Μετάβαση σε περιεχόμενο

πολλή αγωνία κ φαντασία μαζί!


elpis

Recommended Posts

κορίτσια θα με συγχωρήσετε για το μεγάλο μηνυματάκι που θα ακουλουθήσει αλλά θέλω να σας πω κ εγώ τον πόνο μου..

5-6 μήνες προσπαθούμε με τον άντρα μου για ένα μωράκι.. η αλήθεια ειναι οτι ξεκινήσαμε χαλαρά κ 2 μήνες τώρα πιο εντατικά, κοιτώντας γόνιμες μέρες κτλ.. ελάχιστες βέβαια φορές τις πετυχαίναμε, καθώς με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται!!!!! μετά απο δουλειά κτλ δεν τα καταφέρναμε..

ο κύκλος μου είναι σταθερός 27-28 μέρες. τον προηγούμενο μήνα κάνω ένα τεστ την 3η μέρα καθυστέρησης, μάλλον λάθος γιατί βγήκε μεν γραμμή αλλά οριζόντια κ όχι κάθετη!!! την ίδια μέρα το απόγευμα, αδιαθέτησα με πολύ πόνο κ αρκετό αίμα για 2 μέρες.. την τέταρτη μέρα είχα ήδη καθαρίσει..

αυτό το μήνα ήρθαμε σε επαφή την 5η, 11, 16 κ 18η μέρα.. τώρα είμαι στην 21η..

νιώθω υπερβολικά φουσκωμένη, λαχανιάζω, έχω παχύνει αλλά όχι κ τόσο για να μην μπορώ να κουνήσω, 62kg.. πονάνε λίγο οι θηλές μου κ αρκετές φορές τη μέρα νιώθω ένα τράβηγμα απο κάτω.. α και την 11η μέρα, μετά την επαφή, είχα μια κόκκινη σταγόνα όταν πήγα στην τουαλέτα...

ειλικρινά χίλια συγνώμη, σας κούρασα, αλλά ένιωθα την ανάγκη να σας τα πω.. ευχαριστώ πολύ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elpis ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΝΙΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΑ (ΓΟΝΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ,ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΩΡΟ ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑ ΤΥΧΕΡΗ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ...ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :( ΒUT ANYWAY KEEP GOING...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

quinta00 σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή! μακάρι!

αλλά τα άτιμα τα συμπτώματα πολλές φορές τα δημιουργούμε κ μόνες μας.. εγώ σίγουρα.. τι να πω.. πραγματικά νιώθω βαρέλι, αφου λέω αυτές που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πώς νιώθουν????

μακάρι να έχω τόσο πολύ καλό ένστικτο αλλά λίγο δύσκολο... θα δείξει!!

ευχαριστώ πολύ πάντως κ σου εύχομαι κ σένα κ στην οικογένειά σου ό,τι καλύτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μμμμμμ.... θα μπορέσεις να κάνεις λιγουλάκι υπομονή... αφού έχεις σταθερό κύκλο? Και να κάνεις ένα τεστάκι σε καμιά βδομαδούλα??? Αντέχεις?? Πιο πολύ σου το λέω, για να μην απογοητευτείς... εάν δεν... αλλά και πάλι... υπάρχει και η χοριακή! Σκέφτεσαι να κάνεις μία? Έχεις κάτι να χάσεις? Σκέψου το και πες μας. Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι, μέσα από την καρδούλα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pipitsazouzouna σε ευχαριστώ πολύ κ σένα κ σου εύχομαι ο,τι καλύτερο!

καλά για τη χοριακή το έχω σκεφτεί, να περάσουν βέβαια κ άλλες μέρες, πιο πολύ επειδή την άλλη βδομάδα,τη μέρα της ακατανόμαστης, έχω να κάνω μια απονεύρωση κ σφράγισμα κ για να μην το έχω βάρος στη συνείδησή μου, λέω να πάω κατά το μικροβιολόγο..

μακάρι, είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα, το ξέρω, μόνη μου τα δημιουργώ ίσως απο την πολλή επιθυμία, αλλά....

φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν απονεύρωση και σφράγισμα δεν επείγουν, αν δεν έχεις πονόδοντους δλδ. μπορείς να το τρενάρεις λιγάκι. Βέβαια, δε χάνεις και τίποτε να πεις στον οδοντογιατρό ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο... απλώς μέχρι να βεβαιωθείς για κάτι, μην πολυκουράζεσαι και μην... το σκέφτεσαι κι αγχώνεσαι!!! Φιλιά και... καλή υπομονή!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elpis μου...εμενα κατι μου λεει οτι...κατι καλο σου εχει συμβει..(εχω ενα παιδακι κ εχω μια εμπειρια;) ;) ).Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αυτο που λες,περιμενε λιγες μερες κ μετα βουρ για χοριακη!!!!Θα περιμενουμε νεα...αντε!!!!!!!!με το καλο!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζουμπι σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

ειλικρινά με κάνετε πολύ χαρούμενη όχι για την αισιοδοξία που μου δίνετε αλλά για τη συμπαράσταση, ανοχή, κατανόηση.. για πολλά!!!

μακάρι το εύχομαι κ εγώ, κ σε όλα τα κορίτσια που βρίσκονται στην ίδια φάση με μένα.. να είμαι ειλικρινής αυτή τη φορά το πιστεύω πιο πολύ απο όλες τις άλλες ή μάλλον θέλω να το πιστεύω.. μπορεί κ να απογοητευτώ, το ξέρω, αλλά δεν ξέρω ρε γμτ!

ευχαριστώ ξανά! ευχές για την οικογένειά σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια θα σας ζαλίσω λίγο ακόμα, αλλά πραγματικά νιώθω πολύ περίεργα..

νιώθω συνέχεια κάτι τσιμπήματα απο κάτω κ κάτι σαν αναγούλα που σταματάει στο λαιμό, χωρίς να κάνω εμετό.. νιώσω σαν να μην μπορώ να πάρω ανάσα..δεν ξέρω τι να πω..

ίσως με λέτε υπερβολική αλλά ανησυχώ..

για συμπτώματα είναι πολύ νωρίς αν τυχόν τα έχουμε καταφέρει.. σήμερα είμαι στην 23η απο τις 27-8 του κύκλου μου.. κάτι με το στομάχι μου δεν ξέρω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ..ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να είσαι καλά lilalo.

και σε σένα εύχομαι ο,τι καλύτερο!

αν και απο σήμερα το πρωί, για να είμαι ειλικρινής, εξανεμίζονται οι ελπίδες μου γιατί νιώθω τα πρώτα πονάκια περιόδου..

θα δείξει τις επόμενες μέρες..

ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΣΩ ΕΛΠΙΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΩ..ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ, ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 2-3 ΜΕΡΕΣ.. Η ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ.. ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ..

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ..ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ.. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΕΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oti k na einai kali epitixia na einai soy eyxomai k gera ton allo mina!! an den.. poy dn sto eyxomai..

egw eimai stin 34 mera kathisterisis stin 30 mera kathisterisis ekana ena testaki bgike arnitiko apogoiteytika ketsi dn xanakanw.. tha perimenw...

tha doyme... wstoso k egw laxaniazw poly k foyskono san bareli k meta tin epafi stis gonimes eixa ligo aimataki!! emeis 4 mines prospahtoyme...

tha deixe den thelw na pisteyo se simptomata giati se xegelane...

se filo k kalo koyragio stis prospahties sintoma me ena moraki!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...