Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...


KORINA_LS

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια. Απευθυνομαι σε όλες οσες εχουν χρησιμοποιησει τεστ ωορρηξιας... Παρηγγειλα μεσω ιντερνετ τεστ απο την hometest και ξεκινησα χθες το μεσημερι να τα χρησιμοποιω. Έκανα ένα στις 2, ενα στις 9 το βραδυ και ενα σημερα το μεσημερι στις 2 παλι. Στο 1ο η γραμμη που ανιχνευει την ορμονη ήταν ευδιακριτη αλλα πιο αχνη απο την γραμμη ελεγχου, στο 2ο η γραμμη που ανιχνευει την ορμονη ηταν πιο αχνη απο το 1ο τεστ και καταλαβα ότι μαλλον εγινε ήδη η ωορρηξια αφού δεν εγινε η γραμμη εντονοτερη. Σήμερα που έκανα το 3ο (δοκιμαστικα) είδα πως ή γραμμη που ανιχνευει την ορμονη ήταν πιο έντονη απο τις αλλες δυο φορες, μαλιστα μοιαζει να δειχνει πως θα γινει όπως η γραμμη ελεγχου (το ίδιο εντονη). Σημαδια ωορρηξίας δεν εχω και αν λαβω υπ' οψιν την θερμοκρασια μου το Σαββατο που μας περασε ειχε πεσει και ήταν 35,8 (είχα και διαφανα υγρα και μια μερα πριν ειχα και λιγο αιμα) και απο την Κυριακή μεχρι σημερα ειναι 36,3, οποτε συμπεραινα ότι έκανα ωορρηξια Σαββατο ή Κυριακή.

Εσεις τι λέτε για τις ενδειξεις τως τεστ ωορρηξίας? Άραγε πρόκειται να γινει η ωορρηξία ή η ορμόνη αυτή ανιχνευεται ούτως ή αλλως στο σωμα μας μετα την ωορρηξία μεχρι την περιοδο οποτε γι' αυτο φαινεται να υπαρχει στο τεστ?

Περιμενω τις απαντησεις σας... Τουλαχιστον να προλαβω να κανω αγκαλιτσες με τον αντρούλη μου, μηπως και αυτος ειναι ο τυχερος μηνας που θα δημιουργησουμε το "σπορακι" μας.

Φιλια και περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινα μου τι κανεις;Δυστυχως δεν εχω ιδεα για τα τεστ ωορηξιας απλως μπηκα να σου πω μια καλησπερα!Που χααθηκες κοπελα μου;Ακομα περιμενω να πιουμε καφεδακι!Τελοσπαντωνευχομαι να ναι ο τυχερος σας μηνας αυτος και να μπει το σπορακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοριτσακι μου. Μετα τον γαμο οι υποχρεωσεις ηταν παρα πολλες!!!!! Λιγο εδω, πολύ καιρό πάνω στους δικούς μου περασε το καλοκαιρι... Έπρεπε να μεινω πολλες μερες πανω, οχι συνεχομενες πηγαινοερχομουνα, για να τελειωσω με τις φωτογραφιες, τα βιντεο, τα δωρα και ότι συνεπαγεται ενας γαμος. Γυρισα πριν απο 10 μερες και μπαινω στους ρυθμους μου. Με το καλο να ερθει και το μωρακι σου. Ελπίζω να τα πουμε συντομα. Πολλα φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίνα , σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!!

Θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία και εύχομαι να σου μεταδώσω λίγο από την τύχη μου!

Παρήγγειλα και εγώ τεστ ωρορρηξίας (της saveontest) ... δες σε πρώτη φάση τις οδηγίες αν δείξει θετικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι συντελέστηκε η ωορρηξία ή μέσα στο επόμενο 24ωρό θα πραγματοποιηθεί.. διότι στην δική μου περίπτωση έλεγε το δεύτερο...

