Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ;


geo-r-gia

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί κολλάει το φόρουμ τόσο πολύ ειδικά τις δύο τελευταίες ημέρες. Να πω ότι σε άλλα σαίτ δεν έχω αυτό το πρόβλημα,τρέχουν κανονικά.Επίσης δε μου ανοίγει καθόλου τα άλλα εικονίδια όταν πατάω προβολή περισσοτέρων εικονιδίων. Γιατί;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το «κόλλημα» το έχεις παρατηρήσει να συμβαίνει συγκεκριμένες ώρες; Δοκίμασες να καθαρίσεις το Ιστορικό του περιηγητή σου ή να μπεις με κάποιον άλλον browser (πχ Firefox, ή Chrome που είναι πολύ γρήγορος);

Όσον αφορά τα Περισσότερα Εικονίδια, δηλ.την εμφάνιση των περισσότερων Smilies όταν γίνεται μία Δημοσίευση, μάλλον ο περιηγητής σου θα έχει pop-up blocker γιατί μόλις το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά. Απενεργοποίησε το για το mammyland και θα δεις ότι δουλεύει μια χαρά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μόνο το mozilla χρησιμοποιώ.Ειδικά τώρα έκανε πολύ ώρα για να μου ανοιξει η σελίδα και να διαβάσω την απάντηση σου.Επίσης κάτι αλλο που παρατηρώ όταν μπαίνω στα θέματα είναι ότι αργούν να φορτώσουν και οι διπλανές διαφημίσεις,στην αρχή τα εμφανιζει άσπρα κουτάκια και μετά τα φορτώνει κανονικά. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αλλα νομιζω ότι συμβαίνει βραδυνές ώρες.Για τα περισσότερα εικονίδια, τις προηγούμενες ημέρες δεν είχα πρόβλημα στο να τα χρησιμοποιήσω, τώρα που δοκίμασα όμως τίποτα.Έχω και το cleaner,εκτός από το malwarebytes και το spyware kαι γίνεται καθαρισμός του ιστορικού.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...