Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στο απόλυτο κενό...


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 174
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Julie μεσα και εγω :woohoo: :woohoo:

πολυ ιντριγκα εχει εκει μαλιστα ανεφεραν οτι μπαινουν απο αλλα σιτε για να τουσ κανουν να τσακωνονται φουρ εχουμε πολεμο:woohoo: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

διαβασα αρκετες σελιδες, ειναι πολλες βεβαια

αχ βρε κοριτσακι μου, η ζωη καμια φορα μας βαζει απεναντι σε αποφασεις που δε μπορουμε να αναβαλουμε...κατα την γνωμη μου οτι και να αποφασισεις καλο θα ειναι.

εγω θα σου πω την ιστορια της μητερας ενος πολυ καλου μου φιλου για να σου δωσω κουραγιο, η κυρια αυτη λοιπον παντρευτικε στα 19 και εμεινε εγκυος το παιδακι της, ο αντρας της ηταν αστυνομικος, επειδη εμεινε εγκυος νωρις και τα λεφτα του θα ηταν στριμογμενα αυτος την χτυπουσε για να αποβαλει :angry:

εκεινη εφυγε και γεννησε το μωρο της μονη της, γονεις δεν ειχε και το ποιο σπουδαιο? ειχε μερικη αναπηρια, δυσκολευοταν να περπατησει σωστα (κουτσενει) και ο αντρας της δεν τις εδεινε διατροφη και που να βγαλει αχνα που ο τυπος πηγαινε σπιτι και το κανε cabrio, και τι να κανει? να παρει την ασττυνομια? ανεκδοτο...αλλα δουλεψε και μεγαλωσε ενα παλικαρι δυο μετρα, ενα θαυμασιο παιδι! εναν επιστημονα πανω απο ολα περιφανο σαν εκεινη!

Σκεψου εσυ που δε σε κυνηγαει κανεις και που θα σε βοηθησουν και οι γονεις σου...πιστεψε με δε θα αντισταθουν στο χαμογελο του μωρου!

σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

evhdal διάβασα όλες τις σελίδες!Τι να πω!Τα λόγια είναι περιττά!

Κοριτσάκι μου περιμένω να γυρίσεις από το γιατρό να δούμε τι σου είπε!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dimitroula29 έγραψε:

gilie έγραψε:

Δε σου πάει το μυαλό!:laugh: :laugh: :laugh: Προσπάθησε λίγο!;)[/quote:32sppeke]

ελα ρε συ μ'εχει φαει η περιεργειαααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

evhdal έγραψε:

Julie μεσα και εγω :woohoo: :woohoo:

πολυ ιντριγκα εχει εκει μαλιστα ανεφεραν οτι μπαινουν απο αλλα σιτε για να τουσ κανουν να τσακωνονται φουρ εχουμε πολεμο:woohoo: :silly:

Α ναι, όσο γι' αυτό ισχύει! Κάτι "παιδάκια" από άλλο φόρουμ (δε θυμάμαι τι ενδιαφέροντος...) είχανε στήσει ένα παιχνιδάκι εις βάρος του par αλλά δεν πρόλαβαν να το ξεκινήσουν. Κάποιο από τα μέλη (έτσι πιστεύουν οι υπόλοιποι) τους κάρφωσε στους admins του par και το game was over...

Θα κάνανε εγγραφή στο par, θα ποστάρανε κανονικά, θα ανοίγανε θεματάκια κτλ κτλ χωρίς να ξέρει ο καθένας το username του άλλου. Αν στην πορεία ανακαλύπτανε κάποιον, π.χ. ότι η Ifigeneia του par είναι ο mitsaras του άλλου φόρουμ, έβγαινε από το παιχνίδι ο mitsaras. Νικητής θα ήταν αυτός που θα έμενε περισσότερο καιρο στο φόρουμ χωρίς να τον καταλάβουν οι υπόλοιποι και χωρίς να φάει ban από τους admins.

Και πόσες ιστορίες μούφες δεν έχουν δημοσιευτεί....

