Μετάβαση σε περιεχόμενο

Και τωρα τι ψηφιζουν;


Recommended Posts

Πολυ μπερδεμα ρε παιδια. Δεν ξερω τι να ψηφισω. Στην αρχη μου αρεσε ο Τζημερος, αλλα τα εκανε ροϊδο κι αυτος, καλυτερα βεβαια απο τωρα να ξερουμε του καθενος το ρολο!

Μετα σκεφτομαι το ΣΥΡΙΖΑ, αλλα χαλιεμαι απο δυο-τρια πραγματα. Πρωτον, τωρα εκπονησαν νεο οικονομικο προγραμμα. Δηλαδη την προηγουμενη φορα, καθε φορα, ζητουσαν την ψηφο μας χωρις να εχουν ιδεα τι κανουν η μολις μυριστηκαν εξουσια ειπαν να ριξουν νερο στο κρασι τους και να αλλαξουν λιγακι;Δευτερον, λενε οτι εχουν σχεδιο αν βγουμε απο το ευρω τι θα γινει, θελω λοιπον να το ακουσω, με λεπτομερειες και κυριως με ολη την αληθεια, οσο επιπονη κι αν ειναι. Δεν νομιζω κανεις να πιστευει οτι ειτε με ευρω ειτε με δραχμη θα γινουν ξαφνικα ολα ροδινα, ουτως η αλλως εχουμε μπροστα μας 2-3 δυσκολα χρονια, θελω να ακουσω την προταση, να δω αν ειναι να υποφερω να αξιζει τον κοπο. Τριτον αλλα λεει ο ενας, αλλα ο αλλος, ασυνενοησια τωρα, μετα στη βουλη;;;

Καλα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ουτε που να μου κοπει το χερι. ΛΑΟΣ επισης και ΧΑ.

Το ΚΚΕ παλι ειναι λιγο σκληροπυρηνικο, αλλα ειναι και το μονο που εχει μια σταθερη σταση, δεν κανει κωλοτουμπες, ειναι παντα μπροστα στους αγωνες και τολμαει να μιλησει για το πραγματικ προβλημα που ειναι ο ακρατος καπιταλισμος και αν δεν αλλαξει αυτο ολα τα αλλα θα ειναι σαν να δινεις ασπιρινη σε καρκινοπαθη.

Εσεις τι λετε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...