Μετάβαση σε περιεχόμενο

4ος μήνας και αίμα?


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες σας και απο εμένα. Είμαι καινούρια στην παρέα σας και νομίζω πως θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Βρίσκομαι στην 15η εβδομάδα και ενώ όλα πήγαιναν τέλεια, εχθές είδα λίγα καφέ υγρά. Η γυναικολόγος μου μου είπε ξεκούραση και οτι μάλλον δεν είναι τίποτα. Είχε κάποια απο εσάς κάτι παρόμοιο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ισως ειναι μια μικρη αποκολλησουλα. Κατσε ξεκουρασου και μην κανεις τιποτα. Ειχα κι εγω καφε αιμα στην 6ηβδομαδα και εκατσα στο κρεβατι 15 μερες. Τωρα μην συγκρινεις , η κα8εμια κοπελα 8α σου πει διαφορετικη γνωμη. Κανε οτι σου λεει ο γιατρο σου και μην ανησυχεις για τιποτα.

Με το καλο το σπορακι σου :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και για τα καλά σου λόγια. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και να σκέφτομαι οτι ολα θα πάνε καλά όμως για να σου πω την αλήθεια έχω τρομοκρατηθεί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπορει να ειναι πολλα πχ μπορει να ειναι αλλαγη του μηνα μπορει να ειναι καμια μικρη αποκολληση μπορει παλι να ειναι χαμηλα ο πλακουντα και να πιεζει τον τραχυλο και με την παραμικρη πιεση εστω και ενα αγγειακι να σπασει να βγαζει αιμα..οπως και να εχει θελει ξεκουραση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...