Μετάβαση σε περιεχόμενο

KATSARIDES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

koritsia help!!exw katsarides sto spiti kai oso ki an rixnw diafora sprey den stamatane na erxonte ki alles kai pistepste me den einai thema brwmias.to spiti lampei.xerw oti to thema den exei sxesei me egimosini alla opoia xerei kanena kolpaki na fugoun as boithisei.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κλεισε το βραδυ ολα τα σιφονια,απο κει μπαινουν κυριως και το πωμα στον νιπτηρα και την μπανιερα το βραδυ...εκτος απο σπρευ που δεν ειναι και το καλυτερο,σκορπισε φυλλα δαφνης εξω απο τις πορτες και τα παραθυρα..κυριως κουζινα και μπανιο..το ειχα διαβασει και πιανει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 10 months later...

tselinkas έγραψε:

koritsia help!!exw katsarides sto spiti kai oso ki an rixnw diafora sprey den stamatane na erxonte ki alles kai pistepste me den einai thema brwmias.to spiti lampei.xerw oti to thema den exei sxesei me egimosini alla opoia xerei kanena kolpaki na fugoun as boithisei.[/quote

ΥΠΑΡΧΕΙ :woohoo: :woohoo: ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ..ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ..ΦΑΡΜΑΚΟ..ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΥΡΙΓΓΑΣ ΚΑΝΕΙ 20 ΕΥΡΩ..ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ..ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ..ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ..ΔΟΛΩΜΑ..ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ..ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ..ΚΙ ΑΥΤΕΣ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ..

ΟΙ ΦΩΛΙΕς ΤΗΣ Raid EINAI μαπα..οι ασπρες ..οι καλυτερες ηταν της TEZA..τις οποιες δε βρισκω πλεον πουθενα!! :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατρινα το ιδιο πέρνει κ ο άντρας μου !

αλλα κ η μητερα μου που περνει απο μαγάζι με φυτοφάρμακα το Καο8ριν (αυτο που βαζουν στους επαγγελματικους ψεκασμούς) μια χαρα είναι)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον δεν θα το πιστεψετε!!!!!σημερα εφερα σπιτι εξολοθρευτη....εδωσα 50 ευρω να τελειωνουμε με αυτες.αυτο λεει ειναι αποτελεσματικο στανταρ για ενα χρονο.μετα σιγα σιγα σταματαει.βαζει με ενα οπλακι ενα πλιτσ απ το τζελ αυτο στα ντουλαπια εδω εκει κ παραπερα κ σε 10 μερες τερμα ολες.για να δουμε....ε μα πια..δεν παει αλλο...α κ φυσικα ειναι καταλληλο για μωρα κ παιδια... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν υπάρχει ποιο σπαστικό και σιχαμερό πράγμα απο αυτές !!

εγώ ψεκάζω με baygon αλλά τίποτα, θα δοκιμάσω με τις δάφνες γιατί φοβάμαι μην πάθουν και τίποτα τα κατοικίδια μου.

νομίζω πως οτι και να κάνεις δεν τις ξεφορτώνεσε αυτές γιατί αν δεν έχεις εσύ έχει ο δίπλα και έρχονται. εμένα μου έτυχε να ανοίξω την πόρτα μου για να φύγω, την ίδια στιγμή άνοιξε και η διπλανή μου και ρε παιδιά η πουτ@ν@ η κατσαρίδα βγήκε απο το σπίτι της και μπήκε σε εμένα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας πω την αληθεια ,αρχισαμε να εχουμε κατσαριδες απο τοτε που μετακομισαν οι απο κατω εδω και ενα χρονο...τυχαιο?δεν ξερω.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΣΠΙΤΙΩΝ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΓΕΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΣΠΙΤΙΑ...ΕΤΣΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ...ΨΕΚΑΣΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥ ΣΟΥ...ΑΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ ΔΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΨΕΚΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΔΩΡΕΑΝ...ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ.... ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΥΡΜΙΓΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟΝ ΝΥΠΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ,ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ,ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ.....ΔΙΨΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ??????? ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΟΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΠΙΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ SABUCCA ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΙΣΕ ΣΤΟΝ ΝΥΠΤΗΡΑ,ΠΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΗΡΙΑ ΜΥΡΜΙΓΚΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΤΟ,ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ....ΨΕΚΑΣΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε παιδια τι ειναι αυτο φετος?

Κατσαρίδες βρισκαμε κι εμεις, στεγανώσαμε τα πάντα (σιφώνια κλπ) και τώρ< ειμστε σε καλη κατασταση...Το θέμα ειναι πως βλέπω να υπάρχουν στο δρόμο και συγκεκριμενα τις βλέπω να ερχονται και απο τις μάντρες στην αυλη :angry::angry: . Τι να κάνω? να ψεκάσω όλο το οικοδομικο τετραγωνο???

Μυρμηγκια επισης γεμισαμε φετος ενώ δεν ειχαμε στο σπιτι...έχω φρικάρει γιατι τώρα με το μωρό δε θέλω καθόλου να ψεκάζουμε :angry:

Το κουλό ειναι πώς τα βλέπω και στο μπάνιο και στο δωμάτιο!!! Τι ψάχνουν εκει? δεν έχει ουτε ψιχουλα ουτε φαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

axxx κοριτσια ειχα τεραστιο προβλημα ξυπνουσα το βραδυ για το γαλα του μωρου και τρεχαν πανω στον παγκοοοοο!!!!!ιου!!!!εκλαιγα απο τα νευρα μου ωσπου εφερα εξολοθρευτη ...τους γκοστ μπαστερς που τους ελεγα εγω και γλιτωσα απλα τους εφερνα καθε 3 μηνο δεν επαιρνε παραπανω ξαναβγαινανε...απλα τους ρωτησα τι ουσια χρησιμοποιουν πηρα στο κεντρο δηλητηριασεως και ρωτησα την τοξικοτητα τησ και αν επιτρεπεται σε σπιτι με μωρο και τι να κανω.....μουπαν οτι τα τζελ ειναι τα καλυτερα σχετικα με τα αλλα......μπορεις να παρεις και συ και να ρωτησεις....για τη δραστικη ετσι τη λενε οι εξολοθρευτες..απλα ποτε δεν εβαλα στο δωματιο του μωρου οσο <<ακινδυνο>> και ναταν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...