Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ...ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ


Recommended Posts

ΒΓΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ SHOPPING THERAPY ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛ.

ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ. ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ,ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ??

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΑ "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ"ΚΛΠ, ΑΡΧΙΖΕΙ:"ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ,ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.ΘΑ ΦΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ,ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ" ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ(ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.ΤΙ ΕΠΑΘΕ?ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ "ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΕ" ΤΕΛΕΙΩΣ???ΜΠΑ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ..

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΩ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΨΩΝΗΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΩ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..

ΚΑΙ ΕΙΧΕ..

Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ: "ΕΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?"

ΕΓΩ:"ΚΑΛΑ ΜΑΜΑ,ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?Ο ΜΠΑΜΠΑΣ?ΤΟ ΜΩΡΟ?"

Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ:"ΚΑΛΑ.Α ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ,ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΤΗΛ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ"

ΕΓΩ:"??????????????"(ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ)

Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ:"Μ ΑΚΟΥΣ??(ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΤΣΟ,ΞΥΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΚΑΙ ΚΟΜΟΝΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΗΓΗΘΩ,ΚΑΤΕΓΡΑΨΑ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ,ΤΗ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ)(Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΝ ΚΛΑΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΣΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ (ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ)ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΚΩΛΟΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΩΡΑΚΙ...

ΕΓΩ:"ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΓΧΩΘΗΚΑ..ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ?"

Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ:"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΞΕΑΓΧΩΘΕΙΣ"

ΕΓΩ:"ΚΑΛΑ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.."

Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ:"ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Σ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ"

ΑΝΑΨΑ ΤΣΙΓΑΡΟ...

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΡΑΒΑΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΒΓΗΚΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΚΑΗΜΕΝΗ...ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ,ΑΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ ,ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ..ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΜΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ..

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ??ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ??ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΜΕΤΑ??ΝΑ ΠΑΩ Η ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΩ??

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kouklitsa mou iremise...

Apo oti eho akousei den einai tipota tromero kai afou tha einai mazi i mama gia support pigaine kanto na isyhaseis.Logika ki ego tha sou elega min tin kaneis akoma alla afou kanonistike etsi pigaine kantin na sou fygei giati isos meta trogesai :mipos na tin ekana?

Den einai tipota pantos afou tha einai mazi i mama parte to stin plaka!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ALKOST ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ...ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕ? ΕΣΥ? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ? Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ,,ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: γελασα απιστευτα με την εξιστορηση σου.... Δεν γνωριζω να σε ενημερωσω για το θεμα....Εχω ακουσει οτι δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο απο μια φιλη που εκανε και απο κοπελες εδω μεσα.....

Λοιπον, ακου.... καντην να τελειωνεις.... και μετα απο μια εβδομαδα παρε τηλ την.....μανουλα (ατιμες γλυκες μανουλες...φωτια στα μπατζακια μας αναβετε...:P ) και πες της οτι μολις εκλεισες ραντεβου να παει να κανει μια μαστογραφια (γιατι ενδεικνυται στην ηλικια της) για να μην την τρωει το αγχος.... με τοσα που ακουει τριγυρω...:blink: :silly: :laugh:

Ισως ετσι το πιασει το...."υποννοουμενο" και δεν ξαναπλωσει τα....."πλοκαμια" της...:dry::P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARINIK ΜΟΥ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ(ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ)..ΣΚΑΡΛΕΤ ΜΟΥ ΟΥΤΕ 40 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ.CRAZY ΜΟΥ,ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΜΕΣΩΣ..ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?????????????????

ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ Η ΟΧΙ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ.

ΘΑ ΠΑΩ ΤΕΛΙΚΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΡΙΞΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μα από την στιγμή που έμεινες μια φορά έγκυος, πάει να πει ότι (λογικά) οι σάλπιγγές σου δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Συνήθως την σαλπιγγογραφία την συστήνουν όταν δεν έχει γίνει ποτέ σύλληψη. Πάντως αν πιστεύεις πως θα ηρεμήσεις κάνοντάς την, τότε πήγαινε. Στο κάτω κάτω, μια εξέταση είναι, κακό δεν κάνει!

Αλλά πρέπει να χαλαρώσεις. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!

Ξέρω πόσο λαχταράς να κάνεις παιδάκι... Αλλά σκέψου πως αυτό το γεγονός πρέπει να'ναι πηγή χαράς και ευτυχίας. Αν συνοδεύεται με τόση πίεση, άγχος και στεναχώρια, τότε τι νόημα έχει;;

Και συγγνώμη που θα το πω, ξέρω πως θα το ακούς συνέχεια και πως δεν σου αρέσει που το ακούς, αλλά είναι η αλήθεια: είσαι μόλις 21 ετών. Αυτό από μόνο του θα΄πρεπε να σε κάνει να νοιώθεις σίγουρη πως κάπου παρακάτω θα κάνεις το παιδάκι που τόσο επιθυμείς. Έχεις ένα τεράστιο αβαντάζ που πολλές από μας δεν το έχουμε: την πολυτέλεια του χρόνου! Μακάρι να'μουν όχι 21, έστω 31 !

Γι'αυτό στο λέω ξανά... ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ!!!

