Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ..... ΟΛΑ ΤΑ ΤEST ΑΡΝΗΤΙΚA


Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα σας καλως σας βρηκα και χρονια πολλα.εγω σημερα εχω καθυστερηση ειναι δευτερα και επρεπε να αδιαθετησω το σαββατο,σαν πρωτη μερα καθυστερησης να ποιασω και το σαββατο η την κυριακη? την προηγουμενη φορα ειχα μεινει εγκυος και μου το εδειξε αχνο θετικο απο την δευτερη μερα καθυστερησης και το βραδυ ξανα εκανα το self clear και εδειξε καθαρο θετικο αλλα ηταν παλινδομηση και εκανα αποβολη και μετα αποξηση λιγο πριν κλεισω 5 εβδομαδων.τωρα μετα απο 4 μηνες πιστευω οτι ειμαι εγκυος και εχω καθυστερηση αλλα ολα τα τεστ που εχω κανει ειναι αρνητικα τι να κανω θα τρελαθω και να πω και μια βλακεια δεν ξερω αν ισχυει εγω απο εχτες το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω ολο ανακατοσουρες και σημερα ολη τη μερα σε πολυ τακτα διαστηματα το ιδιο υπαρχει περιπτωσει οι ανακατοσουρες να ειναι απο τοσο νωρις?

Το στηθος μου εχει φουσκωσει αλλα πονο καθολου συνηθως ποναω και για την περιοδο αλλα και οταν ειχα μεινει εγκυος.το τελευτεο τεστ το εκανα κατα τις 12 το μεσημερι σημερα δευτερα,και εδειξε αρνητικο ,να ξανα κανω αυριο? αν ειμαι θα δειξει θετικο?εστω και αχνα? σκεφτομαι να το κανω την τεταρτη αλλα δεν αντεχω και για να παω για χωριακη παλι θελω να δω αυτο το αχνο τουλαχιστον στα τεστ .αχ ελπιζω σε οσες εχει βγει αχνο ολα να πανα καλα ,φιλια πολλα καλη τυχη σε ολες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και να συμπληρωσω οτι βαζω καθημερινα θερμομετρο την παρασκευη μια μερα πριν την περιοδο ειχα 37,2 και την μερα της περιοδου το σαββατο κανονικα 36.7 .την κυριακη 36.6 και σημερα δευτερα 36,6 αλλα δεν εχω αδιαθετησει δεν ξερω τι να πω τουλαχιστον να αδιαθετισω αμα δεν ειμαι εγκυος τι με πεδευει ετσι? αχ ευχαριστω πολυ που με ακουτε και συγνωμη για την ποληλογια μου φιλια:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως μας ήρθες Λέτα! Χρόνια πολλά και σε σένα! Εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις καλύτερα μια χοριακή αύριο κιόλας! Τα τεστ του φαρμακείου δεν είναι και τα καλύτερα! Η χοριακή, είναι και αξιόπιστη και δεν θα χαλάς λεφτά άδικα στα τεστ!

Επίσης σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα πάλι κι αυτή τη φορά να έχει καλή κατάληξη!! Καλή επιτυχία.. Κι ότι χρειαστείς.. εδώ είμαστε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ηρθες!!!!! και χρονια πολλα!!! ακου τη φιλη νταλια,τα τεστ ειναι παλιοκατασταση!!!!! μια ετσι μια αλλιως!!!!!οτι θελουν δειχνουν!!! χοριακη και παλι χοριακη!!!! πηγενε καντην αυριο,αν εισαι εγκυουλα θα το δειξει!!!οποτε μην ανησυχεις!!! και να μην εισαι παλι μην ανησυχεις ομως,η περιοδος ειναι τελικα ατιμο πραγμα!!!μπορει να αργησει να ερθει για πολλους λογους(κουραση,αγχος,πολλη δουλεια,καποιο κρυωματακι κτλ....)... αν εισαι θα στο δειξει μονο η χοριακη,με τα τεστ δεν θα βγαλεις ακρη και μπορει να στενοχωριεσαι τσαμπα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω λετε να παω για χωριακη εεε καλη ιδεα αλλα μαλλον κρυβομαι πισω απτο δαχτυλο μου φοβαμαι το αποτελεσμα θελω τοσο πολυ να ειναι θετικο

παντως ευχαριστω θα παω αυριο το πρωι κιολας και θα ενημερωσω φιλια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ετσι μπραβο ετσι σε θελουμε!!!! πηγενε χαλαρα χωρις αγχος!!!!!! και μακαρι να μας φερεις τα ευχαριστα νεα!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλακιαααααααα!!!!!! και καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

letta m kalimera

kalosorises konta mas

kai ego ekana ametrita test kai ola arnitika

min empisteuese ta test glikia m

nai kane mia xoriaki an kai emena kai auti arnitiki itan hahaha

alla pisteuo to sigkekrimeno ximio eftaige

perimenume nea s

filia polla

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...