Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΒΑΜΑΙ!!!


Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας!Σας διαβάζω πολύ καιρό και η αλήθεια είναι οτι ντερπόμουν να γράψω για το δικό μου πρόβλημα.Προτιμούσα να το κρατάω και να το διογκώνω στο μυαλό μου.Αλλά μέχρι εδώ,κουράστηκα.

Προσπαθούμε 2,5χρόνια για μωρό αλλά ακόμα τίποτα.Μετά τον 1ο χρόνο προσπαθειών κάναμε τις κλασσικές εξετάσεις απ'τις οποίες προέκυψε οτι οι σάλπιγγές μου είναι super σε αντίθεση με τα σπερματοζωάρια του άντρα μου.Να μην σας κουράζω αφού περάσαμε την περίοδο πένθους απόφασίσαμε να ψαχτούμε περισσότερο.Τελικά ο άντρας μου είχε κιρσοκήλη την οποία εγχειρήσαμε.6 μήνες μετά το χειρουργείο είχαμε ένα σχετικά κάλό σπερμ/μα και για να γίνει καλύτερο ο γιατρός πρότεινε 5μηνη θεραπεία με NOLVADEX.Τελικά λίγο πριν το Πάσχα κάναμε επαναληπτικό σπερμ/μα στο οποίο είχε πέσει λίγο ο αριθμός σπερμ/ριων αλλά αρκετά η κινητικότητα.Ο γυναικολόγος μας πρότεινε να κάνουμε ένα τελευταίο αρχές Μαη για να αποφασίσουμε σπερματέγχυση ή εξωσωματική.Επίσης μου μίλησε για το ενδεχόμενο ενδομητρίωσης και να κάνω προληπτικά λαπαροσκόπηση.Όλα αυτά με τρομάζουν και δεν ξέρω τι να κάνω.Συγνωμη αν σας κούρασα αλλά αν υπάρχει κάποια με παρόμοια προβλήματα πολύ θα εκτιμούσα μια συμβουλή!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rena31, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.

ΣΥ ΓΡΑΦΩ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ;) .

ΣΤΟ SITE ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ.

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ,ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ...ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ..ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ..ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΟ...ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ..ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.:laugh:

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ..:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρενακι μου,ουτε να ντρεπεσαι,ουτε να φοβασαι κοριτσακι μου.Αντιμετωπιζεις ενα προβλημα που το εχει το 40% των ζευγαριων που εχουν δυσκολια στο να συλλαβουν.Και εγω σ'αυτο το ποσοστο ανηκω.Ο αντρουλης μου εχει "κακο" σπερμα κ 2 κυρσοκηλες.Καναμε σπερματεγχυσεις οι οποιες δεν πετυχαν κ τωρα ξεκιναμε εξωσωματικη.Ε,και τι εγινε;;απλα θα κανουμε παιδακι με διαφορετικο τροπο κ οχι με τον πατροπαραδοτο...σιγα..σημασια εχει το αποτελεσμα!!!Ετσι να σκεφτεσαι κ εσυ,τι να κανουμε;;σε αλλους τα πραγματα ερχονται ευκολα κ απλα,σε καποιους σαν κ εμας για καποιο λογο η ζωη μας παιδευει λιγακι...αλλα δεν τρεχει τιποτα!!!Ηρεμια,οχι αγχος(οσο μπορεις),στηριξη στον αντρουλη σου,επιμονη,θαρρος κ δυναμη.Ολα θα γινουν,απλα πρεπει να προσπαθησουμε λιγο παραπανω...κουραγιο,ετσι γλυκια μου;;δεν το βαζουμε κατω ε;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μας γράφεις κοπέλα μου ό,τι σε προβληματίζει χωρίς να ντρέπεσαι! Αυτός είναι ο στόχος του mammyland! Ένας ψυχολόγος στο internet!

Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα που αναφέρεις δεν έχω κάτι υπόψιν μου αλλά το σημαντικό είναι ότι γνωριζετε τί συμβαίνει και τί πρέπει να κάνετε! Ξέρω πολλά ζευγάρια τα οποία είναι υγιέστατα και παρόλαυτά δεν κάνουν παιδάκι!

Σου εύχομαι γρήγορα με ένα (ή και δύο εάν θέλεις) μωράκια στην κοιλίτσα σου!

