Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, μίλησα με τον γιατρό μου και μου σύστησε SERPAFAR από την τρίτη μέρα. Αν έχετε παρόμοια εμπειρία θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου χριστινα μου....αυτα τα χαπια ειναι για ωορεξια....και απο οσο γνωριζω βοηθησαν αρκετες κοπελες απο εδω.....αν θες κοιτα και στο φορουμ γιατι εχουν βγει πολλα θεματα με αυτα τα χαπια!!!!!!ελπιζω να σου λυθουν οι αποριες και γρηγορα με ενα μπεμπε!!!!!!!

φιλια!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοπέλα μου!

Εγώ είναι η δεύτερη φορά που τα πήρα αυτό το μήνα.

Προκαλούν ωορηξία και συνήθως οι γιατροί συστήνουν να κάνεις και μία ένεση pregnyl με την οποία σίγουρα θα σπάσουν τα αυγουλάκια σου.

Εμένα μου σύστησε ο γιατρός και τα πήρα από την 5η έως την 9 μέρα, ένα πρωί ένα βράδυ. Πήγα για υπέρηχο την 11η μέρα, την 13η έκανα την ένεση και μετά από 36 ώρες ήρθα σε επαφή. Δεν κατάφερα τίποτα βέβαια τον πρώτο μήνα και τώρα είναι να πάω πάλι για υπέρηχο αύριο για να μου πει πότε να έρθω σε επαφή.

Παρενέργειες δεν είχα και με την ένεση δεν πόνεσα καθόλου.

Μακάρι να τα καταφέρω αυτή τη φορά αν και δεν το βλέπω γιατί άθελα μου έχω αγχωθεί πολύ :( :(

Σου εύχομαι να πιάσεις με την πρώτη!!

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Καλή επιτυχία NICKIS, και σε σένα bourique καλή εγκυμοσύνη! Εμένα δεν μου είπε για ενέσεις. Έχω ήδη ένα παιδάκι οπότε ίσως θεωρεί ότι αρκούν τα χάπια, τι να πω?Αχ προσπάθησε να μην αγχώνεσαι μωρέ, εγώ αυτό το μήνα παρ'ότι δεν είχα κανένα αποτέλεσμα το γεγονός ότι ξεαγχώθηκα και πήγαμε κι ένα ταξιδάκι μου έδωσε κουράγιο να συνεχίσω τις προσπάθειες. Προσπάθησε κι εσύ να απασχολήσεις το μυαλό σου με οτιδήποτε γιατί δεν λέει να μας τρώει το άγχος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το κακό στην όλη υπόθεση είναι ότι έχω χάσει την όρεξη μου για τρελίτσες'..

Όποτε κάνουμε έρωτα το βλέπω σαν υποχρέωση.. Ποια; εγώ! που δεν έχανα ποτέ την όρεξη μου ..(κλασική σκορπιός!).

Anyway..Στο χέρι μου είναι να το δω πιο χαλαρά και θα το δω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στην ίδια ακριβώς φάση είμαι και γώ . Τώρα θα πάρω πρώτη φορά τα serpafar αφου πάρω duphaston για να μου έρθει η περίοδος. Ναι όντως το μέρα παρά μέρα έχει καταντήσει υποχρέωση. Νυστάζουμε, είμαστε κουρασμένοι και απλά πρέπει να..... διεκπαιρεώσουμε. Τι ωραία που ήταν την πρώτη φορά!!! Με πολύ άστατη περίοδο, πήγαμε διακοπές και τσουπ έγκυος, ούτε μέτρηση κάθε μέρα (επί εξήντα μέρες τον προγηγούμενο μήνα και τιποτα) της ωορρυξίας. Ήταν ανάγκη να το χάσω και να μπώ τώρα σε τέτοιο άγχος. Τέλοσπαντων ας μην είμασατε απαισιόδοξες. Θα τα καταφέρουμε και θα κάνουμε και πολλά αυγουλάκια και εγώ θέλω και τρίδημα με την πρώτη να τελειώνω νε αυτό το θέμα. ΧΙχιχι :laugh: ποιος θα τα μεγαλώσει δε ξέρω για να δουλεύουμε να τα ταϊζουμε. Τέλοσπάντων ας έρθουν και .........................βλέπουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ λες, να πιάσουμε δυο τρία? χι,χι!!!Εγώ θα'θέλα δύο ακόμη!Έχω ήδη ενα παιδάκι, που κοντέυει τα τρία τώρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!Τελείωσα την θεραπεία με Serpafar το Σάββατο, είμαι στην 9η μέρα του κύκλου κι έχω φοβερό πόνο στο στήθος, ιδίως χτες δεν μπορούσα ούτε να το αγγίξω. Μόνο στην λοχεία, πόναγα τόσο πολυ. Έχει συμβεί και σε καμία αλλή κοπέλα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστίνα μου καλημέρα, είναι κ μένα ο 1ος μήνας με serpafar και μου πρότεινε ένεση pregnyl για να προγραμμτίσουμε την ωορρηξία σε 36 ώρες και την εκανα. Δυστυχώς είμαι στην 22η μέρα και το στήθος μου το ζουλάω κάθε μέρα καμιά φορά κ δυνατα για να με πονέσει αλλά τίποτα.