Εντάξει, μία επιφυλακτικότητα είναι δικαιολογημένη, αλλά αν η ιστορία είναι αληθινή 1 στο τρισεκατομμύριο, ποιανής η συνείδηση αντέχει τέτοια αντιμετώπιση προς την Ηλιάνα? Η δική μου πάντως όχι! Την αντιμετωπίζω σαν αληθινή ιστορία και αν αποδειχθεί ψεύτικη, οκ, never mind, καλή καρδιά, εδώ γελάνε πίσω από την πλάτη μας φίλοι μας, συγγενείς και συνάδελφοι στον έξω κόσμο, στον ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΟ, θα χαλαστώ επειδή γελάει πίσω από την πλάτη μου μία άγνωστη στο νετ που θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις και να ασχολούμαστε μαζί της?

Ηλιανάκι ποια τα νέα από το γιατρό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

waiting the happiness.... έγραψε:

Ευχαριστά για τα καλά σας λόγια!

Οι γονείς του Άλκη είναι πολύ θετικοί και θέλουν το μωρό.Μάλιστα μου πρότειναν και δουλειά στην οικογενειακή επιχείρηση

Γι'αυτούς τους γονείς, που έχασαν το παιδί τους τόσο άδικα, τόσο νωρίς, αυτό το μωρό είναι βάλσαμο για την ψυχούλα τους! Θα γίνεις μανούλα! Σκέψου αυτήν την μάνα πως νιώθει που έχασε το αγγελούδι της;; Και πόσο θα μαλακώσει η ψυχή της, έχοντας το παιδί του παιδιού της;;

Ειλικρινά, λυπάμαι για την απώλεια σου! Είναι τραγικό! Έχω χάσει 1 συμμαθητή κι ένα φίλο από τροχαία και ξέρω το συναίσθημα! Είναι τραγικότατο! Ο Θεός να σου δώσει δύναμη, και ίσως κοπέλα μου μέσω αυτόυ του μωρού να σου δίνει την δύναμη, την ελπίδα για την ζωή! Την ευτυχία! Εμείς είμαστε εδώ για ότι μα ότι χρειαστείς! Απλά να μας το ζητήσεις!

Τώρα όσον αφορά το άλλο site.. εντάξει υπάρχουν καλοί άνθρωποι, υπάρχουν και κάγκουρες! Βρε κορίτσια ποιο είναι το site??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ηλιαννακι μου τωρα ειδα το θεμα και μπηκα και τρελαθηκα κοπελα μου...τα θερμα μου συληπητηρια κοπελα μου να ζησεις να την θυμασαι την αγαπη σου που εφυγε τοσο αδικα...:( ο καλυτεροςμου φιλος εφυγε ετσι... και ο αγαπημενος ξαδερφος του αντρα μου και φιλαρακι μου.. εχω μια ιστορια για σενα.....

ηταν ενα τρελοπαιδο ο πετρος...του λεγαμε ολοι αμαν βρε πετρο,τι το εχεις το κοριτσι και το παιδευεις τοσα χρονια....παντρεψου το να κανετε κανα παιδι...... ο πετρος.....η κοπελα του σπιτι,εκεινος ντυνοταν,εβαζε τις κολονιες του,εφτιαχνε μαλλι,και τη μηχανη για γκομενοβολτα!!!...(μαζι με το δικο μου το ρεμαλι χιχι) ! αυτο κρατουσε χρονια.....γυρω στα 10 χρονια....αντε βρε πετρο,η κοπελα ειναι μαζι σου απο 20 χρονων,σε λατρευει....βαλτης εκει ενα νυφικο να παμε να το γλεντησουμε....ο πετρης με κοιταει με το τρελουφος του και μου λεει..''θα την παντρευτω οταν ΠΡΕΠΕΙ να κανω παιδι...εναν μικρο πετρο θα κανω ..'' ! ''α καλα,σε πειραξανε οι μπυρες...'' (του λεω εγω..)..