Εγώ έκανα τρία τεστ ωρορρηξίας κοντά στις ημέρες που υπολόγιζα ότι θα έχω και όταν μου έδειξε την πιο έντονη ένδειξη τότε συμπέρανα ότι πρόκειται να έχω ωορρηξία και ... βουρ στο ψητό.. και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν..

Παίζει ρόλο η ώρα που επιλέγεις να κάνεις το τεστ.. αν δεν κάνω λάθος θέλει πρωινά ούρα και τα τεστ να τα κάνεις κάθε φορά την ίδια ώρα.

Δεν αποκλείεται το δεύτερο τεστ που έκανες (9 η ώρα) να ήταν πιο αχνό από το πρώτο εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν είχε προλάβει να εμφανιστεί σε ικανό βαθμό η ορμόνη στα ούρα .....

Δες τις οδηγίες για κάθε ενδεχόμενο..

Έχω και εγώ απορία αν ανιχνεύεται η ορμόνη και μετά την ωορρηξία διότι σε εμένα συνέβη και το εξής:

Μαζί με τα τεστ ωορρηξίας σου δίνανε και πέντε τεστ εγκυμοσύνης δώρο... επειδή ήταν Πάσχα και ήθελα να πάω διακοπές με μηχανή ήθελα να ξέρω αν ήμουν έγκυος για να αποφύγω το ταξίδι.. Αφού έκανα όλα τα τεστ και δείχναν μια πολύ αχνή γραμμη στην θετική ένδειξη (να σου πω την αλήθεια δεν τα εμπιστεύτηκα και πολύ διότι μοιάζανε σαν ψεύτικα τα τεστ) λέω δεν κάνω και ένα ωορρηξίας (που σίγουρα εκείνη την εποχή δεν θα είχα) για να δω αν πρέπει να εμπιστευτώ το αποτέλεσμα και μου βγήκε θετικό ... οπότε λέω τσάμπα έδωσα τα χρήματα για τα τεστ... κ.λπ. δεν είμαι έγκυος...

Όμως στη συνέχεια είχα καθυστέρηση και πήρα ένα τεστ της εγχώριας αγοράς και μου έδειξε το θετικό αποτέλεσμα... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Εγώ νομίζω ότι ανιχνεύεται η ορμόνη και μετά την ωορρηξία απλα ήθελα να σου το τεκμητριώσω γι'΄αυτό το μεγάλο post.. sorry..

Υ.Γ. Ταξίδι πήγα κανονικά και πέρασα τέλεια .. μετά ήρθε η καθυστέρηση και από τότε περνάω ακόμα πιο τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ' ευχαριστω Χρυσα μου για τον κοπο σου. Όλα αυτα που λες ειναι πολυ διαφωτιστικα. Βλεπεις χρησιμοποιω για πρωτη φορα τετοια τεστ και δεν πολυγνωριζω την χρηση τους (οι οδηγιες ειναι πολυ επιγραμματικες... δυστυχως).

Στο προσκειμενο τωρα!!! Τελικα εκανα ή προκειται να κανω ωορρηξια???? Να λαβω υπ' οψιν μου τα συμπτωματα της Παρασκευης και του Σαββατου και να πω οτι εγινε ή να πιστεψω τα τεστακια και να υποθεσω οτι προκειται να γινει?

Να σε ρωτησω και κατι ακομη... Αν προκειται να γινει, αυριο η γραμμη θα ειναι πιο εντονη και μετα την ωορρηξια θα εξαφανιστει? άραγε το ότι εμφανιζεται ακομη (αν υποθεσουμε οτι εγινε η ωορρηξια σημαινει ΙΣΩΣ εγκυμοσυνη? Αχ μακαρι Παναγιτσα μου...

Ας με διαφωτισεις αν μπορεις ή εστω οποια μπορει.

Περιμενω......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίνα πήγα στο site και διάβασα το εξης: Τα τεστ ωορρηξίας Ovultell ανιχνεύουν την αύξηση των επιπέδων της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH) στα ούρα. Η αύξηση της ορμόνης LH προηγείται της ωορρηξίας και την ενεργοποιεί μέσα σε 24-48 ώρες... Συμπερασμα: Σύμφωνα με τις ενδείξεις του τεστ, που μας είεπς , πρόκειται να έχεις ωορρηξία τις επόμενες ώρες.