Ελπίζω να μη θυμώνεις.. στα λέω με πολλή αγάπη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΒΟΛΩΝ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ(ΔΙΚΕΡΗ Η ΔΙΔΕΛΦΗ ΜΗΤΡΑ,ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΜΗΤΡΑΣ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ.ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΟΧΙ.ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟΒΟΛΩΝ Η ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟ ΟΠΩΣ ΠΧ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΟΜΟΡΦΑ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ(ΓΕΝΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ)ΣΤΗΝ 22Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΝΟΣ.

ΔΙΑΡΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΚΟ ΥΓΡΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΗΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

ΤΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΩ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑΝ.ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΝΟ.ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3 Η 4 ΜΗΝΩΝ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ(ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ)ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατι καλέ κόρη μου να κάνεις σαλπιγγογραφία εφόσον έμεινες μια φορά έγκυος? Αν υπήρχε προβλημα στις σαλπιγγες ΔΕΝ θα έμενες εγκυος....

Κοίτα εγω εκανα σαλπιγγογραφία αυτο το μήνα... Δεν πόνεσα... μονο όταν μου εβαλαν τον κολποδιαστολέα πόνεσα λίγο και αυτό γιατι δεν ήμουν χαλαρή και τους παίδεψα λίγο... κατά τα άλλα δεν είναι κατι φοβερό... Ίσως αμα υπάρχει προβλημα και είναι φραγμένες οι σαλπιγγες κ δεν μπορεί το υγρό να περάσει να νιώθουν πόνο. Αλλά εμένα που ήταν οκ δεν πόνεσα. Ήταν να φανταστείς κατι πονάκια περιοδου κ αυτά για δευτερόλεπτα.

Τώρα αν νομιζεις οτι κανοντας σαλπιγγογραφία κ βλέποντας οτι ειναι οκ θα σου φυγει ενα αγχος καντην...

και εγω γιαυτο την εκανα. το ιστορικό μου δεν παρεπεμπε σε προβλημα στις σαλπιγγες αλλά εγω το ειχα ενα άγχος... απο το οποίο ηθελα να απαλλαγώ...

Επίσης το υπερυχογράφημα δείχνει μονο μητρα και ωοθηκες. Δεν φαίνονται οι σαλπιγγες στο απλό υπερηχογραφημα. Η εξέταση που γινεται για να δουν αν οι σαλπιγγες ειναι διαβατες ειναι η σαλπιγγογραφία.

Ελπιζω να σε βοήθησα. Αν θέλεις περισσότερες λεπτομερειες πες μου ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

crazy μου δε θυμωνω,πωσ ειναι δυνατον να θυμωσω,εισαι τοσο γλυκια και ξερω οτι τα λεσ με αγαπη και εχεισ απολυτο δικιο..fiore μου ειπα και πιο πανω οτι προσπαθω ενα χρονο ακριβωσ γιαυτο με εφαγε το αγχοσ.λυπαμαι παρα πολυ για οτι σου συνεβη.στεναχωρηθηκα με τισ απωλειεσ σου γιατι εγω απεβαλα στη 10η εβδομαδα και μετα απο ενα χρονο δεν μπορω να το ξεπερασω ακομα γιατι ειχα αρχισει να κανω ονειρα για τα μωρακια αυτα.ποσο μαλλον εσυ..σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κανεισ πολλα παιδακια και σ ευχαριστω για τισ πληροφοριεσ μου καλυψεσ ολεσ τισ αποριεσ.χριστινακι μου το ξερω οτι εφοσον εμεινα εγκυοσ παει να πει οτι ουδεν προβλημα,αλλα εγω φοβαμαι μηπωσ στην αποξεση κατι δεν πηγε καλα και απεκτησα προβλημα.καταλαβεσ??αυτο ειναι που με καιε...τι επαθα αφου ολα ηταν ενταξει?τελοσ παντων ασ ελπισω οτι ολα θα ειναι ενταξει..σασ ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν είναι έτσι και φοβάσε για την απόξεση κάντη τη σαλπιγγογραφία....

Δεν είναι κατι το τρομερό όπως σου είπα...

και μην πάς προετοιμασμένη να πονέσεις είναι χειρότερα...

Εμένα μου είπαν και πήρα 2 ώρες πριν την εξέταση 2 buscopan (είναι σπασμολυτικά). Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις το κέντρο που θα την κάνεις να σου πουν αυτοί τι να πάρεις πριν την εξέταση.

όσο είσαι στο άγχος και περνάνε διάφορα στο μυαλό σου είναι χειρότερα.

Πάρε την απόφαση και κάντην....

Νομίζω οτι το όφελος είναι ότι θα ξεαγχωθείς!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Alkost μου,

Έχεις βαρεθεί να σου λέμε όλες ότι είσαι πολύ μικρούλα ακόμα για να αγχώνεσαι αλλά είναι αλήθεια... Από την άλλη, σέβομαι απόλυτα και την αγονοία σου και τα άγχη σου εφόσον έχεις περάσει μια δυσάρεστη περιπέτεια σχετικά πρόσφατα. Και ο λόγος που ο γιατρός σου συνέστησε να πας σε ψυχολόγο δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα που έχεις εσύ, απλά πιστεύω κι εγώ πως θα σε βοηθήσει να συμβιβαστείς με την οδυνηρή απώλεια που είχες και ίσως συμβάλει στο να ξεμπλοκάρεις την ψυχούλα σου.

