κατάσταση που βιώνουμε σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολη και για πολλά ζευγάρια αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα το να κάνουν όχι δεύτερο παιδί αλλά και το πρώτο...Φοβούνται και το θεωρώ απόλυτα λογικό..Προσωπικά πιστεύω ότι εάν η οικονομική σας κατάσταση δεν είναι τραγική δηλαδή και τώρα που είστε τρία άτομα δεν ζορίζεστε πολύ, δεν στερείς από το παιδί σου βασικά πράγματα για την ανατροφή του με έναν πολύ καλό προγραμματισμό και μια πολύ καλή διαχείριση στο ταμείο είναι εφικτό να κάνετε και δεύτερο παιδάκι..απλά στην θέση σου θα πήγαινα σε δημόσιο νοσοκομείο και θα έκανα όλες τις εξετάσεις εκεί...πάντα την προσωπική μου γνώμη εκφράζω...εσύ γνωρίζεις καλύτερα..ότι και να αποφασίσετε καλή επιτυχία!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...θα γινω ζουμπουλια....Ευτυχώς όμως ήρθε η περίοδός μου και τη γλίτωσα!

δεν μου αρεσει να αδιαβαζω τετοια συγγνωμη....κανε μια βολτα στο θεματακι των εξωσωματικων....τι τραβανε αυτες οι ηρωιδες και μετα πες κατι τετοο κουκλα...απαπαπαπα...με το καλωσορισμα στα χωνω...ντροπης πραγματα.....κυρια μου αν δεν θελετε δευτερο αγγελουδι να βαλετε σπιραλ, προφυλακτικο, αντισυλλιπτικα χαπια, κατιτις τελος παντων...να κανετε ενα κομποδεμα με τον αντρουλη σας και να αποταμιευετε και ,οίς φτασετε τα χρηματα που θελετε μιας και λογικα θα εχετε κανει ενα οικονομικο προγραμματισμο για την διετια, μολις εχτε αυτα που σας υπολλειποναται τοτε πατηστε το κουμπι να βγει μια χοντρη....ωπα!!!!! λαθος....να σας χαρισει αλλο ενα αγγελουδι ο μεγαλοδυναμος.....κανε ενα καφεδακι και ακου την γιαγια σου αν εχεις γιαγια που σου το ευχομαι, εχασα την δικη μου και μου στοιχισε πολυ.....να σου πει πως μεγαλωσε τα παιδια της....και μην μου πειτε οτι ειμαι γραφικη και οτι παω πισω....ναι ετσι πρεπει σε αυτο το θεμα...αλλλιως να μην κανουμε οικογενειες...μαζευε σαν καλη νοικοκυρα, δουλα και κυρα ψαξτην με τα επιδοματα, με τα ενσημα, μακαρι να δουλευεετε και οι 2 και μολις δεις 1.500 ευρω στην ακρη βουρ για παιδακι κουκλα μου...οπως μεγαλωνει το ενα μεγαλωνει και το δευτερο...αλλα λογια περι γλυκων ατυχηματων και τετοια δεν αρμοζουν σε μια μητερα.....αλλιως να βγαλεις την γυναικα και να παρεις μετρα αντισυλληψης σαν ωριμος ανθρωπος.... καλως μας ηρθες λοιπον...να χαιρεσαι την μονακριβη σου και σου ευχομαι να ρεοουν τα φραγκα σαν το νερο της βρυσης στην οικογενεια, καθως και η αγαπη και η υγεια.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...