Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΝΙΓΟΜΑΙ..


Recommended Posts

ειλικρινα χιλια συγνωμη για οσα θα γραψω παρακατω γιατι μας διαβαζουν και εγκυουλες και ειναι κριμα να τις στεναχωρω..

αλλα κοριτσια δεν αντεχω αλλο και πρεπει να τα πω σε σας που με καταλαβαινετε απολυτα.δε θελω να φορτωνω τον αντρα μου γιατι κουραζεται και θελω να αντικριζει μια χαμογελαστη γυναικα οταν γυριζει στο σπιτι..

παλι νιωθω οτι δεν καταφεραμε τιποτα...δεν ξερω πως,δε μου ηρθε περιοδος,εχω ακομα μια βδομαδα αλλα σιγουρα θα μου ερθει..το νιωθω..

το θεμα ειναι οτι κουραστηκα να προσπιουμαι οτι δεν εχω αγχος,οτι δεν το σκεφτομαι,οτι δε με πειραζει,οτι σκεφτομαι θετικα γιατι η αληθεια ειναι οτι ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ,ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..

δεν παλευεται αλλο η κατασταση..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ..

ενας χρονος και κατι...

και δηθεν ειναι ολα καλα,τιποτα δεν εχω,η μητρα μια χαρα,ουτε προβλημα στην οωρηξια,ουτε ο κωστας στο σπερμα,και αφου εμεινα μια φορα εστω και αποτυχημενη θα ξαναμεινω σιγουρα...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ????

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???

ενας χρονος ακαρπων προσπαθειων.ενας χρονος απογοητευσεων και πικρας...γιατι??γιατι δεν μενω ξανα??τι συμβαινει??

ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΧΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ??ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ??ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ??ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ??

ξερω τι θα μου πειτε,οτι δεν εφταιγα εγω που παλινδρομησε αλλα και ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ??σε καποιον πρεπει να ριξω τις ευθυνες..

ξερω οτι δεν μπορω να παρω απαντηση σ αυτο,αλλα με πιανει τρελα..

συγνωμη ρε κοριτσια αλλα ειμαι πολυ θυμωμενη..με μενα την ιδια κυριως..που δεν μπορει να ξεκολλησει το μυαλο μου..

φοβαμαι..φοβαμαι πολυ και μονο στη σκεψη οτι δε θα μπορεσω να ξανα μεινω εγκυος..

πειτε μου κατι να με συνεφερετε,οτι να ναι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tha pw pws se katalavainw.Den eixa kammia apotuximeni eggumosuni pote k den prospathw toso kairo omws otan arxisan ta provlimata me to podi mou k mou eipan xeirourgeio enniwsa ena rakos.

Mexri na perase o kairos ti tha kanw k alla tetoia skeftomoun.Omws skeftika oti ena mwro thelei ugeii k iremi mama.katalava oti mono kako kanw k tipota allo.

mou pire xrono alla ta katafera!!

twra skeftomai mono thetika k prwteinw na kaneis to idio!

Sou euxomai ta kalutera k grigora k oi duo egguoules!

Filia polla!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Alkost μου,

δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά ένιωσα την ανάγκη να σου απαντήσω γιατί νιώθω ακριβώς τα ίδια συναισθήματα με σένα αυτόν τον καιρό και μπορώ απόλυτα τουλάχιστον να σε καταλάβω. Είναι πράγματι μια τρομερή αδικία να ταλαιπωρείσαι τόσο για κάτι που λαχταράς και που σίγουρα αξίζεις να πετύχεις. Σκέψου όμως ότι 1) ξέρεις ότι μπορείς να συλλάβεις και 2) έχεις κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν υπάρχει κάτι για να ανησυχείς. Το ξέρω ότι αυτό πλέον δε σε παρηγορεί αλλά είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα.

Εγώ συμπλήρωσα 6 μήνες προσπαθειών και μπαίνω στον 7ο. Την τελευταία φορά που μου ήρθε η περίοδος (και μάλιστα με καθυστέρηση και περίεργα συμπτώματα) απελπίστηκα. Όχι ότι τώρα είμαι στην τρελή χαρά αλλά παίρνω κουράγιο από θετικά άτομα που έχω γύρω μου κ αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και σκέψου ότι εγώ δεν έχω κάνει καμία ειδική εξέταση ακόμα (εκτός από παπ και υπέρηχο).

