Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΓΧΟΣ!!!!


tsevoula

Recommended Posts

Ευχαριστω εκ των προτερων το σιτε που μας δινει την ευκαιρια να μαθουμε,να συζητησουμε...ακομα και να νιωθουμε μια μεγαλη παρεα.

ηθελα σας παρακαλω,μια συμβουλη.μπηκα στα 30 ετη,πριν 3 χρονια ανακαλυψα τις πολυκυστηκες,επειτα πο μεγαλες καθυστερησεις του κυκλου,και αυξηση βαρους(18 κιλα).

η γυναικολογος μου μετα απο την αγωγη με αντισυλληπτικα,με καθησυχασε οτι δε συντρεχει καποιος φοβος για υπογονιμοτητα.Εχω ενα χρονο να παρω αντισυλληψη,ο κυκλοσ ειχε σταθεροποιηθει(εκτοσ απο μια-δυο φορεσ).

το προβλημα μου ειναι οτι στεναχωριεμαι οτι δε θα ξερω ποτε θα ειμαι εγκυοσ! εχω παλι καθυστερηση 47 ημερων,εννοειται οτι με τον αντρα μου θελουμε παιδακι κ κανουμε ελευθερα.

αυτες τισ ημερες εχω τρομερη εξαντληση,αναγουλα,ενω νιωθω πεινα δεν με τραβαει τιποτα,υπνηλια,τεμπελια,πρησμενο στηθοσ...ενα ματσο χαλια!!!! προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι μπορει να ναι μια απλη ιωση,και οσο για την καθυστερηση,μου ειναι τρελο ενω θελω να κανω παιδακι να μου ξαναδωσει αντισυλληπτικα η γιατροσ.

συγγνωμη αν σας κουρασα,ειναι πολυτιμη η γνωμη σας για εμενα.Με εχει καταβαλει το αγχος.και πιο πολυ στεναχωριεμαι επειδη καπνιζω(αν και με αναγουλιαζει)και στην σκεψη οτι μπορει να εχω παιδακι...ενοχες!!!!ευχαριστω πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου tsevoula. Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω πολλά για τις πολυκυστικές ωοθήκες. Έχεις καθυστέρηση 47 ημέρες ή εννοείς ότι ο κύκλος σου βρίσκεται στη 47η μέρα;;;;;; Αν εννοείς το πρώτο (που δε νομίζώ γιατί είναι τραβηγμένο) τότε ένα τεστ εγκυμοσύνης ή μια χοριακή σίγουρα θα δείξει αν είσαι έγκυος. Αν εννοείς το 2ο τότε πρέπει να δεις ποιος ήταν ο μεγαλύτερος σου κύκλος τον τελευταίο χρόνο που έστρωσες ώστε να δεις πόσες μέρες έχεις καθυστέρηση..Επίσης νομίζω ότι στην περίπτωσή σου είναι απαραίτητα τα τεστ ωορρηξίας. Αν εντόπισες την ωορρηξία σου τότε να ξέρεις ότι η περίοδος έρχεται κανονικά σε 14 μέρες περίπου μετά την ωορρηξία. Τα έχεις ψάξει όλα αυτά ή πηγαίνεις στα τυφλά;;;; Έχεις κάνει τεστ;;;; Ο γιατρός σου σε έχει δει μετά την καθυστέρηση;;;

Δεν γνωρίζω να σου πω κάτι άλλο. Σου εύχομαι ολόψυχα να γίνεις σύντομα μανούλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω για τον χρονο σου ανθη.εννοω οτι στισ 21/10 μου ειχε ερθει τελευταια φορα η περιοδος.

