Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΗΤΑΩ.........


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ,

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΜΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ... ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 'Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ;;;

:unsure: :unsure: :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tha zouzounizete opote sas kanei kefi...asxeta apo gonimes i oxi meres!!!

Oso gia to sperma exo akousei diafora...kalo tha einai na min ta psaxneis toso na xalaroseis k tha ertheI to moraki pou epithimeis.

Den xero poso kairo exei pou parakoloutheis to mammy alla tha exeis katalavei pos to agxos einai kakos simvoulos gia bebe!!!

Apolause auti tin periodo giati meta....tha sou leipsoun oi zouzounies!!!

Me to kalo sou euxomai ena sporaki stin koilitsa sou k na mas grapseis ta euxarista!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Από ότι έχω ακούσει και σε μένα έπιασε: Αν είσαι σίγουρη για την μέρα της ωορρηξίας σου καλό θα ήταν να κάνετε ζουζουνιές τότε, αφού πριν είχες καμμία εβδομάδα αποχή (το περισσότερο είναι καλύτερο)! Αν τώρα, δεν την ξέρεις τότε καλό θα ήταν να τις κάνετε ανά 2 ημέρες...Οχι συχνότερα διότι πράγματι το σπέρμα πρέπει να δυναμώνει...

Ελπίζω να βοήθησα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αρχικα να σου ευχηθω με το καλο να μεινεις εγκυος.... λοιπον καλο θα ειναι να αρχιζεις την ¨προσπαθεια¨ την 12η μερα του κυκλου σου και να προσπαθεις μερα παρα μερα για να προλαβει και ο αντρα σου να δυναμωσει!!!! ετσι μου ειχε πει εμενα ο γιατρος... ο γονιμες μερες ειναι απο 12-16η μερα περιπου, οποτε μεσα σε αυτο το διαστημα κανεις 3 προσπαθειες... παντως μια φιλικη συμβουλη θα σου δωσω... μην αγχωνεσαι και μη κανεις ερωτα μονο για πιασεις παιδι γιατι ετσι θα αργησεις... θελει ελευθερια και καθολου αγχος!! εγω επιασα με την πρωτη και χωρις αρχικα να το θελω, (βεβαια τωρα δεν αλλαζω τον τζουτζουκο μου με τιποτα), επειδη ημουν ξενιαστη!!!! ευχομαι τα καλυτερα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχω ακουσει πως τις γονιμες μερες ειναι καλο να ερχεσαι σε επαφη καθε μερα κ τις υπολοιπες μερα παρα μερα.

Με το καλο ενα μωρακι σου ευχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχαριστω ολες παρα πολυ. προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τα καταφερνω. ειδικα κιολας αυτες τις μερες που ειμαι στις γονιμες. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ , ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η συμβουλη μου ειναι να μην μετρας τιποτα, ουτε γονιμες, ουτε επομενη περιοδο,...τιποτα! θα κανετε τρελλιτσες οποτε το θελετε! και ποτε δεν θα το κανετε γιατι...ΠΡΕΠΕΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμείς σ'αυτη τη φαση βρισκόμαστε, έχω ήδη ένα αγοράκι 2,5 χρονών και θέλω να μείνω όσο πιο σύντομα γίνεται έγκυος πάλι για να μην έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος, ήταν σε άσχετη ημέρα απο την ωορηξία και στο καπάκι σηκώθηκα και πήγαμε με τον σύζυγό μου για τρέξιμο!!!

τώρα δεν ξέρω γιατί αλλά έχω μια αγωνία γιατί θα ήθελα να μείνω αυτό το μήνα έτσι ώστε να είμαι όλο το χειμώνα με το μπουμπουκάκι μου στο σπίτι και να γεννήσω Μαιο !! ξέρω δεν προγραμματιζονται αυτα τα πράγματα αλλά έτσι θα ήθελα. Εγώ λογικά θα έχω ωορηξία το Σάββατο οπότε θα το εντατικοποιήσουμε απο αύριο και μετά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω κι εγώ, μέρα παρά μέρα ξέρω, για να δυναμώνει το σπέρμα. Αλλά μην κάθεσαι με το θερμόμετρο και το ημερολόγιο, θα αγχωθείς περισσότερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...