Μετάβαση σε περιεχόμενο

...ΚΙ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!


Recommended Posts

...Πέμπτη 17-6 περιμένω να μπω στο χειρουργείο για προγραμματισμένη καισ αρική, τρελαμένη από αγωνία και ανυπομονησία! 11.30 γεννήθηκε ο μικρός μου πρίγγιπας και 11.32 η μικρή πριγγίπισσα! κάποια στιγμή αισθάνθηκα να με ξυπνάνε από την ολική νάρκωση και να μου λένε: όλα πήγαν τέλεια, τα μωρά σου είναι μια χαρά. γεννήθηκε 2.760 ο μπέμπης και 2.220 η μπεμπούλα, θέλεις να τα δεις? και πριν προλάβω να καταλάβω τί γίνεται βλέπω τα μικροσκοπικά μου πανέμορφα μωράκια να τα κρατάει η μαία ακριβώς μπροστά μου! προσπαθούσα μέσα στη θολούρα της νάρκωσης να διακρίνω τα προσωπάκια τους...απίστευτο, τα δύο πανέμορφα μωράκια που κοιτούσα ήταν δικά μου!!!

η μικρούλα ξανθούλα με απίστευτα ματάκια και ο μπέμπης καστανός με πολλά μαλλάκια!

τώρα είμαστε σπίτι και όλα είναι τέλεια...ζω ένα θαύμα...σχεδόν δεν το πιστεύω!!!δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω τους!!!

ξεπεράσαμε τις δυσκολίες και είμαστε πιά μια ολοκληρωμένη οικογένεια...δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την ευτυχία που ζω...

σε όλες τις απογοητεύσεις των τελευταίων 2 χρόνων και τις δυσκολίες της εξωσωματικής αλλά και αργότερα στις χαρές και τις αγωνίες της εγκυμοσύνης οι φίλες του mammy ήταν εκεί...χωρίς εσας όλα θα ήταν πιό δύσκολα...ευχαριστώ για όλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aliky mouuuuu!!!!ti sugkinhtikh istoria!!!mpravo kopela mou!!ta kataferes uperoxa!!!!!na sou zhsoun ta mikra sou aggeloudia !!na einai pantote gera kai kalofwtotista!!h Panagitsa mas na sou ta fulaei!kalh loxeia na exeis!!!dwse ena gluko filaki sto ka8ena apo mena sta mpoutakia tous!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aliky,γερα κ τυχερα να εινα τα διδυμακια σας

Οτι καλυτερο στη ζωουλα τους :cheer:

Σας περναμε μια μερα... :P

Ποσα μου θυμιζεις κ ποσα περασα σε αυτη τη γεννα...

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ μπράβο βρε Αλίκη που όλα πήγαν τέλεια!!!! :silly: Να τα χαίρεσαι και τα δυό να είναι γερά πάνω απ' όλα! Γέμισε το σπίτι σου ξαφνικά ε; Πλάκα θα έχει... :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου!!! Φαντάζομαι πόσο ευτυχισμένη είσαι!!! Να τα καμαρώνεις και να τους χαρίζει ο Θεός υγεία και ευτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας ζησουν !!!

αντε ολα τα διδυμακια του μαμμυ ειναι καλοκαιρινα!!!

να ειναι γερα κ ευτυχισμενα τα παιδακια σας!

κ με το καλο ενα τριτο παιδακι!!!!χιχιχι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζήσουν Αλίκη μου!!!πάντα γερά και τυχερά να είναι και τα δύο μωράκια σου στη ζωούλα τους!!!καλή λοχεία εύχομαι και σε εσένα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΛΙΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ!ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ..ΣΕ ΣΕΝΑ..ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλίκη μου να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας!!!!!Να τα δείτε όπως επιθυμείτε!!!Γερά και καλοφώτιστα!!!!

Καλή λοχεία και σε σένα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσουν τα ζουζουνακια σου,τα μικρα σου θαυματακια!!!

Ευτυχισμενα,καλοτυχα και γερα να ειναι!!!

Φανταζομαι την ευτυχια σας!!!Ναι τωρα ειστε η πιο ομορφη οικογενεια!!!

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησουν τα μωρακια σου

να ειναι παντα γερα

γεματα χαρα και ευτυχια

εσυ να εισαι παντα χαρουμενη -υγειης και ευτυχισμενη

καλη λοχεια

οτι χρειαστεις πολυ ευχαριστως να σε βοηθησω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aλικη μου συγχαρητηρια!!! :cheer::cheer: Να σας ζησουν κοπελα μου!Να ειναι γερα στην ζωουλα τους κι ευτυχισμενα!!!Κι εσεις να τα καμαρωνετε!!!

