Μετάβαση σε περιεχόμενο

καθυστερηση περιοδου


anna123

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια και καλη χρονια εχω 10 μερεσ καθυστερηση εκανα εξεταση ουρων στο νοσοκομειο οχι απο φαρμακειο και βγηκε αρνητικο. θεωρειτε βεβαιο αυτο? μλησα με την γυναικολογο μου και μου ειπε να περιμενω λιγεσ μερεσ ακομα κι αν δεν αδιαθετησω τοτα να κανω βχοριακη αιματος. να μην ανησυχω καμια φορα συμβαινει κι απο το αγχος στεναχωρια κτλπ. εχει καποια περασει το ιδιο σταδιο μπορειται να με βοηθησετε? ευχαριστω [file/]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι κοριτσάκι,το είχα πάθει.Είχα 9 μέρες καθυστερήση,τον πρώτο μήνα που προσπαθήσαμε σοβαρά με τον άντρα μου για μωράκι.Είχα πάρα πολυ αγχος και για το αν θα μείνω έγκυος αλλά κι επειδή τότε πριμέναμε μια απάντηση απο μια καλή δουλειά για τον άντρα μου.Είχα κάνει 4-5 τεστ και μια χοριακή και ήταν όλα αρνητικά.Τελικά μου ήρθε την 10η μέρα.

Μετά απο ένα μήνα είδα απο το στήθος μου να βγαίνει άσπρο υγρό,έκανα έλεγχο προλακτίνης και ήταν ελαφρώσ τσιμπημένη,η προλακτίνη είναι μια ορμόνη που αν είναι σε μη φυσιολογικά επίπεδα αποτρέπει την σύλληψη,αυξάνεται αν έχεις πολυ αγχος γι αυτό και διαφορετικά ονομάζεται ορμόνη του άγχους.Από τότε ηρέμησα και είπα πως αν είναι να έρθει το μωράκι θα έρθει και σταματησα να αγχωνομαι και να ψάχνω ολη την ώρα για συμπτωματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ,ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ..

ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ Κ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ..

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΟΓΟ ΑΓΧΟΥΣ..

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalη μου αννα εγω θα σου πω τη δικια μου περιπτωση....πριν 2 χρονια και κατι ειχα καθυστερηση αλλα εγω επειδη συνεχεια εχω καθυστερησεις και προβληματα με την περιοδο δεν περιμενα να ειμαι,γιατι ενω ειχα αρκετη καθυστερηση εκανα τεστ στα ουρα και βγηκε αρνητικο παιρνω τηλεφωνο τη γυναικολογο μου καιμου λεει αν μεχρι τελος του μηνα δεν ερθει παρε χαπια για να ερθει και που λες ερχεται τελος του μηνα αποφασιζω να παρω τα χαπια,αλλα πριν τα παρω λεω δεν κανω και μια χοριακη ετσι για να ειμαι σιγουρη βεβαια το ειχα αποκλεισει αφου πριν εχει βγει αρνητικο στα ουρα ελα που ομως βγηκε θετικο και δεν το πιστευα,τελος παντων να μην πολυλογω επειδη ειμαι παρασκευαστρια και γνωριζω αρκετα,οταν ειναι ακομα στις πρωτες μερες η εγκυμοσυνη δεν φαινετα,ειδικα στα ουρα,ασε αυτα που λενε οτι αν εισαι και πριν να εχεις καθυστερηση φαινεται,μπουρδες....εσυ μην αγχωνεσαι,μην το σκεφτεσαι και σου συνιστω να πας για χοριακη αν εισαι σιγουρα θα δειξει....αντε ευχομαι να βγει θετικο ενημερωσε μας.....αααααααααα εγω τελικα το εχασα το μωρο 2 μηνων και απο τοτε πανε απο 2 χρονια και δεν......ευχομαι κοριτσια σε ολες το 2010 να μας φερει συντομα μια εγκυμοσυνη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...