Μετάβαση σε περιεχόμενο

Felicine & Vitamin E


Recommended Posts

καλή σας ημέρα κορίτσια! :)

Από την περιηγηση μου στο internet έχω διαβάσει από πολλές κοπέλες ότι όταν είναι στις προσπάθειες έπαιρναν Felicine (φολικό οξύ) και Βιταμίνη Ε, προκειμένου να είναι ευκολότερη η σύλληψη και για την σωστή ανάπτυξη του εμβρύου στις αρχές μιας εγκυμοσύνης.

Ισχύουν όλα αυτα? Και αν ναι μπορούν να χορηγηθούν και τα 2 σκευάσματα ταυτόγχρονα?

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας!

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aggelina μου,

Για την Βιταμίνη Ε δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν μου την είχε συστήσει ο γιατρός μου κατά τη διάρκεια των προσπαθειών παρ'ότι κάναμε και προγραμματισμένες ωοριξίες και σπερματέκχυση, αν και νομίζω πως είναι καλό να τη λαμβάνει ο άντρας κατά τις προσπάθειες... Έτσι είχα διαβάσει αλλά μπορεί να ήταν και βλακεία...

Όσο δε για το φολικό οξύ, το έπαιρνα και κατά τις προσπάθειες και ήταν και το πρώτο πρώτο που μου ζήτησε ο γιατρός μου να συνεχίσω και τώρα που έμεινα έγκυος. Έχει να κάνει μου είχε πει με τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου (όπως λες κι εσύ) και συγκεκριμένα με την ελαχιστοποίηση των χρωμοσωμικών ανωμαλιών που ούτως ή άλλως υπάρχουν σε όλους μας αλλά δεν εκδηλώνονται και αποφεύγουμε να αναπτυχθούν στα εμβρυάκια μας.

Καλό θα ήταν κοριτσάκι μου, πέραν των δικών μας συμβουλών, να πάρεις και τη γνώμη του γιατρού σου για να έχεις ακόμα πιο έγκυρες απαντήσεις και ειδικά όσο αφορά στον συνδιασμό τους.

Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λιγάκι. Καλή επιτυχία γλυκιά μου!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα , εμένα ο γιατρός μου , μου έχει συστήσει ένα πολυβιταμινούχο φάρμακο σε μορφή κάψουλας , το οποίο εμπεριέχει και φολικό οξύ ... Στην συσκευασία αναφερόταν ότι μπορόύν να το πάρουν και οι γυναίκες που προσπαθούν να συλλαβούν bebe . Οι λόγοι που χορηγείται αυτό το φάρμακο (συμπλήρωμα) είναι αυτοί που εξηγεί η Juno ...

Κατά τα λοιπά , ρώτα και τον γιατρό σου πριν λάβεις ότιδήποτε, γιατί ο οργανισμός κάθε ανθρώπου διαφέρει..

Φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ AGGELINA ΜΟΥ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΓΙΑ ΤΟ FELICINE ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΣΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΩ.

ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο μενα.επειδη προσπαθω καιρο για baby και επειδη δεν κανω και την καλυτερη διατροφη, ρωτησα στο φαρμακειο εφοσον υπαρχουν βιταμινες για τους αντρες για την δυναμωση του σπερματος, αν υπαρχει και κατι αναλογο και για μας,μου συνεστησε την βιταμινη Ε. εγω δεν την πηρα γιατι ειπα να παρω πρωτα τηλ. την γυναικολογο μου, μου απαντησε οτι δεν χανω και τιποτα εινα απλα ενα συμπληρωμα,δεν με ενθαρυνε μπορω να σε πω,αλλα σκεφτομαι να την παρω.ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το φολικό οξύ μειώνει τον κίνδυνο για ανωμαλίες του νευρικού συστήματος του εμβρύου. Πολλοί γιατροί το δίνουν με το ξεκίνημα των προσπαθειών. Εγώ άρχισα να το παίρνω όταν έμεινα έγκυος και θα το παίρνω μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου. Πάντως στη σύλληψη δε νομίζω ότι βοηθάει καθόλου..... Για τη βιταμίνη Ε κι εγώ μόνο για τους άντρες ήξερα...Πρώτη φορά το ακούω για γυναίκες... Σε τι βοηθάει δηλαδη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω ρωτησα για την γονιμοτητα της γυναικας γενικα στο φαρμακειο και μου συνεστησε την βιυαμινηΕ.και στο internet γραφουν τωρα για πιο συγκεκριμενα δεν ξερω να σου πω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

snowgirl έγραψε:

Το φολικό οξύ μειώνει τον κίνδυνο για ανωμαλίες του νευρικού συστήματος του εμβρύου.

