Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θηλαστρο-Αποστειρωτης-μπιμπερον....


Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!

Δεν ειμαι σιγουρη αν αυτο το θεμα επρεπε να το θεσω στο "Θηλασμος και διατροφη του μωρου".Επισης πιθανον να εχει συζητηθει αλλα η αναζητηση μου βγαζει μονο μια σελιδα!

Ξεκινησα σε εντονους ρυθμους τις αγορες για τη μπεμπα μου αν και εχω καιρο ακομα...Να προλαβω τις αυξημενες θερμοκρασιες!

Εχω σκοπο να θηλασω αποκλειστικα.Και εννοω πως δε θελω να βαλω στο στοματακι της ουτε πιπιλα,ουτε μπιμπερον για αρκετους μηνες. :)

Ομως αναρωτιεμαι....

Δεν πρεπει να εφοδιαστω θηλαστρο,αποστειρωτη,μπιμπερον,πιπιλες κλπ??? :huh:

Κι αν κατι συμβει και δεν τα καταφερω σε καποιο γευμα ή αν χρειαστει να την ταισει καποιος αλλος(δεν ξερω τι μπορει να συμβει)? :unsure:

Να τα παρω ολα αυτα και ας μου φανουν και αχρηστα?Εσεις τι κανατε???Και αν τα πηρατε...Προτεινετε μου θηλαστρο κ αποστειρωτη...Τι πρεπει να προσεξω?

Ευχαριστω για το χρονο σας! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο να ερθει το μωράκι σου :)

Να μην αγοράσεις τιποτα απο ολα αυτα . Δεν ειναι καθολου απαραίτητα και ειναι τζάμπα εξοδα . Αν για οποιοδηποτε λόγο χρειαστεις μπουκάλι θα αγοράσεις στο πρωτο φαρμακείο που θα δεις .;)

Για πιπίλες ή αλλα μικρα πραγματάκια που θελουν αποστείρωση μπορεις να βράσεις μια κατσαρόλα με νεράκι δεν χρειαζεται να δωσεις τοσα χρηματα για ενα ογκώδες πράγμα ουσιαστικά αχρηστο αν θηλάζεις !

Θηλαστρο ειδικά για τις πρωτες 40 μέρες δεν μπορει να σε εξυπηρετήσει κανένα που να πωλειται . Κατάλληλα ειναι ΜΟΝΟ τα νοσοκομειακα τα οποια νοικιάζονται . Αν και παλι χρειαστεις θα μπορεσεις να νοικιάσεις κατευθειαν οποτε ειναι κατι που δεν σε απασχολει τωρα ...

Μην γεμιζεις με αχρηστα πράγματα δεν υπάρχει λογος . Εγω δεν πήρα τιποτα απο ολα αυτα ! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lala μου καταρχην σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!

Οκ για τα μπουκαλακια-πιπιλες(μου εχουν φερει κ δωρο κανα δυο) κ τον αποστειρωτη.Κι εγω αυτο σκεφτομαι....Πως αν ολα πανε καλα-που θα τα κανω να πανε ;) -θα μου ειναι ψιλοαχρηστα!

Θηλαστρο θα μπορω να νοικιασω κι απο ιδ.μαιευτηριο?Δεν εχω ιδεα!Και....Μηπως να το νοικιασω απ'την αρχη ασχετως αν το χρειαστω,για να νιωθω ασφαλεια????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastacia μου εγω προμηθευτικα ηδη καποια μπιμπερο -αν και εγω σκοπευω να θηλασω αποκλειστικα- και αποστειρωτη ...

Πηρα τις chico το στραβο μπιμπερο και τον αποστειρωτη της αν και μου ειπαν οτι ο καλυτερος ειναι της philips (anent) αλλα ειναι πανακριβος (της chico εχει 50€ ενω ο αλλος 120€) δεν αξιζει τον κοπο για λιγους μηνες και ειδικα αν θηλασουμε μπορει και να μην χρειαστουν:blink:

Για θηλαστρα μου ειπαν οτι υπαρχουν ενοικιαζομενα και ειναι τα καλυτερα αρα δεν χρειαζεται να αγορασουμε απο τωρα ... Βλεποντας και κανοντας...