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 1/2 ΧΡΟΝΙΑ.ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΥΡΣΟΚΗΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ.:angry: ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ, ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ Ή ΚΑΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ.ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΩΡΑ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν χρειάζεται να φοβάσαι βρε κοριτσάκι μου εμείς γιατί είμαστε εδώ;;

Και δεν είπαμε; Όχι άγχος. για όλα υπάρχει μια λύση εμείς να είμαστε καλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλα μου δεν μπορω να σε βοηθησω στο θεμα σου ομως σου γραφω για να σε στηριξω ψυχολογικα εδω ειμαστε ολες για να στηριζουμε η μια την αλλη και εγω αυτο κανω σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να μην αγχωνεσαι να εχεις πιστη και να ακους τον γιατρο σου ηρεμια οχι αγχος και συντομα ενα μωρακι να ειναι στην κοιλιτσα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ Κ ΕΣΕΝΑ Κ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΘΑΡΡΟΣ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!!! ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ Κ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΥΧΗ Κ ΟΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ...:laugh: :laugh:

ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!

ΣΕ ΦΙΛΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ..ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗ ΚΥΡΣΙΚΟΙΛΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΛΠ... ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 2ΜΗΝΟ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ...ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koukla kalispera.o giatro sou exi dikio kalo tha itan na tou zitisis na kanis kai ales eksetasis gia na ise sigouri oti den iparxi alo provlima prin kanis exosomatiki pou efxome na min xriasti.den prepi na ntrepese gia to provlima pou exis. kai min ksexnas pos oles edo exoume kapio provlima.na ise pantos sigouri pos oles i kopeles edo tha sou apantisoun me katanoisi se oti xriastis.kai prospathise na min fovase ine ola pio apla apoti akougonte.ftiakse oso mporis tin psixologiasou kai ola tha pane kala.sou efxome ton maio na mas pis pos apla ise egios.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρενάκι, ούτε να φοβάσαι αλλά ούτε να ντρέπεσαι! Δυστυχώς δεν γνωρίζω πάνω στο θέμα να σε βοηθήσω! Σου γράφω όμως να ξέρεις ότι έχεις και την δική μου συμπαράσταση, κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα ν'αποκτήσετε ένα μωράκι και μετά ένα δεύτερο! Ή και τα δυο μάζι! Γιατί όχι;; Όταν ένα πρόβλημα το μοιράζεσαι και βρίσκεις κι άλλες πιθανές λύσεις από κοπέλες που έχουν περάσει τα ίδια ή κάποια άλλα προβλήματα τότε βαδίζεις ευκολότερα στο δύσβατο αυτό μονοπάτι! Σου εύχομαι τα καλύτερα και σε σένα και στον αντρούλη σου και σύντομα με καλά νέα!!! Εμείς είμαστε πάντα εδώ, μια ζεστή παρέα για όλους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολυ βρε κοριτσάκια!!Μόλις σας έγραψα για το πρόβλημα μου και αμέσως ανταποκριθήκατε.Να είστε όλες καλά.Πραγματικά σας ευχαριστώ γιατί στον κύκλο μου δεν υπάρχει κάποια με παρεμφερεί προβλήματα.Όλες ήταν τυχερές και έμειναν με την πρώτη!!!Έτσι ήλπιζα και εγώ αλλά....Τέλοσπαντων θα σας κρατάω ενήμερες.Φιλάκια :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην στεναχωριεσαι κοπελα μου ολα θα πανε καλα κ μωρακι θα κανετε ειτε με εξωσωματικη ειτε με τον πατροπαραδοτο τροπο!!!κ γω σε παρομοια φαση με σενα ειμαι ειχα εξωμητριο και αφαιρεθηκε η μια σαλπιγγα περυσι κα ακομη τιποτα απο σπερμα ομως ειμαστε μια χαρα αλλα τιποτα ακομη..

κ πλεον τωρα θα ξεκινησουμε εξωσωματικη και δεν στεναχωριεμαι και καθολου...Θαρρος και ολα θα πανε μια χαρα θα δεις!!!

Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Rena mou agapi mou kalimera...

Kai kalos mas vrikes...

Exeis erthei stin pio wraia paraioulla mas...

Renaki mou ti ntrepesai kali mou...

min ntrepesai...

Sou euxwme Ta kalitera stis prospatheies sou...

Kai suntoma ma poli suntoma ena mwraki stin kilitsa sou...

Kai se oses einai stin prospatheia...

Ta filia mou...

Kai o theos mazi sou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...