Θα σε συμβούλευα να αποφεύγεις να συναναστρέφεσαι με άτομα που ξέρεις ότι σε αγχώνουν ή που περιτριγυρίζονται από μωράκια και να βλέπεις τα χειρότερα που υπάρχουν γύρω σου για να παίρνεις κουράγιο. Δε θα σου πω να μην αγχώνεσαι γιατί είναι εύκολο να το λες αλλά δε μπορείς να πατήσεις το κουμπί και να γίνει.

Σου εύχομαι πραγματικά να χαλαρώσεις και να δεις που θα πετύχεις το στόχο σου. Τη σήμερον ημέρα είναι αδύνατο κάποιος να μην κάνει παιδιά πόσο μάλλον αν είναι και υγιέστατος.

Φιλάκια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost καλησπέρα! Είσαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά όμως νομίζω ότι το μεγαλύτερο κομμάτι αυτής της φόρτισης το έχει δημιουργήσει το μυαλό σου. Γιατί άφησες να γίνει αυτό? Καταλαβαίνω οτι υπήρχε ένα μωράκι και χάθηκε, όμως τίποτα δεν τελείωσε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξαναμείνεις έγκυος, γιατί λοιπόν ταλαιπωρείς τον εαυτό σου με τέτοιες αρνητικές σκέψεις? Βρες ενδιαφέροντα να γεμίσεις το χρόνο σου, αν δουλευεις αφοσιώσου στη δουλειά σου. Κάνε πράγματα μαζί με τον άντρα σου τα Σαβ/κα, να πάτε εκδρομές κ.λ.π. κ.λ.π. Είναι κρίμα, δεν αξίζει να το κάνεις αυτό. Βγες από αυτή τη δίνη των σκέψεων. Εγώ είμαι 33,5 ετών και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μένουμε μαζί με τον άντρα μου. Βλεπόμαστε 5 μέρες το μήνα. Όμως δεν απελπίζομαι, λέω αν θέλει ο Θεός θα μας το στείλει το μωράκι. Όλα γίνονται με τη δική Του θέληση, εμείς πιστεύω είμαστε θεατές στη ζωή μας. Απόλαυσε αυτά που έχεις σ'αυτή τη φάση της ζωής σου και λιγο πιο κάτω σε περιμένει κ το μωράκι! :) Καλή συνέχεια από μένα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου καλο σε καταλαβαινω ως ενα βαθμο γιατι και εμεις προσπαθουμε.και εγω δεν εχω καποιο προβλημα μονο ο αντρας μου ειχε εκανε θεραπεια τωρα ειναι οκ. αλλα δεν μενω εγκυος.αυτες τις σκεψεις που κανεις εσυ ετσι νιωθω και εγω καποιες φορες,αλλα χρειαζεται υπομονη και μονο θετικες σκεψεις,οσο σκεφτεσαι ετσι ειναι χειροτερο.θα δεις σε λιγο καιρο θα μεινεις και θα λες τι χαζα ηταν αυτα που σκεφτομουνα.φιλακια πολλα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ela vre Alkost ligi ypomoni mi se pianei panikos!!!

Xero kopela horis kanena provlima pou tis eihe ginei emmoni idea (25 hronon)kia prospathouse 4 hronia e telika emeine egyos se kapoia stigmi.

Ti na kanoume glukeia mou den erhetai me to zori kai na htupitheis kato den tha erthei opote theleis apodexou to kai sunehise ti zooula sou.

Otan ehasa to diko mou moraki oles ma oles oi gnostes mou itan egyos oles fouskonan haroumenes ki ego ti na kano na aftoktoniso ?

Eipa ti na kano psila to kefali kai sunehizo.

Anta sunelthe!!!Eida kai ti foto sou mia kouklirsa mikroula akomi kathesai kai skas!

XEKOLLA!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΩΣΓΕΙΩΘΗΚΑ ΑΝΩΜΑΛΑ :( ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ ! ΓΙΆΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ..:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαίνω απολύτως γλυκειά μου, προσπαθώ πολύ λιγότερο από εσένα και χωρίς να έχω μείνει έγκυος ποτέ στο παρελθόν. Όμως, θα σου πω το γνωστό και τετριμμένο... ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!! Μόνες μας κάνουμε ζημιά στον οργανισμό μας!