μετα απο λιγο καιρο μας ειπε οτι εβγαλε αδειες του γαμου,..ειπε στον αντρα μου οτι θα δωσει και τη μηχανη....βλακειες του πετρου..τελοσπαντων..... περασαμε ωραια στο γαμο...μετα απο λιγες μερες μας ανακοινωσαν οτι η γυναικα του ηταν εγκυος...ο πετρος μου εκλεισε το ματι...... περασαν οι μηνες,το ειχα ξεχασει... γεννησε εναν κουκλο...μια αντιγραφη του πετρου του κουκλου μας... αρχισε ο πετρης μας να γινεται απομακρος..ο αντρας μου του ελεγε ''καλα ρε χαζε,δεν ειπες οτι θα δωσεις τη μηχανη για να παρεις αμαξι??? αμαν πια,ποτε θα σοβαρευτεις???'' ... ο πετρης ειπε ''ετσι ημουν παντα,αφου με ξερεις ρε χρησταρα....ετσι και αλλιως εγω δεν ειμαι για πολυ..η μηχανη ειναι η γκομενα μου εμενα..εχετε τον μικρο '' ..ε παλι νομιζαμε οτι τον πειραξαν οι μπυρες....... μετα απο λιγες εβδομαδες,χτυπησε το τηλεφωνο και ηταν οι δικοι μας...μας ειπαν να παμε στο κρατικο της νικαιας..κοιταχτηκα με τον χρηστο,βαλαμε απο μια μαυρη φορμα και πηγαμε...κατεβηκαμε κατω...τον χαιρετησαμε και πηγαμε σπιτι..να παρουμε αγκαλιτσα τον μικρο πετρο τζουνιορ.......

η γυναικα του μας ειπε οτι αν δεν ειχε μεινει εγκυος τοτε και δεν ειχε τον μικρο δεν ξερει τι θα εκανε.....ειναι ιδιος ο πετρος....της αφησε τον μικρο..το νιωθει,το ηξερε,...και εμεις το ξεραμε..

μολις διαβασα την ιστορια σου αμεσως θυμηθηκα τη γυναικα του πετρου...η γνωμη μου ειναι προφανης....κρατα το μωρο αν αντεχεις και αν το λεει η καρδια σου..... συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα ,το εχω φρεσκο ακομα τον χαμο του πετρου μου.. ομως δειχνει κατι ολο αυτο..καποια πραγματα γινονται για καποιο λογο......αν αντεχεις και αν νομιζεις οτι ειναι η ωρα να γινεις μανουλα,κρατα το παιδι... οτι θελεις ειμαι εδω....αν μιλας με τη νελυ θα με μαθεις και εμενα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

Είμαι διακοπές, αλλά πραγματικά με έκανες και έκλαψα. Έχω χάσει τον αδερφό μου όταν ήταν 25 χρονών και είμαι περήφανη που έχω την κόρη του (ανιψιά μου)σήμερα 12 χρονών.

Το να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί ίσως είναι το πιο αλτρουιστικό πράγμα που θα κάνεις στη ζωή σου. Θυσιάζεις πολλά. Άκου εκεί εγωισμός? Ποιος εγωισμός? Εμένα η μάνα μου μεγάλωσε 4 παιδιά μόνη της και έχω να πω "για όλους έχει ο θεός...".

Για μένα εγωιστές στην προκειμένη περίπτωση, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν είναι οι γονείς σου. Σκέφτονται τον εαυτό τους και το πως θα ήθελαν να σε δουν. Αν σε αγαπάνε θα πρέπει να σεβαστούν την επιθυμία σου και να σε στηρίξουν. Ναι, τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Το λέω εγώ που ακόμα δεν έχω γεννήσει το μπέμπη μου.

Ναι, θέλουν το καλύτερο για την κόρη τους, αλλά η ζωή δεν είναι πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα. Στα δύσκολα θα πρέπει να σε βοηθήσουν, δηλ. τώρα.

Σε θαυμάζω που θέλεις να κρατήσεις αυτό το μωρό και όχι να το πετάξεις. Σε θαυμάζω που θέλεις να επιλέξεις το δύσκολο και όχι τον εύκολο δρόμο.

Τέλος πάντων η ζωή είναι δική σου και εσύ μόνο μπορείς να αποφασίσεις. Εσύ ξέρεις πως νοιώθεις, εσύ ξέρεις τί θέλεις.