Εχω και το τηλ. μιας εταιριας αν θελήσεις ...;)

Φιλακια:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασια μου , τα θηλαστρα αυτα νοικιάζονται σε μαμάδες που θελουν να τα χρησιμοποιήσουν αμεσα . Δεν τα νοικιάζουμε για να τα ..εχουμε :woohoo:

Καταλαβαίνω το αγχος σου και μου φαινεται τοσο τρυφερές οι αγωνίες σου..

Δεν χρειάζεται ομως να ανησυχεις αο τωρα για κατι τετοιο .Υπάρχουν (ψαξε στο θεμα θηλαστρα και συγκρισεις ) τηλέφωνα που οταν χρειαστεις θα σου προμηθεύσουν αμεσως ενα θήλαστρο .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτη ειναι η εταιρια και απο οτι γνωριζω τα νοικιαζουν με το μηνα περιπου 60€

Lactina, Medela

Νοσοκομειακό θήλαστρο, διατίθεται μόνο για ενοικίαση.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μονή ή/και διπλή άντληση.

Kατάλληλο για καθημερινή άντληση όλων των γευμάτων (όταν το μωρό είναι πρόωρο ή νοσηλεύεται) και μακροχρόνια χρήση. Επίσης κατάλληλο για εργαζόμενες μητέρες αν και μεγάλο σε όγκο (περίπου 2 κιλά)

Τα βρίσκετε στην εταιρεία:

klinikum (Καϊκονίδης) και τα στοιχεία τους είναι

Κεντρικό(Θεσσαλονίκη) : Νάτσινα 25, . Τηλ. & Fax: 2310 316011, 315200

Υποκατάστημα (Αθήνα): Αερ. Παπαναστασίου 6 (κοντά στο ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο), ώρες 8.00-16.00-Δε-Πα. Τηλ & Fax: 210 74.70.417, 74.85.752

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία, εφόσον είσαι αποφασισμένη να θηλάσεις τίποτα δεν θα σε εμποδίσει. Είναι φυσικό, είναι απλό και...δοκιμασμένο (πολύ)!

Και εγώ θα σου πω να μην αγοράσεις τίποτα από αυτά τα "γκάτζετ". Μόνο το στήθος σου χρειάζεσαι.

Προσωπικά, το να μην αγοράσω τίποτα με έκανε πιο αποφασιστική. Είπα: "θα θηλάσω, δεν υπάρχει τίποτα άλλο". Μην φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά, και όλες οι (τυχόν) δυσκολίες μέσα στο πρόγραμμα είναι και αντιμετωπίζονται.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastacia μην ανχονεσε γιαυτα από τώρα .

εγώ πριν γεννήσω σαν κλασική χαζό μαμά όπως και εσύ τώρα πήγα και αγόρασα μπιμπερό και πιπίλες και δεν μου έφτανε αυτό αγόρασα και θηλές για μπιμπερό όταν χαλούσαν οι πρώτες !!ευτυχώς δεν πήρα αποστιροτη γιατί θα έκλαιγα τα λεφτά μου ,μου χαρίσανε έναν .

τελικά δεν ξέρω τι να τα κάνω έχω 7 μπιμπερό (δεν τα πήρα όλα εγώ έφερε και η πεθερά)και 7 πιπίλες με κουτάκια και κορδονάκια και δυο θηλές ανταλλακτικά ,έναν αποστιροτη και ένα στεγνωτήριο μπιμπερών και ένα θερμαντήρα αυτοκίνητου!!!:woohoo:

αλήθεια δεν ξέρω τι να τα κάνω και δεν τα χρησιμοποίησα καθόλου .

