Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ 2 ΜΗΝΩΝ.ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,Η ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατάθλιψη με δυο μπουμπούκια στο σπίτι;:(

Νομίζω πως μόνο ευτυχισμένη θα έπρεπε να δηλώνεις σε αυτή την θέση!

Τι κάνει η μικρή σου δηλαδή;:dry:

Εγώ δεν έχω ακόμη παιδάκι αλλά από ανιψάκια,ξαδερφάκια,βαπτιστήρια που έχω ξέρω πως όλα ζηλεύουν λίγο ή πολύ τα αδερφάκια τους!

Μην πελαγώνεις,όλα θα πάνε καλά και γράψε μας περισσότερα για να σε καταλάβουμε καλύτερα.

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΠΙ1409 καλωσόρισες.

Η επιλόχιος καυάθλιψη δεν είναι σπάνιο φαινόμενο και πόσο μάλλον όταν έχεις και ένα ακόμη παιδάκι που σίγουρα αντιδρά στις αλλαγές.:)

Χρειάζεστε χρόνο για να συνηθίσετε όλοι στα νέα δεδομένα,να συνηθίσετε και να βρείτε τους ρυθμούς σας ;)

Όλα θα πάνε καλά!Να είσαι δυνατή!

Α!:P

Είμαι η Άννα και έχω μια γλυκιά καραμελίτσα 4 μηνών :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο που περνας μάλλον αγχος είναι παρά κατάθληψη. Το είχα περάσει και εγώ και πήγα σε ψυχολόγο και με βοήθησε πολύ. όσο για την ζήλεια προσπάθησε να κανετε και οι τρείς σας κοινά πρέγματα όπως πχ. μπάνιο το μωρό. και κάποιες ώρες της ημέρας να τις αφιερώνεις μόνο στο μεγάλο όπως πχ. ψώνια στο sm ή βόλτα στην πλατεία. θα δείς ότι θα καταλάβει ως δεν απειλήται απο το μωρό και θα ηρεμήσει. Θελει πολή προσπάθεια και υπομονή. Φιλιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ POPITA ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ,ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ,ΔΗΛ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ,ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΟΥ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παπι, καλως ηρθες στην παρεα μας...Εχω κ γω ενα μπεμπουλη 2 μηνων.να χαιρεσαι τα παιδακια σου....Οσο για την καταθλιψη να μπαινεις συχνα στο μαμυ να τα λεμε κ θα την καταπολεμησεις...φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παπάκι καλησπέρα και καλώς ήρθες κι από μένα! Εγώ περιμένω το πρώτο μου παιδάκι, αγοράκι από στιγμή σε στιγμή!! Καταλαβαίνω την "ζήλεια" που δείχνει το μεγαλύτερο παιδάκι σου και το βρίσκω φυσιολογικό! Θα πρέπει να της δίνεται πολύ προσοχή, γιατί εκεί που την είχε ξαφνικά ήρθε ο μπέμπης.. και πέρασε στο περιθώριο κατά την δική της αντίληψη! Θα πρέπει σ'ότι κάνεις με τον μπέμπη να την έχεις από κοντά και να της λες, παράδειγμα, εσύ που είσαι μεγαλύτερη έλα ν'αλλαξουμε τον μπέμπη! Ή έλα να με βοηθήσεις να κάνουμε μπάνιο το μωρό κ.ο.κ. Δείξ'της ότι σου είναι απαραίτητη και πολύτιμη η βοήθεια της!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...