Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΑ ΠΙΑΝΑΝ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ???


Recommended Posts

Ρε κορίτσια δεν ξέρω αν το έχετε σκεφτεί κι εσείς, αλλά εγώ παρατηρώ ότι η μητέρα μου, η πεθερά μου, οι θείες μου, οι συνάδελφοι στο γραφείο και όλοι όσοι έχουν φέρει παιδία δέκα χρόνια και πίσω έπιασαν με την πρώτη άντε με την δεύτερη. Εμείς γιατί το έχουμε αναγάγει σε επιστήμη, αναλύουμε τα συμπτώματα ωορηξίας ,μετράμε την θερμοκράσια μας, υπολογίζουμε τις γόνιμες μέρες, μπουκώνουμε τους άντρες μέλια και καρύδια, καταστρώνουμε σχέδια, εγώ αυτό το μήνα θα ακολουθήσω το σύστημα μέρα παρά μέρα, α εγώ θα εφαρμόσω το σύστημα "το παίζω αδιάφορη"?Εντάξει ίσως παίζει ρόλο και το περιβάλλον, αυτά που τρώμε αλλά συγνώμη δεν ξέρω για σας αλλά εγώ έχω δει περιπτώσεις τοξικομάνων εγγύων!Μην μου πείτε ότι δεν είμαστε σε καλύτερη σωματική κατάσταση από τις τοξικομανείς!Άρα μήπως φταίμε εμείς που τα αναλύουμε όλα τόσο πολύ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera!

Koita den pistevo apoluta oti pianan paidia ma ti murodia alla epeidi pantrevontousan pio neoi mipos eihan sigoura ligotero aghos kai perissotera anaparagogika hronia?

Tora to ehoume parakanei me to aghos an den piasoume se ligous mines skeftomaste ena soro exetaseis kai genika stin epohi mas theloume na ehoume ton elegho kai ton programatismo se ola.

I mama mou paradeigma ekane sta 22 tis na piasei tin adelfi mou ena hrono kai otan apofasisan gia deftero ekanan na me piasoun 3 hronia.

Otan ti rotisa an parakolouthouse ooruxia (prin 33 hronia) me koitaxe me aporia.....

Sigoura ehoun allaxei polla apo palia oi sunthikes zois klp.alla me ton ena i ton allo tropo nomizo oti panta oi gunaikes asholiontousan me to thema pote tha piaso paidi.

Apla tora to ehoume parakanei kai oli afti i enimerosi isos voithaei isos omos kai na ta kanei heirotera analoga me to pos tha to heiristei kaneis.

Se afto pou les me tis toxikomaneis sumfono.Skepsou oti kapoios pou den asholeitai katholou den metraei mines prospatheias apla kanei sex horis profulaxi suneheia kapoia stigmi pianei paidi horis na to parei hampari!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι θυμηθηκα τωρα..οταν ημουν στο δημοτικο η μητερα μου ηταν η μεγαλυτερη σε ηλικια μητερα στην ταξη μου..να φανταστειτε με εκανε στα 24.. Αυτο(η ηλικια εναρξης προσπαθειων οπως και η ηλικια που η μανα φερνει στον κοσμο το πρωτο της παιδι) αποδεδειγμενα παιζει καποιο ρολο

Τωρα για τις νεοτερες γυναικες το αγχος ειανι ενας σημαντικος παραγοντας

ΑΑ και κατι αλλο Οι μαναδες μας και ακομα πιο πισω οι γιαγιαδες μας κανανε αποβολες χωρις να θεωρουν οτι κατι σοβαρο συμβαινει..συνεχιζαν κανονικα χωρις ιδιαιτερο αγχος..ειχαν τη σιγουρια πως θα τα καταφερουν

