Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ


geo1

Recommended Posts

ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. ΠΡΟΣΠΘΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΥΧΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ (ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ)Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ 28 ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ 33,37 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ 35 ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ. ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ (SELF CLEAR) ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΟΥΛΑ ΑΧΝΟΦΑΝΗΚΕ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ TO ΠΡΩΙ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ (PREDICTOR) ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου καλημερα!!!

Καταρχας το οτι το self clear ειχε γραμμουλα εστω κ αχνη,σημαινει οτι ειναι θετικο!!!Τα τεστ συνηθως ειναι λανθασμενα οταν ειναι αρνητικα,οχι οταν βγαινουν θετικα.

Εχεις παρει τιποτα ορμονες;;;Και εππηρεαστηκε το αποτελεσμα στο τεστ;;

Για το predictor ειταν πολυ νωρις για να δειξει.σ'αυτο πρεπει να εχεις πρωτα καθυστερηση κ μετα θα σου δειξει,δεν ειναι τοσο ευαισθητο οσο το αλλο.

Βρε αγαπουλα μου....εμενα κατι μου λεει πως...πρεπει να εισαι εγκυος.χωρις να θελω να σε ξεσηκωσω!!!Δεν πας τη δευτερα να κανεις μια β χοριακη;;;:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΤΡΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ! ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΔΙΑΘΕΤΩ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ!ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΕΛΕΙΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλιτσα σε καταλαβαινω αλλα...υπομονη...μπορεις να την κανεις οποιαδηποτε ωρα της ημερας!!!!!Ευχομαι καλα αποτελεσματα!!!Οταν παρεις την απαντηση γραψε μας...εχω αγωνια...αλλα πιστευω πως ολα θα πανε καλα1!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛηΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας!! το self care απο οτι ξερω απο τα κοριτσια δειχνει αν εχει γινει συλληψη ενω το predictor δειχνει αν εισαι εγκυος... οποτε ολα καλα!!!! εχει γινει η συλληψη. ετσι νομιζω δηλαδη με οσα εχω διαβασει.. oso gia to predictor den exw akoysei k ta kalytera osome to clear blue .... κανε ενα !!!

κ εγω στην ιδια φαση ειμαι περιμνω γυρω στισ 3-4 να αδιαθετησω ομως επειδη ειμαι ανυπομονη λιγο θα κανω το σαββατο ενα τεστακι!!!αν ακομα δν εχω αδιαθετησει μακαρι δηλαδη!!!!

κ δευτερα αν βλεπουμε!!! φιλακια κ καλη μας επιτυχια οτι καλυτερο ευχομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GEO ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ CLEAR BLUE ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!) ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ!!!

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ!!!

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα geo1!

Καλως ήρθες στην παρέα μας!

Εύχομαι να έχεις στην κοιλίτσα σου ένα σποράκι και σε λιγότερο απο 9 μήνες να κρατάς στην αγκαλίτσα σου ένα στρουμπουλό, γούτσου μωράκι!!!

Το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για την καθεμιά μας να κάνει ένα μωράκι κρίνεται απο το θεούλη...Μας δίνει όσα μπορούμε να αντέξουμε η καθεμιά μας, μας δοκιμάζει!Και μόλις δει οτι είμαστε πραγματικά έτοιμες να γίνουμε μανούλες μας το στέλνει!!!

Εύχομαι σε όλες μας όσες προσπαθούμε, σύντομα να είμαστε όλες με ένα σποράκι στη κοιλίτσα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geo1 ,καλημέρα!

Θα σου πρότινα να περιμένεις περισσότερο.Δηλαδή όπως μας είπες περιμένεις την περίοδο την Δευτέρα.Αν δεν σου έρθει την Δευτέρα,περίμενε να δεις και την Τρίτη και μετά πήγαινε για χοριακή.

Σου εύχομαι να είσαι έγκυος(στην αρχή της εγκυμοσύνης πολλές γυναίκες έχουν πονάκια κάτω χαμηλά,σαν περιόδου).Σίγουρα και ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει τεράστιο ρόλο.Απο ότι καταλαβαίνω θέλεις πολύ ένα μωράκι και είσαι και λίγο αγχωμένη;)

Σίγουρα θα γίνεις μανούλα αλλά δεν χρειάζεται άγχος γιατί επιβραδύνει την κατάσταση αυτή.