Βρες ενδιαφέροντα! Αφιερώσου στη δουλειά σου (εάν εργάζεσαι). Μπαίνε στο Διαδίκτυο και κάνε Internet-Surfing. Πήγαινε ταξιδάκια. Κανόνιζε happenings με φίλους. Ασχολήσου με λουλουδάκια και γλαστρούλες (σε εμένα είναι εξαιρετικά αγχολυτική η όλη διαδικασία!) Υπάρχει και η Έκθεση Λουλουδιών στην Κηφισιά αυτές τις μέρες (δε γνωρίζω αν μένεις Αθήνα). Διάλεξε ένα βιβλίο (Μυθιστόρημα-Διήγημα-Βιογραφία κτλ.) κι αφιέρωσε χρόνο σε διάβασμα και "ταξίδεμα..." (έτσι το λέω εγώ... με ταξιδεύει απίστευτα το βιβλίο!) Πήγαινε σε έναν Πνευματικό και μίλησέ του (εάν είσαι σίγουρη πως αισθάνεσαι άνετα να το κάνεις αυτό και το θέλεις πραγματικά!)

Anyway, επειδή σίγουρα σε ζάλισα, δώσε χρόνο στον εαυτό σου! Όλες θα μείνουμε εγκυούλες στο Mammyland! Στο υπογράφω!!! Φιλάκια και μην μου αγχώνεσαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Alkost μου σε καταλαβαίνω αλλά δεν φταις εσύ σε κάτι...Το μόνο που σου προσδίδω είναι το άγχος και μόνο αυτό...Προσπάθησε να το παλέψεις (το λέω για να το ακούω κι εγώ :huh: ) και θα δεις που θα απολαύσεις αμέσως το ομορφότερο θαύμα του κόσμου!!!

Καλοκαιράκι έρχεται, τα αίματα ανάβουν, περισσότερες αγκαλίτσες θα κάνουμε με τους αντρούληδες μας, κοιτα να απολαμβάνεις κάθε σου στιγμή και θα δεις που δεν θα αργήσει να σου έρθει το νινάκι!!!

Ένα έχω να σου πω: Η Ρ Ε Μ Η Σ Ε και ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!

Καλή επιτυχία σε όλες μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο μενα.Xρειαζεται υπομονη και οχι αγχος.

Ειναι βεβαια δυσκολο και εγω βρισκομαι στις προσπαθειες και παρολο που η ηλικια μου ειναι στα ορια λεω οτι καποια στιγμη θα ρθει εφοσον δεν υπαρχει προβλημα..Προσπαθησε να ασχοληθεις με πραγματα που σε ευχαριστουν τωρα ειδικα το καλοκαιρακι ..Eγω να σου πω ξεκινησα γυμναστικη .Exω και τη δουλεια και καπως ξεχνιεμαι..

Προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα και ειμαι σιγουρη οτι εφοσον δεν υπαρχει καποιο προβλημα θα ερθει και το μωρακι σου...:cheer: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το ξερω ρε κοριτσια,οχι αγχος...αλλα..δε γινεται..προσπαθω καθημερινα,παλευω με τα συναισθηματα μου συνεχεια,να μην το σκεφτομαι αλλα πως να γινει αυτο??

αυτο το ρημαδι το αγχος με εχει φαει..

και αυτη η αναμονη ειναι οτι χειροτερο..

ειλικρινα θελω να κοιμηθω για να μη σκεφτομαι και να ξυπνησω μονο την ημερα τησ ωορηξιας να κανω σεξ και ξανα υπνο μεχρι να περασουν οι μερες και να με ξυπνησουν για να μου πουν το αποτελεσμα.και αν ειναι θετικο τοτε θα σηκωθω..αν οχι,παλι υπνο μεχρι την επομενη ωορηξια.

σας λεω τα χω παιξει..δεν ειμαι καλα..

για οσες απο σας "με διαβαζετε" πρωτη φορα να σας πω οτι πριν ενα χρονο και κατι εμεινα εγκυος(ουτε ξερω πως εγινε αυτο).αποφασιζω να τα κρατησω(δυδιμα)και να παντρευτω τον καλο μου(ημασταν πολυ καιρο μαζι.απο πολυ μικροι) και ολα πηγαιναν καλα..9 εβδομαδων πληροφορηθηκα οτι το ενα απο τα δυδιμακια πεθανε αλλα το αλλο ειναι μια χαρα,και την επομενη εβδομαδα ειδαμε οτι πεθανε και το αλλο και εκανα αποξεση.διπλη πικρα.με μια εβδομαδα διαφορα..και ολα αυτα στην τρυφερη ηλικια των 20

pipitsazouzouna δε δουλευω,σπουδαζω ακομα και μενω στην βεροια...