Εγω θα ήθελα να πονάω μιας κ το θεωρώ απαραίτητο σύμπτωμα πιθανής σύλληψης......θα δούμε.

Καλή τύχη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύλληψης για μένα. Γιατί ο πόνος στο στήθος άρχισε με το που τελείωσε η περίοδος και τα χάπια, πριν προλάβουμε να αρχίσουμε τις επαφές. Μήπως είναι σημάδι ωορηξίας?Αντε καλή μας επιτυχία. Εγώ δεν έκανα ένεση. Εσύ το έχεις ψάξει καθόλου?Έχεις κάνει εξετάσεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι Χριστίνα μου, εσένα είναι σίγουρα σύμπτωμα ωορρηξίας και εγώ στο παρελθόν είχα κάποιους μήνες έντονους πόνους, απλά ξέρω ότι αν μείνεις έγκυος το στήθος ακόμα και αν δεν έχει πρηστεί στην ωορρηξία, πρήζεται μετά τη σύλληψη.

Όσον αφορά εμένα το ψάχνω από το Γενάρη του 2008, και τώρα τελευταία (3 μήνες) επειδή δεν έβρισκα ωορρηξία πήρα τα serpafar όπου ανταποκρίθηκα μια χαρά (4 ωοθυλάκια) απλά δεν έχω κανένα σύμπτωμα πέρα απο κάποια υγρά και ψιλοαπογοητεύομαι....σε 7 μέρες θα ξέρω αν έγινε κάτι, πως θα περάσουν δεν ξέρω.

Εσύ μην ανησυχείς για το στήθος, είναι σύμπτωμα ωορρηξίας που για κάποιο λόγο κάποιους μήνες είναι εντονότερο άλλους όχι.

Λογικά τις επόμενες μέρες θα κάνεις και την προσπάθειά σου....μακάρι Χριστίνα μου να είσαι τυχερή ..μακάρι...σε νοιώθω απίστευτα.

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλησπερα!!!!καιεγω τα serpafar παιρνω για τριτο κυκλο.την αλλη εβδομαδα θα κανω υπερηχο και την pregnyl.η δικη μου ωορηξια με τα χαπια γινεται την 19η μερα του κυκλου μου.αυτο που εχω απορια ειναι για ποσους μηνες δινουν αυτην την αγωγη οι γιατροι?εχω διαβασει οχι πανω απο τρεις τεσσερις κυκλους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα μου είπε ότι και 9 μήνες μπορεί να γίνει, το πόσους θα κάνω εγώ δεν το πολύ διευκρινίσαμε....μου φαίνεται ότι εξαρτάται και από το πως ανταποκρίνεται ο κάθε οργανισμός.

Αυτό που διάβασα όμως είναι ότι μετά τους 6 δεν έχει νόημα, δεν έχει να δώσει κάτι άλλο , ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει στο 6μηνο.

Θα το συζητήσω πάλι όταν ξαναπάω και θα σας ενημερώσω.

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικά τσόφος. Δεν τα κατάφερα. Μου ήρθε εχθές η περίοδος και σήμερα ξεκίνησα τα serpafar, 1 πρωϊ, 1 μεσημέρι και 1 βράδυ για πέντε ημέρες. Αντε να δούμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Martha μου. ευχομαι να είσαι τυχερή την επόμενη με όλη μου την καρδιά, και εγώ τίποτα δεν έκανα ενω οι πιθανότητές μου ήταν πολύ καλύτερες απο το μέσο όρο με 4 ωοθυλάκια. Είμαι στη 2η προσπάθεια , ξαναπέρνω serpafar και θα κάνω κ μια σαλπιγγογραφία τη Δευτέρα.