Δεν ξέρω αν εξαφανιστεί μετά την ωορρηξία η γραμμή της θετική ένδειξης ή γίνει πιο αχνή... εγώ που σου είπα ότι επανέλλαβα ένα τεστ ωορρηξίας μετά την ωορρηξία το έκανα όταν είχα ήδη καθυστέρηση για να δω την αξιοπιστία του τεστ και φαινόταν το ιδιο έντονη (σαν να είχα ωορρηξία) .. Σε μπέρδεψα μάλλον ...

Επιπλέον διορθώνω αυτό που σου είπα ότι θέλει τα πρωινά ούρα γιατί διάβασα τα παρακάτω: Μην χρησιμοποιήσετε πρωινά ούρα, μια που η ορμόνη LH συνθέτεται τις πρώτες ώρες της ημέρας και άρα θα κάνει την εμφάνισή της αργότερα μέσα στην ημέρα. Το ιδανικότερο διάστημα για τη χρήση του τεστ είναι μεταξύ 10:00 – 20:00. Χρησιμοποιήστε το τεστ ωορρηξίας περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα

Δεν ξέρω τι να σου πω για την θερμοκρασία και το αίμα που είχες .. δεν μας είπες κάθε πότε είναι ο κύκλος σου, είναι σταθερός?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίνα μόλις βρήκα αυτό Η Ωχρινοτρόπος Ορμόνη ευθύνεται για την τελική ωρίμανση του ωοθυλακίου και τη συνακόλουθη ωοθυλακιορρηξία, ενώ ταυτόχρονα συντηρεί το ωχρό σωμάτιο που λειτουργεί υποστηρικτικά κατά τα πρώτα στάδια της κύησης. οπότε καταλαβαίνω ότι ανιχνεύεται και μετά ... μπορεί να μην ειναι η ένδειξη της ωορρηξίας το ίδιο έντονη

Δες αυτό το site http://www.fertilitynews.gr/treatment/F ... ormone.jsp

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομιζω ότι αυταπου ειπες που ανοιξαν τα ματια αρκετα!!! Ίσως να ειναι τελικα ενδειξεις οωρρηξιας... Για τον κυκλο μου που ρωτησες, δεν θα ελεγα ότι ειναι και ο καλυτερος. Κυμαινεται απο 37 ως 42 μέρες, οποτε δεν μπορω να υπολογισω τις γονικες μερες μου. Υποθεσεςι κανω λαμβανοντας υποψιν τα συμπτωματα... Αυτον τον μηνα για πρωτη φορα ξεκινησα να μετραω την θερμοκρασια μου και χρησιμοποιησα τα τεστ (λιγο καθυστερημενα, γιατι αργησαν να ερθουν). Αν τα ειχα το Σαββατο που υπολογιζω ότι ειχα ωορρηξια, θα ειχα καλυτερα συμπερασματα.

Τελος παντων. Καμια φορα όσο το ψαχνουμε χειροτερευουμε την ψυχολογια μας και απογοητευομασε περισσοτερο. Απλά νοιωθουμε ότι προσπαθησαμε λιγο περισσοτερο, οποτε αξισουμε καποια ανταμοιβη.

Να σαι καλα παντως. Το μελλον θα δειξει πότε τελικα εγινε αυτη η πολυποθητη ωορρηξια!!!!

Εσυ εχεις παιδακια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύχομαι να μην ξανα χρειαστείς τα τεστ ωορρηξίας για τους επόμενους εννέα μήνες και σε δούμε σύντομα μανούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ περιμένω το πρώτο παιδάκι μου τα Χριστούγεννα!!

Όλα να σου πάνε καλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σαι καλα γλυκια μου. Και εσυ οτι ποθεις και με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου. Άντε και στα δικα μας τωρα!!!!