γεννά πρώτα και αν σου λείψει κάτι εδώ είμαι εγώ :woohoo: ......αν χρειαστείς κάτι θα πεταχτεί κάποιος να στο φέρει μην παίρνεις τέτοια πράγματα από τώρα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η δικιά μου εμπειρία είναι διαφορετική...

Δεν είχα πάρει τίποτα απο όλα αυτά που γράφετε γιατί ήμουν και αποφασισμένη αλλά και σίγουρη οτι θα καταφέρω να την θηλάσω...

Στο μαιευτήριο την θήλαζα κανονικά αλλά με το που πατήσαμε σπίτι για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει, με το που την έβαζα στο στήθος πλάνταζε στο κλάμμα.. :dry:

Δεν έπιανε με τίποτα κ έστειλα τον σύζηγό μου άρων άρων να πάρει μπιμπερό , αποστειρωτή, ξένο γάλα και να πάει κ στο Ιασώ να νοικιάσει θήλαστρο. Δεν ξέραμε πώς αποστειρώνονται, μέχρι να καθαρίσουμε, να αποστειρώσουμε κ όλα αυτά πέρασε η μέρα κ η μικρή μας είχε τρελάνει στην γκρίνια, τρέχαμε πανικόβλητοι..

Να μην τα πολυλογώ μετά απο πολλές ημέρες ξαναέπιασε το στήθος... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και απο εμενα!!

Αναστασακι μου...

Ξαναειχαμε τη συζητηση με τα μπιπερα και αν θυμασαι καλα σου ειχα πει οτι θα παρω 1 μεγαλο μπιμπερο και 2 μικρα της AVENT για τους κολοικους. Τωρα για αποστειρωση μαλλον θα παρω μια μικρη.

Εχω σκοπο,θελω και θα το παλεψω να θηλασω απλα σαν νεα χαζομαμα θελω να τα εχω ολα για το μωρακι μου.

Σιγουρα οι συμβουλες των κοριτσιων που ηδη εχουν μωρακια ειναι σεβαστες απλα εγω δεν θελω να ειμαι ξεκαρφωτη και να τρεχω μες το αγχος τελευταια στιγμη αν κατι παει στραβα.

Δεν νομιζω οτι 3 μπιμπερο ειναι υπερβολη. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας! :)

Ελενη(αγορακι μου) θα σημειωσω το τηλ της εταιρειας στη Θεσ/νικη!Να'σαι καλα!!!!Θα το ζησεις κ πρωτη οποτε θα μου πεις τις εμπειριες σου απο την "ωρα της δρασης"!!!

Lala εχεις δικιο!!!!Δλδ απ'την ανασφαλεια μου θα παω να νοικιασω θηλαστρο?!Καταλαβαινεις το αγχος μου ομως!!!! ;) Ακομα ολα ειναι στη φαντασια μου και επειδη ακουω πολλα θελω να τα προλαβω!!!Ζω κ σε χωριο και δεν ειναι απλα "πεταγεσαι" κ παιρνεις το θηλαστρο!Αλλα ας χαλαρωσω!!!!!! :P

Θα ψαξω ετσι στην αναζητηση!

Αργω σωστα!Αν δεν το εχω θα προσπαθησω 100 φορες παραπανω...Δεν θα το αφησω πεινασμενο το παιδι μου! ;)

Αφροδιτη μου :laugh: τελεια!!!!Θα σε παρω κανα βραδυ στις 5 και θα σου ζηταω τον αποστειρωτη σου!!!χαχαχαχαχχαχχα

eleni_dms αυτα που περιγραφεις εχω στο μυαλο μου και τρεμω μην πελαγωσω!!!Αλλα κ απο τη δικη σου εμπειρια.... Αν δεν το βαλω κατω θα τα καταφερω!!!! ;)