ξερω οτι εχω πολλα πραγματα να κανω και να ασχοληθω αντι να κλαιγομαι για μωρο απο τοσο μικρη αλλα δεν εχω ξεπερασει εκεινο που εζησα.ηταν τρομερο..και θελω να αντικαταστησω την απωλεια αυτη

τουλαχιστον εχω εναν υπεροχο ανθρωπο στη ζωη μου και με στηριζει πολυ και εχω και εσας που πραγματικα δεν εχω λογια να εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου για το ποσο μου συμπαραστεκεστε παντα..

δεν ειμαι παντα ετσι,ενα ξεσπασμα ηταν και θα μου περασει...μαζευτηκαν πολλα και δεν "χωρουσαν" αλλα γιαυτο τα ειπα και ξαλαφρωσα τωρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσάκι μου... τόσο μικρούλα και μου πικραίνεσαι έτσι? Γιατί, βρε γιαβρί μου??? Προσπάθησε να συνέλθεις, χόρτασε τον αντρούλη σου... είναι πάρα πολύ καλό το ότι έχεις έναν υπέροχο άνθρωπο στη ζωή σου... πάλεψέ το, καλό μου πλάσμα... Αφοσιώσου στις σπουδές σου και γλέντα τη ζωή σου, τώρα που δεν έχεις ακόμη... άλλες υποχρεώσεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστω παρα πολυ εισαι πολυ γλυκεια και σου ευχομαι οτι καλυτερο και σε σενα και σε ολες τις κοπελες του mammy γιατι παντα με ενα μαγικο τροπο με κανετε και ξεχναω το προβλημα μου και χαμογελαω παλι..να εισαι καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου γλυκό,

Δεν είναι παράλογα όλα αυτά που σκέφτεσαι και να είσαι σίγουρη πως εμείς ΟΛΕΣ σε καταλαβαίνουμε γιατί από τέτοιες διεργασίες περνάει ολονών μας το μυαλό ύστερα από τις συνεχείς αποτυχίες.

Ξέρω πως θα σου ακουστεί κλισέ, ίσως να μην σε παρηγορεί κιόλας, αλλά αφού ΔΕΝ έχετε οργανικά προβλήματα με τον αντρούλη σου, σημαίνει ότι πραγματικά το ΑΓΧΟΣ και η εμμονή είναι αυτά που "σαμποτάρουν" το ευτυχές γεγονός.

Είδες τι είπες???? ΚΑΝΕΙΣ πως δεν έχεις άγχος, αλλά στην πραγματικότητα έχεις!! Αυτό πρέπει να δουλέψεις κοριτσάκι μου!! Μη μετράς μέρες ωοριξίας, μη μετράς μέρες καθυστέρησης, ΠΙΣΤΕΨΕ το ότι δεν υπάρχει μέσα στο μυαλό σου για λίγο καιρό και θα έρθει... Στενοχωριέμαι που σε ακούω έτσι και θα ήθελα τόσο πολύ να σε βοηθήσω, αλλά τελικά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για εσένα είναι να σου συμπαρασταθούμε με όλη μας την καδιά. Τον εαυτούλη σου θα τον βοηθήσεις ΕΣΥ με το να πειστείς πως το πρόβλημα είναι ψυχολογικό και όχι σωματικό. Μόνο τότε θα το ξεπεράσει!

Μακάρι να ήμουν νεράιδα και να μπορούσα με το ραβδάκι μου να διώξω μακρία το άγχος σου και να γεμισω την κοιλίτσα σου!! Θα δεις όμως , έστω και χωρίς νεράιδες, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!! Πίστεψε το και θα γίνει!!

Και να μην σε ξανακούσω να κατηγορείς τον εαυτό σου για την παλίνδρομη κύηση!!! Αυτά δυστυχώς μπορούν να τύχουν στον καθένα, κανείς δε φέρει ευθύνη!!

