Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ???? :(


Recommended Posts

Καταρχήν καλημέρα σας χρονια πολλα κ χριστός ανέστη! πως τα περάσαμε??

λοιπον ελπιζω να ξέρετε να με βοηθήσετε... αδιαθέτησα στισ 6/4 ... η περιοδος μου διαρκησε κανονικά 4-5 μερούλες. στις 14/4 ειχα ραντεβού με τον γυναικολογο (εχω πολυκυστικες ωοθηκες για οσους δν το θυμουνται) μου ειπε όλα ειναι καλα συνεχισε με επαφές βλεπω κ ωοθυλακια κ ολα.. λογικα με κυκλο 28-30 ημερων που εχω εγω στισ 18 -19 μηνα αρχισαν οι γονιμες ευτυχως ειχε τελειωσει η νηστια!!

καναμε αγκαλιτσες κ φιλακια κ ομολογω λογο πασχα καλης διαθεσης δν σκεφτομουν καθολου οτι ειμαι στις γονιμες κ ελα να γινει η πραξη κ τετοια.. ακομα κ μεχρι σημερα το πρωι δν σκεφτομουν τιποτα για μωρακι.. ελεγα αν ειναι να ερθει θα ερθει κ το θελει ο θεουληΣ!

μεχρι που πηγα στην τουαλετα κ ειδα στο χαρτι που σκουπιστηκα λιγο αιματακι με καφε υγρα :blink: τι να ειναι αυτο αραγε???

σημειωνω οτι δν ειναι ο καιρος να αδιαθετησω κ οτι βρισκομαι προφανως ακομα στισ γονιμες μερες .. αχ θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη!!

συγνωμη για το μεγαλο μυνημα!! σας αγαπω ολες φιλακια!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

TETOULINA DEN TO PISTEVO AYTO!!!!!!!! AKRIVOS TO IDIO MOY SYNEVEI KAI MENA THN PROHGOYMENH EBDOMADA KAI AKOMH DEN EXO KATALABEI TI HTAN.PROTH MERA KANONIKHS PERIODOY EIXA STIS 1/04 (APO TIS 30/03 EIXA KSEKINHSEI ME KAFE YGRA) KAI STIS 13/04 MOU VGHKE THETIKO TO TEST OORIKSIAS OPOTE PROSPATHISA 13 KAI 14.STIS 17/04 OLOS PARADOKSOS EIDA POLY POLY LIGO AIMA (KAFE)...ISOS NA EINAI APO THN OORIKSIA??????? MAKARI NA HTAN APO THN EMFYTEYSH BEBAIA...ALLA PREPEI NA HTAN NORIS....ISOS KAPOIA KOPELA THA MPOROUSE NA MAS PEI?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

... Κορίτσια, χρόνια πολλά!!!

Δεν θέλω να σας ξεσηκώσω, δεν είμαι γιατρός και μπορεί να πω βλακεία, αλλά η γυναίκα ενός φίλου μου αυτό ακριβώς έπαθε στην εγκυμοσύνη της!!! Έβγαλε μια σταγόνα αίμα, λίγες μέρες μετά τη σύλληψη, σχεδόν στην μέση της περιόδου. Πήρε το γιατρό της και της είπε ότι μπορεί να τραυματίστηκε κ εάν συνεχίσει να πάει να τη δει. Το αίμα δεν συνέχισε, η περίοδος δεν ήρθε ποτέ και όταν η κοπέλα πήγε στον γιατρό της για να ακούσει την καρδούλα του μωρού, αυτός της εκμυστηρεύτηκε ότι όταν του είπε για το αίμα, είχε θεωρήσει αρκετά πιθανή την εγκυμοσύνη, αλλά δεν της είπε τίποτα, γιατί είναι αγχώδης και δεν ήθελε να την αγχώσει παραπάνω. Άλλωστε όπως της είπε καλό είναι να διαπιστώνεις την εγκυμοσύνη μετά την καθυστέρηση για να είναι σίγουρο ότι το εμβρυάκι έχει εγκατασταθεί για να μείνει...

Εύχομαι τα καλύτερα!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, ειλικρινά σας το εύχομαι με όση δύναμη έχω!!!

Αλλά δείτε το χαλαρά, προσπαθείστε να μην αγχωθείτε, να ελπίζετε αλλά με θετική σκέψη, όχι με άγχος... σκεφτείτε ότι το σποράκι που μακάρι να έχετε στην κοιλιά σας δεν θέλει αγχωμένες μανούλες που τρέχουν για τεστ, αγωνιούν, εκνευρίζονται, κλπ...

Σας το λέω γιατί είμαι παθούσα!!! Έχω κάνει τόσα τεστ εγκυμοσύνης, που νομίζω ότι θα μπορούσα να είχα αγοράσει μικροβιολογικό εργαστήριο για προσωπική χρήση με τόσα λεφτά!!!! Εχθές περίμενα και γω περίοδο και δεν μου ήρθε, αλλά από την μανία μου με τα τεστ, έχω ήδη κάνει το self clear που βγήκε αρνητικό από την προηγούμενη πέμπτη, το είχα κάνει και νωρίτερα σε αυτόν τον κύκλο, οπότε μάλλον φταίει που δεν κρατήθηκε και έκανα το πρώτο μου μπάνιο το Σάββατο (είπα και γω αφού είχα δει τα κακά μαντάτα με το αρνητικό να το ρίξω λίγο έξω και βούτηξα...με αποτέλεσμα τώρα να πονάω και να έχω υγρά)! Κάτω από άλλες συνθήκες θα είχα κάνει ακόμα καμιά δεκαριά τεστ, ίσως και καμία χοριακή, αλλά πλεόν τα σιχάθηκα! Δεν θέλω να ξαναδώ αρνητικό τεστ, ούτε αντέχω να περιμένω την μικροβιολόγο να μου πει πάλι καμιά τιμή 0.1 ή 0.2!! Δεν το ξανακάνω αυτό στον ευατό μου, το πήρα απόφαση!