Εγώ απλά σου εύχομαι να πάρεις την σωστή απόφαση ΓΙΑ ΣΕΝΑ και να μην μετανοιώσεις μετά για αυτό που έκανες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νελακι μου κι ομως....δενμπορουσα να φανταστω ποτε οτι θα μοιραστω αυτην την ιστορια...αλλα η ηλιαννα το αξιζε να την μαθει για να εχει και ενα παρομοιο παραδειγμα με το αποτελεσμα του να σκεφτει...ισως τη βοηθησει την κοπελα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mikroula με έχεις συγκινήσει πάρα πολύ... Δεν έχω λόγια.. Έχουμε χάσει κι εμείς τον αδελφό της μαμάς μου στα 28 του και η κόρη του είναι ολόιδια!! Όποτε την βλέπει η γιαγιά μου κλαίει..κι ας έχουν περάσει 20 χρόνια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ για το χαμό του φίλου σου. Διάβασα προσεκτικά όλη την συζήτηση και δεν σου κρύβω οτι σε θαυμάζω πολύ κοπέλα μου.Άν και είσαι τόσο μικρή έχεις πολύ ώριμη σκέψη. Απ 'ότι βλέπεις όλες οι κοπέλες σε αγκάλιασαν εδω μέσα.Δεν θα σχολιάσω την αντιμετώπιση που είχαν απέναντί σου σε άλλο φόρουμ. Εδώ εμείς σε πιστέψαμε, σε ακαλιάσαμε και κλάψαμε για το δικό σου δράμα.Να ξέρεις οτι θα είμαστε κοντά σου όσο εσύ το θέλεις και το επιτρέπεις αυτό.Να' σαι καλά γλυκιά μου.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ? ΠΡΟΣΩΠΙΚα ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ! ΚΙ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ? ΚΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ? ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? Ο ΑΛΚΗΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΣ! ΚΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ! Η ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ (25) ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ! ΦΙΛΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συλληπητηρια μικρουλα μου.

τωρα το ειδα...:(

σε συγχαιρω που πηρες αυτην την αποφαση και να εισαι σιγουρη πως το μικρακι που μεγαλωνεις θα σε ανταμειβει καθε μερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

evhdal έγραψε:

κοριτσακια και ηλιανα μου προλαβα και επιβεβαιωσα τισ ανησυχιεσ μου για ποιο φορουμ αναφερεσαι.....

βρηκα το ποστ και ειλικρινα εχω νευριασει παραπολυ για το πωσ μιλησασ στην ηλιανα μεχρι και επειδη σπουδαζει καλων τεχνων τησ ειπαν οτι εξασκει το επαγγελμα τησ στην ηθοποια.....τι γυναικεσ υπαρχουν και φυσικα και αντρεσ....:angry:

θα θελα παρα πολυ να τουσ βαλω στην θεση τουσ αλλα ειναι η φωλια του λυκου εκει μεσα μπαινεισ και πεφτουν να σε φανε.....

μην στεναχωριεσαι κοπελα μου που προσπαθησεσ να ξεχαστεισ και βγηκαν να σε φανε λεσ και πληρωνουν το φορουμ και τουσ ετρωγεσ λεφτα.....:dry:

εδω ειμαστε οικογενεια και οχι καχυποπτοι με οτιδηποτε γινεται....

κοριτσακια εφτασα μεχρι την 10 σελιδα απο τα νευρα δεν αντεξα να διαβασω αλλο.....ελεοοοοοος

αυτο το μουφ ομωσ μου εκανε τα νευρα νερο

μην στεναχωριεσαι και με αυτα και κοιτα να χαλαρωσεισ για το μπεμπε φιλακιαααααααααααααααααα;)

Ηλιανα εισαι στην Καλων Τεχνων?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη σας μερα!!!

παρακολουθω το ομορφο φορουμακι σας εδω και λιγες μερες.απο τοτε για την ακριβεια που πρωτοδημιουργηθηκε το θεμα της ηλιαννας.ναι οπως καταλαβατε ειμαι μελος και στο "αλλο" φορουμ, αυτο που αντικειμενικα φερθηκε ασχημα στην ηλιαννα.

καταρχην να ευχηθω στην ηλιαννα να πανε ολα καλα, και η αποφαση που πηρε να ειναι η σωστη, να μεγαλωσει το παιδακι της με τον καλυτερο τροπο και να αρχισει επιτελους να χαμογελα!!