οσο για τα υπολοιπα δεν τα εχω ψαξει καθολου,διοτι η γυναικολογος μου δε μου χει πει κατι.ισα ισα οτι δεν θα χα προβλημα συλληψης. απο κει και περα ειχα τετοιες αποκλισεις παλαιοτερα αλλα χωρισ αναγουλεσ,υπνηλιεσ κοκ.απο την αυξηση βαρους κ τριχοφυιας ειχα καταληξει στην γυναικολογο(προ τριετιασ).το στεναχωρο ειναι οτι αν δεν εγκυμοσυνη θα πρεπει παλι να παρω αντισυλληπτικα??? και πως θα κανω παιδια ετσι??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ;;; Έχεις αρκετές μέρες καθυστέρηση. Θα δείξει. Τα συμπτώματα είναι θετικά αλλά προσωπικά δεν τους δίνω μεγάλη βάση γιατί μέχρι να μείνω έγκυος στο γιο μου με είχαν παραπλανήσει αρκετές φορές..Πρώτα απ' όλα θεωρώ ότι πρέπει να κάνεις ένα τεστάκι ή μια χοριακή καλύτερα. Αν δεν είσαι έγκυος (που το απεύχομαι) να προμηθευτείς τεστάκια ωορρηξίας (από το ίντερνετ κατά προτίμηση γιατί στο φαρμακείο είναι πανάκριβα). Αυτά θα σου δείξουν με ακρίβεια πότε είναι οι γόνιμες σου μέρες. Η περίοδος έρχεται,όπως σου είπα,μετά από 14 μέρες περίπου οπότε θα δε θα είσαι στην άγνοια. Ξέρω παντως πολλές κοπέλες που έμειναν έγκυοι με πολυκυστικές και δεν αναγκάστηκαν να πάρουν αντισυλληπτικά..Υπάρχουν και άλλες θεραπείες. Ακόμα και με ασταθή κύκλο όμως το βασικό είναι να ξέρεις πότε κάνεις ωορρηξία. Εγώ πριν γεννήσω είχα κύκλο μεταξύ 30 και 34 ημερών. Αγόρασα τεστ ωορρηξίας, εντόπισα τις γόνιμες μέρες, ήρθα σε επαφή με τον άντρα μου τη μέρα που βγήκε θετικό το τεστ και την επόμενη και τσουπ, το μπεμπάκι ήρθε ;) ! Πάντως καμιά φορά περισσότερο σε βοηθούν site σαν αυτό παρά οι γιατροί.......Καλά αποτελέσματα και αύριο πήγαινε να κάνεις μια χοριακούλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλιτσα μου μην ανχωνεσαι καθολου!

εγω εχω διαγνωστει με πολυκυστικες απο το 2005! εκανα θεραπεια με αντισυλληπτικα 5 χρονια! απο τη μερα που παντρευτηκα καθε μηνα υπολογιζα 20 ευρω στα εξοδα για τεστ εγκυνοσυνης (επαιρνα το διπλο με την ελπιδα οτι το ενα μπορει να κανει λάθος)!

οταν αποφασισα να κάνω μια επισκεψη σε εναν άλλο γιατρο μου ειπε πως η μακροχρονια χρηση αντισυλληπτικων έκανε την μήτρα μου να παραμείνει αδρανης και να ελλατωθει το μεγεθος της. περιμενα κανενα 6 μηνο μπας και έρθει μόνη της η περίοδος αλλα χωρις primolout δεν ερχοταν ποτε!

τελικα πηγα και σε ενδοκρινολόγο και μου έγραψε glucophaze! ειναι για διαβητικους αλλα βοηθάει μου είπε το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναικας. με σωστη διατροφή και τα χαπια αυτα ήρθα στα ίσια μου (εχασα βεβαια πολλα κιλα, γιατι παιζει μεγαλο ρολο το βαρος)!

μακαρι να εισαι εγκυούλα !!!! κανε μια χοριακη για να εισαι σιγουρη γιατι η καθυστερηση σου ειναι αρκετα μεγάλη!

αν δεν είσαι όμως πήγαινε στο γιατρό σου ή σε έναν ενδοκρινολόγο και σταθεροποίησε το κύκλο σου!

με πολυκυστικές όλες οι γυναίκες μπορούν να κάνουν παιδιά πλέον αρκεί (όπως μου είπαν οι γιατροί που πήγα) να υπάρχει σταθερός κύκλος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειμαι ΕΓκΥΟΣ.εισασταν οι πρωτοι που μοιραστηκα την ανησυχια μου,!!πριν λιγο εκανα το τεστ,ΘΕΤΙΚΟ.και το απογευμα παω στην γυναικολογοσ.ευχαριστω πολυ ολεσ σασ.ειμαι πολυ χαρουμενη αν και με εχει πιασει τρελη ταχυπαλμια!!!!!!παναγιτσα μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο κοριτσι μου, πολυ χαρηκα. Ευχομαι να σου πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη σου, με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολα καλα και με τον υπερηχο,4,6 χιλ ειναι το μωρο μου και η καρδουλα του χτυπουσε σαν τρελη!

1οσ μηνοσ κ 10ημερων ειμαι.ευχομαι σε οσουσ το επιθυμουν να νιωσουν γρηγορα την χαρα που νιωθω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα! Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα! Όλα θα πάνε καλά ;) ! Σου εύχομαι να έχεις μία υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Σου έφερε γούρι το mammy ε;;;

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπράβο κοπέλα μου, καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! τέλεια όταν ακούσατε την καρδούλα, ε? να απολαύσεις αυτή την ιδιαίτερα ξεχωριστή περίοδο της ζωής σου. φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...