Εντωμεταξυ είχα παραγγειλει πριν απο μερες κατι τεστ απο Αμερικη και επειδη αργουσαν να ερθουν παρηγγειλα απο Ελλαδα, τα οποία και ηρθαν. Σημερα ελαβα email οτι μου αποστελλονται και αυτα. Τι θα τα κανω η γυναικα τοσα πολλα τεστ!!!!! Μακαρι να ειναι αχρειαστα και θα τα χαρισω σε καποια κοπελα απο εδω με τον χαρακτηρισμο "ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ".

Και παλι σ' ευχαριστω και όλα να πανε καλα σε σενα και σε μενα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κι από μένα! εγώ σε αυτόν τον κύκλο μου έκανα επίσης θερμομέτρηση μαζί με τα τεστ ωορρηξίας. Όντως δεν θέλει πρωινά ούρα και όντως θέλει μαλλον μεσημεριανή ώρα, την ίδια κάθε μέρα. Σ'εμένα από τη στιγμή που έγινε θετικό το τεστ (2 ίδιες γραμμές), κατάλαβα ότι η ωορρηξία μου θα γινόταν την επόμενη μέρα. Είχα και τα υγρά σαν ασπράδι αυγού. Αλλά η θερμοκρασία μου ανέβηκε 3 μέρες μετά. Ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε ότι δεν παίζει ρόλο αυτό, η θερμοκρασία μπορεί να ανέβει και σταδιακά μέσα σε λίγες μέρες, δεν είναι πάντα απότομη η αυξησή της...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Pepi A άραγε πόσο μετα την ωορρηξία θα ανεβει πολυ η θερμοκρασια? Έμενα σε όλο τον κύκλο ήταν γυρω στο 36 και μετα την ωορρηξία ειναι μολις στο 36,5 ή 36,4. Άραγε ειναι φυσιολογικο αυτο? Έιναι ασφαλης τρόπος η θερμομετρηση για να διαπιστωνουμε την ωορρηξία μας ή επειδη η θερμοκρασια του σωματος επηρρεαζεται απο πολλους παραγοντες δεν ειναι και η πιο ΑΚΡΙΒΗΣ μεθοδος?

Να ελπίζω ότι μποερι να εγινε κάτι ή να παραιτηθω για αλλον ενα μηνα απο το ονειρο μιας και η θερμοκρασια μου εχει πολικες τιμες????

Ξέρω κοριτσια...ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

Φιλακια και περιμενω γνωμες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πασχαλιτσακι μου να σου πω εγω την προσωπικη μου εμπειρια με την θερμομετρηση την οποια την εμπιστευομαι παρα πολυ...βεβαια θελει λιγο χρονο μεχρι να την καταλαβεις αλλα ενταξει δεν ειναι τιποτα....αρχιζεις να την καταλαβαινεις απο τις πολλες φορες που την παιρνεις και μετα τα συγκρινεις....τωρα για την θερμοκρασια σου εγω ειχα ακριβως την ιδια οταν καποια τιμη του θυρεοειδη μου ειχε ανεβει πολυ....εχω γενικοτερα πρβ αλλα τοτε για 2-3 μηνες ειχε ξεφυγει το θεμα και η θερμοκρασια μου ηταν ακριβως ετσι....τι να σου πω ομως δεν ξερω...

Ποτε την μετρας θελει πρωι πριν σηκωθεις...για να μην επηρεαζεται οπως λες απο κατι....εκτος αν εχεις πρβ οπως εγω με τον θυρεοειδη.Πρωτη φορα την μετρησες δλδ ειναι ο πρωτος σου μηνας?