θα μου επιτρεψετε να καταχραστω λιγακι το θεμα της να σας πω καποια πραγματακια που ισως σας δωσουν να καταλαβετε για ποιο λογο ηταν αυτη η αντιμετωπιση προς το θεμα της..πιο πολυ για την ιδια και ισως και για σας...γιατι δεν μου αρεσει να μπαινουν ολοι στο ιδιο καζανι.

λιγες μερες πριν εμφανιστει η φιλη μας, ειχε γινει το εξης:

ενα μελος, εμπαινε καιρο..μεσα σε λιγους μηνες ειχε κανει πανω απο 4000 ποστ..ειχε κανει φιλιες, η ετσι μαλλον νομιζαμε οι υπολοιπες.

καποια στιγμη αποκαλυψε πως στο παρελθον ειχε καρκινο του μαστου και τον ειχε καταπολεμησει, αλλα επανηλθε.

επι βδομαδες ειχαμε ολες σοκαριστει, μιλουσε για χημειοθεραπειες, για μαλλια που πεφτουν, για πεθερα που ευχεται να πεθανει για να μην τους φαει την περιουσια, ολο το φορουμ προσπαθουσε να την βοηθησει, ψυχολογικα εννοειται, ηταν ενα θεμα που μας ειχε συγκλονησει.

μεχρι που...στα γεννεθλια της ενα αλλο μελος αποφασισε να παει στη διευθυνση που ειχε δωσει να της κανει εκλπηξη, να της παει λουδουλια και την αγαπη μας..και κανεις δεν ξερει τιποτα.δεν υπηρχε πουθενα.ολα ψευτικα.

μετα απο πολλα μυνηματα αποδεχτηκε πως ειναι μυθομανης, οι αντμινς συγκριναν ip και βγηκε οτι ειχε την ιδια με αλλα 5 μελη που εχουν ηδη διαφραφει γιατι κατα καιρους μπαινουν και γραφουν δακρυβρεχτες ιστοριες ολες παρομοιου περιεχομενου με σκοπο τι?δεν εχω καταλαβει..

και πανω που καταλαγιασε λιγο το θεμα αυτο μπαινει η ηλιαννα..

παραδεχομαι πως ηταν αδικη η επιθεση προς αυτη, επρεπε να δωσουμε χρονο.

τελος παντων..αυτα τα λιγα...

ενημερωτικα μονο...το μελος στο οποιο αναφερομαι, εγινε προσφατα δικο σας μελος..οταν μπηκε το λινκ με το φορουμ σας ειχε την ιδια φωτογραφια στο αβαταρ της που ειχε και σε μας..τωρα το εχει σβησει.προφανως επειδη το συζητησαμε το ειδε και το εσβησε.

αυτα απο μενα.ζηταω παλι συγνωμη για την καταχρηση του χωρου και σας ευχομαι να μην εχετε τα ιδια κρουσματα και εδω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα σοβαρα μιλας??????

αυτο ακουγεται.......τρομακτικο!!!!!!

επαθα πλακα τωρα!!!!!

ενταξει τωρα για να πω την αληθεια εχει καποια βαση ολο αυτο...ηταν αδιανοητο να αρχχισουν να της επιτυθενται χωρις λογο και αφορμη...τωρα καπως εξηγειται...καλα εκανες και απαντησες.καλυτερα να ξερουμε και τις δυο πλευρες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ALKOST!

ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ......

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ????????????

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξερω κι εγω βουλα μου πραγματικα...δυο περιπτωσεις σκεφτηκα ή ειναι ψυχοπαθεις,με ταση αυτολυπησης και επιζητουν συνεχως και τη λυπηση των αλλων,(ειναι σαν να γινονται το επικεντρο του ενδιαφεροντος κα μαλλον δεν εχουν φιλιες η ανθρωπους γυρω τους και εχουν την αναγκη να "παρηγορηθουν" κατα καποιο τροπο)

ή (και αυτο ειναι το χειροτερο) το κανουν για πλακα,να δουν τις αντιδρασεις των αλλων,δεν εχουν τι αλλο να κανουν και εκμεταλευονται την ανθρωπια και τον ανθρωπινο πονο,για να γελασουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ...

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ

ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΡΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΥΜ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ

ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...