Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑ...ΕΜΕΙΣ ΘΗΛΑΖΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ.ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΓΑΛΑ (ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ)ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ. ΕΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ :( ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 5 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 328
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσια!!!!!!πως τα περασατε σημερα?εμεις σπιτι...βλεπουμε τον αρχοντα των δακτυλιδιων οικογενειακως...

ολυα μου δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να δω τα πμ μου...

εμεις πρεπει να ειμαστε τωρα γυρω στα 5 κιλα...στην αρχη θηλαζαμε 18 ωρες το 24ωρο τωρα ευτυχως εχουμε στρωσει....γιοτακι μου δεν πειραζει που του αρχισες το ξενο..το μωρο σου να ειναι καλα και να παιρνει βαρος και τιποτα αλλο να μην σε νοιαζει...εμεις δοξα το θεο δεν εχουμε τωρα κανενα προβλημα...ειναι πολυ καλο το μωρο μου...να φανταστειτε δεν κλαιει...ξυπναει με γελακια και το βραδυ κοιμαται 6ωρο..φτου φτου μην την ματιασω...κοριτσια η δικια μου ισως να εχει στρωσει πιο γρηγορΑ γιατι ειναι 2,5 μηνων...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι καλό μωράκι που έχεις ,να πεινάει και να μην κλαίει;Ευτυχώς που το πήρατε είδηση. Μην στεναχωριέσαι που δεν μπορείς να τον θηλάσεις άλλο,τι άλλο να έκανες ,και με το ξένο γάλα μια χαρά θα πάρει το βάρος του.Και εγώ δυστυχώς δεν το θήλασα καθόλου αλλά μια χαρούλα είναι και από 2080kg που φύγαμε από το μαιευτήριο μέσα σε 3 μήνες έφτασε τα 6200kg.Πιο γάλα του δίνεις;Εγώ από την αρχή το S-26 GOLD.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά σε σας και τα μωράκια σας!!

Εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά μετά από πολύ προσπάθεια, ειδικά στην αρχή που εγώ είχα εξουθενωθεί... ;)

Ο μικρός είναι 5400 στους 2 μήνες από 3350 που γεννήθηκε. Όλα μια χαρά, αν και τα βράδυα ξενυχτάμε ακόμα :(

Μαριάννα μια χαρά το βάρος! :woohoo:

Ελένη τι καλά που είναι ήρεμη η μπεμπούλα σου :)

Γιωτούλα μη στεναχωριέσαι καθόλου, η κάθε μια κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για το παιδάκι της. Έτσι και εσύ! Μία ιδέα μόνο (όχι ότι γνωρίζω και πολλά) μήπως να την έβαζες στο στήθος πριν φάει με το μπιμπερό και ό,τι πάρει?

Εμβόλια ξεκινήσατε αλήθεια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ..ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ 2 ΜΗΝΩΝ..ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 2...ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ...ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΕΣ... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντε να μαζευομαστε μανουλεσ του νοεμβρη :) ..ο δικοσ μου γεννηθηκε 3750 και 54 ποντουσ,θηλαζουμε αποκλειστικα.ωραρια μην ρωτατε,δεν υπαρχουν,υπηρχαν μερεσ που θηλαζε καθε 3 ωρεσ,αλλα και καθε μισαωρο,την νυχτα ειναι παντα 3ωρο.40 ημερων ηταν 5200 κιλα και 61 ποντουσ,στισ 16 του μηνα θα κανουμε κ το πρωτο μασ εμβολιο. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαριαννα να σου απαντησω απο'δω.ο μεγαλοσ μου γιοσ ειναι3,5 χρονων.δεν ζηλευει καθολου τον μικρο.απλα οταν του λειπει η προσοχη μασ κανει τρελεσ,φωναζει,τρεχει.ειδικα τα βραδια που παλευω για να κοιμηθει ο μικροσ ο μεγαλοσ κανει τα παντα για να τον προσεξω μπουσουλαει :huh: ,τρεχει(φαντσου τωρα κατα τησ 1 να τρεχει μεσ στο σκοταδι με αποτελεσμα να μην μπορει να κοιμηθει ο μικροσ)κατα τ'αλλα ολα καλα,παει και παιδικο κ το πρωι ειναι πιο ηρεμα.οσο για τα φαρμακα δεν κανει να πιει και αν ηταν κατι σοβαρο θα μπαιναμε νοσοκομειο,επινε ομωσ για μια βδομαδα σιροπι για βηχα :( .τωρα δοξα το θεο ειναι και οι 2 καλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ALMIRON 1. ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΑ ΦΡΟΣΑΚΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΟΛΥ, ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ. ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 100 ΜΕ 120 ML ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΝΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ 5100 ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3980 ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ,ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΣΕ 6 ΜΕΡΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΧΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΛΑΜΑ ΠΑΛΙ, ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΙΜΑ ΣΠΑΡΑΖΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΙ ΕΓΩ :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το αλμιρον ειναι το καλυτερο βρεφικο γαλα που κυκλοφορει...ολες οι φιλες μου που δεν τα καταφεραν να θηλασουν αλμιρον εδωσαν και τα βρεφακια τους πηραν κατευθειαν τα πανω τους.