Να μην παραιτηθεις βεβαια!!!Ποτε δεν ξερεις γι αυτο σε ρωταω αν εχεις μετρησει πανω απο ενα μηνα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αριστινα τωρα με εβαλες σε σκεψεις. Λες να εχω προβλημα με τον θυρεοειδη και να μην το ξερω???? Υπαρχουν συμπτωματα που θα με κανουν να καταλαβω οτι μπορει να εχω προβλημα??? Μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε μου και ο γιατρος μου δεν μου ειπε να κανω ποτε εξετασεις. Ειχα κανει μια φορα πριν απο 4-5 χρονια και ειχαν βγει καλες... Λες να το ψαξω??? Την μετραω το πρωι πριν σηκωθω απο το στομα με θερμμετρο απλο υδραργυρου του λεπτου, αλλα αγορα σα ενα ψηφιακο τωρα επισης λεπτου για μεγαλυτερη ακριβεια. Ξεκινησα αυτον τον κυκλο να μετραω για πρωτη φορα.

Θελω να μου πεις τι ενδειξεις εχουμε αν εχουμε θυρεοειδη... Περιμενω με αγωνια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πασχαλιτσακι μου μην τρομαζεις σε παρακαλω!!!Εγω απλα σου λεω τι συνεβη σ εμενα και μετα απο μηνες που μετραω παρατηρησα την διαφορα γι αυτο σε ρωταω αν μετρας καιρο!Και εφοσον τωρα ξεκινησες δεν ξερω τι να σου πωΟι εξετασεις του θυρεοειδη πιστευω ειναιαπο τις απαραιτητες πια αν σκεφτεις οτι εγω δεν ειχα ποτε πρβ και μου εμφανιστηκε οταν πια ηθελα να ξεκινησω για παιδακι!Φοβερο ε?

Τωρα για τα συμπτωματα ειναι αναλογος τι εχεις κιολας εγω με ταση προς υπερθυρεοειδισμο στην αρχη ειχα ταχυπαλμιες αρυθμιες αδυνατιζα κλπ....τωρα ομως που μου γυρισε η δουλεια σε υποθυρεοειδισμο εξαιτιας μια θεραπειας που μου εδωσε μια εξυπνη και ειδα και την θερμοκρασια μου να παιρνει την κατω βολτα δεν καταλαβα διαφορα....ισως μονο οτι ενιωθα κουρασμενη και πολυ υπνο.Αυτα...τωρα δεν ειμαι γιατρος γλυκια μου και μπορει να ειναι και κατι αλλο μην τρομαζεις σε παρακαλω απλα μπορεις να κανεις εξετασεις θυρεοειδη και να ρωτησεις και τον γιατρο....εχεις σταθερο κυκλο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον εγω δεν θα ελεγα οτι εχω και τον καλυτερο κυκλο. Πάντα ειχα μεγαλο κύκλο, τα τελευταια χρονια θα ελεγα οτι κυμαινεται στις 40 μερες πανω κατω με αποκλιση 3 ημερων πανω κατω. Δεν ξερω αν αυτο θεωρειται σταθεροτητα!!!! Απ' οτι φαινεται τελευταια στους υπερηχους πάω για πολυκυστικες....

Σχετικα με τα συμπτωματα εγω δεν αδυνατιζω, ειμαι σταθερη στα κιλα μου απο ανεκαθεν, δεν νοιωθω κουραση, ουτε υπνηλια, απλα απο μικρη ειμαι πολυ νευρικη, ευερεθιστη και αγχωδης και τωρα που θελω να μεινω εγκυος και δεν μενω ακομη περισσοτερο. Νευριαζω με το παραμικρο θα ελεγα. Ειναι αραγε αυτο ενα σημαδι???? Επίσης όταν νευριαζω και κυριως οταν αγχωνομαι μου βγαινει αναστεναγμος και φουρφουριζει η καρδουλα μου.... Πότε πρεπει να κανω αυτες τις εξετασεις (παιζει ρολο σε ποια μερα του κυκλου) και ποιες ειναι αυτες?

Επίσης να ρωτησω και κατι αλλο Αριστινα μου. Όταν περασει η ωορρηξια μου, το τεστ ωορρηξίας θα πρεπει να βγαινει αρνητικο, δηλαδή να μη φαινεται καθολου η γραμμουλα που ανιχνευει την ορμονη? Άραγε αν εξακολουθει να φαινεται ειναι ενδειξη εγκυμοσυνης??