Τωρα..οσον αφορα τους αντρες..προσφατα διαβασα για μια ερευνα οτι ο αντρας θυλυκοποιειται Οι αρρενες απογονοι μας -λεει η ερευνα- θα ειναι κατα το ενα τεταρτοι αντρες(ορμονικα παντα) σε συγκριση με τους παπουδες τους..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ... ΕΧΩ ΔΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΠΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΟΜ ΠΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ 16-25 ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΚΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Β ΧΟΡΙΑΚΗ Η ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΞΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΥΗΣΕΩΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ. ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟΣΟ Η ΕΠΟΧΗ ΟΣΟ Η ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνω για το αγχος αλλα πιστευω οτι παιζει ρολο και ο πιο φυσικος τροπος ζωης και οσον αφορα το θεμα διατροφης που τωρα δεν ξερουμε τι τρωμε και γενικα τα προιοντα που χρησιμοποιουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολλά παίζουν...κάτι που οι γυναίκες έκαναν παιδιά σε πολύ μικρότερες ηλικίες, κάτι που και οι άντρες ήταν επίσης μικρότεροι ( αν και επιστημονικά δεν έχει αποδεικτεί οτι παίζει σημαντικό ρόλο ) σίγουρα επηρρεάζει η διατροφή, ο τρόπος ζωής, το περιβάλλον, τόσα χημικά και φάρμακα που έχουμε φάει εμείς, σίγουρα δεν είχαν φάει οι γιαγιάδες μας !

αλλά να σας πω και το άλλο που μου έιχε πει η συγχωρεμένη η γιαγιά μου που ήταν μαμή..όλες οι γυναίκες έκαναν πολλά παιδιά αλλά δεν γεννιόντουσαν όλα ζωντανά ή πέθαναν στην πορεία ή το χειρότερο πέθαιναν και οι γυναίκες καμιά φορά στη γέννα..επίσης παιδία πάντα έκαναν γιατί το έβλεπαν ίσως και πιο χαλαρά και δεν είχαν την πολυτέλεια να ασχοληθούν με γιατρούς, ωορρηξίες και θερμοκρασίες..παντως η φύση έκανε και κάνει την δουλειά της και τότε και τώρα, πράγμα που σημαίνει οτι ευκολότερα ή δυσκολότερα, παιδιά όπως και να χει γίνονται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω ότι έπαιζε σημαντικό ρόλο οτι οι γυναικες δεν είχαν το άγχος της εργασίας,η δουλειά ήταν απλά μια δουλειά, δεν ήταν καριέρα, σήμερα θέλουμε να είμαστε και καταξιωμένες. Οι περισσότερες δεν δούλευαν και καθόλου η μόνη ασχολία τους ήταν η κατσαρόλα! Παντρεύονταν και μικρότερες, η μαμά μου με έκανε στα 24 και μετα έκανε άλλα δυό παιδιά!Δεν ήξεραν και για τη διαδικασία της εγκυμοσύνης, νόμιζαν ότι ξυπνάς έγκυος μετά την πράξη. Και η έλλειψη χημικών και ορμονών έπαιζε ρόλο. Οι παλιότερες γενιές είχαν όλα τα θετικά με το μέρος τους, εμείς όλα τα αρνητικά εναντίον μας!! Στρες-κούραση-μόλυνση-κακή διατροφή, ο συνδυασμός της συμφοράς!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vassiliki έγραψε:

Νομίζω ότι έπαιζε σημαντικό ρόλο οτι οι γυναικες δεν είχαν το άγχος της εργασίας,η δουλειά ήταν απλά μια δουλειά, δεν ήταν καριέρα, σήμερα θέλουμε να είμαστε και καταξιωμένες. Οι περισσότερες δεν δούλευαν και καθόλου η μόνη ασχολία τους ήταν η κατσαρόλα! Παντρεύονταν και μικρότερες, η μαμά μου με έκανε στα 24 και μετα έκανε άλλα δυό παιδιά!

Οσο αφορα την εργασια θα συμφωνησω μεχρι εκει που οι γυναικες δεν ειχαν το αγχος να ειναι καταξιωμενες

Αλλα στο οτι ηταν μονο πανω απο την κατσαρολα

λιγες ηταν οι τυχερες που ειχαν μονο το σπιτι να προσεξουν

Οι περισοτερες δουλευαν απο το πρωι μεχρι το βραδυ το πρωι στα χωραφια και το απογευμα στο σπιτι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλει και ρώτημα;

Αυτές αγάπη μου δε δίναν συμασία σε συμπτώματα και θεραπείες.ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΓΧΟΣ.Το μόνο που κάναν ήταν sex.

Η γιαγιά μου έκανε 4,συν άλλες 5 εγκυμοσύνες που δεν της προχώρησαν.

Μερικές φορές,η άγνοια είναι καλύτερη...έτσι έμεινα έγκυος εγώ την πρώτη φορά.Φαντάστηκα (με τόσα που άκουγα) ότι είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να μείνεις έγκυος.Ναι,καλά.