το πρωτο 20ημερο της παιρναν αιμα καθε μερα απο το πατουσακι της για να δουν πως παει ο ικτερος...εκει να δειτε κλαμα..και εγω και η μικρη... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια γεια σας !!!!!

κοντευει δωδεκα και μπαμπας και κορη κοιμουνται...

μπηκα για λιγο γιατι κουτουλαω απο τη νυστα.

Ειμαι τρελαμενη με τη μικρη γιατι λεει κατι αγκου ,κατι μπου και λυνομαστε στα γελια!!ειδικα οταν αρχιζει να γελαει λιωνω...

ειμαι με μια φωτογραφικη στο χερι,ελπιζω να καταφερω συντομα να σας δειξω ντοκουμεντα!!!

Στις 12 του μηνα που θα παμε για το πρωτο εμβολιακι θα σας πω κιλακια και υψος.

εγω κοριτσια δεν θηλαζω αποκλειστικα γιατι η χοντρουλα μου πειναει πολυ...αλλα το βυζι βυζι ειναι το αγαπημενο της φετιχ!!!

φιλακια παω να την πεσωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλημερα και καλη χρονια!

Εμας η μικρη μας μεχρι τωρα θηλαζει αποκλειστικα αλλα ενω στην αρχη παιρναμε βαρος με πολυ καλο ρυθμο,εδω και καμμια 20ρια μερες δεν παμε και πολυ καλα.Σημερα που τη ζυγισα ειναι 5 κιλα ακριβως και γεννηθηκε 3090.Ο γιατρος φοβηθηκε για ουρολοιμωξη,αλλα ευτυχως δεν ηταν και προχθες μας ειπε να ξεκινησουμε το ξενο συμπληρωματικα μετα το θηλασμο για να δουμε μηπως δεν της φτανει το γαλα,αλλα η μικρη μου δεν το τρωει με τιποτα...μηπως δεν της αρεσει??Φοβαμαι μηπως εχει καμια παλινδρομηση γιατι βγαζει και μεγαλες γουλιες.

Απο υπνο ουτε κουβεντα,ακομη ξενυχταμε και απο οτι δειχνει εχει και πονακια,κατα τα αλλα ειναι μια κουκλα με πολυ πολυ μαλλι!!ολο κραυγουλες και γελακια ειναι οταν ειναι στα καλα της και με τον μπαμπα της ξετρελαινομαστε!!! :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑ!!!

ΑΠΟ ΒΑΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ...6400 ΤΟ ΘΡΕΦΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!! :laugh: :laugh:

61 ΕΚ.ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΡΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!

ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΤΕΠΟΝ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΛΥΦΩΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΧΑΖΟΥΛΙ ΜΟΥ!

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ...

ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΚΛΑΨΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΓΚΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΥΠΝΗΛΙΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 7 ΩΡΕΣ!! ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ, ΟΛΟ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΗΧΟΥΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα ρε Γιωτουλα δεν με λυπασαι καθολου????

