Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κατερίνα!!!

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  2238
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Κατερίνα!!! last won the day on 19 Νοεμβρίου 2020

Κατερίνα!!! had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

759 Excellent

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με Κατερίνα!!!

 • Ιδιότητα
  Platinum Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Να σου ζήσει κοριτσάκι μου, γερό και καλοτυχο να είναι πάντα🥰🥰 πως είσαι εσυ;; όλα καλά με το μωρο;;
 2. Ναι μα γι αυτό κ εγώ δεν το σκέφτηκα καν αν θα της δώσω, δεν διακινδυνευω να χάσει πολύ και να κάνει και κανέναν ικτερο!
 3. 37+3 ήμουν και ενώ πριν 2 βδομάδες μου την είχε βγάλει 2.800 στον υπέρηχο τελικά γεννήθηκε 2.560! Βέβαια είναι πολύ καλή μου λέει η παιδίατρος είναι δυνατό μωρό έχει χάσει πολύ λίγο βάρος μέχρι τώρα και τρώει καλά! Από την καισαρική είμαι πάρα πολύ καλά, πραγματικά δεν έχω καταλάβει ότι έκανα χειρουργείο, πονάω λίγο μόνο στο ανέβα κατέβα στο κρεβάτι!
 4. Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας να είστε όλες καλά να χαίρεστε τα μωράκια σας και με το καλό όσες περιμένετε❣❣❣❣ εμείς είμαστε καλά, την θηλάζω αλλά της δίνω και συμπλήρωμα γτ δεν την φτάνει ενώ κάθεται ώρα στο στήθος μετά τσιρίζει κ εκνευρίζεται, κ επειδή είναι μικρούλα στα κιλά της δεν το διακυνδινευω να χάσει πολύ! Ελπίζω όταν κατέβει το γάλα να μπορέσω να τη θηλάσω κ αποκλειστικά!
 5. Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας να είστε όλες καλά να χαίρεστε τα μωράκια σας και με το καλό όσες περιμένετε❣❣❣❣
 6. Ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου να είσαι καλα😊❣❣❣
 7. Κορίτσια μου γέννησα με καισαρική τελικά η μπουμπού μου είναι τελικά 2.560 λίγο μικρούλα αλλά πολύ καλή έκλαψε αμέσως και μόλις πήγα στην ανάνηψη την θήλασαν κιόλας, τώρα ανέβηκα στο δωματιο και περιμένω να μου την φέρουν παλι❣❣❣ απίστευτο συναίσθημα μοναδικο❣❤❣❤
 8. Καλά είμαστε πολύ χαλαρά, μας ανέβασαν στο δωματιο τελικά, τώρα μου κάνουν καρδιοτοκογραφο κάθε 2 ώρες θα κάνω και θα περιμένουμε μου είπε ο γιατρός!! Δεν θέλει να μου βάλει πόνους να δούμε πως θα εξελιχθεί μονο του κ βλέπουμε!!
 9. Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου να σαι καλά!!
 10. Ευχαριστώ κοριτσάκι μου να σαι καλά!! Τώρα κάνω σιγά σιγά πιο δυνατές συσπάσεις, και περιμενουμε🙏❣
 11. Ευχαριστώ κορίτσι μου να σαι καλά!! Κ εσύ με το καλό να ρθει η ώρα!!
 12. Ναι με έχουν σενδεμενη αλλά δεν κάνω σχεδόν καθόλου συσπάσεις!! Ναι είμαι καλά εδώ περιμένω κ όπως πάει! Μπορεί να με ανεβάσουν στο δωματιο αν δεν εξελιχθεί κ να κατέβω όταν είναι η ώρα πάλι στο χειρουργείο!
 13. Ευχαριστώ κορίτσι μου να σαι καλά!! Μπαα σχεδόν τπτ ς 2 φορές έχω νιώσει μόνο σαν πολύ ελαφρύ πονακια περιόδου αλλά τπτ ιδιαίτερο!! Λογικά θα μας πάρει ώρες μου είπαν!!
 14. Καλημέρα κορίτσια μου, 9 παρα μου έσπασαν τα νερά και είμαι στο μαιευτήριο, περιμένω τη μπουμπού μου❣
×
×
 • Προσθήκη...