Πανεύκολο είναι.Αρκεί να σκέφτεσαι ότι δε γίνεται εύκολα.

Δηλαδή η μαμά μου,τι παραπάνω είχε από μένα που στα 27 της είχε 3 παιδιά;Επίσης,η μαμά μου είχε πρόβλημα με την περίοδο (ήταν ότι να'ναι) και ο γιατρός της είχε πει ότι θα μείνει έγκυος ΜΟΝΟ μετά από θεραπεία.΄

Σε πληροφορώ ότι ΔΕΝ ΠΑΣΧΗΣΕ ΚΑ.ΘΟ.ΛΟΥ.Κι όταν έπαιρνε τηλέφωνο το γιατρό της και του έλεγε "είμαι έγκυος" ,εκείνος νόμιζε ότι τον κορόιδευε.

Αυτό που έχω καταλάβει εγώ,είναι ότι όσο το παλεύουμε και το σκεφτόμαστε,με τ'όνειρο θα μείνουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΓΕΝΙΕΣ {ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ} ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ..ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ..ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ...ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ...Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ...ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ...ΤΟ ΠΟΤΟ,,,ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ....ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το πολύ άγχος και η πολύ ανάλυση δεν κάνουν καλό! Εγώ πήγα να μπω στο τρυπάκι της ανάλυσης, να μετράω θερμοκρασίες, μέρες, σημειώσεις, για 2 μήνες περίπου, αδιαθετούσα κι είπα τέλος! Όποτε κάτσει! Δεν θα τρελαθώ κιόλας! Και στην κυριολεξία μόλις το απέβαλλα από πάνω μου το άγχος και το στρες γιατί ασυνείδητα τα νιώθεις.. έμεινα έγκυος!! Παίζουν ρόλο αυτά που τρώμε, που αναπνέουμε, σχετικά με την εποχή των μαμάδων μας, αλλά αν δεν έχεις άγχος έρχεται και το παιδάκι!! Καλή επιτυχία κούκλα μου και το παν είναι να μην αγχωθείς γιατί το 'χασες το παιχνίδι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ Κ Η ΦΥΣΗ ΦΘΙΝΕΙ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΛΟΓΩ ΟΡΜΟΝΩΝ ΔΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΡΕΛΑ ΚΛ ΘΗΛΥΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΕΞ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΩ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΧΟΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΑ 30 ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΛΑΒΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Κ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗΗΗΗ:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!!!!!μην το πολυπιστευεις οτι επιαναν με την μυρωδια....εγω πιστευω οτι αυτες που λενε οτι επιασαν με την πρωτη δεν λενε και την πασα αληθεια....απλα τοτε ντρεποντουσαν να το πουν....ελαχιστες γυναικες επιασαν με το που αρχισαν να προσπαθουν ελευθερα...η γιαγια μου προσπαθουσε 2 χρονια να κανει τη μανα μου αλλα μολις την επιασε ειπε οτι την επιασε με την πρωτη....φιλια πολλα!!!:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΩ ΦΥΛΑΓΟΝΤΟΥΣΑΝ!!ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΦΥΛΑΓΟΝΤΟΥΣΑΝ(ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ 2ο ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΖΟΡΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ)ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΠΙΡΑΛ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΜΕΙΝΕ!!ΜΕ ΣΠΙΡΑΛ!!(ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΟΜΩΣ).ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΑΝΤΙΣΗΛΛΙΠΤΙΚΑ.ΣΤΑ 33 ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ (ΕΝΩ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝΤΙΣΗΛΛΙΠΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΠΙ ΓΙΑΥΤΟ) ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 14, Ο ΑΔΕΡΦΟΣ,ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ 1η ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 3ο.ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ.ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΙΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ,ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΨΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ "ΕΠΙΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ" ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΘΟΤΑΝ.ΕΓΙΝΕ Η ΜΙΚΡΗ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΤΙΣΗΛΛΙΠΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ "ΦΤΑΝΟΥΝ 3 ΠΑΙΔΙΑ".ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΞΑΝΑΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ.ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΕΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΛΟ 2 ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΧΗ..ΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΕ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ..ΑΚΟΜΑ Κ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΑ!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ..ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ,ΤΙΠΟΤΑ...ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΤΕΡΖΗ:"ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ" ΓΙΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ..ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...