Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΣΜΟΣ+ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ


Recommended Posts

:huh: ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ!ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ ΘΗΛΗ, ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΚΟΙΜΟΤΑΝ , ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΗΖΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΦΥΓΑ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ?ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΛΕΙΩΣ? ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ?ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΗΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ!

ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

STAR :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KAΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΑΝΤΛΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ!!

STAR

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αποτι βλεπω που λενε πολλα απο τα κοριτσια εδω, χωρις να εχω προσωπικη πειρα, αυτο σου συμβαινει μαλλον γιατι χρησιμοποιεις θηλαστρο. ΕΠειδη ειναι πολυ νωρις κ δεν ειχε εδραιωθει προφανως η γαλουχια σου οταν αρχισες να βγαζεις με το θηλαστρο (γιαυτο ηταν και πρησμενο), και επειδη τα περισσοτερα θηλαστρα δε μιμουνται σωστα τις θηλαστικες κινησεις του μωρου, δημιουργουνται τετοια προβληματα. Ισως τα προβληματα να εξαφανιστουν αν σταματησεις το θηλαστρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικά θηλάζεις , βγαζεις με θηλαστρο , δινεις συμπληρωμα ? :dry: Σε αλλο θεμα που ανοιξες αναφερεις ποσοτητες γαλακτος που πινει το μωρο .. Αυτος πως το ξερεις αν θηλάζεις ?

Η βοηθεια που χρειαζεσαι , γιατι δεν καταλαβα , ποια ειναι ? Πως θα θηλάσεις? Πως θα βγαλεις με το θηλαστρο ή πως θα αποθηλάσεις ? Ειλικρινα δεν καταλαβα ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,πρέπει να σε ενημερώσω πως το γάλα ενεργοποιείται απο το θηλάσμο του μωρού!!Το θήλαστρο δεν κάνει τη σωστή κινηση για να ενεργοποιηθεί το γαλά απλα το βγάζει.Πρεπει να ζορισεις λιγο το μωρακι σου να θηλάσει γιατι θα σου κοπεί αλλιως.Τα μωρακια τεμπελιαζουν γιατι και ο θηλασμος είναι κουραστικος αλλα πρεπει να υπομενεις.Το μπιμπερο ειναι η ευκολη λυση γιαυτα κι δεν προσπαθουν μετα να θηλασουν!!Στο λεω εκ πειρας...θήλασα 6 μηνες και στις δυο αλλα στην αρχη δεν επιαναν το στηθος με τιποτα!!Η πρωτη μου επιασε στηθοσ μετα απο 10 μερες με πολυ προσπαθεια αλλα ημουν αποφασισμενη οτι θα θηλασω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν, καταρχας το γαλα σου δεν λιγοστευει απλά πρεπει να θηλαζεις τηνπερισσοτερη ωρα μεχρι να ρυθμηστει η γαλουχια σου. Αν μπορεις μη δινεις το γαλα που εβγαλες με το θηλαστρο. Φηλαξε το στην καταψυξη για μετα. Αντι μπιμπερι θηλαζε το μωρακι σου.

Εγω ποτε δεν καταφερα να βγαλλω μεγαλες ποσοτητες με θηλαστρο και εχω 3- το ενα νοσοκομειακο. Αλλα το μικρό μου παιρνει οσο γαλα χρειάζεται και αναπτυσεται κανονικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.

ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΚΟΨΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ.

ΒΑΛΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΑΣ.

ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΜΕ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΕ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΦΕΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΚΟΨΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΗΘΟΣ, ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΣΑΝ Ή ΘΗΑΑΖΟΥΝ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΗΤΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΒΓΑΖΩ 20 ΓΡ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΘΛΟ ΤΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΛΕΟΝ ΜΑΤΑΙΟ.

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια! Χριστός Ανέστη!  Κι εγώ χθες έφαγα πολύ! Ευτυχώς δεν έχουμε άλλα τραπεζωματα αυτές τις μέρες!! Εγώ έκανα καμπύλη ζαχάρου νωρίς στην εγκυμοσύνη οπότε ευτυχώς δεν έχω τέτοιες μέρες να κάνω εξετάσεις!  Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη βδομάδα θα τρώω παραπάνω. Ειδικά γλυκά!  Καλή επιτυχία με την καμπύλη όσες κάνετε αυτές τις μέρες! Εγώ είχα και νεράκι μαζί μου για να πίνω και να αποφύγω την αναγουλα από τη γλυκόζη.Κι ένα βιβλίο για το δίωρο που περίμενα να περάσει κάπως η ώρα!
    • Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια μου! Μόνο εχθές έφαγα πολύ φαγητό μπορώ να πω. Ευτυχώς εκτός απο το πρωινό μου, που γενικά τρώω μπισκότα, κουλουράκια και τσουρέκι γενικά... δεν έχω φάει άλλα γλυκά θα έλεγα. Αν σκεφτείς ότι ουσιαστικά πάντα κάνω 2 καλά γεύματα και πριν την εγκυμοσύνη και κατά τη διάρκεια... μια χαρά νομίζω είμαι. Απλά το μεσημεριανό μου είναι περισσότερο απ' ότι προ εγκυμοσύνης. Αν δεν είχα θυρεοει΄δή, πιστεύω θα ήταν και λιγότερα τα κιλά... αλλά και πάλι καλά είμαι νομίζω.
    • Χαχα νομίζω οι περισσότεροι το παρακάναμε λίγο αυτές τις μέρες! Κι εγώ που έχω θέμα με το σάκχαρο τρώω κάθε μέρα γλυκό! ( Ευτυχώς εμένα με πειράζουν περισσότερο τα φρούτα απ' τα γλυκά.) Απλά την προηγούμενη της καμπύλης και ιδίως το βράδυ να φας κανονικά κι όχι πολύ αργά! Όπως κάνεις δλδ στην δίαιτά σου! Καλά να περάσετε στη βάφτιση! 🤗 Εμείς σε Γιώργηδες θα πάμε σμρ, άλλο φαΐ πάλι 😀
    • Καλημέρα!  Άστα να πάνε πολύ φαγητό αυτές τις μέρες κ έχουμε κι άλλες 2 σιγουρα🤣🤣 Κ εγώ που υποτίθεται απάνω διατροφή αυτές τις μέρες άστα, να δω πως θα ζυγιστω την Τετάρτη που θα πάω στην διατροφολογο😭 Ποτε έχεις καμπύλη? Εγώ λογικά αφού την Πέμπτη έχω γιατρό μάλλον θα μου πει για την επόμενη εβδομάδα!
    • Κορίτσια καλημέρα πως είστε ; μμμ κορίτσι μου ακόμα με μπερδεύει λίγο το τεστ σου δεν μπορω να καταλάβω  🤔 όντως φαίνεται κάτι αλλά το βλέπω σαν γκρι χρώμα.. μπορεί ακόμα να είναι νωρίς 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...