Περιμενω με αγωνια.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πασχαλιτσακι μου συγνωμη που αργησα αλλα ειχα πρβ με την συνδεση!Καταρχην καλημερα!Αν ειναι λοιπον οπως τα λες τοτε σιγουρα θα φταει αυτο στην θερμοκρασια οι πολυκυστικες και ο μεγαλος κυκλος....σε ενα σαιτ ειχα διαβασει απο ενα γιατρο οτι οποιδηποτε ανωμαλια ετσι στην θερμοκρασια σημαινει οτι κατι φταει οποτε μην παμε μακρια την βαλιτσα αυτο ειναι με τον κυκλο και τις πολυκυστικες....Αν θες παντως να κανεις για τον θυρεοειδη δεν εχει σημασια σε ποια μερα του κυκλου εισαι...πηγαινε σε εναν παθολογο να στις γραψει και να σου πει...πες του για γενικο ελεγχο στο θυρεοειδη δλδ να σου γραψει για ολες τις τιμες.Ετσι για να εισαι σιγουρη!

Οσο για τα τεστ ειναι αναλογως ποια χρησιμοποιεις!Ειδα για καποια τεστ που μας εβαλε μια φιλη μια φωτογραφια οτι μπορει να βγαινουν θετικα και 2-3 μερες ακομα θετικα αλλα πιο αχνα....και οχι δεν σημαινει εγκυμοσυνη απ οσο ξερω!Αλλα οτι πρεπει να κανεις τις προσπαθειουλες σου οσο πιο πολυ γινεται...ας πουμε και μερα παρα μερα....μην αγχωνεσαι ολα ειναι καλα απλα με τον μεγαλο κυκλο και τις πολυκυστικες θα πρεπει καπως να βρισκεις τις γονιμες!Σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να μην αγχωνεσαι λυση υπαρχει για οοοοοοοοοοοοοολα!!!! :) απλα να το γνωριζουμε!!!Φιλακια πολλα οτι αλλο θες να ρωτησεις και μπορω να απαντησω ειμαι εδω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα και από μένα. Κι εγώ την εμπιστεύομαι πολύ τη θερμομέτρηση , αρκεί να γίνεται σωστά (και σε συνδυασμό με άλλα, βρίσκεις την ωορρηξία). Αν ανέβηκε η θερμοκρασία σου απο 36 στο 36,5, αυτό είναι σημαντική άνοδος, 5 βαθμούς (μάλλον θα είσαι λίγο υποθερμική γενικά). Το σημαντικό είναι να έχεις καλό θερμόμετρο και να την μετράς πάντα πρωι, πριν κάνεις οτιδήποτε. Ενας "σωστός" κύκλος έχει π.χ. 14 μέρες θερμοκρασία 36,6 και τις επόμενες 14 36,9. Αν δηλ. η θερμοκρασία παραμείνει υψηλή στη δεύτερη φάση (άσχετα αν σου έρθει περίοδος ή όχι), αυτό θα πει ότι η ωορρηξία υπήρξε, και ήταν και καλή. Και υπ'οψιν, δεν έχουμε ωορρηξία κάθε μήνα. Οπότε αν κάποιο μήνα κάτι πάει στραβα, κοιτάμε τον επόμενο. Εγώ πήρα μπόλικα τεστ για να έχω από το hometest.gr, για να μην τα τσιγκουνεύομαι.... Δηλαδη τεστ, συν θερμόμετρο, ε δεν μπορεί, κάτι καταλαβαίνουμε. Αν βοηθάει κάντο και σε διάγραμμα (όπως προτείνει το fertilityfriend) για να βλέπεις στο τέλος του κύκλου τη γραμμή της θερμοκρασίας, πως ανεβοκατεβαίνει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια. Λοιπον... Σήμερα η θερμοκρασια μου ηταν 36,6 με 36,7. Ευτυχως ανεβηκε γιατι αλλιως θα πετουσα το θερμομετρο!!! Νομιζα οτι ηταν χαλασμενο με αυτα που εδειχνε. Την μετραω το πρωι απο το στομα. Να σας ρωτησω κατι ακομη..(ειναι λιγο χαζη η ερωτηση μου αλλα δικαιολογηστε με, θελω να γινω μανα η γυναικα και τα ψαχνω ολα). Παιζει ρολο αν κοιμασαι βαθια ή αν κατα τη διαρκεια του υπνου ξυπνας πχ για τουατελα, η επειδη ροχαλισε ο αντρας σου και σε ξυπνησε? Επειδη εγω σπανια κανω βαθυ και συνεχομενο υπνο, λεω μηπως αυτο επηρρεαζει τη θερμοκρασια μου (τοξερω ειναι χαζο αυτο που ρωταω, αλλα δειξτε ανοχη!!!).

