Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στο απόλυτο κενό...


Recommended Posts

Καλησπέρα.

Είμαι η Ηλιάνα και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα τελευταία γεγονότα της ζωής μου και τα συναισθήματα μου.

Είμαι 19 ετών και σπουδάζω.

Είχα σχέση με ένα παιδί 2 χρόνια...Πριν απο τρεις εβδομάδες έφυγε απο τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του.Ήταν 22.

Είμαι κομμάτια...Ο πόνος δεν περιγράφεται.Η απώλεια,το κενό...Μακάρι να μην είχε ξεκινήσει για αυτή την διαδρομή ποτέ.Τώρα όλα θα ήταν καλύτερα.

Μετά ήρθε μια καθηστέρηση στην οποία δεν έδωσα σημασία.

Το αποτέλεσμα:μια εγκυμοσύνη!!!Το δεύτερο σοκ.

Συναισθήματα ανάμεικτα.Το απόλυτο κενό.Απελπισία.Δεν ξέρω τι να κσεφτώ και ξέρω τι θέλω να κάνω.Και ο Άλκης δεν είναι εδώ.

Με τους γονείς μου έχω πολύ καλή σχέση.Τους το είπα και με αγκάλιασαν αμέσως.

Ο μπαμπάς μου,μου είπε οτι ένα μωρό σε αυτή την ηλικία θα με καταστρέψει.Δεν θα προλάβω να διασκεδάσω,να ζήσω την ζωή μου,να τελειώσω τις σπουδές μου,να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικό όπως ήθελα.

Η μαμά μου τα ίδια...Με πιέζουν έμμεσα απο όλες τις πλευρές να κάνω έκτρωση.Έβαλαν θείους,θείες να μου μιλήσουν.Όλοι μου λένε να μην σκεφτώ εγωιστικά και να μην φέρω στην ζωή αυτό το μωρό.Επιχειρήματα πολλά:Δεν θα έχει πατέρα,δεν μπορώ να το μεγαλώσω,πρεπει να τελειώσω τις σπουδές μου...

Είμαι σε άθλια κατάσταση.Κλαίω όλη την μέρα.

Και φαντάζομαι πως θα νιώθει αυτό το μωρό...Απόρριψη απ'όλες τις πλευρές.Ούτε οι ίδιοι του οι παππούδες δεν το θέλουν.Και στηρίζεται σε εμένα.Στην μαμά του.Δεν θέλω να μου το πάρει κανεις.Δεν θέλω να το σκοτώσω...Είναι το μωρό μου...

Συγχρόνως τα λόγια του μπαμπά μου στριφογυρίζουν στο μυαλό μου.Μήπως φέρομαι εγωιστικά;

Δεν θέλω να κάνω έκτρωση.Αυτό το μωρό έχει μόνο εμένα,δεν πρέπει να το προδώσω και εγώ.

Δεν ξέρω γιατί απευθύνθηκα σε site με μαμάδες...Μάλλον γιατί θέλω να ακούσω πως θα τα καταφέρω.

Μέσα στον πόνο και στην μελαγχολία της απώλειας άνοιξε ένα χιλιοστό ελπίδας.

Σας παρακαλώ χρειάζομαι την βοήθεια σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 174
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Αυτό το μωρό είναι ό,τι απέμεινε από τον φίλο σου που χάθηκε άδικα... Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τώρα θέλουν οι δικοί σου να τον σκοτώσουν ξανα; Οι γονεις του παιδιού τι λένε; Μηπως εκείνοι θέλουν να σε στηρίξουν;

Ειλικρινά πιστεύω πως αυτά τα λένε τώρα. Μόλις δουν το εγγονάκι τους, το παιδί τους να αγωνίζεται να τα καταφερει όλα, θα λυγισουν και θα σταθούν δίπλα σου.

Θα τα καταφέρεις. Αυτό το παιδί ίσως είναι το μόνο που μπορεί να σε βοηθήσει αυτες τις δυσκολες ώρες.

Αν μοιάζει στον μπαμπά του; Δεν θα ήθελες να αντικρύσεις ξανά το βλέμμα του;;;; Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου.

Και να σου πω κάτι; Οι σπουδες δεν κάνουν τον άνθρωπο. 10 πτυχια να πάρεις το μυαλό σου και η καρδιά σου θα είναι πάντα κοντά στο παιδί που χάθηκε και στο παιδί που έδιωξες.

Εγωισμός είναι όταν κοιτάμε την πάρτη μας. Το να φέρεις ενα παιδι στον κόσμο μόνο εγωισμός δεν είναι. Θα θες να του προσφέρεις και δεν θα θες να πάρεις τίποτα από αυτό.

