Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανακοίνωση - Εξηγήσεις


admin

Recommended Posts

Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω αυτό το ποστ με διαφορετικό τρόπο από ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών. Η αλήθεια είναι όμως ότι το φόρουμ είχε μεγαλώσει πολύ και η εφαρμογή που το υποστήριζε τόσα χρόνια, δεν ηταν σχεδιασμένη για να «αντέξει» σε τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα και αριθμό καθημερινών δημοσιεύσεων.

Η λύση δεν ήταν άλλη από την μεταφορά ολόκληρου του φόρουμ σε νέα πλατφόρμα. Επιλέξαμε για αυτόν το λόγο το γνωστό λογισμικό φόρουμ ανοιχτού κώδικα, το phpBB3, ένα πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει την πορεία του από το 2000 και «υπηρετεί» μερικές από τις μεγαλύτερες κοινότητες στον κόσμο. Ελπίζουμε με αυτήν την εφαρμογή να μην έχουμε τα "κολλήματα" των τελευταίων μηνών που τόσο πολύ σας/μας ταλαιπώρησαν.

Μετά απο αυτόν τον απαραίτητο πρόλογο ας περάσω σε ορισμένα βασικά ζητήματα:

1. Η μεταφορά του φόρουμ έγινε όσο το δυνατόν ταχύτερα. Με πάνω από 500,000 ποστς δεν ήταν δυνατό να γίνει πιο γρήγορα η μετάβαση στη νέα πλατφόρμα. Αν αφήναμε το παλιό φόρουμ ανοιχτό θα χάναμε όλα τα μηνύματα των 2 τελευταίων ημερών και αυτό θα δημιουργούσε μεγαλύτερο πρόβλημα.

2 . Το φόρουμ δεν είναι ακόμη 100% έτοιμο. Η απόλυτη προτεραιότητα ήταν να δώσουμε στην κοινότητα του mammyland το βασικό εργαλείο επικοινωνίας των μελών. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη δεν είναι έτοιμα και θα βελτιωθούν πολλά πράγματα στο φόρουμ. Καθημερινά θα βλέπετε βελτιώσεις. Ζητούμε λοιπόν την κατανόησή σας σε θέματα όπως: δεν βλέπω το άβατάρ μου στο φόρουμ ή την υπογραφή μου κλπ. Όλα αυτά θα διορθωθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

3. Ερωτήσεις και απορίες. Σε αυτό το θέμα μπορείτε να κάνετε ότι ερωτήσεις θέλετε σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ και θα σας απαντάμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

4. Moderators. Δεν προλάβαμε ακόμη να μεταφέρουμε τα δικαιώματα των συντονιστών στο νέο φόρουμ . Είναι κάτι που θα γίνει αύριο.

Θα συνεχίσω με κάποιες ακόμη επεξηγήσεις αργότερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καθε θεμα βλεπω μονο 1 σελιδα και δεν ειναι καν η τελευταια σελιδα απαντησεων που δημοσιευτηκαν πριν κλεισει το φορουμ... :(

Βιαστηκα απο οτι φαινεται και εμφνστηκαν ολες οι σελιδες μια χαρα λιγο αργοτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στο Φορουμ ειμαστε 1 ωρα πισω ενω στην Κοινοτητα 2 ωρες μπροστα! :(

Για το φορουμ ακολουθησα τις οδηγιες (τιπς) για τον πινακα ελεγγου φορουμ και τακτοποιηθηκε, για την κοινοτητα, τις δημοσιευσεις στον τοιχο, τωρα βρηκα ακρη... Στην επεξεργασια στοιχειων προφιλ η σωστη ρυθμιση ωρας για την Ελλαδα ειναι 1.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσπαθωντας να επεξεργαστω ηδη δημοσιεμενο αλμπουμ φωτογραφιων (να αλλαξω τον τιτλο ή την περιγραφη), εχω ενα μηνυμα: "ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ" :|

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω αφορά την κοινότητα. Έχω ρυθμίσει στο απόρρητο τις φωτογραφίες που κάνω προσθήκη να τις βλέπουν οι φίλοι.Όμως έκανα download 2 φωτο και εμφανίστηκαν στην αρχική σελίδα του mammyland.Αφού έκανα αποσύνδεση ξαναμπήκα στο site και δυστυχώς τις εμφάνιζε στην αρχική σελίδα χωρίς καν να είμαι συνδεδεμένη.Τι μπορεί να γίνει γιατί δεν θα ήθελα ο καθένας που μπαίνει στο σαιτ χωρίς να είναι ούτε μέλος να τις βλέπει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα, θα ήθελα να ρωτησω αν είναι φυσιολογικό να καθηστερεί τόσο να αλλάξει σελίδα ή να μπαίνει σε ένα θέμα (γενικά όλες οι λειτουργίες πάνε αργά) είναι κάτι που θα διορθωθεί σύντομα;;;

Κάτι ακόμα που θα ήθελα να ρωτήσω είναι θα υπάρχουν οι πρόσφατες συζητήσεις όπως στο προηγούμενο, θεωρώ ότι ήταν κάτι που εξηπυρετούσε πολύ.

Ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με τα τικεράκι τί συμβαίνει;;;;

Σε ποια μορφή να τα βάζουμε στην Υπογραφη;;;

Έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς αλλά δεν μου τα εμφανίζει παρόλο που βλέπω πως σε άλλα μέλη εμφανίζονται κανονικά .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...