Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια θελω συμπαρασταση


Recommended Posts

λοιπον να μην σας κουραζω προσπαθω με τον αντρα εντατικα εδω και 6 μηνες αλλα οπωσ καταλαβαινετε τιποτα.τους 2 τελευταιους μηνες τα εχει παιξει η περιοδος και αργει παντα να σημερα μου ηρθανε και ειχα τελευταια περιοδος 26/05 ο κυκλος μου γενικα ειναι 26 αλλα αλλαξε πριν ενα μηνα και δεν καταλαβαινω το γιατι?χρειαζομαι συμπαρασταση τα βαζω με τον αντρα μου και αυτος μου λεει οτι αφου αγχωνομαι και το σκεφτομαι ποτε δεν θα πετυχει.τι να κανω βοηθηστε.πρωτα απο ολα ποιες ειναι οι γονιμες μου μερες αυτο το μηνα?24/06 περιοδος και την προηγουμενη 26/05.ας μιλησουμε ντομπρα δεν εχω προβλημα.αρκει να ηρεμησω.δωστε μου μια λυση κοριτσια.....:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλενάδα... στην ίδια φάση ακριβώς είμαι κι εγώ! Κοντεύω να τρελαθώ κάθε μήνα που μου έρχεται η ρημάδα η περίοδος.... τόσο που τον προηγούμενο μήνα από το άγχος μου και μόνον την καθυστέρησα 4 μέρες και μετά πέθανα στον πόνο! Και με προειδοποίησε η γυναικολόγος μου... μπορεί εγώ η ίδια να κάνω ζημιά στον οργανισμό μου από το άγχος (εμείς προσπαθούμε 7 μήνες!) Γι' αυτό κοπέλα μου, ξέχνα το! Κάνε τη ζωούλα σου κανονικά, τις βόλτες σου, τις κοινωνικές σου συναναστροφές, το σεξάκι σου, ε.... και κάποια στιγμή... θα έρθει! Τί θα γίνει! Στο χέρι του είναι? Και μην ξεσπάς στον αντρούλη σου.... ποιός ξέρει και οι άντρες μας αν δεν έχουνε τις αγωνίες τους και δεν τ' ομολογάνε...

Όσον αφορά στην ωορρηξία, λοιπόν είναι απλό! Αφού η περίοδος σου ήρθε 24/06 είχες ωορρηξία στις 10 του μηνός και τον προηγούμενο μήνα είχες στις 12 του μηνός. Γενικά... να υπολογίζεις την ωορρηξία σου 14 μέρες ακριβώς πριν την εμφάνιση της περιόδου! Αυτά! Φιλάκια και μην αγχώνεσαι!!! Αυτό το ρημάδι το άγχος καθυστερεί την σύλληψη!!! Φιλάκια και να προσέχεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λουλούκα, καταρχήν αφού θέλεις να μιλήσουμε ντόμπρα,θα σου πω να χαλαρώσεις!

Βρε κοριτσάκι , ο άντρας σου έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Αν δεν χαλαρώσεις δεν πρόκειται να γίνει κάτι....Και 6 μήνες δεν είναι καθόλου μεγάλο διάστημα,είναι φυσιολογικό.

Ο κύκλος σου είναι σταθερός οπότε κάπου στη μέση είναι και οι γόνιμές σου.Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά , μπορεί να είναι τη 10ατη μπορεί να είναι και τη 16ετη μέρα του κύκλου.

Σου συνιστώ , να ηρεμήσεις έτσι οπως το αντιμετωπίζεις, δημιουργείς πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει.Απόλαυσε τις στιγμές με τον άντρα σου , μην έχεις το νου σου από τώρα στο ποιες είναι οι γόνιμες,αφέσου ελεύθερη και όλα θα έρθουν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ,ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ,ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.ΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ(ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ)ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όταν λες εντατικά τι εννοείς;

Μόνο στις πιθανές γόνιμες μέρες; Μην κυνηγάς μόνο τη μέρα της ωορρηξίας.

Εγώ έχω μείνει 2 φορές έγκυος με επαφή 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία.

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, ηρέμησε, πάρ'το χαλαρά και κοίτα καταρχήν να περνάτε καλά με τον αντρούλη σου και μην τα βάζεις μαζί του! Εκτός κι αν δεν σου "κάθεται"! :P

Μια καλή τακτική είναι το "μέρα παρά μέρα", όλο το μήνα. Ε που θα πάει;; Θα σου κάτσει! ;)

Φιλάκια και μη μου στεναχωριέσαι!!! :kiss::)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε αγάπη μου γλυκιά, γιατί αγχώνεσαι τόσο? Έτσι δεν θα πετύχεις τίποτα, αντιθέτως μάλιστα χαλάς την διάθεση και των δυο σας.

