Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΠΑΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ???


Recommended Posts

Τι πανες χρησιμοποιειτε;

"Επωνυμες";

"Ανωνυμες";

Κανατε δοκιμη να δειτε ποια ειναι ιδανικη για το μωρακι σας;

Εμεις περιμενουμε τις μπεμπουλες μας σε λιγες μερες και πηρα λιμπερο....με εναν προχειρο υπολογισμο που εκανα θα χρειαζομαστε μια ολοκληρη περιουσια στις πανες......Κοιταξα τις πανες απο το lidl ή το dia που εχουν μιση τιμη απο τις επωνυμες....

Γνωμες παρακαλω........ :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

babylino!!!!eimai polu euxaristimeni k polu ftines.απο την αρχη του ειχα παρει παμπερς μεχρι πριν ενα μηνα τις φοραγε .αλλα ηταν πολυ ακριβες εδω ειχαν 20 ευρο το πακετο !!κ πηρα να δοκιμασω της babylino.ειναι πολυ καλες μυριζουν βαμβακι κ μενει στεγνος ολο το βραδυ .8,50 ευρο το πακετο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω δοκιμάσει όλες τις πάνες και θεωρώ ότι οι καλύτερες είναι οι Libero. Εντάξει είναι λίγο ακριβές, αλλά και τι να κάνεις;;;Ανώνυμες δεν έχω πάρει ποτέ, οπότε δεν ξέρω... :?:?:?

Babylino είναι επίσης καλές, αλλά εμείς είχαμε διαρροές που οφείλονταν στο μέγεθος λόγω μεγάλης απόκλισης των τιμών...

Τα χειρότερα για μενα είναι τα Pampers..Τα σιχαίνομαι!!!Όσες φορές κι αν τα δοκίμασα, απογοητεύτηκα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και με το καλό να υποδεχτείς τις μπεμπούλες σου!

Εμείς πλέον χρησιμοποιούμε libero. Αρχικά χρησιμοποιούσαμε pampers γιατί και το μαιευτήριο αυτές μας έδινε όσο είμασταν εκεί, αλλά εκτός του ότι είναι πιό ακριβές από τις libero, έχουν και μια άσχημη μυρωδιά... Τις babylino δεν τις έχω δοκιμάσει.

Γενικά η άποψή μου είναι ότι τους πρώτους μήνες καλό είναι να χρησιμοποιούμε "επώνυμες" πάνες, μόνο και μόνο επειδή το δερματάκι τους είναι αρκετά ευαίσθητο και για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αλλεργίας. Πιό μετά κι εγώ θα καταφύγω στις πάνες του lidl, μιας και όπως λες κι εσύ έχουν τη μισή τιμή. Τις φορούσε η κουμπάρα μου και στα δύο της παιδιά από την αρχή και ήταν υπέρ-ευχαριστημένη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω χρησιμοποιουσα στην αρχη libero και μετα πηρα απο τα καρφουρ της δικες του. Τωρα εχω βρει τα ναννυς, τα ειχα παρει για λιγο και στο πρωτο. Τα ναννυς θα μου τα φερνουν στο σπιτι χωρις εξοδα.

εαν θελεις αυτο ειναι το σιτε τους με τα τηλ. επικοινωνιας

http://www.linette.gr/contact.html

ειναι οικονομικα. Μακρια απο τα Pampers, οπως λενε και τα αλλα κοριτσια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eγω βρε κοριτσια μονο τα Pαmpers αγοραζω απο την ημερα που γεννηθηκε η μικρη.

Ειμαι απολυτα ευχαριστημενη!

Μια φορα ο παππους μας πηρε πανες απο τα lidl και η μικρη γεμισε σπυρακια. :(

Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο, αλλα ειχε φοβηθει το ματι μου, με τοση κοκκινιλα :shock: ...

Με το καλο να φερεις στον κοσμο τις μπεμπουλες σου!

Φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kai go tha sumfonhso ta pampers einai xalia ta libero polu kalytera oso gia tou lidl exo akousei kai go kala sxolia.emena eytyxos mou phre h koumpara m 20 paketa panes dystixos omos mou phre ta pampers kai anagkastika ta forao sto moro opote makria apo ta pampers

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και απο μενα!

