Μετάβαση σε περιεχόμενο

2ος μήνας εγυμοσύνης


Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!!

βρε κορίτσια έχει μια βδομάδα τώρα που έχω εμετούς και ζαλάδες!

φοβάμαι να κοιμηθώ γιατι το πρωί είμαι διαρκώς χάλια!

ευτυχώς με το που θα κάνω εμετό μετά αν φάω λίγο στρώνει λίγο το στομάχι μου!

επίσης τη κυριακή ήμουν στο γιατρό, έπαθα μια μικρή αποκόληση σε ένα σημειο του πλακούντα και ήμουν στο κραβάτι 4 μέρες και μου έδωσε ο γιατρός τα urogestan....ψυχολογία χάλια....διάθεση 0...... νιώθω τύψεις που νιώθω έτσι... ήθελα να στήλω για να το μοιραστώ μαζί σας... θέλω τόσο πολύ να βάλω τα πέδιλά μου και να περπατήσω στην αμμουδιά , δίπλα στη θάλασσα τώρα που άνοιξε ο καιρός....αλλά ότι και να κάνω φοβάμαι μηπως δεν κάνει για το μωρό μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Welcome to the club!

Μια από τα ίδια κι εγώ... Έχω γίνει ένα με τη λεκάνη! ΈΠαθα κι εγλω αποκόληση και παίρνω τα utrogestan. Ξαπλα 1 εβδομαδα...

Μη στενοχωριέσαι! Υπομονή έναν μήνα το πολύ ακόμα και μετα όλα θα τα δεις πιο ροζ!!!!

Με το καλό το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρούλα μην στεναχωριεσαι ολα φυσιολογικα ειναι στην κατασταση σου..και οι ναυτιες και οι ζαλαδες συνήθως υποχωρουν στο 2.τριμηνο..προσπαθησε να μην τρως "βαρια"φαγητα..προτιμησε κρακερακια και στεγνες τροφες γενικώς..οσο για την αποκόλληση και γω ειχα στην αρχη της εγκυμοσυνης μου και έπαιρνα προγεστερονη 2 την μερα και ολα πηγαν μια χαρα!!

φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Δημητρούλα το 1 τρίμηνο θέλει πάρα πολύ υπομονή και προσοχή.Και εγώ είχα αποκόλληση και έπερνα utrogestan για ένα μήνα και πονούσα και αρκετά χαμηλά στην κοιλιά.Μόλλις όμως πέρασε το τρίμηνο περάσανε όλα...γι αυτό μην στενοχωριέσαι, τα έχουμε περάσει όλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΑΑχ! Κοριτσακι καλωσορισες στο club!!!!:P Εγω μπηκα στον 5ο και ακομη το πρωι κανω λιγο εμετο αλλα μετα περδικι!!Ημουν και γω απο την 8η εβδομάδα ολιγον χαλια!!!Πεφτει και λιγο το ηθικο!!Αλλα νομιζω οτι η μικρη αποκολληση σε εχει επηρεασει περισσοτερο ψυχολογικα και ειναι φυσιολογικοτατο!Αλλα σε λιγες μερες θα εισαι super και θα κανεις τις βολτιτσες τα μπανακια σου και οτι αλλο τραβαει η ψυχη σου!Λίγο υπομονη να περασει το τριμηνο!!!Ολες οιεγκυουλες πρεπει να προσεχουν!;) Ολα θα πανε τελέια!Σου ευχομαι καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και με το καλο!!!!!:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρα γειά σου. Ειμαι και εγώ στον 2ο προς 3ο μήνα. Εχω και εγώ συχνά χάλια διάθεση και πόνους στο στομάχι. Βεβαια δεν χρειάζεται να είμαι ξάπλα αλλά το ζητάει ο οργανισμός μου. Σημερα σηκώθηκα με το ζόρι στις 9.30 το πρωι και ξπαλωσα ξανά το μεσημέρι...γενικά μια διαθεση...΄πάτωμα! Μη στενοχωριέσαι όμως.Αν δε μπορείς τώρα να πας στην παραλία να χαλαρώσεις έχεις καιρό να το κάνεις.Θέλω να πιστεύω πως μετά απο κανα μήνα θα σου επιτρέπει ο γιατρός να σηκωθείς πια. Και να σου πω και κάτι...οι περισσότεροι δεν έχουμε αυτη την ευκαιρία να απολαυσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Άλλοι γιατι δουλευουν από το πρωι ως αργά το απογευμα, άλλοι για λόγος υγείας όπως εσύ...πολύ λίγοι είναι αυτοι που απολαμβάνουν αυτή τη στιγμή τον ήλιο και την αμμουδια. Θα έρθει η ώρα και θα απολαύσεις και εσύ..ασε λίγο να περάσει το δύσκολο κομμάτι και μετά σε περιμένει η θαλασσίτσα!!!Αχ πόσο θέλω κ εγώ να πάω να κάνω μια βουτιαααα...!!!Αλλά ποιος να με ακολουθήσει;; Είμαι μόνη με τον μικρό...όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν ...οπότε...κλεισμένη και εγώ στο σπιτάκι μου...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dimitra mou agapi mou kalimera...