Μακάρι να μας ανακοινώσεις σύντομα τα ευχάριστα:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου εύχομαι να είσαι έγκυος!!!Μην αγχώνεσαι,όμως...Εμένα μου έτυχε τα τεστ να μου δείξουν θετικό αποτέλεσμα χωρίς να είμαι έγκυος.Μάλλον είχε γίνει σύλληψη,η οποία δεν ευδοκίμησε.Προσπαθούσα πολύ καιρό και τελικά ένα χρόνο μετά έμεινα έγκυος.Δεν ξαναέκανα τεστ,μόνο χοριακή και χωρίς να έχω καθυστέρηση.Απλώς είχα μια ανεξήγητη διαίσθηση!!!!Κάνε χοριακή τη Δευτέρα και προσπάθησε να περάσεις το πιο ξέγνοιαστο Σαββ/κο μιας και δεν είναι πολύς ο καιρός που προσπαθείς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!

Σε ολες εσας που προσπαθητε λιγοτερο απο χρονο ενα εχω να πω

Οχι αγχος!!!υπογονιμο αρχιζει να θεωρηται ενα ζευγαρι που εχει ελευθερες επαφες τουλαχιστον ενα χρονο +

Πριν Μεινω εγκυος ειχα ελευθερες επαφες ενα χρονο και 3 μηνες

και επειδη ειχε αρχισει να μου την λεει ο συντροφος και με ειχε τσιτωσει και εμενα πηγα και εκανα κολποσκοπηση

( Ειχε περασει ενα παραξενο ιο στην ευαισθητη περιοχη μολυσματικη τερμινθος και εχει συγκενεια με κατι κονδυλωματα που αν τα κολλησει η γυναικα μπορει χωρις θεραπεια απο οσο ειχε πει και ο γυναικολογος να ειναι υπαιτια για εξελιξη καρκινου τραχηλου και μητρας ):S

Το αποτελεσμα της κολποσκοπησης ηταν υπεροχο εκτος απο μια ελαφρια τραχηλιτιδα

Ολα τελεια λεμε λυθηκε το θεμα για αυτο δεν μπορω να μεινω εγκυος τωρα

Και επρεπε να περιμενω ακομα 2 μηνες για να μπορω να κανω ΠΑΠ τεστ και μετα να κανω θεραπεια

Οποτε περιμενα χαλαρα και ως εκ θαυματος

Με το που εφυγε το αγχος τον ιδιο μηνα εμεινα εγκυος!!!!

Και με ελαφρια τραχηλιτιδα:blink::huh:

Λεω και με ελαφρια τραχηλιτιδα επειδη ο συντροφος μου ειχε αγχωθει τοσο πολυ που μου ελεγ να παμε να παρουμε κρεμα και αντιβιωση για την τραχηλιτιδα γιατι αν το αφησεις μπορει να εξελιχθει να μεγαλωσει το προβλημα και μπορει να εχεις επιπλοκες και τωρα εισαι μικρη και δεν σε ενδιαφερει και τοσο πολυ το θεμα αλλα οταν το θελησεις μπορει και να μην μπορεις και να μεινεις στειρα

Κρεμα δεν πηραμε για την τραχηλιτιδα αν και με πηγε στο φαρμακειο αλλα τον ηρεμησε και η φαρμακοπειος λεγοντας μου οτι καλυτερα σε δυο μηνες που θα εχεις τα αποτελεσματα του ΠΑΠ ελα δεν θα παθεις τιποτα και ο γιατρος σου θα σου δωσει την σωστη θεραπεια

Αυτο που θελω να πω ειναι χαλαρωστε απολαυστε τις επαφες με τον συντροφο σας τωρα που μπορειτε ανετα και ολα θα ερθουν με την σειρα τους και αν μεσα στο χρονο δεν εχεις καθηστερηση πας και για περαιτερο ερευνα να δεις τι γινεται;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι να εχεις στην κοιλιτσα σου το μωρακι που περιμενεις!!!!!!:laugh:

το πιο σημαντικο ειναι να εισαι χαλαρη!!!!!

οχι αγχος!!!και ολα θα πανε τελεια!!!!!:lol:

περιμενουμε νεα!!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...