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως δεν φταίει ο άντρας σου αλλά το μυαλό σου...ξεκόλλα και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.;)

Όσο για τις γόνιμες μέρες σου, επειδή κι εγώ δεν έχω σταθερό κύκλο πάντα, θα υπολογίζεις 14 μήρες πριν την πιθανή ημερομηνία περιόδου που είχες τον προηγούμενο μήνα.

π.χ αδιαθέτησες 24/6 οπότε γόνιμες μέρες λογικά θα είναι από 9/7 έως 13/7 +-.

Φιλιά και είπαμε χαλαράαααααα........:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΧΧΧΧΧ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ!!!!!! ΟΛΕΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ!!!! ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ!!!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 2 ΜΗΝΕΣ. ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥ ΚΑΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ.!!! ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΉΜΑΣΤΑΝ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΩΡΗΞΙΑΣ. ΚΑΝΑΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΣΥ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ???(ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ. ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με την Νανα, να μην σηκωνεσαι απ το κρεββατι αμέσως! και εγω αν και δεν το πιστευα με αυτην την μεθοδο εμεινα αμεσως εγκυος παρόλο που ο οργανισμός μου είχε ταλαιπωρηθει απο προηγούμενη ατυχη εγκυμοσύνη! και επειδή ψυχολογικά ακομη ημουν χαλια και δεν σκεφτομουν για κατι καινουριο γι αυτο δεν ειχα αγχος και ετσι εγινε το θαυματακι.

οποτε χαλαρωσε και απολαυσε τις στιγμες με τον αντρα σου και το θαυμα θα γινει;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι κοριτσάκι!! Προσπαθώ 8 μήνες και πάω στους 9.

Σε έξαλλη κατάσταση βέβαια κάθε μήνα που έρχεται η σιχαμένη αλλά αυτό το μήνα προσπαθώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Όλα τα κορίτσια συμβουλεύουν να μην έχουμε άγχος! Το ίδιο θα σε συμβουλέψω κι εγώ.

Βέβαια δεν είναι κακό να δεις και το γιατρό σου να μιλήσετε για τις απορίες σου. Θα σε βοηθήσει σίγουρα μια συζήτηση μαζί του.

Σου εύχομαι τα καλύτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eyxaristo poly koritsia prospatho na mhn to skeftomai alla otan erxetai h ora gia na moy erthei periodos kai kathisterei ekei na deis ti ginetai.exo polla sto kefali kai genika eimai poly agxodeis typos ksero polles periptoseis poy kanane xronia na kanoyne paidi apo to agxos.alla bre koritsia giati tora sthn shmerinh mas epoxh na einai toso dyskolo na meineis eno palia oi giagiades mas kanane amesos.ti na po.prepei na isixaso alla exo kai toys gyro moy kai moy lene ante pote?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Loyloyka καλώς ήρθες κατα αρχάς στο mammy. Δυστυχώς στη σημερινή εποχή όλα είναι μεταλαγμένα, καθαρό νερό δεν υπάρχει, καθαρός αέρας δεν υπάρχει, δουλεύουμε σε γραφεία από το πρωί ως το βράδυ για 900 ευρώ με τρελό άγχος οπότε τι περιμένεις να γίνει? ... Όλα είναι μια αλυσίδα. Έτσι και η σύλληψη ενός μωρού με όλα τα παραπάνω πως να γίνεται έτσι απλά και γρήγορα όπως γινόταν με τις μαμάδες μας ? Όσο για τους γύρω ... κλείσε τα αυτάκια σου και μην ακούς... Όλα θα γίνουν με την σειρά τους ... Φιλάκια και ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είσαι μόνη σου κοριτσάκι μου!!!! Κι εγώ προσπαθώ 6 μήνες τώρα και με "μέθοδο" κι όλας!! Μέρα παρά μέρα κυρίως απο τη 8η μέρα έως και την 20η μέρα του κύκλου μου και κάθε φορά .. ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ .. είμαι σίγουρη ότι θα μείνω έγκυος. Και κάθε φορά ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ "την πατάω" κανονικότατα!!! Και κάθε φορά νομίζω ότι έχω συμπτώματα.. και πάντα όταν έρχεται αυτη η "ριμαδιασμένη" :angry: στεναχωριέμαι τόοοοοοσο μα ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ πολύ !!!!!!!!! Αλλά... έτσι είναι! Οπου κι αν διαβάσεις κι όποιον γιατρό κι αν ρωτήσεις το ίδιο θα σου πουν. Μην αγχώνεσαι και μόνο μετά από 1,5-2 χρόνια θα πρέπει να αρχίσεις να ανυσηχείς ότι μπορεί να μην πάει κάτι καλά!! Και για να σου φύγει εντελώς το άγχος πήγαινε και στο γιατρό σου να σου πει ανάλογα με το ιστορικό σου αν τυχόν χρειάζεταινα κάνεις καμιά εξετασούλα εσύ ή ο αντρούλης σου!! Κ μην στεναχωριέσαι καθόλου !!!!! Είμαστε πολλές που ΄"πονάμε" αλλά σε όλες μας θα συμβεί μία μερούλα !!!!:laugh: :laugh: :laugh: ΕΕΕΕ ???? Τι λες κι εσύ ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λουλούκα μου.. πρώτα απ'όλα θα σου πω αυτό που έχεις βαρεθεί ν'ακούς!!