Ax re agapi mou...

Antekse akomi ligo...

Meta ton 3 mina tha se kalitera pisteuw...

Etsi lene pantos...

Egw stin prwti mou egkumwsini den eimouna egkuws eimouna arrwsti...

Twra sti deuteri mou egkumwsini ola itan teleia den eniwtha katholou egkuws...

Mono pou eixa emetous ton 8 mina gia mia eudomada sunexwmena...

Eutixws paei kai auto,,,

Gennaw aurio...

Filia agapi mou...

Kai sou euxwme mia kaliteri sunexeia me tin egkumwsini sou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστώ βρε κορίτσια για το χρόνο σας!

σήμερα το πρωί , ένιωσα κάτι πόνους χαμηλά στη κοιλιά, κόντεψα να τρελλαθώ απο τη στεναχώρια μου, ευτυχώς δεν είχα αίμα, ευτυχώς έχω ραντεβού με το γιατρό μου τη Δευτερα!φιλιά

τζοάννα μου με το καλό, με ένα πόνο κούκλα μου!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

υπομονη κουκλιτσα μου ετσι ειναι συνηθως η αρχη και εγω ειχα ζαλαδες εμετους υπνηλια ημουν απιστευτα πρησμενη και ημουν τρομερα ακεφη βαριομουν τα παντα και εκτος αυτου ειχα και μια βαρβατη λαρυγγυτιδα δεν μπορουσα εννοειται να παρω αντιβιωση και παντρευομουν κιολας αφου ημουν η μοναδικη νυφη που δεν μπορουσε να μιλησει:( :( μετα τον 3ο μηνα ηρεμησα.......ουφ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΙΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑ.... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ... ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ. ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ. ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ ΕΛΕΓΑ "ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑ???" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟΤΕ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΣΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.:P ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 5O MHNA KAI THN MIΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ. ΑΥΤΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΚΑΥΜΕΝΗ? ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΟΙΩΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ypomonh koukla mou!

Ontws molis peraseis ton trito mhna ypoxwrei afto to kako me to stomaxi (h to synithizeis telos pantwn ;) ...)

Egw molis mpika ston 4o kai eimai kaaapws kalytera me to stomaxi mou,kapoies meres vevaia thymatai ta kala tou defterou mhna, alla genika poly kalyetra, den sygrinetai.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου υπομονή!!

το πρώτο τρίμηνο είναι το δύσκολο, μετά όλα στρωνουν...

Να προσέχεις πολύ... το περπάτημα , κατα τη γνωμη μου , αφου κλέισεις και τον επόμενο μηνα.. από τον τεταρτο καλύτερα..

καλή καλή συνεχεια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...