Τα μικρα αυτα θαυματακια σιγουρα αξιζαν καθε λεπτο που τα περιμενες!

Ολα καλα τωρα να στε παντα ευτυχισμενοι!!!Φιλακιαααα!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Βρε κορίτσι μου όλα φυσιολογικά είναι αν δεν υπάρχει πόνος! Ηρέμησε λίγο... Αν δεν μπορείς καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο το γιατρό σου να σου φύγει το άγχος!!!
    • Να σου ζήσουν λοιπόν οι κορούλες σου!!γτ το βλέπεις σαν τελευταία ευκαιρία..;; Όπως είπες έστω κ με αυτό το σπέρμα έμεινες έγκυος 3 φορές, επομένως ποτέ δεν ξέρεις μην χάνεις τις ελπίδες σου!!! Και εμάς το σπέρμα είχε θέμα κινητικότητας και μορφολογίας ( είναι ο δεύτερος σύζυγος μου , είχε κιρσοκήλη αλλά παρόλα αυτά έχει ένα κοριτσάκι από τον πρώτο του γάμο.... έπειτα αφού ήμασταν μαζί αποφασίσαμε να κάνουμε εξετάσεις και να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση για την κιρσοκήλη καθώς δεν εμένα έγγυος 3 χρόνια προσπαθειών!! Μετά το χειρουργείο περίπου 3 χρόνια έμεινα έγκυος αλλά το έχασα στο 6 εβδ! 😢 Δεν ξανά έκανε εκείνος εξετάσεις! Είναι κ λίγο περίεργος σε αυτό το θέμα...δεν πάει εύκολα! )  Τι θέμα έχει εσένα στο σπέρμα;;
    • Κορίτσι μου καλησπέρα!  Σου εξήγησε ο γιατρός γιατί συνέβη αυτό; Εγώ δύο φορές που έκανα πρόκληση απλά καθυστέρησε να γίνει η ωορρηξία(αντί για 32-36 ώρες που γίνεται μετά την ένεση εμένα πχ μου έπαιρνε 40 ώρες). Ίσως την επόμενη φορά που θα το δοκιμάσεις να πρέπει να κάνεις και έναν υπέρηχο 1-2μερες μετά την ωορρηξία (έτσι όπως θα έχει υπολογιστεί με βάση την πρόκληση) για να δείτε ότι όντως έσκασε το ωοθηλακιο και έκανες ωορρηξία.  
    • Κορίτσι μου, κι εγώ είχα περάσει ένα τέτοιο εφιαλτικό βράδυ. Μάλιστα η κοιλιά μου ήταν σκληρή και για αρκετή ώρα και έκανα ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με σένα. Από τότε ανά διαστήματα μπορεί να την αισθανθώ να σκληραίνει και μετά από λίγο να μαλακώνει. Αλλά όταν μίλησα με τον γιατρό ήταν καθησυχαστικος. Είτε μεγαλώνει η μήτρα, είτε κάνει συσπάσεις ή μπορεί απλά το μωρό να είναι σε τέτοια θέση που η κοιλιά να σκληραίνει σε εκείνο το σημείο που βρίσκεται. Αυτά μου είπε  Πάντως και άλλες φίλες μου που ρώτησα μού είπαν ότι κι αυτές το είχαν αυτό. Και στην εφαρμογή εγκυμοσύνης που έχω το παρουσιάζει ως κάτι απολύτως φυσιολογικό. Αλλά φυσικά πάνω απ' όλα κρατάω ότι μου το επιβεβαίωσε και ο γυναικολόγος μου. Παρόλα αυτά αν αγχώνεσαι στείλε ένα μνμ στον γυναικολόγο σου, για να σου επιβεβαιώσει ότι όλα καλά!! ☺️
    • @Melikara86 για το 3ο. Εχω δυο κοριτσάκια 7 και 5. Ημουν εγκυος τ καλοκαιρι π μας περασε και εκανα διακοπη στην 11η βδομαδα. Τωρα τ μωρακι μου θα ηταν 40 ημερων. Εχει 2 κυκλους π ξεκινησαμε αλλα δ εχω αμαν ελπιδες. Έχουμε θεμα με το σπερμα. Απο παντα. Βεβαια εμεινα 3 φορες εγκυος αλλα πιστευω οτι αυτο τ μωρο π εφυγε ηταν η τελευταία μας ευκαιρια. Ειπαμε θα προσπαθησουμε μέχρι τέλος του χρόνου. Αν ρθει καλως, αν οχι παλι καλως.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...