Θα συμφωνήσω όμως με τα άλλα κορίτσια πως αφού είχες ήδη μια εγγυμοσύνη σημαίνει ότι οι σαλπιγγούλες σου είναι διαβατές. Να σου προκλήθηκε πρόβλημα από κει και πέρα από την απόξεση το θεωρώ πολύ δύσκολο (μιλάμε για τις σάλπιγγες πάντα) με όσες γνώσεις έχω πάνω στη βιολογία, αλλά και πάλι γιατρός δεν είμαι! Βλέπεις όμως ότι ΚΑΙ ο γιατρό σου την ίδια άποψη έχει, και σαφέστατα αυτός ξέρει καλύτερα από εμάς όλες.

Αν δεν είχατε κλέισει το ραντεβού, θα σε συμβούλευα να μην πας να την κάνεις γιατί το άγχος και μόνο που έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι στην ιδέα της εξέτασης και μόνο σου κάνει σίγουρα κακό από κάθε πλευρά. Τώρα, αφού έχει δορμολογηθεί και απ' ό,τι φαίνεται το έχεις χωνέψει κι όλας, πήγαινε για να αισθάνεσαι και μεγαλύτερη σιγουριά στις μετέπειτα προσπάθειές σου.

Προσωπικά, αν και δεν έχω ΚΑΜΙΑ αμφιβολία ότι η μανούλα σου κινήθηκε με απόλυτο κίνητρο να σε ξεαγχώσει, να σε βοηθήσει και να σε κάνει και πάλι να χαμογελάσεις, δεν θα πήγαινα να την κάνω από αντίδραση που κανόνισε μόνη της κάτι τόσο προσωπικό για μένα, χωρίς να το συζητήσουμε κάν. Αλλά εγώ είμαι και λίγο αντιδραστικός άνθρωπος, άρα μην το λαμβάνεις υπόψιν!

Εγώ θα πάω μετά την επικείμενη περίοδο μου για σαλπιγγογραφία άρα προς το παρόν δεν έχω να σου δώσω τα φώτα μου για τη διαδικασία! Υπάρχει όμως στο φόρουμ εκτενής ανάλυση από άλλη κοπέλα που είχε ανοίξει αυτό το θέμα ("Σαλπιγγογραφία" νομίζω τιτλοφορείται ή κάτι τέτοιο) και όντως τα κορίτσια έχουν δώσει λεπτομερείς μαρτυρίες.

Σου εύχομαι Καλή Ανάσταση και ο Θεούλης να βάλει το χέρι του στην κοιλίτσα σου!!!

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εμεις ολα καλα τα λεμε απο χθες αλλα η εξεταση αναβαλλεται για τον αλλο μηνα.πριν φωναξετε να σας εξηγησω!πριν λιγο το εμαθα.ο πατερας του γιατρου μου ειναι στα τελευταια του και οπως ειναι λογικο πρεπει επειγοντως να λειπει γιατι απο στιγμη σε στιγμη..και ειναι νεοτατος ο κακομοιρης..

τελος παντων κραταω τις συμβουλιτσες και τις ευχουλες σας για τον επομενο μηνα.σας ευχαριστω πολυ..(μακαρι να μη χρειαστει.αρχισα ηδη να ονειρευομαι τη στιγμη που θα παρω εγω το γιατρο τηλ να του πω οχι μονο αναβαλεται,αλλα ακυρωνεται τελειως λογω εμβρυου..!!τι λεω Θεε μου?ξανακυλισα..!!!εναν ψυχολογο γρηγορα!!η φαντασια μου οργιαζει παλι!!)αντε κοριτσακια μου,να μη σας κουραζω αλλο με τα δικα μου..ευχομαι αυτες οι αγιες μερες να μας φερουν ευτυχια(και χαρα στα σκελια μας!!χι!χι!με στοχο την γονιμοποιηση βεβαιως βεβαιως!!αλλιως τετοιες μερες ειναι αμαρτια.τωρα αν προκυψει και ευχαριστηση ενταξει,δε θα της πουμε φυγε,κριμα ειναι!!πω πω ας με μαζεψει καποιος)αντε φιλακια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eεεεε... κοπελιααααά!! :P

Είπαμε!!! ΧΑΛΑΡΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! :P :p

Πάντως ευκαιρία είναι να το ξεχάσεις γι'αυτόν το μήνα.. κάνε ένα διάλειμμα δηλαδή... να κάνεις και την εξέταση και μετά ξεκινάς δριμύτερη! Αυτόν το μήνα, αγκαλίτσες μόνο για σας... χωρίς σκοπό... Εεε;; τι λες;; ;):);)

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα! Φιλάκια πολλά!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...