Να μου προσέχεις και ολόψυχα σου εύχομαι τα σύννεφα να φύγουν μακριά και να δώσουν τη θέση τους σε ένα λαμπρό λαμπρό ήλιο που θα ζεστάνει την αγκαλιά και την κοιλίτσα σου.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλίτσα μου μπορεί ο δρόμος σου να είναι δύσκολος αλλά όχι και αδιάβατος.

Εχεις και έναν ισχυρό σύμμαχο, τον χρόνο!!

Είσαι τόσο νέα και είναι κρίμα να παραδώσεις τα όπλα απο το τώρα.Σταμάτα να μετράς μέρες, η ζωή δεν αρχίζει με την ωορηξία και δεν τελειώνει με την περίοδο.Υπάρχουν και άλλα πράγματα που την κάνουν όμορφη.Αυτά τα ίδια που υπήρχαν και όταν έτσι απλά έμεινες έγκυος την 1η φορά.Προσπάθησε να βρείς άλλα ενδιαφέροντα και τότε θα δείς πως όλα θα διορθωθούν.

Μην ζείς μόνο για αυτό.ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΆΘΕ ΜΕΡΑ !!!!!!!!

Ευχομαι να πάνε όλα καλά απο 'δω και πέρα :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκι μου γλυκό ξέρω τι νιώθεις...είχα και εγώ μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη πριν ξανακαταφέρω να μείνω εγκυος και να φέρω στον κόσμο το παιδάκι μου...να ξεσπάς οποτε νιώθεις την ανάγκη και να μην το κρατάς μέσα σου, τα συναισθήματα υπάρχουν για να εκφράζονται...η κάθε απώλεια μας στοιχίζει όσο μικρή και αν είναι η εγκυμοσύνη ή όσο κ αν είναι απόφαση της φύσης να συμβεί...ενας λόγος παραπάνω σε σένα που είχες διδυμάκια...να σου πω να μην το σκέφτεσαι ή να μην νιώθεις όπως νιώθεις δεν έχω το δικαίωμα...εξάλλου και εγώ για μήνες ένιωθα έτσι..με βοήθησε να μιλαω με ανθρώπους για άσχετα θέματα, έτσι για να αλλάξω λίγο παραστάσεις, να πηγαίνω βόλτες για ψώνια και να παίζω με τα παιδάκια της κουμπάρας μου που υπεραγαπώ...σε μια φάση μάλιστα έιχα πει..τι κ αν τελικά δεν κάνω δικά μου παιδιά?? τα παιδιά του κόσμου είναι ολονών παιδιά...λίγο περίεργη λογική ίσως αλλά μ έκανε να αισθάνομαι καλύτερα...:)

.png

.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ALKOST, ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ, ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ.

ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ.

Η ΜΟΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ, ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑΣΕΙΣ.

ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ ρε κοριτσάκια μου, δεν έχετε ιδέα ποσο με βοηθάτε με τη συμπαράσταση σας..θελω να σας κανω μια τεραστια αγκαλια και να σας ευχαριστησω...ειστε θησαυρος

λοιπον τερμα η μιζερια..(ας ελπισω)..χθες με τον αντρούλη μου γραφτήκαμε στο γυμναστήριο(ολο το λεγαμε και ποτε δεν το καναμε),αγοράσαμε καινουριες φορμες,ξεκινήσαμε και σωστη διατροφη και βαλαμε αλλο στοχο.. στις διακοπες να ειμαστε ΚΟΡΜΑΡΕΣ!!

και ηδη το μυαλο μου ξεφυγε λιγο απο την ιδεα του μπεμπε..αφου δεν μας καθεται,θα περιποιηθουμε λιγο τον εαυτο μας..μας αξιζει μετα απο τοση ταλαιπωρια..

