Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS :(


Recommended Posts

Καλησπέρα!Είμαι καινούργια στο φόρουμ και χρειάζομαι την βοήθεια σας... Είχα περίοδο στις 15.03 και τελείωσε στις 20.03 με σχεδόν σταθερό κύκλο 31 μέρες..σήμερα το πρωί,δηλαδή 2 μέρες αφού τελείωσε η περίοδος μου ήρθα σε επαφή με τον σύντροφό μου και ενώ πάντα προσέχουμε υπερβολικά πολύ είχαμε την ατυχία να σπάσει το προφυλακτικό και το καταλάβαμε αργά,μάλιστα βρήκα και υπολείμματα από το σπασμένο προφυλακτικό...Έχω πανικοβληθεί και έχω φρικάρει τελείως...Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας 4 ώρες αφού έγινε η πράξη και θα θελα να ρωτήσω αν υπάρχουν πιθανότητες να μείνω έγκυος...Φοβάμαι πάρα πολύ.. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lila καλησπέρα και καλώς ήρθες στο παρεάκι μας......προσωπικά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου, εφοσον πήρες άμεσα χάπι επείγουσας αντισυλληψης.....γενικά όμως να προσέχεις πολύ καλή μου....σε φιλώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου lila2012! Πρώτον πολύ καλά έκανες και πήρες το χάπι. Βέβαια γενικά να τονίσω ότι το χάπι αυτό καλό είναι να το παίρνει κανείς 1 με 2 φορές στη ζωή του γιατί διαταράσει πολύ τον κύκλο της γυναίκας και δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά αν είναι να υπάρξει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη δεν το συζητώ. Δεύτερον αν ο κύκλος σου είναι στις 30 ημέρες τότε δύσκολο να μείνεις έγκυος την όγδοη ημέρα. Ακόμα και οι γιατροί όμως σηκώνουν τα χέρια ψηλά μερικές φορές που τυχαίνουν διάφορα τρελά. Πάντα υπάρχει πιθανότητα να κάνει κάποια ανωμαλία ο κύκλος σου. Ξαναλέω ότι όπως είναι τα πράγματα το βλέπω δύσκολο, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο. Το χειρότερο είναι ότι είναι πολύ νωρίς και θα σε φάει η αγωνία μέχρι να αδιαθετήσεις. Μη φοβάσαι καλή μου!!! Θα με κοροϊδέψετε ίσως, αλλά έχω μια διαίσθηση με μερικούς ανθρώπους κι εσένα θα σου πάει καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και πάλι!Σήμερα, 5 μέρες αφού πήρα το χάπι εμφάνισα κάποια καφέ υγρά όπως στην αρχή της περιόδου.Αυτό σημαίνει ότι όλα πήγαν καλά??'Η είναι νωρίς ακόμα??Συγγνώμη που ρωτάω συνέχεια αλλά αγχώνομαι πολύ...Επίσης ευχαριστώ πολύ που με βοηθάτε..Είναι ένα θέμα για το οποίο δυστυχώς δεν μπορώ να μιλήσω στην μητέρα μου και εδώ έχω βρει πολλές μαμάδες για να με συμβουλέψουν και να με βοηθήσουν όσο μπορούν!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lila γυναικολόγο δεν έχεις? :roll: Θα μπορούσες να πάρεις τον γυναικολόγο σου και να ρωτήσεις, αν και κι εγώ από τα λίγα που ξέρω αν πάρεις αυτό το χάπι δεν παίζει με τίποτα να μείνεις έγκυος. Γι'αυτό ήρθαν και τα καφέ υγρά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...