Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΧΑΖΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ.Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 3-4 ΜΗΝΕΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΤΗΣ.ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ-ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ-ΕΝΩ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ-ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΑΝ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΝΤΟΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΡΘΕ <<ΠΕΡΙΟΔΟΣ>> 4 ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ-ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ!!!ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩ ΑΝΥΠΟΦΟΡΑ-ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΚΟΥΡΑΖΟΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

BEBISNIK έχω ακούσει και εγώ για εγκυμοσύνη και ''περίοδο''συγχρόνως και μάλιστα μέχριν τον 5ο μήνα.Δεν ξέρω αν είναι ''κληρονομικό''αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν κάνεις μια χοριακή(για 100% σιγουρία);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bebisnik καλημερα

Γιατι δεν κανεις ενα τεστακι για να βεβαιωθεις?

Παρε καλυτερα το clear blue που ειναι πιο αξιοπιστο.

Παντως εχω ακουσει οτι μπορει να εχεις περιοδο και να εισαι και εγκυος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτο που λες εχει συμβει σ εμενα Ο γιατρος ομως μου ειπε οτι δεν ηταν περιοδος αλλα αιμοραγιες(αποκοληση) που συμπιπταν καπως χρονικα με τον κυκλο Με ολα αυτα καταλαβα στον 4ο οτι ημουνα εγκυος..Μην το αφηνεις Κανε τη ριμαδα τη χοριακη να ηρεμησεις:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ έχω ακούσει για περίοδο και εγκυμοσύνη. Μια φίλη της μητέρας μου μάλιστα είχα κανονικά περίοδο όλους τους μήνες!!! Κάνε ένα τεστάκι, ειδικά αν νοιώθεις πόνους, μην το αφήνεις. Τουλάχιστον θα σου φύγει η ιδέα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω εχω προσωπικη εμπειρια με την κουμπαρα μου σαυτο το θεμα και στις 3 εγκυμοσυνες της ειχε περιοδο μεχρι τον 5 μηνα αντε να καταλαβει οτι ηταν εγκυος η γυναικα:laugh: :laugh: αν και στις 2 πρωτες απεβαλε και στην 3η εμαθε οτι ηταν εγκυος 5μιση μηνων:woohoo: :woohoo: :woohoo:

σιγουρα και γινεται κανε ενα τεστακι η μια χοριακη καλυτερα!!!!!!!!!! εγω μονο στον 3ο ειχα αιμα που ηταν απο αποκοληση τραχηλου και περασε

αντε καντο και πες μας φιλακια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι μπορει να συμβει!!!!!!

Μια γνωστη μου μαλιστα ειχε καθε μηνα περιοδο μεχρι τον 9 ποτε το καταλαβε οτι ηταν εγκυος???οταν σπασαν τα νερα!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Τωρα θα μου πεις χαζη εντελως ηταν??

δεν το ενιωθε να κλωτσαει?? δεν ξερω τι να σου πω

παντως αυτη επειδδη ηταν και γεματουλα νομιζε απλα οτι ειχε παχυνει :blink::P

Κανε εσυ ενα τεστ εγκυμοσυνης και μια χοριακη αργοτερα και βλεπεις δεν εχεις να χασεις τιποτα:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οπως και υπολοιπες κοπελες ετσι και εγω σου λεω να κανεις ενα τεστακι..η καλυτερα μια χοριακη να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....

παντως ξερω και εγω μια κοπελα που εχει 3 παιδακια και στις 3 εγκυμοσυνες της ειχε κανονικα περιοδο μεχρι τον 3 μηνα παρακαλω...

φιλια:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...