Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ωορηξια


Λιονταρακι

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.

Θελω τη γνωμη σας.

Πηγα τη Δευτερα στη γυναικολογο κ ειδε ενα ωοθυλακιο 15 χιλ.Μου ειπε οτι σε κανα δυο μερες που θα φτασει 18 με 20 χιλ. θα εχω ωορηξια.Σημερα δηλαδη υπολογιζω.Αλλα η θερμοκρασια μου το πρωι ηταν 36,3 και δεν εχω πολλα υγρα.Κ με εχει πιασει αγχος.Αφηστε που εχω ξεζουμισει εκεινον τον αντρα μου σκεφτομενη σημερα εχω αυριο εχω.Σκεφτομαι να παω να παρω κανα τεστ ωορηξιας αλλα ειναι πανακριβα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα λιονταρακι μην εχεις αγχος και ολα θα πανε καλα τωρα οσο για το test ωορηξιας το ειχα παρη αλλα δεν ειχα αποτελεσμα ισος δεν το εκανα σωστα :huh::huh: σου ευχομαι τον αλλο μηνα να εισαι εγκυος :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παίρνεις χάπια και παρακολουθείς την ωορρηξία σου ή έτυχε να στο πει ο γιατρός? Αν δεν παίρνεις σημαίνει ότι δεν θα κάνεις ένεση για να τα σπάσεις τα ωοθυλάκια άρα βουρ πάνω στον αντρούλη σου και αυτές τις μέρες μην τον αφήσεις να πάρει ανάσα. :P

Δυναμωτικές τροφές μην ξεχάσεις!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια μέρα πάνω, μια μέρα κάτω μπορεί να παίζει. Μεγαλώνει "περίπου " 2 χιλ την ημέρα.

Έτσι την είχα πατήσει και εγώ. 20-22 χιλ είναι το "σκάσημο".

Περίμενε κ αύριο. Στο μεταξύ ξέρεις τι να κάνεις με τον αντρούλη σου ;);):blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λιονταράκι τα πολλά υγρά έρχονται αμέσως μόλις τελειώσει η ωορρηξια! αυτό το διάβασα σε αρκετά άρθρα σε site και τελικά όντως έτσι είναι! Οπότε μην περιμένεις να τα δεις κάνε απλά αυτό που πρέπει χιχι! :) Επίσης μη λάβεις υπόψιν σου τυχόν πονάκια, γιατί αυτά υπάρχουν αρκετά πριν την ωορρηξία αλλά και αρκετά μετά! Καμιά φορά κρατούν και μια βδομάδα έστω και αν είναι διάσπαρτα. Όσο για τα τεστ ωορρηξίας, ο γιατρός είπε ότι βγάζουν και λάθος αποτέλεσμα πολλές φορές οπότε μην ξοδεύεσαι αδικα... Ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η παρακολούθηση ωορρηξίας μέσω υπερήχου... Ελπίζω να βοήθησα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιονταράκι να βοηθήσω κι εγώ. Για τα υγρά που λες, αυτά που είναι σαν ασπράδι αυγού, είναι τα γόνιμα υγρά και υπάρχουν κατά την ωορρηξία. για να καταλαβεις, βοηθάνε το σπέρμα να κολυμπήσει καλύτερα.

Όσο για τα τεστ που είναι όντως πανάκριβα στα φαρμακεία, το έχω ξαναγράψει, μπες στο www.hometest.gr και παρήγγειλε από αυτούς. είναι πάμφθηνα. Εμένα μου δουλέψανε μια χαρά. Οι γιατροί που λένε ότι δεν δουλεύουν σωστά, έχουν άδικο. Αν έχεις ωορρηξία και αρα έχεις την ορμόνη της ωορρηξίας, θα το βγάλει το τεστ σίγουρα. Και της εγκυμοσύνης τους είναι πολύ καλό και το βγάζει και μια βδομάδα πριν την περίοδο. Αν θες δοκίμασέ τα κι εσύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...