Βοήθησε, βέβαια και ο άντρας μου, που μετά από μια σούπερ κρίση την προηγούμενη βδομάδα, με έβαλε στη θέση μου και αποφασίσαμε τέρμα τα τεστ την επόμενη φορά, τέρμα τα ημερολόγια ωορρηξίας, μόνο αγκαλίτσες, όποτε μας έρχεται και θετικές σκέψεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ , ΕΙΠΑ ΤΕΡΜΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΥΞΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ (ΕΜ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΗΔΗ, ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΙ,ΧΑΧΑ!!!), ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΧΩΘΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ...ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...?ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ- ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ!!!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ!!!!!!! ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ? ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάντως εγώ σου εύχομαι πράγματι να είναι το τελευταίο σου τεστ ωορρηξίας, όχι επειδή θα κρατηθείς να μην κάνεις άλλο, αλλά επειδή δεν θα χρειαστεί!!!

Και σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω ειχα παρει το τεστ γονιμοτητας αλλα σε αγχωνει και ετσι δεν το ξανακανα.Τσαντιζονται και οι Αντρες δεν θελουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου πως να μην αγχωνομαστε?? δεν πρεπει το ξερω .... αλλα ενα αγχος το εχουμε μακαρι να εχουμε σπορακι ολες μας κ εσυ constantina κ ολες... α δεν σας ειπα τα καφε υγρά σταματησανε!!!! πωπω καλα δεν ειχα ησυχασει... δν θελω να το σκεφτομαι αλλα πωσ? γινεται φιλιααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

TETOYLINA MOY EMENA TA KAFE HTAN NOMIZO POLY LIGOTERA-OUTE KAI KRTAHSANE TOSO.EKEINH THN PARASKEVH DHL TO APOGEVMA PONOYSE H MESH MOY POLY (OPOS OTAN PERIMENO PERIODO) KAI META APO ORA OTAN PHGAINA TOUALETA TA EVLEPA SAN PAXIA KOLODI YGRA (SORRY GIA THN AHDIASTIKH PERIGRAFH).TO SAVVATO DE THYMAMAI NA SYNEXISTIKE....

AX MAKARI TETOULINA MOU NA SHMAINEI KATI AYTO!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ti na einai ayto bre alice moy dn xerw k mena gia poly ligo kratisane diladi mia fora poy skoypistika meta dn sinexistikane.... aman iremi imoyn dn to eixa sto mialo moy twra ante pali ... paw na pesw gia ypno giati aisthanomai poly talaiporimeni les k eskaba xixixixi makia ta leme se kamia oritsa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσιααααααααααα εκτος των αλλων σημερα δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι συνεχως κλεινουν τα ματια μου .. λετε να εχει σχεση το ενα συμβαν με το αλλο???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera tetoulina mou!

mmm...dystyxos den exo idea ti mporei na simenei afth h kourash...mhpos ligaki autoypovalesai????? sinithos h poly mas h laxtara mas dimiourgei tetoia sympotomata!!

pote perimeneis?????? (mazi tha to perasoume kai auto!!!!!! ixixixix!!!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALIMERA alice mou!!

den nomizo na einai simptoma i nista. dn thelw na dino simasia se simptomata k einai noris kiolas....?mazi tha tha to perasoyme bebaia... egw argw akoma eimai sti mesi toy kikloy na moy erthih i triskatarati k na min erthi ftoy ftoy makria.. esy??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ.ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΦΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΙΣ 30/03,ΚΡΑΤΗΣΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ 1/04.Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 28-30 ΗΜΕΡΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΙΣ 30/04 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ....???

ΑΧ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ!!!!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!!!!( ΕΣΥ ΛΟΓΙΚΑ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ???? )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι αρχες μαιου!!! αλλα αυτες οι σταγονες τι ηταν ?? μηπως μπερδευτικε ο κυκλος? τι να πω... εντωμεταξυ εγω δν μπορω να παρω τα ποδια μου συνεχεια υπνο λεω να παω να κανω καμια εξεταση αιματος μπας κ εχω καμια αναιμια για να δουμε... ουτε να μιλησω δεν εχω ορεξη αφου πρωτη φορα κ ο αντρας μου με φοβηθηκε λεει γιατι εισαι ετσι????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

TETOYΛΙΝΑ ΚΑΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΟΡΥΞΙΑ.ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.....(ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ!!!!!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην το λες μην το λες κ ματιαστουμε!!! εντωμεταξυ σημερα λεω στην μαμα μου οτι εχω τετοια νυστα!!! κομματια τις λεω ειμαι κ μου λεει μηπω εισαι εγκυος?? οοοοοοοοο βαλτη μου φαινεται ειναι κ αυτη!!! αλλα τις ειπα τι λες καλε απο κλειεται!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...