πως το λες ετσι...μεχρι και 7 ωρες!!!!!!!!!

σας ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!αχ ποτε θα κοιμαται και η δικια μου τοσο....η μπεμπα το πολυ 4 ωρες σερι και οχι γεματες 4....

καλε που ειναι η υπολοιπη παρεα????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Purple

μην ανησυχεις καθολου..

και εμενα δεν κοιμοταν ολοκληρωμενο ουτε καν 3ωρο..υποφεραμε..

αλλα...μολις εκλεισε τους τρεις μηνες ακριβως κοιμαται στις 11 και ξυπναει στις 6 το πρωι!!χωρις καμια διαδικασια ..απλως θα ξεκινησει ενα βραδυ και δεν θα το πιστευεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

PURPLE έγραψε:

ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΩΡΑΚΙ ΘΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ................

Μαράκι... καιρό έχω να σε δω εδώ στο μάμμυ!!! Απ'ότι διάβασα... μάλλον σας ξενυχτά η μπουμπού!! Μην στενοχωριέσαι! Είναι μικρή ακόμα θα στρώσει!! Εγώ θυμάμαι στις 40 μέρες ξύπναγε 2-3 φορές την νύχτα για θήλασμα.. κι όχι τίποτα άλλο.. το έβγαζε ο κερατάς μετά!!Και φυσικό επακόλουθο.. να πεινάει πάλι στην 1 ώρα!! Αλλά... στους 2μιση μήνες άρχισε να μειώνει από μόνος του τα βραδινά γεύματα... και στους 3μιση μήνες μπορεί και λιγότερο κοιμόταν 6 με 8 ώρες σερί! Τώρα τρώει κατά τις 12 το τελευταίο και το πρωί ξυπνά μετά τις 10! Δεν θηλάζω πλέον! Δίνω ξένο από τον 4ο μήνα και μετά! Καλή συνέχεια κοριτσάρα μου... κι ότι χρειαστείς να με πάρεις τηλεφωνάκι ή στείλε μου μήνυμα είτε στο κινητό είτε εδώ στο μάμμυ!! Φιλάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΣΕ ΜΑΣ ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 63,5 ΥΨΟΣ ΚΑΙ 6250 ΒΑΡΟΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΦΩΡΑΩ ΖΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΙΣΙΩΣΩ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΝΗΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΚΑΚΟΟΟΟΟ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑ ΤΡΕΛΟ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΡΕΜΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΝΤΕΠΟΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ.ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ,ΕΧΕΙ Κ ΜΙΞΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΦΑΕΙ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΕΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΧΤΕΣ ΜΠΑΝΙΟ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΣΑ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΟ ΤΡΙΓΥΡΟ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΩ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ :huh::ohmy: ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!! :P:P:):)

ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΛΠΙΖΩ!!!

ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ!!

ΥΠΟΜΟΝΗ.....ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΚΑΣΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΓΩ Η ΧΑΖΟΜΑΝΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΙΑΡΡΟΙΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΥΡΩΝ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ :angry: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ,ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ.

ΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΕΝΩ ΕΣΥ 2!!!

ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑ,ΜΑ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑ!!