Κουράγιο, θα περάσει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγκλονιστική η ιστορία σου..ενας θάνατος - μια νέα ζωή.. τα δυο άκρα. το να σου πω κουράγιο είναι πολύ λίγο.. το να σου πω να είσαι δυνατή είναι ελάχιστο.. ότι και να πω λίγο..

Σου εύχομαι μόνο ότι αποφασίσεις να το αποφασίσεις μόνη σου με την δική σου κρίση, χωρίς να επηρεάζεσαι από πουθενά, κρίνοτας εσύ τί είναι καλύτερο για σένα και γι'αυτην τη νέα ψυχούλα...

κατά την ταπεινή μου γνώμη και χωρίς να είμαι εγώ η ίδια μάνα, αν αποφασίσεις τελικά να μην κρατήσεις αυτό το μωρό κάποια στιγμή στο μέλλον θα το μετανιώσεις.. Αν κρατήσεις αυτό το μωράκι, είμαι σχεδόν βέβαιη πως δε πρόκειτε να μετανιώσεις ΠΟΤΕ για αυτήν σου την απόφαση..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου καλησπέρα! Απ τη μια θέλω να σε καλωσορίσω στην παρέα μας από την άλλη τρελαίνομαι που γίνεται με αυτό το τρόπο. Πραγματικά είναι ενα πολύ μεγάλο δίλημμα. Καταρχάς λυπάμαι πολύ που χάθηκε ενα παλικάρι σε τόσο νεαρή ηλικία. Δεν ξέρω πως να σε συμβουλέψω τα χω χάσει. Είναι πολλά αυτα που πρέπει να σκεφτείς. Είσαι σε δύσκολη φάση, είσαι συναισθηματικά φορτισμένη. Θα είναι δύσκολο να να αποφασίσεις. Δεν ξέρω πως να σε αντιμετωπίσω, είναι πολύ λεπτό θέμα. Το μόνο που θα ήθελα αυτή τι στιγμή είναι να σε πάρω αγκαλιά.:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tha simfwnisw me tin athinak.......

auto pou sunaibei einai para poli omorfo mesa stin apoliti dustixia sou...to kserw oti eisai mikri to kserw oti den exeis kanei tipota...alla me ligi boitheia mporeis na ta kaneis ola sigoura pio diskola alla an tha exeis boitheia oti theliseis na tp katafereis tha to kaneis!!!!!

i emmoni...einai ena ergo me tin santra mpouloc...o antras tis pethainei alla aythn kathe mera pou ksipanei ton blepei dipla tis mexri pou katalabainei oti opoia mera kai an ksipnisei to idio telos tha erhei..autos tha pethanei...kai ti kanei...kanei erwta mazi tou...kai menei eggios..otan autos pethainei authn exei to mwro tous kati pou tha tis ton thimizei...o theos sou esteile ayto to dwro gia sena...gia na apalinei ton pono sou tha einai diskola alla me ta liga pou diabasa blepw oti eisai mia wrimi kopela parolo pou eisai mikri!!!eimai sigouri oti tha ta katafereis

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μανάρι μου γλυκό τα θερμά μου συλλυπητήρια. Είναι πολύ κρίμα να φύγει ασφαλώς μια νέα ζωούλα αλλά κατά την γνώμη μου την χρειάζεσαι και την συμπαράσταση. Το θετικό είναι ότι οι γονείς του παιδιού είναι πλάι σου. Δεν είσαι μικρό κοριτσάκι είσαι ενήλικη κοπέλα τώρα και πρέπει να ψάξεις βαθιά μέσα στην ψυχούλα σου. Αν αποφασίσεις να κρατήσεις το μωράκι σου ή όχι. Ελπίζω να σταθούν πλάι σου οι γονείς σου (ψυχολογικά και οικονομικά) και να αποφασίσεις το σωστό...

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ.

Το θέλω αυτό το μωρό

1)γιατί είναι οτι μου απέμεινε απο το όνειρο που ζούσα τα τελευταία δυο χρόνια

2)γιατί δεν συμφωνώ με την έκτρωση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηλιανα μου κοπελα μου!!!Λυπαμαι πολυ για οτι συνεβη!!Ο πονος της απωλειας δεν παριγραφεται ειναι φοβερο...αλλα συγχωρεστε με αν αυτο που θα πω ακουστει καπως ,συγχρονως το νιωθω σαν ενα πολυ γλυκο σημαδι για το παιδακι που εχεις στην κοιλιτσα σου!Δεν ξερω γιατι...εφυγε ο αγαπημενος σου και εμεινε κατι τοσο δικο του πισω,σου αφησε κατι ο Θεος κατι απο αυτον...ειναι δυσκολα το ξερω,ο ερχομος ενος μωρου μα πιστευω αν το θες πραγματικα θα τα καταφερεις...κανεις δεν θα σε αφησει ετσι,ουτε οι γονεις σου...ειναι γονεις και σκεφτονται το δικο τους παιδι πρωτα...μα εσυ σαν μελλουσα μαμα σκεφτεσαι για το δικο σου παιδι.