Κοπελες μου να ειστε καλα!Ηρεμησα και νιωθω πιο σιγουρη για τον εαυτο μου!Σε λιγες μερες περιμενω κ το βιβλιο "θηλασμος μια υπεροχη σχεση"(πηρα τον 1ο τομο-τον μεγαλο-το 2ο τι περιεχει?) και θα ενημερωθω και καλυτερα! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αnastacia μου γεια σου κ απο εμενα κ εγω εκανα προσφατα τις τελευταιες αγορες για το μπεμπη μου κ να σας πω την αμαρτια μου αν κ θελω πολυ να θηλασω του αγορασα κ μπουκαλια κ πιπιλα απο το ανχος κ μονο μηπως κ δεν τα καταφερω κ τι γινεται τοτε, γιατι κ να στειλω τον αντρα μου ουτε τι θα πρεπει να παρει θα ξερει κ μαλον θα εχουμε προβλημα,παντως ευχομαι κ στις δυο μας να τα καταφερουμε κ ας μεινουν αχρειαστα....;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νινινα μου τα μπουκαλια κ οι πιπιλες ειναι "μικρο το κακο"!Κι εγω οπως ειπα μου εχουν φερει δωρο απο 2 +κατι θηλες (διαφημιστικα)... Αλλα αυτα απο μονο τους θα ειναι αχρηστα!Τι να το κανεις το μπουκαλι αν δεν εχεις θηλαστρο!!!!Πως θα βγαλεις το γαλα για να το βαλεις μεσα?Δεν θα αυτοαρμεχτουμε! :P χαχααχαχα

Θα τα καταφερουμε συντροφισσες!!!!Ειμαστε δυνατες και αισιοδοξες!!!!Θα τα ταισουμε τονους μητρικου γαλακτος,θα εχουν τα πιο ισια δοντια και θα χαρουμε κ το δεσιμο μαζι τους!!!! Καλως να μας ερθουν λοιπον τα αγγελουδια μας!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aναστασία μου να σου πω και την δικη μου εμπειρια...και γω λοιπόν σαν αγχωμένη μανουλα πηγα και πηρα..4-5 μπιμπερον μεταξυ και αυτο που ειναι πλαγιαστο(primigionni)κάπως ετσι λεγεται...πιπιλες 4-5..θηκες επισης για πιπιλες..στεγνωτηρα μπουκαλιων..βουρτσακια για καθαρισμο μπιμπερόν..πιαστράκια για να μην φευγουν οι πιπιλες..επισης και εξτρα θηλές για τα μπουκάλια!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙΠΟΤΑ απ αυτα δεν χρησιμοποιησα!!!!!ειναι 2μηνων τωρα και το μονο που χρειαστηκα ειναι πλαστικες θηλες για το στηθος επειδη εχω επιπεδες θηλες..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!ακομα τα κλάιω τα λεφτα..ηθελα και πιαστρακια παναθεμά με!!!χιχιχιχιπαλι καλα που τον αποστειρωτή μου τον έδωσε η ξαδερφη μου..γιατι ειναι και λιγο ακριβός..θήλαστρο δεν εχω χρησιμοποιησει καθολου...εχω ακουσει παντως οτι της medela ειναι το καλυτερο αλλα πανακριβο να το αγορασεις..Γνωμη μου ειναι να μην παρεις τιποτα απ αυτα...αφου εχεις και σκοπο να θηλάσεις!!!αμα τα χρειαστεις τα παιρνεις αργοτερα...