και γω της μικρης μου libero της παιρνω,δεν ξερω τα pampers δεν μου αρεσουν καθολου

μολις βρεχοντουσαν λιγο μου μυριζαν παρα πολυ δεν ξερω..

απο τα libero εμεινα πιο ευχαριστημενη..

η ξαδερφη μου στα αγορια της απο ενα διαστημα και μετα επαιρνε lidl πανες και δεν μου ειχε πει τιποτα ,μια χαρα..

προσωπικη πειρα δεν εχω..

δοκιμασε και βλεπεις τι θα σε βολεψει καλυτερα..

με τα καλο τα κοριτσια σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κι από μένα... εμείς χρησιμοποιούμε poampers αλλά δεν είμαι κ απόλυτα ευχαριστημένη κ είναι κ ακριβά.. έχω δοκιμάσει libero καλά ήταν αλλά μου φάνηκαν πιο σκληρά. θέλω να δοκιμάσω babylino έχω ακούσει πολύ καλά λόγια... από lidl πέρνει η κουμπάρα μου κ είναι ευχαριστημένη. τώρα τελευταία έχω τα pampers τα πορτοκαλί, δεν ξέρω αν τα ξέρετε, κ μωρομάντηλα τα ίδια, μου φαίνονται καλά σαν τα κανονικά τα pampers μόνο που έχουν πολύ διαφορά στην τιμή, είναι αρκετά πιο φθηνά... τα έχετε δοκιμάσει; sauropigouinos είσαι από Χίο; κι εγώ Χίο μένω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λολλιπακι εγω πηρα για αρχη ενα πακετο λιμπερο,μολις ξεπεταχτη λιγο θα ξεκινησω λιντλ η καρφουρ η ντια εχω ακουσει πολυ καλα σχολια εχω τρια μικρουλια ξαδερφακια ολα την εβγαλαν με''ανωνυμες'' πανες μια χαρα ηταν,απλα ειναι φθηνες οι πανες των σουπερ μαρκετ γιατι δεν διαφημιζοντε οπως οι αλλες εταιριες,δεν σημαινει πως οτι ακριβωπληρωνουμε ειναι κ το καλυτερο...

οποτε οτι σου ταιριαξει καλυτερα!!!οταν σου τελειωσουν τα λιμπερο δοκιμασε τα μπεμπιλινο κ παει λεγοντας μεχρι να καταληξης σε αυτο που σας κανει :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα δοκιμάσεις και θα δεις πιο ταιριάζει στα μωράκια σου!

εμένα μου αρέσουν τα πάμπερς και τα χάγκις.

τα λιντλ τα είχα δοκιμάσει αλλά είχε βγάλει σπυράκια.

γενικότερα, όμως, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!

αυτά που θεωρώ τραγικά είναι τα μπέιμπιλίνο!!!

βρωμούσανε, ήτανε χοντροκομμένα και όλο πλαστικό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα δοκιμασεις διαφορες πανες και θα δεις ποιες σ εβολευουν

εμεις εχουμε δοκιμασει σχεδων ολες..

οι λιντλ εμας μια χαρα μας εκατσαν.