Το παιδακι σου θα ηταν οτι πιο γλυκο!Μα θα σε θελει δυνατη για να το μεγαλωσεις αλλα και συγχρονως να κανεις τις σπουδες σου για να εχετε και οι δυο ενα καλυτερο μελλον!

Ευχομαι ο Θεος να σου δινει δυναμη και υγεια για να καταφερεις οτι επιθυμει η ψυχουλα σου γλυκια μου!Να μην κλαψεις ποτε ξανα παρα μονο απο χαρα!!!

Να εισαι καλα και ευχομαι το καλυτερο για εσενα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΟΥ.....

ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΛΛΗ ΛΥΠΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Hλιανα μου...τι ειναι αυτο που σου συμβαινει??Απιστευτο...:(

Εγω δεν ξερω πραγματικα τι να σου πω...Αλλα οτι κ να αποφασισεις θα ειμαστε διπλα σου.

Και εγω πιστευω οτι ειναι ενα καλο δωρο που σου σου εστειλε ο Θεος μετα απο αυτο που σου ετυχε.Αν το θελεις πραγματικα, θα τα καταφερεις κ δεν τα το μετανοιωσεις ποτε.

Φιλια κ καλο κουραγιο:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μικρούλα μου, δεν θα σου πούμε εμείς τι να κάνεις.

Μόνη σου θα αποφασίσεις.

Πάντως μπορώ να σου πω, πως και εγώ άγαμη μητέρα (ο λεγάμενος την έκανε με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης), μεγαλώνω ένα πανέμορφο αγοράκι.

Είμαι πολύ περήφανη και πολύ ευτυχισμένη. Σίγουρα αξίζει όλες τις δυσκολίες!

Αφού έχεις τους γονείς σου δίπλα σου, μη φοβάσαι.

Μπορεί να "γαυγίζουν" τώρα, όμως μόλις πιάσουν αγκαλιά το σποράκι όλα θα αλλάξουν. Εσύ αποφασίζεις και μόνο. Μια έκτρωση δεν είναι εύκολο πράγμα και εκεί που πάμε να "ξεφορτωθούμε" κάτι, φορτώνουμε την ψυχή μας με άλλα για πάντα!

Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικά,σας ευχαριστώ πολύ!

Με βοηθάει να ακούω απόψεις ατόμων άγνωστων που σίγουρα θα κρίνουν πιο σφαιρικά απ'οτι η οικογένεια μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικά λυπάμαι..

Ολόψυχα ευχομαι να είναι η τελευταια φορά που νιωθεις πόνο στη ζωή σου...

Δεν μπορώ να σου πω τη γνωμη μου..δεν εχω γνωμη για το συγκεκριμενο ζήτημα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηλιανα ..ειναι φανερο οτι θελεις να κρατησεις το μωρο Τη συμπαρασταση των γονιων σου την εχεις γιατι κακα τα ψεμματα το οτι οι γονεις σου ειναι διπλα σου ειναι πολυ σημαντικο

..μια ζωη εφυγε αλλη μια ερχεται..ωρες ωρες πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο

Οπως καταλαβες ειμαι υπερ του να κρατησεις το μωρο

Θα τα καταφερεις

Εμεις βεβαια στην απ εξω μπορουμε να λεμε ο,τι θελουμε Μονο εσυ ξερεις.. και εσυ θα ζησεις με την επιλογη σου οποια και να ναι αυτη

Εισαι πολυ νεα και η ζωη σου επιφυλλασει πολλες πολλες ομορφες στιγμες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΟΥ.ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ.ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΘΕΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ.

