Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 13!! Γεννήστε Ελεύθερα!!!


Recommended Posts

Νικη μου εαν δε σε βολευουν τα μεγεθη- και εμενα δε με βολεβαν- και πιανουν τα χερια σου μπορεις να κανεις το εξης

Να πας να αγορασεις υφασμα οποιο θελεις και να κοψεις το μεγεθος που θελεις σε πανες και κουβερτουλες- το καλοκαιρι η αληθει αιεναι οτι θελεις πολυ πολυ λεπτες.

Εγω ειχα παρει υφασμα λινο με το μετρο και εφτιαξα πανες αγκαλιας για το καλοκαιρι και για το χειμωνα πηρα βαμβακερο χοντρο μαλακο για τον ιδιο λογο. Μετα τα πηγα στη θεια μου και μου τα γαζωσε γυρω γυρω και τελος.

Τα πηρα σε αποθηκη υφασματο ςκαι το λινο ηταν απλο λευκο με μια γαλαζια ριγα..απλα πριν τα κοψεις πλυνε το υφασμα γιατι παιζ ενα μαζεψει λιγο να μπασει που λεμε και να παει τζαμπα κοπος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσιαααααα!

απο τις 4 σημερα ξυπνια. i-)i-)i-)i-)i-)i-)i-)i-):-q:-q:-q:-q:-q

ΚΟΥΤΟΥΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

τι ειναι αυτο το πραμα;τωρα που κανει λιγη δροσουλα κ θα μπορουσα να κοιμηθω με πιανουν αυπνιες.απο το αγχος ειναι σιγουρα

τι κανατε το σαβ.κο;

εμεις χτες πηγαμε για καφε το πρωι.ωραια ηταν,αλλα βλεπω οτι σιγα σιγα δε με βαστανε τα ποδια μου.πολυ κουραση.

χτες βραδυ ηρθαν κ κατι φιλοι κ ψησαμε.ευτυχως το διαλυσαμε νωρις γιατι δεν αντεχα αλλο

3ο μερες απο σημερα............το πολυ.

σα να χω πολυ λιγο καιρο.

αυτες τις μερες θα φτιαξω τη βαλιτσα μου να μαι ετοιμη

σημερα θα βγουν κ οι εξετασεις μου,να τις παω κ στο γιατρο αυριο που θα με δει

τα λεμε οταν γυρισωωωωωωωωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου...Τι κάνετε?? Εγώ ξύπνησα πριν καμιά ώρα, έριξα ένα γρήγορο σφουγγάρισμα γιατι ίσως έρθει η πεθερά μου και ήταν λίγο χάλια το σπίτι. Βεβαια δεν έκανα πολλά γιατι θα έρθει αύριο η μαμά μου για γενική!Πώς περάσατε το Σ/Κ?

Εμένα ήταν πολύ γεμάτο...Το Σαββατο πήγαμε για τα ψώνια μας και μετά για φαγητό.Γυρισαμε ξεκουραστήκαμε λίγο και μετά πήγαμε στα γενέθλια. Ολοι ασχολούνταν με την κοιλίτσα μου :lol: Ωραία ήταν! Χθες πήγαμε πρωί πρωί στην παραλία αλλά φυσούσε πολύ και ήταν παγωμένο το νερό. Βεβαια δεν μπηκα καθόλου εγώ. Καθόμουν στην σκιά και διαβαζα περιοδικά.Όλοι με κοιτούσαν περίεργα...και σκεφτείτε ότι ήμουν με φορεματάκι κι όχι με το μαγιώ!!!! :lol: Είχε πολύ ζέστη παρά τον αέρα και κατά τις 12 πήγαμε σε κάτι ξαδέρφια για φαγητο και μετά σπίτι και ύπνο!! Το απόγευμα όμως με έπιασε μια δυσφορία άλλο πράγμα...και καούρες δεν έβρισκα ησυχία!! Μετά πρεπει να είχα και συσπάσεις...Με έπιασε 2-3 φορές πονάκι στην κοιλιά για δευτερόλεπτα και η κοιλιά μου πέτρωνε!

Αύριο έχουμε γιατρό!! Να δούμε τι γίνεται...το μόνο που με αγχώνει είναι ότι ο άντρας μου από σήμερα δουλεύει εκτός πόλης και θα είμαι μοναχούλα. Ενημερωσα φίλους, τουλάχιστον αν χρειαστώ κάτι να έχ ω κάποιον! :?

Εσείς τι κάνετε?

Νίκη μου μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι. Πάρε λίγα και ότι χρειαστείς θα το πάρεις μετά βολτούλα με το κοριτσάκι σου! Οσο για τα ορμονικά...κι εγώ το Σαββατο το βράδυ μετά τα γενέθλια ήμουν ότι να΄ναι αλλά οκ...Γενικά νιώθω κάπως αυτές τις μέρες!!

Άννα μου καλημέρα και καλά αποτελέσματα!

Χριστίνα μου κι εσύ πρωινή?? Καλημέρα!!