φιλακια πολλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sorry alla pgiati ta thilastra tis agoras den endukneintai gia tis protes 40 meres?ego apo tin pempti mera xrisimopoiousa to mini electric tis medela kai emeina polu efxaristimeni,oute me ponese oute pligose to stithos mou,pigame polu kala,oson afora ta mpimpero epeidi dokimasa oles tis markes emeina polu efxaristimeni apo ta avent kai to primigioni tis chicco,pantos min agxonese kai ego den eixa ,eixa parei mono aposteiroti(doro toou aderfou mou) kai 2 mpoukalia,oson afora tis pipiles i dikia mou arxise na pairnei meta apo enamisi mina,oti xreiastike petaxtike o antras mou se ena magazi k ta promitheftike..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω πήγα πήρα ένα σωρο πράγματα και τελικα δε χρησιμοποιηση ΤΙΠΟΤΑ! Το θηλαστρο νομιζω οτι χρειαζεται για να αποδεσμευεσαι καποιες φορες, αλλα εω τζαμπα το εβγαζα και παλι γιατι δεν της αρεσε το μπιμπερο. Και 2 πιπιλες σιγα τιις εβραζα. Αποστειρωτης, μπιμπερο (πηρα και 10 τρομαρα μου!)ολα αχρηστα! Η συμβουλη μου σε ολες, παρτε 1 μπιμπερο και οταν γεννησετε με το καλο βλεπετε πως θα παει και ψωνιζεται μετα. Τζαμπα λεφτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastacia μου αποστειρωτη δεν πηρα γιατι θα μου δωσει η κουνιαδα μου, κ οσο για θηλαστρο ακουω οτι πολες φορες δεν βγαζει την πραγματικη ποσοτητα μ'αποτελεσμα να νομιζουν πολλα κοριτσια πως δεν εχουν οποτε θα προσπαθησω να θηλασει βασικα ο μπεμπακος κ τα υπολοιπα τα βρισκω...;):P

κ οσο για τα μπουκαλια δε θα τους δωσαμε λιγακι χαμομηλι;:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νινινα μου για το θηλαστρο μαλλον στην αρχη ειδικα μονο τα νοσοκομειακα κανουν δουλεια.Αν το χρειαστουμε θα το νοικιασουμε.

Για το τσαγακι...Αν θηλαζω δεν εχω σκοπο να δωσω τσαι...Νομιζω πως θα μας καλυπτει το γαλατακι της μανουλας για τα παντα... Τωρα αν σταματησω καποια στιγμη το θηλασμο...Οκ θα αγορασω κ μπουκαλια! ;)

Καπως ετσι καταληγουν οι σκεψεις μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anactasia mou makari na mas pane ola kala k na mporesoume na thilasoume ta paidakia mas alla k ego theoro aparaitito ton apostiroti k 2+3 mpimpero na iparxoun apo tin arxi sto spiti. sorry alla den theoro perito exodo oti exei na kanei me tin igeiini tou paidiou!!! Ta dinoume allou k allou se auta tha tsigkouneutoume????? Tis AVENT ta proionta exo akousei pos einai ta kalitera... eidika ta mpimpero ta opoia tairiazoun ston diko tous mono apostiroti. Oso gia to thilastro episis exo akousei pos ta epagelmatika pou exoun stis klinikes k ta noikiazoun einai pio anodina k pio apotelesmatika apo auta tou emporiou.

Auta loipon apo mena

Me to kalo na mas erthoun ta mpempakia mas!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς για σιγουριά παραγγείλαμε τον αποστειρωτή της chicco,& θα πάρω κανα 2 μπιμπερό για ασφάλεια & 2-3 πιπίλες.

Είναι ο κουνιάδος μου -ο αδερφός του άντρα μου- φαρμακοποιός & μου είπε να μην πάρω πράγματα & αν δω ότι χρειάζομαι κάτι θα μου το φέρει εκείνος.

Για το <<αρμεχτήρι>> & εγώ θα ήθελα να το πάρω αλλά οι πιο έμπειρες μου λένε ότι είναι άχρηστο.. Αφήστε που διάβασα κάπου ότι μπορεί λέει να προκαλέσει μαστίτιδα!! :woohoo: Τι να πω?

Οσο έχω γαλατάκι θα του δώσω ..:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...