Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

κοριτσια,

πριν μια περιπου βδομαδα μπηκα στο site της nivea και τους εστειλα μηνυμα οτι θελω να μου στειλουν δειγματα και εκπτωτικα κουπονια.Αμεσως με εξυπηρετησαν και εχτες ηρθε courier σπιτι και μου εφερε ενα κουτι για μωρομαντηλα, μωρομαντηλα και κρεμα συγκαματος δειγμα, ενα μπουκαλι σαμπουαν-αφρολουτρο και εκπτωτικα κουπονια.

μπειτε κ εσεις στο site (www.nivea.gr) και παραγγειλτε.σας τα στελνουν αμεσως.

επισης, υπενθυμιζω οτι εχω 3 εκπτωτικα κουπονια των -2 ευρω για το σαμπουαν της johnson top to toe.αν καποια κοπελα τα θελει να της τα στειλω γιατι θα ληξουν και εγω δε σκοπευω να τα χρησιμοποιησω.οποια τα θελει ας μου στειλει πμ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πηγαινε πανω εκει που λεει επικοινωνια και πατα στο σχολια και αλλα και εκει γραψε στο μηνυμα οτι θες να σου στειλουν δειγματα και κουπονια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστω πολυ! κανενα αλλο site ξερουμε? εγω στης libero ειχα γραφτει και μου εστειλαν εκπτωτικα κουπονια! μου αρεσουν τα δειγματακια (δεν τα χρησιμοποιω) απλα τρελλαινομαι για τις μικρουλες συσκευασιες! φιλια και να σου ζησει το μωρακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

emena pantws hrthe courier kai mou efere ena fakelo me polla proionta:ena koyti plastiko gia mwromanthla, deigma mwromanthla kai krema sygamatos, sampouan kai afroloutro kai polla polla ekptwtika kouponia.

mhn anhsyxeite,tha sas thlefwnhsoun k esas.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ που μένω στο Γέρακα & το εργοστάσιο είναι στο Γέρακα μέσα σε 3 ημέρες μου τα είχε φέρει υπάλληλος στο σπίτι μου. Αμεση εξυπηρέτηση & έδειξαν ενδιαφέρον..!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...