Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτακια και πολλα βιβλια


Recommended Posts

κοριτσια μου κανει εντυπωση ο αριθμοσ των βιβλιων.μολισ ετοιμασα τη τσαντα και εβαλα τη γλωσσα και το τετρ.εργασιων+τετρ.πρωτησ γραφησ+ορθογραφιασ+τετρ.γλωσσασ+προχειρο+μαθηματικα+τετρ.εργασιων+τετρ.μαθηματικων+εικαστικα+τετρ.εργασιων.δεν ειναι παρα πολλα;η κορη μου ειναι 16 κιλα με το ζορι σηκωνει τη τσαντα.ασ απαντησει καποια σασ παρακαλω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:ohmy: να λοιπον τι μας περιμενει του χρονου!

Οντως ειναι πολλα αλλα τι να κανεις? ολα βγαινουν

βασει του Υπουργειου παιδειας! Φροντισε να μην αγχωνεις

τη μικρη κ μην το σχολιαζεις μπροστα της!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα έχουν σε τεύχη που είναι μικρά. Δεν μου φάνηκαν πολύ βαριά. Που τους έριξα μια ματια δεν με εντυπωσιασαν. Κοιταξα το βιβλίο των μαθηματικών και δεν μου άρεσε. Από ότι μου είπε η αδερφή μου είναι δύσκολα.

Το θέμα του σχολείου είναι κάτι που με απασχολεί πολύ. Το πηγαίνεις σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο; Εμένα τα πρώτα χρόνια θα πάει σχολείο στη Γερμανία. Σκεφτόμαστε το Ευρωπαϊκό για να κάνει και ελληνικά αλλά όσους Έλληνες έχω γνωρισει που πήγαν σε ελληνικό σχολείο δεν τα μιλάνε σωστά και δεν ξέρουν τη βασική ορθογραφία. Αγχωνομαι παρόλο που έχω 3 χρόνια μπροστά μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω πω πω αγχώθηκα και μόνο που τα διάβασα!!

καλά εμείς 3 βιβλία και 3 τετράδια είχαμε......

απ ότι μου έλεγε ο πεθερός μου

(δάσκαλος στο επάγγελμα)

όντως έχουν δυσκολέψει πολύ τα μαθήματα

του δημοτικού...

καλό κουράγιο και καλή δύναμη σας εύχομαι ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια καλή λύση είναι να παχύνει η κόρη σου! Καλή σχολική χρονιά και θα τα συνηθισει τα πολλά τετράδια και τις υποχρεωσεις. Καλό είναι να μην ακουσει το παραμικρο αρνητικό σχόλιο από σένα για οτιδήποτε που αφορα βιβλία, σχολείο, κλπ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

O αδερφός μου πήγε φέτος πρώτη δημοτικού και απ'ό,τι μου είπε η μαμά μου τα βιβλία είναι πολλά και δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχχ αλλαγη ..μεταβαση..τι να πω? καλη δυναμη!!

υπομονη κ χαμογελο..Η κορουλα σου μεγαλωσε...

ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα απ οτι παλαιοτερα..Δυστυχως οι απαιτησεις ειναι περισσοτερες κ ζητουνται απο τα παιδια πολλα..Η κοινωνια μας ζηταει πολλα κ μεις οι γονεις για να ακολουθησουμε το ρυθμο αναγκαζομαστε να προσαρμοστουμε........

σιγα σιγα με υπομονη..για να τα παρει ολα με καλο ματι...Τονισε της το ποσο ομορφα κ με ωραια χρωματα ειναι τα βιβλια της..κ το ποσοοο μεγαλωσε για να εχει τοσα πολλα τετραδια...

καλη χρονια...Η ΄΄δυσκολια΄΄ειναι μεχρι τον δεκεμβρη..μετα ολα παιρνουν το δρομο τους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καποτε τα παιδακια της Α δημοτικου ειχανε 3-4 βιβλια τωρα τα φορτωνουν τοσο που να τα πας σε καμια οικοδολη με ανεση μπορουν να σηκωσουν το καροτσι !ημαρτον πια ηθελα αν ηξερα ολοι αυτοι δνε σκεφτονται ; Καποτε ειπαν οτι όλα θα καταργηθουν και θα μουν τα παντα σε cd ολη η σχολκικη υλη ο καθε μαθητης θα εχει τον υπολογιστη του και θα γινετε ετσι η δουλεια .Δεν ειμαι κατα στην προετοιμασια του σχολειου ολο αυτο να παιρνεις τα βιβλια τα οποια εχουν αυτη τη ξεχωριστη μυρωδια τα καινουρια τετραδια που μυριζουν ολα αυτα αποτελουν κοματι των σχολικων χρονων αλλα αν ειναι να παθουν σχολιωση απο το βαρος τι να πω .Περσι που ημουν διαχειριστρια ση πολυκατικια που μενω ειχε χαλασει το ασανσερ και με παρακαλεσε ενας γειτονας να το φτοιαξουμε επειδη τα παιδια ειχαν θεμα με τη τσαντα !πηγαιναν τριτη δημοτικου και ηταν ασηκωτη και αν τα δειτε ειναιμια σταλια .

Τωρα οσο αφοτα το θεμα ιδιωτικο η δημοσιο ειναι αναλογα τη τσεπη αν μπορεις αν στειλεις το παιδι σου σειδιωτικο αλλα να ξερεις οτι προχωραει γιατι αξιζει καιοχι γιατι παιρνουν τα λεφτα και σου λενε :ελα μωρε αλη ειναι θα λεμε για να τη ξεζουμιζουμε κακα τα ψεματα και τα ιδιωτικα επειχηρηση ειναικαλα στημενη .Απο την άλλη ακριβως επειδη εχουν γινει πολη δυσκολα τα πραγματα και επειδη δεν μπορουν ολοι οι γονεις να βοηθησουν βλεπω να λειτουργουν με μεγαλη ταχυτητα αυτα τα κεντρα σχολικης προετοιμασιας εν ολιγις φροντηστηριο απο το δημοτικο ; δηλαδη στο λυκειο τι θα γινει ; πως θα τα βγαλει περα ενας ιδωτικος υπαλληλος που παιρνει 1000 ευρω ; τελικα ποιοι θα μορφωθουν ; αυτοι που εχουν ; Αν ειναι α δινω καποια χρηματα στο φροντιστηριο καποια άλλα στη ξενη γλωσσα καικαποια άλλα σε καποια δραστηριοτητα του παιδιου ναι μαλλον συμφερει το ιδιωτικο που επειδη θα πληρωνεις θα εχεις και την απαιτηση .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δοκιμάστε μια τσάντα με ρόδες και να σείλουμε όλοι μηνύματα μήπως και κάνουν μικρότερα τα τεύχη γιατί είναι όντως πολύ βαριές οι τσαντες και όντως πολλά τα μαθήματα. Κουράγιο :S:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πραγματικά είναι πολλά και εγώ βλέπω στον δρόμο κάτι πιτσιρίκια η τσάντα τους είναι πιο μεγάλη από αυτά και βαριά....η τσάντα με ροδάκια, είχα δει ένα ρεπορτάζ, δεν είναι και τόσο καλή τελικά, απλά βάλε τα πράγματα έτσι μέσα ώστε όταν είναι στην πλάτη το βάρος να κατανέμεται σωστά και το παιδί δεν έχει πρόβλημα με την μέση του!!!

Καλή σχολική χρονιά.... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...