Pepi A και εγω τα τεστ απο τη hometest χρησιμοποιησα και εδειξαν την ωορρηξια μου. Εσυ τα χρησιμοποιησες? Σε συνδυασμο και με τη θερμοκρασια σου τι συμπερασμα εβγαλες? Ειναι αξιοπιστα ή τζαμπα χαραμιζουμε τα "υγρα" μας???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πασχαλιτσάκι, αυτό έγραψα και πριν. Τα χρησιμοποίησα και μου έβγαλαν ωορρηξία, αλλά η θερμοκρασία μου ανέβηκε σταδιακά (αυτή τη φορά). Μια χαρά δουλεύουν.... Αρκει να δουλεύουμε κι εμείς σωστά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δηλαδή το να ανεβαινει η θερμοκρασια σταδιακα και οχι μονομιας δεν αποτελει προβλημα? Δηλαδή δεν προκειται για ανωορρηκτικο κυκλο αλλα για φυσιολογικο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια το εχω γραψει και αλλου και θα το ξαναγραψω,οταν εχουμε σταθερο κυκλο ωορηξια κανουμε παντα απλα καποιες φορες αλλαζει η ποιοτητα των ωαριων δλδ αλλες φορες ειναι πιο γονιμο και αλλες οχι και τοσο!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια το εχω γραψει και αλλου και θα το ξαναγραψω,οταν εχουμε σταθερο κυκλο ωορηξια κανουμε παντα απλα καποιες φορες αλλαζει η ποιοτητα των ωαριων δλδ αλλες φορες ειναι πιο γονιμο και αλλες οχι και τοσο!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια. Θα ηθελα να σας αναφερω την αποψη ενος εγκριτου γιατρου.... "Η θερμομετρηση δεν ειναι αξιοπιστη μεθοδος. Η θερμοκρασια του σωματος επηρρεαζεται απο πολλους και παραγοντες, οποτε δεν μπορει να ειναι ακριβης ως προς τον προσδιορισμο της ωορρηξιας μιας γυναικας. Τα τεστ απο τα φαρμακεια ειναι ο ασφαλεστερος και ευκολοτερος τροπος για να διαπιστωσουμε το ποτε και το αν κανει μια γυναικα ωορρηξια"

Απλα σας το λεω γιατι εγω αυτον τον μηνα κοιμαμαι με 2 θερμομετρα διπλα μου!!!! Το πρωι με το που ξυπναω ειναι το 1ο πραγμα που κανω. Κανω πρωτα μετρηση με το υδραργυρικο και μετα με το ηλεκτρονικο, για να δω μηπως εκανε λαθος το υδραργυρικο... Θα παθω ηλεκτροπληξια στο τελος!!!!! Εγω λεω να αφησουμε τα θερμομετρα και να μαθουμε να αγαπαμε και να αντιλαμβανομαστε το σωμα μας. Ετσι θα μας αγαπησει και αυτο και θα μας κανει το ομορφοτερο δωρο για να μας ανταμοιψει γι' αυτην την αγαπη μας (ευκολο να το λες... δυσκολο να το κανεις Πασχαλιτσακι αλλα προσπαθησε...)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...