ΤΩρα παιρνωαναλογα με το ποια πανα εχει εκπτωση και εχω και κουπονοα οποτε στοκαρω και παιρνω αναμεσα σε παμπερσ και λιμπερο αναλογα.παιρνω συνηθως 2-4 μεγαλα πακετα με εκπτωση και κουπονι και μου βγαινει κοντα στα 10 ευρω το πακετο..αμα δενε χω κουπονι και εκπτωση παιρνω λιντλ ειναι μια χαρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι Ελένη Χίο μένω... κοριτσαρες ψυχολογίστε το διαφορετικά ,για κατουρλια κ κακά αξίζει να πληρωνεις 20 ευρώ ενα πακετο?ειναι κλοπη!!!!! εμεις καναμε στοκ οταν βγαζανε τα σουπερ ολες τις μαρκες μιση τιμή.μηνες ολοκληρους περασαμε ετσι , τωρα πλεον που δεν βγαζουν παίρνω λιντλ κ κοπαναω το κεφαλι μου που εσταζα τα 20 ευρα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω στην μικρη μου μεχρι κ 8μηνων επερνα τις παμπερς.προβλημα ιδιαιτερο δεν ειχαμε.οταν ειχα κ κουπονια αλλων εταιρειων τα χρησιμοποιουσα κ σε γενικες γραμμες εμενα ευχαριστημενη.βεβαια το κακο ηταν οτι ηταν κ ειναι πανακριβες ολες οι επωνυμες.μετα σιγα σιγα αρχισα να δοκιμαζω αυτες απο τα λιντλ κ απο τα ντια.ειδα οτι δεν ειχε θεμα με ερεθισμους κ ετσι συνεχισα με αυτες.κ αυτες που με βολεψαν απιστευτα ηταν απο τα ντια οι πανες βρακακι.η μικρη μου επειδη περπατησε πολυ νωρις(ηδη 8μηνων στεκοταν μονη της ορθια)μας βολεψε παρα πολυ το βρακακι.την αλλαζα ορθια.κ εχουν κ ραφη που σχιζεται μονη της οποτε δεν ειχαμε θεμα με τα κακα να μας φευγουν οταν αλλαζουμε.κ φυσικα ηταν παμφηνες.αν θυμαμαι καλα τοτε τις επερνα περιπου 6,5Ε απο τα ντια.παντως αν προτιμησεις τις επωνυμες μπορεις να βρεις αποθηκες που προμηθευουν σε χοντρικη κ να παιρνεις τις οικονομικες,τζαμπο συσκευασιες.νομιζω βγαινουν λιγο πιο οικονομικες απο τα σουπερ μαρκετ.το εκανε μια φιλη μου κ νομιζω πως τωρα με το νεο μωρο θα το ακολουθησω κ εγω.τουλαχιστον για αρχη.μετα αν δεν εχουμε θεμα με ερεθισμους,σιγουρα ντια ή λιντλ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να δοκιμάσεις και μόνη σου θα καταλήξεις σε αυτά που σε βολεύουν.

Εγώ δοκίμασα λιμπερο αλλά δεν μου άρεσαν λόγω όγκου

και κατέληξα στα πάμπερς με τα οποία δεν έχω πρόβλημα.

Εννοείται πως κάνουμε στοκ κάθε φορά που έχουν κάποια έκπτωση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις για αρχη πηραμε libero της πηραμε κατευθειαν απο την σελια της libero,οι 258 πανες 50,92 http://www.liberoclub.gr/Libero-online- ... rodId=3549 μου φανηκε καλη η τιμη,σε 5 μερουλες τις ειχα με αντικαταβολη.Εχουμε και ενα πακετο babylino που μας εστειλαν,και θα πετυχουμε και καμια προσφορα να δοκιμασουμε pampers,αλλα απο οτι διαβαζω και εδω μια χαρα ειναι libero! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω αρχισα με pampers μετα γυρισα λιμπερο και μετα πηρα και λιντλ. το καλο ειναι πως καιμια δεν τον ερεθιζε.

μετα ομως επειδη μου στελνανε κουπονια και ειχανε και προσφορες επαιρνα οτι συμφερε.

απο ολες τις οικονομικες θεωρω πως οι μπειμπιλινο ειναι οι πιο καλες γιατι ειναι πιο λεπτες απο τις λιμπερο, αλλα τον αλαλζα συχνα.

τελευται πηρα με προσφορα βεβαια παλι τις baby dry τις καινουργιες που ειναι εξτρα λεπτες και ειναι τελειες! δεν εχει ξεχειλισει ουτε μια φορα και καθε πρωι η πανα ειναι 10 κιλα!

επισης ετυχε να αργησω πολυ να τον αλλαξω..ξεχαστηκα.. :oops::oops: και δεν μυριζε, δεν τον ενοχλουσε καθολου δεν γκρινιαζε και δεν ξεχειλισε..μαλιστα ακουμπησε η καλτσα του πανω καταλαθος και εμεινε στεγνη! :)

οποτε οοοοταν τελειωσει το στοκ των πακετων που εκανα :D:D:D θα καναδω ποτε εχει προσφορα να παρω τις ιδιες..

νασημειωσω πως με τις αλλες παμπερς δεν ειμουνα τοσο ευχαριστημενη.