το φυλικο οξυ το παιρνω και τωρα που μπηκα στον 8ο οπως και το σιδηρο Τωρα η βιταμινη Ε ξερω οτι κανει καλο στην επιδερμιδα γι αυτο και την βαζουν συχνα σε κρεμες σωματος!!!:huh:

Αλλα για εγκυμοσυνη η προσπαθεια συλληψης δεν ξερω κατι!!:blink: :blink: :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το μονο που ξερω ειναι οτι βρισκεται σε μεγαλη περιεκτικοτητα στο ελαιολαδο.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ .ΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ.....ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη μερα σας. οπως και ειπατε, το φολικο οξυ βοηθαει για την σωστη αναπτηξη νεβρικου συστηματος του εμβριου, για αυτο λενε οι γιατροι να ξεκινησουμε να την περνουμε με τις προσπαθειες. αλλοι γιατροι συνιστουν και για τους ανδρες. βιταμινη Ε οντος βοηθαει για την γονιμοτητα, και επησεις διαβασα προσφατα εναν αρθρο, που στην Αμερικη εκαναν ερευνα με τους ανδρες. αυτοι που καταναλωνουνε την ημερα σωστη ποσοτητα φολικου οξη, το σπερμα τους ητανε καλητερο απο αυτους που περνανε μικρη δοση την ημερα. ετσι και αλλιως κοριτσια ειναι βιταμινες, απλα να τις πινουμε σωστα και καθε μερα. θα κανουμε καλο και στον οργανισμο μας.καλη επιτυχια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Για το φολυκό δεν ξέρω σίγουρα. Ό,τι έχω διαβάσει, έχει αναφερθεί ήδη.

Για την βιταμίνη Ε, η φαρμακοποιός μου είπε ότι την παίρνουμε πριν την εγκυμοσύνη. Μόλις μάθουμε για την εγκυμοσύνη τη σταματάμε αμέσως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπόν,το εψαξα λιγο το θεμα και βρηκα οτι η βιταμινη Ε,το φολικο,το σεληνιο και ο ψευδαργυρος(κυριως αυτος,βοηθανε και τον αντρα και τη γυναικα).μια γνωστη μου προσπαθουσε 6 χρονια και ο γιατρος δεν της εβρισκε τιποτα και το σπερμα ικανοποιητικο.μολις πηραν αυτα τα συμπηρωματα σε τρεις μηνες εμεινε εγκυος και οταν ηρθε η ωρα να προσπαθησουν για δευτερο ξανα πηραν συμπληρωματα και με τη δευτερη επιασαν!!δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η αν βοηθησαν τα συμπληρωματα παντως δεν εχουμε να χασουμε κατι,ισα ισα καλο θα μας κανει

βασικα υπαρχει μια θεωρια οτι η συλληψη δηλ η συγχωνευση σπερματοζωαριου με το ωαριο ειναι στην ουσια χημικη ενωση..και οταν καποιο απο τα δυο στοιχεια δεν πληρει τα απαραιτητα συστατικα,(δηλ αυτα που ανεφερα πιο πανω)δεν μπορει να γινει η ενωση..συμφωνα με αυτο λοιπον εχει μια λογικη η ληψη αυτων των ουσιων..

τα συμπερασματα δικα σας..ρωτηστε και το γιατρο σας..εγω λεω να κανω μια δοκιμη παντως!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φολικό οξύ μου πρότεινε και εμένα η γυναικολόγος μου, και ξεκίνησα να το παίρνω από τότε που αρχίσαμε τις προσπάθειες...Για τα υπόλοιπα δεν το γνώριζα, αλλά θα το ψάξω κι εγώ λίγο παραπάνω. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες βρε κορίτσια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω η χαζη πηγα στο γιατρο μου την προηγουμενη εβδομαδα και η χαζη ξεχασα να τον ρωτησω αν ειναι να τα ξεκινησω!!!! θα παω την δευτερα να μου δωσει τα αποτελεσματα του τεστ παπ και επι τη ευκαιρεια θα τον ρωτησω τα παντα γαια αυτα τα συμπληρωματα μηπως μαθω και κατι καινουργιο να σας πω!!! :) αλλα ειναι πολυ λογικο αυτο που ειε η αλκοστ,οτι μονο καλο θα μας κανουν!!!! αλκοστ ξεκιναμε λες ????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...