Μετάβαση σε περιεχόμενο

στρωματακι κρεββατιου


Recommended Posts

ηθελα να ρωτησω τι στρωματακι πηρατε για το κρεββατι του μωρου δηλ. τι υλικα και απο ποιο μαγαζι και τι τιμη??σας ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω δεν θα σου προτεινω καποιο μαγαζι η καποια συγκεκριμενη μαρκα στρωματος αλλα εκεινο που θα σου πω να προσεξεις ειναι να εχει επεξεργασια κατα των ακαρεων και μυκητων και να κοιταξεις να πληρει τις προδιαγραφες της ευρωπαικης ενωσης !Καλη αγορα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koριτσια εγω πηρα στρωματακι απο τα λητω.

Εχει δυο πλευρες. Μαλακη πλευρα (latex) για τους πρωτους μηνες, και απο την αλλη πιο επιπεδη για σωστη αναπτυξη της σπονδυλινης στηλης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΙΚΑ

1. κοκκοφοινικας αποτελουμενος απο ινες καρυδας και εμπλουτισμενες απο

φυσικο καουτσουκ.

2.υποαλλεργικο ευκαμπτο υλικο με οπες για να προσφερει καλυτερο αερισμο στο στρωμα.

3.βατα υποαλλεργικη.

4.υφασμα υψηλης ποιοτητας και αντοχης κατασκευασμενο συμφωνα με τις προδιαγραφες που οριζει το ευρωπαικο ΟΕΚΟ-ΤΕΧ STARDARD 100.

εχει υποστει ειδικη επεξεργασια ANTI-ACARIA.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Εγώ πήγα στα coco-mat και πήρα. Σαν φοιτήτρια είχα κάνει μία εργασία για τον ποιοτικό έλεγχο της εταιρείας και ήμουν ενθουσιασμένη με αυτά που έμαθα ότι ακολουθούν. Οπότε τώρα για τη μπέμπα μου δεν το σκέφτηκα καθόλου.

Ήταν 150€ αλλά επειδή έκανα ειδική παραγγελία στο μέγεθος πήγε 170€. Και τα Mothercare coco-mat στρωματάκια δίνουν με τις κούνιες τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν παίζει ρόλο η μάρκα και το μαγαζί, εγώ στα παιδιά μου πήρα κοκοφίνικα-λάτεξ από μαγαζί με στρώματα στην γειτονιά μου.

Σαν υλικό για παιδιά έιναι ότι καλύτερο!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες.

Εγώ έκανα έρευνα αγοράς το Σάββατο, πήγα σε 5 επώνυμα καταστήματα, είχαν από 2 στρώματα να μου προτείνει το καθένα. Στα 4 από τα 5 καταστήματα μιλάγαμε για στρώματα με κοκοφοίνικα και ελατήρια (ανεξάρτητα ή μη) και μετά υπήρχε ποικιλία υλικών, από βάτες, μέχρι λάτεξ και άλλα υλικά όχι απαραίτητα 100% φυσικά. Τα στρώματα αυτά ήταν μαλακά σε γενικές γραμμές και ιδίως αυτά με τα ανεξάρτητα ελατήρια που μου πρότειναν κιόλας. Γενικά οι τιμές έπαιζαν από 150-240 ευρώ. Πήγα και στα cocomat όπου πάλι είχε 2 είδη. Ένα με σκέτο κοκοφοίνικα και ένα με κοκοφοίνικα και λάτεξ από τη μία μόνο πλευρά. Τα στρώματα αυτά ήταν σαφώς πιο σκληρά από τα άλλα. Ρώτησα τη θεία μου που είναι παιδίατρος και μου είπε ότι είναι φυσικά υλικά και να προτιμήσω αυτά αντί τα άλλα με τα ελατήρια. Απλά θέλουν πιο συχνή αλλαγή αν είναι να μείνει το παιδί για πολλά χρόνια στην κούνια (αν πρόκειται για κούνια-κρεβάτι). Να προσθέσω επίσης ότι το λάτεξ στα υπόλοιπα καταστήματα είναι 80% περιεκτικότητας σε καουτσούκ (φυσικό υλικό) και το υπόλοιπο 20% είναι ουσίες, όχι φυσικές για να το κάνουν συμπαγές μια και το καουτσούκ είναι ρευστό από μόνο του, στα cocomat η περιεκτικότητα σε καουτσούκ είναι 96% και μόνο 4% άζωτο σε συνδυασμό με διοξείδιο του άνθρακα για να το στερεοποιήσουν το καουτσούκ. Φαντάζομαι πως αυτές τις ουσίες χρησιμοποιούν και οι άλλες εταιρείες. Το κόστος αυτού είναι 140 ευρώ περίπου. Αυτό ήταν η επιλογή μου.

Αυτά είναι όσα έμαθα.

Με το καλό να επιλέξετε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις δεν το δοκιμασαμε ακομη,το στρωματακι μας,καθωτι κοιμομαστε στην καλαθουνα προς το παρον,ομως τον αλλο μηνα που θα την βαλω στο δωματιο της θα εχω αποψη,εχουμε παρει ενα της Mothercare ορθοπαιδικο για κουνια-κρεββατι κ νομιζω οτι κοστισε 170ε,φαινεται πολυ καλο παντως,εχει κ κοκοφοινικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...