επισης ενα διαστημα εκανα το εξης.

μεσα στην μερα που εκανε πολλα κακα του εβαζα τις φτηνες και το βραδυ που την φοραει πολυ ωρα του εβαζα παμπερς..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω συμφωνω με τις ποιο πολλες κοπελες.....ξεκινησαμε με pampers δεν ημουνα καθολου ευχαριστημενη εκτος του οτι ειχε μια ασχημη μυρωδια ξεχειληζαν πολλες φορες....και οταν πηρα Libero σωθηκαμε! στην αρχη δεν μου αρεσε που ηταν λιγο χοντροκομενες αλλα τελικα ειναι αποροφητικες δν μυριζουν ...και ειναι 8 ευρω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς κορίτσια δοκιμάσαμε τα babylino και κάθε φορά που έκανε τσισάκια,μαζί με την πάνα αλλάζαμε και ρούχα!! :twisted: Μετά πήρα τα pampers και ηρέμησα!!Η αλήθεια είναι πως όντως έχουν μια περίεργη μυρωδιά... :? Θα δοκιμάσουμε κι άλλες μάρκες κ βλέπουμε...Έχετε δοκιμάσει τις πάνες του Τζάμπο???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anoulla εγω δουλευω στο jumbo Και τις περνουνε πααααααααααααρα πολυ της πανες..nannys ειναι νομιζω.....αλλα δεν ξερω αν θελω να της δοκιμασω :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσαρες ψυχολογίστε το διαφορετικά ,για κατουρλια κ κακά αξίζει να πληρωνεις 20 ευρώ ενα πακετο?ειναι κλοπη!!!!! εμεις καναμε στοκ οταν βγαζανε τα σουπερ ολες τις μαρκες μιση τιμή.μηνες ολοκληρους περασαμε ετσι

Συμφωνω απολυτα!!!!

Στην κορη μου απ'οταν ηταν 8 μηνων αρχισαμε τις πανες απο τα lidl. δεν αντιμετωπισαμε κανενα προβλημα.

Τωρα στον μπεμπακο κυνηγαμε τις προσφορες. Οταν βγαζουν τα σουπερ μαρκετ μισοτιμης τις "επωνυμες" αγοραζουμε αρκετες συσκευασιες (σε διαφορα νουμερα) και ετσι δεν εχουμε προβλημα. Αυτη τη στιγμη εχω 3 μεγαλες συσκευασιες libero και 2 pampers. Μεχρι να τελειωσουν αυτες βλεπουμε.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ απόλυτα!! Κι εμείς αυτό κάνουμε και έχουμε ένα μεγάλο στοκ αλλά μόνο από pampers οπότε δεν ξέρω ακόμα τι λένε οι άλλες μάρκες. Είμαι ευχαριστημένη αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν όντως ,μια περίεργη μυρωδιά! :?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για μρνα οι χειροτερες ειναι οι babylino!Οπως και η Αννουλα1987 καθε φορα αλλαζαμε και ρουχα.Απιστευτες διαρροες!Κατα τα αλλα συμφωνω με τα κοριτσια για τις προσφορες.Πολυ συχνα οι εταιρειες και τα σουπερ βγαζουν τις πανες -30 ή -40% οποτε τοτε αξιζει να κανεις στοκ.Εμεις πσντως ετσι εχουμε γεμισει την ντουλαπα :lol::lol::lol: Επισης αν γινεις μελος στελνουν και εκπτωτικα κουπονια,τουλαχιστον οι λιμπερο σιγουρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και από μένα. Χρησιμοποιώ στην κορούλα μου παμπερς από τότε που γεννήθηκε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Μόνο με το θέμα τιμή, είναι αρκετά ακριβές. Τελευταία δοκίμασα τις babylino (πιο οικονομικές) και η μικρούλα μου συγκάηκε πάρα πολύ........................ δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι (δεν έχει ξανασυγκαεί ποτέ) αλλά εγώ δεν θα της ξαναχρησιμοποιήσω.

Έχουμε δοκιμάσει και Lidl τις πάνες - βρακάκια αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας (είναι πολύ σκληρές). Τις Libero δεν τις έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ.

Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν, κοινώς ότι σε βολέψει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...