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι με ολη μου την ψυχη οι γονεις σου να σταθουν διπλα σου και ο θεος να σε βοηθησει να συνελθεις και να προχωρησεις μπροστα αγκαλια με το αγγελούδι σου:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

apis έγραψε:

..ωρες ωρες πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο

Ναι,και εγώ τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και το πιστέυω

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου και από εμένα Ηλιανάκι μου:)

Λυπάμαι πολύ για τον σύντροφό σου που χάθηκε άδικα και τόσο νωρίς ήταν τόσο νέος:(

Η απόφαση είναι μόνο δική σου αλλά αφού θες τις γνώμες μας εγώ λέω να δώσεις μια ευκαιρία σε ευτό το αγγελούδι που ήρθε για να συμπληρώσει το αγγελούδι που έφυγε. Είναι άδικο να το εγκαταλήψεις!!!! Σκέψου άλλες κοπέλες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά???? Σκέψου πως αν κάνεις έκτωση μια ζωή κάτι θα σε κυνηγάει και δεν πρόκειται να το ξεχάσεις ποτέ στην ζωή σου!!!!Ενώ αν αφήσεις αυτή την ζωούλα να έρθει στον κόσμο θα είσαι πάντα ευτυχισμένη:)

Όσον αφορά αυτό που σου λένε οι γονείς σου να κάνεις την ζωή σου δεν συμφωνά και λέω ότι και να κάνεις όπως και να ζήσεις την ζωή σου μια ζωή θα σε κυνηγάει αυτό όσες κρατήσανε τα μωράκια τους καμία δεν το μετάνιωσε όσες κάνανε το αντίθετο μάλλον το μετανιώσανε....

Εύχομαι να κάνεις αυτό που πραγματικά θα κάνει εσένα αυτιχισμένη και όχι τους άλλους:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

niki.g σε ευχαριστώ κι εσένα για τα καλά σου λόγια...

Θέλω αυτό το μωρό αλλά ταυτόχρονα είμαι πολύ προβληματισμένη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχάς τα συλλυπητήρια μου για τον χαμό του αγαπημένου σου. Κατά δεύτερον θα ήθελα να σου πω ότι είσαι όντος πολύ μικρή και ένα παιδί πολύ δύσκολο να το μεγαλώσεις όχι από οικονομικής άποψης –αυτό για μένα είναι το λιγότερο. Θέλει πολλή φροντίδα το μωρό και πράγματα τα οποία κανένας παππούς και γιαγιά δεν μπορούν να προσφέρουν. Κυρίως όμως θα σου πώ να διαβάσεις τις εμπειρίες των μελών του φόρουμ πρώτου πάρεις την απόφαση σου. Πάρα μα πάρα πολλές κοπέλες λαχταράνε να κρατήσουν στην αγκαλιά τους ένα μωράκι. Άλλες τα καταφέρνουν μετά από πολλές προσπάθειες άλλες ακόμα προσπαθούν. Η ζωή είναι πολύ περίεργη. Μπορεί κάτι που θες να «ξεφορτωθείς» τώρα να μην μπορείς να το αποκτήσεις μετά.

Αν η απόφαση σου είναι να κρατήσεις το μωράκι σου- που το ελπίζω κάνε μία σοβαρή κουβέντα με τους γονείς σου. Θα χρειαστείς την βοήθεια τους για να κάνεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Αν πάνε λίγο πίσω οι σπουδές και τα μεταπτυχιακά και η καριέρα δεν πειράζει.. το χαμόγελο του μωρού σου είναι ανεκτίμητο. Είχα μία φίλη που έκανε παιδί νέα. Και σπούδασε και μεταπτυχιακό έκανε, τώρα είναι η πιο νέα μαμά στο γυμνάσιο του γιου της. Με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia δεν με νοιάζει τόσο πότε θα τελειώσω τις σπουδες μου.Απλά το ανέφερα για να δείτε τα επιχειρήματα των γονιών μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οπότε πάει και αυτό. Αν η απόφαση σου είναι να κρατήσεις το μωράκι σου, απόλαυσε το. Κάθε λεπτό στην εγκυμοσύνη και στη γέννα, και μετά καθώς το μωράκι σου αλλάζει μέρα με τη μέρα είναι μοναδικό και δεν θα υπάρξει παρόμοιο. Σκέψου ένα μικρό φασολάκι το οποίο θα γίνει το ποιο όμορφο πράγμα στον κόσμο. Και μετά αυτό το φασολάκι θα σου χαμογελάει και ο κόσμος αμέσως θα γίνεται πιο όμορφος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ηρθες στο mammyland κοπελα μου.

Αφου μονη σου το λες οτι αυτο το μωρακι το θελεις πολυ.

Αφησε το να μεγαλωσει και να γεννηθει...

ολα τα αλλα θα τα ξεπερασεις με τον καιρο...

ο,τι θες εμεις θα ειμαστε εδω για να σε ακουμε.

Καλη συνεχεια :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...