Άντε ξυπνήστε όλες σιγά σιγά...Σήμερα έχει περίεργο καιρό εδώ...Αν και έχει ζέστη, η ατμόσφαιρα έχει πολύ σκόνη...ουφ..πολλά έγραψα!! :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε;Επιτελους κοιμηθηκα καλα χθες,εκλεισα το 8ωρο μου.Προχθες το βραδυ γαυγιζε ο σκυλος της γιετονισσας και με ξυπνουσε! :evil:

Εμεις δεν καναμε τιποτα το ιδιαιτερο το σ/κ.Δεν ειχα ουτε διαθεση ουτε κουραγια...Με επιασαν παλι χθες τα ορμονικα μου,δεν ειχα κοιμηθει και καλα και εβαλα παλι τα κλαμματα.Δεν ηξερα τι ηθελα ολη μερα.Τεσπα,τωρα ειμαι καλυτερα.Εφτιαξα ενα καφεδακι και περιμενω τον μπογιατζη.Κλασσικα...Πιστευω να ερθει αλλιως θα τον παρω τηλ.κατα τις 10.Ειναι και αριστοκρατης,πιανει 10 η ωρα δουλεια! :evil: Αλλα καλυτερα ισως,γιατι ο αντρας μου ηταν νυχτερινος και κοιμαται.

Χρυσα μου σκεφτηκα και εγω να κανουμε με την μαμα μου πανες αλλα της εχει χαλασει η ραπτομηχανη. :( Δεν πειραζει,θα παρω 2-3 ετοιμες και βλεπουμε.

Συμπεθερα εχω και εγω αρκετα πετρωματα εδω και 2 μερες.Η μπεμπα εχει συνεχεια λοξυγγα αλλα δεν ειναι τοσο ζωηρη απο χθες.Την νοιωθω να κλωτσαει αλλα οψι πολυ εντονα.Λετε να επαθε τιποτα;Να φοβαμαι; :(:roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα συμπεθέρα μου...μήπως έχει καμιά έκλειψη κι είμαστε κάπως???

Κι εμένα την προηγούμενη βδομάδα δεν κλωτσούσε έντονα όπως άλλες φορές αλλά έκανε κινήσεις. Ανησυχησα από τη μία αλλά από την άλλη είναι και φυσιολογικό. Κοιμούνται κι αυτά..μην αγχώνεσαι...αφου κάνει κινήσεις μια χαρά είναι η νύφη μου!!

Ο μπογιατζής ακόμα να τελειώσει???Υπομονή!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο μπογιατζης εχει να φτιαξει ολο το σπιτι απ'εξω.Θα τον εχω εδω 2-3 εβδομαδες...Γι'αυτο αγχωνομαι,δεν ειναι μονο το δωματιο της μικρης.Εκανε τη μονωση στην ταρατσα και σημερα υποτιθεται πως θα φερει σκαλωσιες να αρχισει να στοκαρει απ'εξω. :evil:

Το γιουτοπαρ το παιρνω Μαρακι κανονικα,καθε 8 ωρες.Θα δω πως θα παει και θα την ξαναπαρω τηλ.Της το ειπα και προχθες οτι εχω πετρωματα αλλα δεν μου ειπε κατι.Τι να πω...Παντως εχω αρχισει να πιστευω οτι θα γεννησω προωρα... :roll: Αμα σταματησω το γιουτοπαρ στον 9ο,δεν θα αντεξει και πολυ η μπεμπουλα,το νοιωθω... :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νίκη μου καταρχήν για τον μπογιατζή μην αγχώνεσαι...δες το χαλαρά κι ας πιεστεί κι αυτός λίγο να τα κάνει πιο γρηγορα!

Αφού παίρνεις το γιουτοπαρ μην το σκέφτεσαι...απλά ίσως να πρέπει να ξεκουράζεσαι λίγο παραπάνω..Αφού βλέπεις ότι συνεχίζουν τα πετρώματα τότε μάλλον λίγο περισσότερη ξάπλα χρειάζεται τουλάχιστον μέχρι τις 36 εβδ και μετά χαλαρά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθερα μου,εχω περιορισει τις μετακινησεις μου στο ελαχιστο.Και δεν κανω πια τιποτα στο σπιτι,εχουμε βρωμισει εδω μεσα. :lol: Επιτηδες δεν καθαριζω αφου ετσι και αλλιως στοκαρει συνεχεια ο μπογιατζης και τα κανει χαλια...Πετρωματα εχω ακομα και στον υπνο μου... :roll::?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημεραααα

τι κανετε?κ εμεις χαλαρα το περασαμε τοσ/κ...αλλα σιγουρα ειναι κατι αναδρομο :twisted::twisted: εγω ενω κοιμηθηκα καλα μου χαλασε πρωι πρωι τον υπνο η πεθερα μου..η οποια ενω με ξυπνησε ρωτησε γιατι κοιμομουν μου κανε το κεφαλι καζανι κ αφου μου εσπασε τα νευρα τησ εκλεισα το τηλ.σχεδον στα μουτρα..εεεεεεε δεν αντεξα...ασε που ειναι να ερθουν να μου βαψουν κ τους βλεπω χαλαρους..ολα γραμμενα στα .....τα χουν... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

αυτααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Μαιρη!Γι'αυτο και εγω δεν εχω τηλεφωνικα παρε δωσε με την πεθερα. :lol: Μακρυα και αγαπημενες! :lol: Και εσυ τους μαστορους περιμενεις; :evil:

Πηρα τηλ.τον μπογιατζη και ψαχνει σχαρα για το αμαξι του να βαλει πανω τις σκαλωσιες. :evil: Τωρα θυμηθηκε να παρει σχαρα;;;Ελεος!!! :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aaaaaxxx beboulino nomizw pws ola auta einai hlithies dilaiologies pou sou leei o mpogiatzhs

to kako me mena einai oti tha erthoun ta petherika mou mazi me enan mpogiatzh alla oso k na lew den sugkinountai na erthoun..kai to xeirotero einai oti tous deixnw oti tous exw k anagkh opote den kserw ti mporei na kanw mexri telos ebdomadas an den erthoun...mexri pou eipa na to bapsw monh mou alla ela pou den ginete

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οχι,οντως δεν εχει μεσο να τις φερει,το ξερω σιγουρα αυτο.Τον ξερω χροοοονια αυτο τον μπογιατζη,στο παρελθον καναμε και παρεα οικογενειακως.Απλα ειναι της τελευταιας στιγμης.Κανω υπομονη γιατι ειναι καλος μαστορας και φθηνος.Αυτος μας εφτιαξε ολο το σπιτι.Που θα παει,θα ερθει...Μονο να ειναι πριν γεννησω! :lol: Το παιδικο θελει ενα 2ο χερι στοκαρισμα και μετα βαψιμο και τελος.Τα υπολοιπα αργουν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαίρη μου...Μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριεσαι...απλ'α θα ήταν καλυτερα νομίζω να αναλάβει ο άντρας σου να πιέσει την κατάσταση γιατί αλλιώς δεν θα γίνει δουλειά και θα είσαι κι εσύ μες στο άγχος...

Νίκη μου πολύ χαλαρος ο μπογιατζης σου!!!!

:lol::lol: Ας κάνει τουλάχιστον τα εσωτερικά του σπιτιού και για τα εξωτερικα δεν επηρε'αζεσαι και τόσο@@

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eeee tote nikh allazei afou ton gnwrizeis kala...

maraki mou kalhmera auto legame xtes pws an den dw fws auth thn bdomada kuriakh tha bapsei o antras mou pou k autos kserei apla den ta paei kala me tis gwnies :lol::lol::lol: alla kalutera na einai straba bammenes para katholou :lol::lol::lol:

tha sas afhsw twra ..paw na parw thn proika tou mpemph mou k meta isws gia ena kafedaki..ta leme argotera

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά ψώνια Μαίρη μου!!

Χρυσα μου καλημέρα!! Λες να έχουμε γεννητούρια αυτή την εβδομάδα? Για να δούμε....

Νίκη μου κι εγω αυτο περιμένω να δω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξερω και εγω...ολο και καποια θα γεννησει...ολα καλα να πανε!!

Παω να βαλλω Μενεγακη..αν και ηθελα να φρεσκαρω λιγο το σπιτι με τοση σκονη απο τον αερα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εβαλα παλι και εβλεπα το dvd του υπερηχου.Ειμαι πολυ χαζομαμα τελικα! :lol: Αχ,αντε να βγει το κοριτσακι μου να το δω και απο κοντα.Εχει να πεσει πολυυυυυ κλαμαααα!Απο συγκινηση φυσικα.

Τι καλο μαγειρευετε σημερα;Εγω εβγαλα κατι μπριζολες χοιρινες να ξεπαγωσουν.

Ακομα τον Τσακαλακο δειχνει στην Μενεγακη.Αντε και θελω να δω τα 4δυμα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νίκη μου εγώ από τώρα το σκέφτομαι και συγκινούμαι...να σου πω την αλήθεια από σήμερα το πρωί που σκεφτόμουν οτι μπήκα στο μήνα μου δεν κρατιέμαι...εχω και τόση αγωνία για το τι θα μου πει ο γιατρός αύριο..Πάλι καλά είναι πρωί το ραντεβού μου γιατί θα είχα σκάσει..θα με πάει η μαμά μου αυτή τη φορά και από τώρα την φαντάζομαι τι συγκίνηση θα έχει που θα δει τον εγγονό της στον υπέρηχο :lol:

Απο φαγητό δεν εχω ιδέα...είμαι μονη σήμερα...οποτε θα δείξει..Κάτι εύκολο και γρήγορο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειμαι και κουκουβαγια,τρομαρα μου! :lol: Την βλεπω και νομιζω πως ειναι το πιο ομορφο κοριτσακι του κοσμου! :lol:

Αντε συμπεθερα μου,πλησιαζεις.Και ειμαι σιγουρη πως θα εχεια πανευκολη γεννα! :D;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...