Να δω τι άλλο πρέπει να περάσω:(

Φιλιά και καλή μας τύχη ....πριν σπάσουν τα νεύρα μου.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντε 16 εσύ, 26 εγώ θα τα λέμε. Εσένα θα σε παρακολουθεί ο γιατρός κατά τη διάρκεια;;; Εμένα δεν μου είπε να πάω. Είπε να τα πάρω μόνο και να παρακολουθώ την ωορρηξία με τα τεστάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ti???????????

Martha μου δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά ξέρω ότι τα χάπια αυτά θέλουν στενή παρακολούθηση, γιατί δημιουργούν κύστες και υπερδιέγερση των ωοθηκών, μου έδειξε ο γιατρός μου υπέρηχο απο κοπέλα που τα έπαιρνε μόμη της και είχαν γίνει οι ωοθήκες της τεράστιες....πολύ επικίνδυνο.

Εγώ πριν τα ξαναπάρω πήγα την 3η μέρα περιόδου να δει αν έχω κάνει κύστες και μετα μου έδωσε το O.k. Θα ξαναπάω την 1οη μέρα και σίγουρα άλλη μια για να κάνω την Pregnyl. Δίνω κάθε μήνα 200E για τις επισκέψεις αλλά νοιώθω πιο σίγουρη.

Μαρθα μου ρώτα τον για αυτή την περίπτωση , γιατί δεν σε κοιτάει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είναι ότι με έχει αφήσει μόνη μου καμμία σχέση. Δεν μου είπε όμως να πάω μόλις τελειώσουν τα χάπια για να παρακολουθεί πόσο μεγάλωσε όπως βλέπω ότι γίνεται σε άλλα κορίτσια. Αν δεν γίνει τίποτα και μου έρθει η περίοδος τον άλλο μήνα φυσικά και θα με δεί πριν ξεκινήσω άλλο κύκλο με χάπια. Επίσης έτσι και αλλιώς θα πάω γιατί τελείωσε το τρίμηνο από τα αντιπατρικά εμβόλια και μάλλον θα πρέπει να γίνουν και άλλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 13 years later...

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι νέα στο forum και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις ανησυχίες μου! Έχω πολυκυστικες ωοθήκες και ασταθή κύκλο! Η γιατρός μου είχε προτείνει τα glucophage ώστε να ρυθμίσουμε τον κύκλο.Ο κύκλος έχει ρυθμιστεί κατά κάποιο τρόπο και είναι γύρω από τις 35 ημέρες το τελευταίο εξάμηνο.

Με τον σύζυγό έχουμε ελεύθερες επαφές εδώ και 3 περίπου χρόνια και δεν έχει έρθει παιδάκι! 

Είμαι 33 ετών και εκείνος το ιδιο, έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις και είναι όλα φυσιολογικά!

Τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησα τα serpafar. Πήρα για το πρώτο μηνΑ 1 χάπι αλλά μου είπε η γυναικολόγος πως δεν με καλύπτει η ποσότητα καθως δεν έκανα ωορρηξία και αυτό τον μήνα μου έδωσε διπλό χάπι για 2η-6η μερα του κύκλου!

Τελευταία περίοδος 31/03!

Την 11η μερα του κύκλου,μου έκανε κολπικό υπέρηχο και είδε ότι έχω δύο κυρίαρχα αυγουλάκια!

Την 13η ημέρα το ένα από αυτά είχε ήδη κανει ωορρηξία και το άλλο ετοιμαζοτανε!

Πήγα την 22η μερα του κύκλου να δούμε με κολπικό υπέρηχο τα αποτελέσματα της ωορρηξίας και μου είπε πως πήγε καλά και πως βλέπει υγρό στη μήτρα το οποίο είναι πολύ καλό σημάδι και πολύ καλό το ενδομήτριο ,είχε πάχυνση το τοίχος!

Είπε στον άντρα μου ότι έχω μείνει ηδη έγκυος και να μην μου το πει μέχρι να περάσουν άλλες 10 ημέρες και να επιβεβαιωθεί με χοριακη,αλλά όπως καταλαβαίνετε την ίδια αγωνία έχουμε και το μοιράστηκε! 

Σήμερα είναι η 25η μέρα του κύκλου και φυσικά δεν κρατήθηκα και έκανα τεστ πρόωρης ανίχνευσης αλλά ήταν αρνητικό!

Ξέρω οτι σας κούρασα....μήπως έχετε παρόμοια εμπειρία; Γνωρίζετε πότε και πώς θα μπορούσα να μαθω αν πράγματι υπάρχει εκεί μέσα φασολάκι;;; Μπορεί πράγματι ο γιατρός να το δει στον κολπικό υπέρηχο από τόσο νωρίς;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...