Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΝΑΜΕ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΤΙ ΦΥΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕ ΣΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΕΜΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ.ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8 ΓΕΝΑΡΗ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα matinap, εγω γενναω 16 γεναρη πρωτα ο θεος! προς το παρον το νινι μου κρυβεται και καθε φορα στον υπερυχο το ποπο του μας δειχνει, μαλλον θα το δουμε στην β'επιπεδου στις 21/9, γιατι ουτε σημερα στις 6 που εχω ραντεβου δεν πιστευω να μας αποκαλυφθει.:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 weeks later...
  • 1 month later...

Γεια σας κορίτσια...

εγώ περιμένω το τρίτο μου μωράκι.. έχω ήδη ένα γιο και μια κόρη.. και πάμε για άλλο ένα κορίτσι όπου καλός εχόντων τον πραγμάτων πιθανή ημερομηνία έχω 28 Ιανουαρίου 2010!! Με το καλο σε όλες μας και με υγιοί μωράκια γρήγορα στα σπίτια μας!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!! ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΑΡΗ ΜΕ ΠΗΤ 26/01.. :) ΑΧ ΑΧΓΟΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ...ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΦΟΒΑΜΑΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...