ΥΠΟΜΟΝΗ..........ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερουδια!!!!!ολυα μου τι τραβας και συ....αυτα ακουω και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω δευτερο νινακι...μαρακι μου ευχομαι να πανε ολα καλα..εμενα η δικια μου ειναι μιμιατουρα σε σχεση με τα δικα σας...ειναι 5,200 και 59 ποντους. Μαλλον εμας μας εφαγε το οτι δεν πηραμε κιλα τον πρωτο μηνα λογω ικτερου..αλλα απο κει και περα παιρνει καθε μηνα 1 κιλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΙ ΚΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΑ. Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ 6200 ΤΩΡΑ ΚΑΙ 62 ΠΟΝΤΟΥΣ. ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ 8 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10 ΩΡΕΣ. ΚΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 250 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 290 ML.ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ? ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΑ ΧΑΣΑΤΕ? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 4 ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΩ ΛΥΣΣΑΩ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια του Νοεμβριου!!! Τι κανετε? Εμεις εδω καλα! Θηλαζαμε αποκλειστικα για 5 εβδομαδες αλλα η μικρη δε τρεφοταν καλα, και δε γκρινιαζε κιολας και δε το ειχα παρει και πρεφα οτι δεν της εφτανε, και δεν επαιρνε βαρος, ειχε παρει λιγοτερο απο μισο κιλο σε αυτες τις 5 εβδομαδες και ετσι βαλαμε και συμπληρωμα στη διατροφη μας. Απο τοτε πανε ολα πολυ καλα, κοντευουμε 3 μηνων και ειμαστε σχεδον 5 κιλα. Το απιστευτο ειναι οτι απο πριν κλεισει καν το 2ο μηνα κοιμαται 10-11 ωρες καθε βραδυ στο δωματιο της, και η μεταβαση εγινε τελειως αβασανιστα, ουτε μια φορα δε γκρινιαξε. Κατα τα αλλα αγκαλια με το θηλαστρο εγω γιατι της δινω 3-4 δικα μου γευματα και ενα ξενο την ημερα (ξεκινησαμε με αλμιρον αλλα κατεληξα στο frezylac και ειμαι πολυ ευχαριστημενη).

Ειμαστε οικογενειακως τρελοι μαζι της!!!!! Ειδικα οταν ξεκινμαει τα γελακια και τους ηχους τρελλαινομαι!! Ανυπομωνω να μπορει να παιξει και να κατσει για να παιρναω μαζι της ακομη πιο εποικοδομητικο χρονο...

Εσεις τι νεα??? Νομιζω οτι ημουν απο τις 1ες μανουλες του Νοεμβρη, 4/11. Παλευω ακομα με τα 25 κιλα που πηρα στη εγκυμοσυνη, κεξινησα διατροφη με διαιτολο εδω και 2 εβδομαδες και εχω ηδη χασει 2,5 κιλα..

Σας στελνω και μια φωτογραφια να τη θαυμασετε τη μπουμπου!!!

(εχουμε ακομα και πρασινα ματια και κανουμε προσευχες να παραμεινουν ετσι, αν και η γιατρος μας ειπε οτι μετα τον 6ο μηνα θα ξερουμε με σιγουρια... 3 μηνες ακομα λοιπον!!! Τα δικα σας τι χρωμα ματια εχουν τωρα και τι οταν γεννηθηκαν???)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμμανουελα τελειο το μπεμπακι σου...εγω γεννησα 17 του οκτωμβρη με ημερομινια τοκετου 19 νοεμβριου...μου εχουν μεινει 2,5 κιλα...ευελπιστω να τα χασω και αυτα..εμεις θηλαζουμε...φιλια πολλα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ!!!!!!!

ΚΑΙ ΓΩ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟ S26.ΠΡΙΝ 20ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ 6400 ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ...

ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!ΨΩΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ..ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ...ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 22,ΦΥΓΑΝ ΤΑ 11 ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ 51 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΖΟΥΜΕΡΗ!!ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΤΣΙ!ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΩΩ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ....ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και απο εμενα.Δεν ειχα δει οτι υπαρχει θεμα μανουλες του Νοεμβρη. Λογικα ειμαι η πρωτη μανουλα του Νοεμβρη μιας και γεννησα 1η του μηνα. Θηλαζουμε ακομη αποκλειστικα. Η μικρη μου ειναι πολυ ησυχη και το βραδυ τις τελευταιες ημερες κοιμαται 5-6 ωρες ( μην την ματιασω). Την αλλη εβδομαδα θα παμε να κανουμε εμβολιο και θα ξερω το βαρος της. 2 μηνων ηταν 4800 και 57 ποντους. Απο την εγκυμοσυνη μου εχουν μεινει 4 κιλα τα οποια δεν βλεπω να τα χανω γρηγορα γιατι με το αλοθι του θηλασμου τρωω του σκασμου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...