με ολη μου την αγαπη..καλησπερα σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδη το αγχος ειναι φαυλος κυκλος και οσο λες "να μην αγχωνομαι" τοσο περισσοτερο αγχωνεσαι..θα σου ελεγα να προσπαθησεις να πιαστεις απο καπου

αν πιστευεις απο τη σχεση σου με το θεο ,να αφοσιωθεις στις σπουδες ή σε ενα νεο χομπι Βαλε τη γυμναστικη στο προγραμμα γιατι απο μονη της επιδρα θετικα στην ψυχολογια

Ξεσπασματα μαλλον θα εχεις (αποδεξου το) γιατι ηταν τραυματικη η εμπειρια σου

Καλα κανεις και μας τα λες εδω και οχι στον καλο σου

Σου αρεσει η σχολη σου; Τι σπουδαζεις ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σπουδαζω πολιτικος μηχανικος.για την ακριβεια τεχνολογος πολιτικος μηχανικος.μου αρεσει αλλα ειναι αρκετα δυσκολο.ιδιως απο τη στιγμη που παντρευτηκα δυσκολευομαι πολυ να ανταπεξελθω.καθημερινα πηγαινοερχομαι σε αλλη πολη,ειναι μια ωρα δρομος και μετα,πρεπει να γυρισω σπιτι αγχωμενη,κατα τις 3 να μαγειρεψω για το βραδυ(μεσημεριανο δεν τρωμε τις καθημερινες!!λειπουμε και οι δυο!!)και να κανω και καμια δουλεια στο σπιτι γιατι δυστυχως ειμαι λιγο κολλημενη με την καθαριοτητα αν δεν ειναι ολα τελεια δεν με πιανει υπνος!!!και μετα πηγαινω στη μαμα μου και προσεχω το μωρο(2 ετων)γιατι δουλευει και καθομαι ως τις 9 εκει.τουλαχιστον βρισκω ευκαιρια οταν ειναι ησυχος και παιζει,να μιλαω μαζι σας...και το πρωι παλι μαθημα.ετσι ειναι η μερα μου..τωρα να δω πως θα χωρεσω το γυμναστηριο μεσα σε αυτο το προγραμμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και από μένα για να σου πω την αλήθεια και γω την έχω περάσει στο περίπου αυτή τη φάση και οι μήνες που προσπαθήσαμε ήταν ελάχιστοι( μόνο 2) . Όμως θα σου πω αυτό που μου είπε ο γιατρός μου και έχει δίκιο: υπάρχουν άνθρωποι που πετυχαίνουν με την πρώτη στις πανελλήνιες και άλλοι χρειάζεται περισσότερες από μια προσπάθειες για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Όμως όσοι προσπαθούν τελικά πετυχαίνουν. Άρα και συ θα πετύχεις αυτό που επιθυμείς αρκεί να προσπαθείς. Υπάρχουν επίσης μου είπε κάποιοι που έχουν υψηλή χημεία και μένει η κοπέλα αμέσως και άλλοι που δεν είναι τόση αλλά στη πορεία μένουν και αυτοί!!!! Ευχαριστήσου τον άντρα σου χωρίς σκέψεις άγχος κτλ και σύντομα θα έρθει το μωράκι που τόσο επιθυμείς. Αυτές είναι οι συμβουλές του γιατρού μου χαριτολογώντας πάντα!!!! Αυτό θα ακολουθήσω και γω. Ειδικά όταν έχετε κάνει και εξετάσεις και όλα είναι οκ. Η καθυστέρηση αυτή πιστεύω οφείλεται στο άγχος σου γιατί έχουμε όλες μάθει ότι θέλουμε κάτι τώρα όχι αργότερα. Μη χαλάς τη σχέση με τον αντρούλη γι αυτό το θέμα!! Γιατί μπορεί να μην το συζητάς μαζί του όμως καταλαβαίνει ότι δεν είσαι καλά και θα αγχωθεί στο τέλος και αυτός και τότε άστα να πάνε!! Φιλιά πολλά και εύχομαι σύντομα να μας πεις ότι είσαι ήρεμη και τότε θα έρθει και το μωράκι.

το 'ιδιο εύχομαι και σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάποια στιγμή ενώ διάβαζα το κείμενό σου ξαναγύρισα στην αρχή για να σιγουρευτώ ότι δεν το είχα γράψει εγώ! Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου με ψυχολογία υπό το μηδέν, να ξεσπάω σε κλάματα και να απορώ γιατί συμβαίνει αυτό....Προσπαθώ να μεταφέρω την αγάπη μου σε όσα παιδάκια έχω γύρω μου και να ασχοληθώ με άλλα πράγματα μήπως καταφέρω να διώξω το άγχος μακριά, αλλά όπως και να το κάνουμε, όταν έρχονται οι μέρες για να αδιαθετήσω το μυαλό μου κολλάει εκει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...