Χαλάρωσε, ηρέμησε!! Μην έχεις άγχος.. και στρές!! Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! Μπορεί ν'ανατρέψει όλη τη διαδικασία! Και ένας λόγος που μπορεί ν'αργεί η περίοδος είναι το άγχος!

Μια γιατρός είπε κάποτε: "Το άγχος, ο οργανισμός το αντιλαμβάνεται σαν κάτι πολύ κακό! Νομίζει πως θα πεθάνει! Όποτε πρώτο του μέλημα είναι να το αποβάλλει. Είναι οι μέρες για περίοδο; Αμ δε που θα έρθει! Αν δεν αποβάλλει το άγχος... περίοδο τέλος!! Έτσι και με το παιδάκι! Δεν πρόκειτε να κάνει την σύλληψη αν υπάρχει τρελό άγχος!! Όσο ηλίθιο κι αν ακούγεται, έτσι είναι!"

Εγώ έχω κύκλο από 30 έως 40 μέρες. Και πολυκυστικές ωοθήκες! Τον 1ο μήνα που ξεκίνησα ελεύθερα είχα δει και ωάριο στην εξέταση και το είχα σίγουρο! Έκανα σε στάνταρ ωορηξία! Δεν έπιασε..:( Επειδή το σκεφτόμουν συνέχεια. Τον 2ο μήνα, άρχισα και σημείωνα μέρες που ήρθα σ'επαφή, μέρες πιθανής ωορηξίας.. κ.ο.κ. και πάλι ..αδιαθέτησα και μάλιστα καθυστέρησα και την περίοδο μου!! Τον 3ο μήνα.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ το έβγαλα εντελώς από το μυαλό μου. Είπα θα κάνω κι όποτε κάτσει! Είχα επαφές αμέσως μετά την περίοδο μου και σχεδόν 3 κ 4 φορές την εβδομάδα!! Εντατικότατα!! Και τελικά.... Τον περιμένω σ'εξι εβδομάδες τον πριγκηπάκο μου!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία... κι ότι χρειαστείς .. ρώτα με!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΧΟΣ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ" ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΟΥΝΑ!!ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΜΕΤΡΑΓΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ....!!ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΟΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ(ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ..)ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!!ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ,ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ:P :P :P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αλήθεια είναι ότι όσες κατάφεραν να χαλαρώσουν και να το βγάλουν από το μυαλό τους έμειναν αμέσως έγκυες.

Το κλειδί είναι η καλή ψυχολογία και η ηρεμία

Πού τα πουλάνε αυτά να πάω να πάρω κι εγώ;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ! ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕΡΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ate agapi mou...

Min anxwnesai gia tipota...

Kai tha sou pw kai egw oti sou exei pei i JOVANNA...

Sou euxwme ta kalitera...

Kai o theoullis mazi sou...

To kalo pragma erxetai ekei pou den to perimenoume panta...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KORITSIA PRAGMATIKA EYXARISTO DINETAI ONTOS POLY KOYRAGIO KAI SYMPARASTASI SE KAPOIA POY DEN GNORIZETE KATHOLOY GIAYTO KAI AGAPAO TO MAMMYLAND KAI TO PARAKOLOYTHO SYNEXEIA.THA PROSPATHISO NA IREMISO NA MHN METRAO KATHOLOY MERES KTL KAI POY THA PAEI THA PIASEI NA EISTE SIGOYRES OTI THA EISTE OI PROTES POY THA TO MATHOYN THA PROSPATHISO NA ELATOSO KAI TO TSIGARO GIATI KAPNIZO POLY...KAI NA SKEFTOMAI THETIKA AN TA KATAFERO THA SAS DOSO TIN SYNTAGI...EIXA BEBAIA KAI TO EYXARISTO POY PERASE O ANTRAS MOY STO EKAB KAI EGINE DIMOSIOS IPALLILOS THA PAME STHN EYBOIA KAI XAIROMAI POLY POY THA ALLAKSEI H ZOI MAS..FILAKIA KORITSIA EYXARISTO KAI PALI KAI EYXOMAI SE OLES NA MEINOYN TORA TO KALOKARAKKI POY EINAI ROMANTIKO...:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...